How To Fix Discord Is Stuck on the Connecting Screen

Αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη σύνδεση στο Discord; Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε το Discord που κόλλησε στο σφάλμα οθόνης "Σύνδεση".

Είναι μια ατυχής κατάσταση όταν το Discord έχει κολλήσει στην οθόνη Σύνδεσης. Αυτό μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία για τους χρήστες, ειδικά αν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα, όπως διαδικτυακές συναντήσεις, βραδιές ταινιών ή ένα παιχνίδι. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν χάσετε κάθε ελπίδα.

Το Discord είναι ένα δημοφιλές λογισμικό συνομιλίας με φωνή και κείμενο για παίκτες και άλλα άτομα. Προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία κλήσεων VoIP, η οποία κάνει αυτήν την εφαρμογή ιδανική για χρήση ενώ παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια! Το Discord υπάρχει από το 2015, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε πιο δημοφιλές, αφού κυκλοφόρησε διάφορες λειτουργίες για να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συνδεθούν σε δύσκολες στιγμές.

Η δική τους πλατφόρμα είναι όπου οι άνθρωποι μπορούν να συζητούν διάφορα πράγματα μέσα σε κοινότητες που δημιουργούνται εκεί, όπως η τέχνη ή η πολιτική, χωρίς οι συνομιλίες να αναλαμβάνουν τη συζήτηση μιας άλλης ομάδας. Η ευκολότερη οργάνωση μέσω καναλιών και φακέλων είτε σε επίπεδο μεμονωμένου χρήστη είτε σε παγκόσμιο επίπεδο κάνει το Discord ιδανικό και για επιχειρήσεις.

Αλλά τι πρέπει να κάνετε όταν δεν μπορείτε να ανοίξετε το Discord επειδή έχει κολλήσει στην οθόνη "Σύνδεση"; Πρώτα απ 'όλα, μην πανικοβάλλεστε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το επιλύσετε.

How To Fix Discord Is Stuck on the Connecting Screen

 

Πίνακας περιεχομένων 

Γιατί το Discord έχει κολλήσει στην οθόνη "Σύνδεση";

Η ερώτηση είναι "Γιατί το Discord δεν συνδέεται;"

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Discord μπορεί να κολλήσει στην οθόνη Σύνδεσης. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κοινά:

 • Πρόβλημα Internet ή δρομολογητή. Εάν ο πάροχος διαδικτύου σας αντιμετωπίζει προβλήματα ή ο δρομολογητής σας δεν λειτουργεί σωστά, το Discord ενδέχεται να μην είναι δυνατό να φορτώσει. Αυτό κάνει την εφαρμογή να κολλήσει στην οθόνη "Σύνδεση".
 • Το τείχος προστασίας των Windows αποκλείει το Discord. Είναι πιθανό το τείχος προστασίας σας να έχει ρυθμιστεί ώστε να αποκλείει ορισμένες από τις λειτουργίες του Discord. Αυτό θα κάνει να κολλήσει στην οθόνη Σύνδεση όταν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε μια φωνητική κλήση.
 • Έχετε κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Ορισμένοι τύποι μολύνσεων από κακόβουλο λογισμικό ενδέχεται να παρεμβαίνουν στο Discord, γεγονός που το κάνει να κολλάει κατά τη σύνδεση.
 • Η ημερομηνία και η ώρα στον υπολογιστή σας δεν είναι σωστές. Ένα εκπληκτικό ζήτημα που οδηγεί στο να κολλήσει το Discord κατά τη σύνδεση είναι οι εσφαλμένες ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας.
 • Διενέξεις εφαρμογών. Εάν μια διαφορετική εφαρμογή όπως το πρόγραμμα προστασίας από ιούς, μια άλλη εφαρμογή συνομιλίας ή ίσως ακόμη και το Twitch είναι ανοιχτό, μπορεί να προκαλέσει διενέξεις με το Discord. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στο να κολλήσει η οθόνη "Σύνδεση".

Αυτά τα ζητήματα είναι αρκετά συνηθισμένα, επομένως είστε τυχεροί — οι επιδιορθώσεις είναι άμεσα διαθέσιμες παρακάτω! Έχουμε γράψει οδηγούς βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε αποτελεσματικά αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα. Θα επανέλθετε στο Discord σε ελάχιστο χρόνο αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο!

