How to Fix "Windows Needs Your Current Credentials" on Windows?

Μάθετε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας" στα Windows που σας προειδοποιεί σχετικά με τα διαπιστευτήριά σας για να συνεχίσετε να εργάζεστε στον υπολογιστή σας.

Μάθετε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας" στα Windows που σας προειδοποιεί σχετικά με τα διαπιστευτήριά σας για να συνεχίσετε να εργάζεστε στον υπολογιστή σας.

Windows need your credentials Warning

Μετά την εκκίνηση του υπολογιστή, ενδέχεται να λάβετε το μήνυμα λάθους "Παρακαλώ κλειδώστε αυτόν τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, ξεκλειδώστε τον χρησιμοποιώντας τον πιο πρόσφατο κωδικό πρόσβασης ή την έξυπνη κάρτα σας."

Ακόμη και μετά την εισαγωγή των σωστών διαπιστευτηρίων Windows, η ειδοποίηση σφάλματος μπορεί να συνεχιστεί. Και το σφάλμα εμφανίζεται στην οθόνη με ένα μήνυμα σφάλματος και μια πρόταση που, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα σας βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα κλειδωμένο σύστημα, οι χρήστες των Windows που έχουν συναντήσει ποτέ την ειδοποίηση "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας" γνωρίζουν πόσο απογοητευτική μπορεί να είναι. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

Αυτό το άρθρο θα περιγράψει πολλές μεθόδους για τη διόρθωση του προβλήματος. Ελπίζουμε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες!

Πίνακας περιεχομένων 

Τι προκαλεί το σφάλμα "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας";

 • Εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων πολιτικής ομάδας: Τα υποκείμενα προβλήματα ή η εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων με την Πολιτική ομάδας είναι ο πιο πιθανός λόγος για τον οποίο τα Windows παρουσιάζουν σφάλμα σε αυτήν την κατάσταση.
 • Καταστροφή αρχείων συστήματος: Όταν τα αρχεία συστήματος είναι κατεστραμμένα, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα του λειτουργικού συστήματος και να προκαλέσει μηνύματα σφάλματος κατά την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών. Επομένως, είτε εκτελέστε το SFC, χρησιμοποιήστε τις σαρώσεις επισκευής DISM για να δείτε αν βοηθούν ή κάντε μια καθαρή εγκατάσταση.
 • Επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού: Εάν το σύστημά σας έχει μολυνθεί από ιό ή κακόβουλο λογισμικό, πιθανότατα αυτό είναι η αιτία του προβλήματος. Ο ιός διεισδύει στο μηχάνημά σας και αποκτά πλήρη έλεγχο της λειτουργίας του, με αποτέλεσμα πολλά προβλήματα και απροσδόκητα σφάλματα.
 • Πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας λογαριασμού χρήστη ή λογαριασμού Microsoft: Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό χρήστη που σας εμποδίζει να δημοσιεύσετε. Και ίσως η εκ νέου επαλήθευση του λογαριασμού χρήστη θα λύσει το πρόβλημά σας σε αυτήν την περίπτωση.

Αυτοί είναι μερικοί πιθανοί λόγοι πίσω από το σφάλμα "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας". Ας δούμε τώρα πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα σε διαφορετικά σενάρια.

Επιλύθηκε: Τα Windows χρειάζονται το τρέχον σφάλμα διαπιστευτηρίων στα Windows 11/10

Ακολουθούν οι λύσεις για τη διόρθωση του σφάλματος "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