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Discord που κόλλησε στη σύνδεση;

 1. Επανεκκινήστε το σύστημα, το δρομολογητή και το μόντεμ σας.
 2. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις σύνδεσης δικτύου.
 3. Τροποποίηση ρυθμίσεων DNS.
 4. Βεβαιωθείτε ότι το τείχος προστασίας επιτρέπει το Discord.
 5. Διορθώστε την ημερομηνία και την ώρα στον υπολογιστή σας.
 6. Ελέγξτε για κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας.
 7. Απενεργοποίηση εφαρμογών σε διένεξη.

Ας συζητήσουμε αυτές τις λύσεις λεπτομερώς παρακάτω!

Επιλύθηκε: Η διχόνοια κόλλησε στην οθόνη "Σύνδεση"

Το Discord είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους, τους συναδέλφους και τις ομάδες σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να κολλήσει στην οθόνη "Σύνδεση". Εδώ θα δούμε επτά μεθόδους για την επίλυση αυτού του ενοχλητικού προβλήματος! Συνιστούμε να δοκιμάσετε το καθένα μία φορά πριν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη ως απόλυτη έσχατη λύση, εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργήσει.

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν αναφέρει επιτυχία χρησιμοποιώντας αυτές τις απλές επιδιορθώσεις, επομένως μην αισθάνεστε άσχημα που θα τους δώσετε άλλη μια ευκαιρία μόνοι σας.

Μέθοδος 1. Κάντε επανεκκίνηση του συστήματος και του δρομολογητή σας

Ακολουθεί μια εύκολη λύση για τα πιο διαδεδομένα προβλήματα υπολογιστή: επανεκκινήστε το σύστημά σας. Είναι πιθανό αυτή η απλή ενέργεια να διορθώσει το Discord που δεν μπορεί να προχωρήσει πέρα ​​από την οθόνη "Σύνδεση". Ακολουθούν ορισμένες βασικές οδηγίες για να το κάνετε αυτό στο Windows 10:

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Windows στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας για να εμφανιστεί το μενού Έναρξη.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Λειτουργία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επανεκκίνηση. Αυτό θα κλείσει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές σας και θα επανεκκινήσει πλήρως τον υπολογιστή σας.
  restart your system mode and router

Επανεκκινήστε τα Windows 10

Εάν αυτό δεν λειτούργησε, η επανεκκίνηση του δρομολογητή σας μπορεί να κάνει το κόλπο. Δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε, καθώς το μόνο που χρειάζεστε για αυτό είναι τρία εύκολα βήματα, που περιγράφονται παρακάτω:

 1. Εντοπίστε το κουμπί λειτουργίας στο δρομολογητή σας και απενεργοποιήστε τη συσκευή.
 2. Περιμένετε λίγα λεπτά. Συνιστούμε να περιμένετε μεταξύ τριών έως πέντε λεπτών για να επιτρέψετε στον δρομολογητή και το δίκτυό σας να κλείσουν σωστά.
 3. Ενεργοποιήστε ξανά τον δρομολογητή σας.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το Discord που έχει κολλήσει στη "Σύνδεση" μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή και του δρομολογητή σας, συνεχίστε να διαβάζετε. Θα σας βοηθήσουμε να δοκιμάσετε κάποιες άλλες επιδιορθώσεις παρακάτω!

Μέθοδος 2. Κλείστε εφαρμογές σε διένεξη

Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με το Discord, με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει στο "Σύνδεση" και να μην είναι δυνατή η φόρτωσή του πέρα ​​από την οθόνη. Η επίλυση αυτού του προβλήματος είναι τόσο απλή όσο η έξοδος από τις εφαρμογές που είναι γνωστές ότι δημιουργούν αυτό το ζήτημα όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με το Discord. Να τι πρέπει να κάνετε:

 1. Κάντε δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο στη γραμμή εργασιών σας και επιλέξτε Διαχείριση εργασιών από το μενού περιβάλλοντος.
  task manager
 2. Μετάβαση στην καρτέλα Λεπτομέρειες. Εντοπίστε τυχόν περιπτώσεις εφαρμογών που βρίσκονται σε διένεξη (όπως η εφαρμογή Twitch για επιτραπέζιους υπολογιστές) και επιλέξτε τις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Τερματισμός εργασίας< κουμπί t22>.
  end task
 3. Αφού κλείσετε όλες τις διεργασίες που ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με το Discord, προσπαθήστε να εκκινήσετε ξανά την εφαρμογή και δείτε αν περνάει από την οθόνη "Σύνδεση".

Μέθοδος 3. Αλλάξτε τη διεύθυνση DNS σας

Εάν το πρόβλημά σας είναι με το δίκτυο, τότε ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη διεύθυνση DNS σας σε διαφορετική. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει εάν το Discord έχει κολλήσει και δεν περάσει από την οθόνη σύνδεσης. Αυτό πρέπει να κάνετε:

 1. Πατήστε Ctrl + X στο πληκτρολόγιό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Συνδέσεις δικτύου από το μενού περιβάλλοντος.
  network connections
 2. Επιλέξτε τον τρέχοντα τύπο σύνδεσής σας (για παράδειγμα "Wi-Fi" ή "Ethernet") στο αριστερό παράθυρο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αλλαγή επιλογών προσαρμογέα στο δεξιό παράθυρο.
  change adapter options
 3. Κάντε δεξί κλικ στη σύνδεση που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή και επιλέξτε Ιδιότητες.
  properties
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4). Εάν δεν υπάρχει κανένα σημάδι επιλογής δίπλα του, κάντε κλικ στο πλαίσιο μία φορά για να το ενεργοποιήσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες για να ανοίξετε ένα αναδυόμενο παράθυρο.
  IPV4
 5. Επιλέξτε Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες διευθύνσεις διακομιστή DNS. Τώρα, έχετε μερικές επιλογές για τον διακομιστή DNS που θέλετε να χρησιμοποιήσετε:
  1. Πληκτρολογήστε 1.111 στην πρώτη σειρά και μετά 1.1 στη δεύτερη σειρά. Αυτό θα αλλάξει το DNS σας στο δημοφιλές 1.111 διακομιστή, για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα κάνοντας κάνοντας κλικ εδώ.
  2. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τον διακομιστή DNS της Google πληκτρολογώντας 8.888 ως προτιμώμενος διακομιστής DNS και 8.844 ως εναλλακτικός διακομιστής DNS.
  3. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το OpenDNS εάν πληκτρολογήσετε 208.67.222.123 και 208.67.220.123 αντί.
   DNS server adress

Επιλέξτε την επιλογή Επικύρωση ρυθμίσεων κατά την έξοδο εάν δεν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας — διαφορετικά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK και επανεκκινήστε. Δείτε εάν οι αλλαγές σας βοήθησαν να επαναφέρετε τη λειτουργικότητα του Discord ή αν εξακολουθεί να είναι κολλημένο στη σύνδεση.

Μέθοδος 4. Απενεργοποιήστε τυχόν ενεργούς διακομιστή μεσολάβησης

Ένα άλλο πρόβλημα δικτύου που μερικές φορές προκαλεί αυτό το ζήτημα είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τους διακομιστές μεσολάβησης, μπορεί να χαλάσουν τη σύνδεση του Discord με διακομιστές και ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε σε φωνητικές κλήσεις ή ακόμα και να ανοίξετε την εφαρμογή συνομιλίας.

Σε υπολογιστή με Windows 10, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις πατώντας το πλήκτρο Windows ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο των Windows κάτω δεξιά και επιλέγοντας το εικονίδιο με το γρανάζι. Στην αριστερή πλευρά είναι όπου θα βρείτε τις επιλογές Proxy.

Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Χρήση διακομιστή μεσολάβησης είναι απενεργοποιημένη.

Μέθοδος 5. Σαρώστε τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό

Εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά τη λειτουργικότητα του Διαδικτύου. Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας εάν έχετε Windows 10 ή Windows 11. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια εξειδικευμένη εφαρμογή προστασίας από ιούς με προστασία σε πραγματικό χρόνο για την πρόληψη μολύνσεων από κακόβουλο λογισμικό στο μέλλον.

 1. Ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης στη γραμμή εργασιών σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού. Μπορείτε επίσης να το εμφανίσετε με τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + S.
 2. Πληκτρολογήστε Windows Security και ξεκινήστε το από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
  windows secueity
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα Προστασία από ιούς και απειλές χρησιμοποιώντας την αρχική οθόνη ή το μενού στο αριστερό παράθυρο. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογές σάρωσης.
  virus and threat protection
 4. Επιλέξτε την επιλογή Πλήρης σάρωση. Αυτό πρόκειται να ελέγξει κάθε μεμονωμένο αρχείο σε όλες τις μονάδες δίσκου σας για να διασφαλίσει ότι δεν μπορούν να κρυφτούν απειλές. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η σάρωση μπορεί να διαρκέσει πάνω από 1-2 ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των αρχείων που έχετε στο σύστημά σας.
  full scan
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Σάρωση τώρα για να ξεκινήσει η σάρωση. Εάν εντοπιστεί μια απειλή, τα Windows 10 θα τεθούν αυτόματα σε καραντίνα ή θα την καταργήσουν εντελώς. Μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα σάρωσης στη συνέχεια.

Μέθοδος 6. Απενεργοποιήστε το Τείχος προστασίας των Windows

Το τείχος προστασίας των Windows είναι γνωστό ότι προκαλεί προβλήματα με διαδικτυακές εφαρμογές και παιχνίδια. Εάν το τείχος προστασίας σας είναι ενεργοποιημένο αυτήν τη στιγμή, μπορεί να θέλετε να το απενεργοποιήσετε και να δείτε εάν αυτό βοηθά το Discord να περάσει από την οθόνη Σύνδεση.

 1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R στο πληκτρολόγιό σας για να εκκινήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Run. Πληκτρολογήστε "τείχος προστασίας.cpl” (χωρίς τα εισαγωγικά) και κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  firewall.cpl
 2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τείχους προστασίας του Windows Defender, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.
  turn off windows defender
 3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το "Απενεργοποίηση.” επιλογή τόσο για ρυθμίσεις ιδιωτικού δικτύου όσο και για ρυθμίσεις δημόσιου δικτύου.
  turn off windows defender
 4. Κάντε κλικ στο OK και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 7. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε μια διαφορετική έκδοση του Discord

Το Discord είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, δύο από τις οποίες προορίζονται για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν πρώιμα ή πειραματικά χαρακτηριστικά. Αν και αυτές οι εκδόσεις δεν είναι τόσο σταθερές όσο η έκδοση κυκλοφορίας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντικατάσταση εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Discord με τον παραδοσιακό τρόπο.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μία από τις beta εκδόσεις του Discord:

  1. Επιλέξτε ποια έκδοση του Discord θέλετε να κατεβάσετε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση για να απολαύσετε την πιο ευχάριστη εμπειρία.
  2. Μετά τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης για Windows, δοκιμάστε να εκκινήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης για να δείτε αν λειτουργεί. Αν δεν έχετε τύχη, δοκιμάστε τις άλλες εκδόσεις.

Τελικές σκέψεις

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με άλλα θέματα που σχετίζονται με το Discord που δεν εξετάζονται σε αυτήν την ανάρτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους που αναφέρονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ελπίζουμε ότι αυτό ήταν χρήσιμο για εσάς και σας ευχόμαστε μια χαρούμενη εμπειρία περιήγησης από τώρα και στο εξής!

Η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου κάθε μέρα της εβδομάδας.

Αποκτήστε έγκαιρη πρόσβαση στις αναρτήσεις ιστολογίου, τις προσφορές και τους κωδικούς έκπτωσης όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο! Θα έχετε την καλύτερη τιμή για όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε στο SoftwareKeep. Θέλετε περισσότερα άρθρα από εμάς; Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του ιστολογίου μας για περισσότερα άρθρα τεχνολογίας που ενημερώνονται τακτικά!

Προτεινόμενα άρθρα

» Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Discord Update Failed
» Πώς να διορθώσετε την οθόνη Discord Κοινή χρήση ήχου που δεν λειτουργεί (2021)
» Διαφωνίες που ανοίγουν συνδέσμους σε λάθος πρόγραμμα περιήγησης [Διόρθωση]

Για περισσότερα άρθρα, ανατρέξτε στο Ιστολόγιο και Κέντρο βοήθειας !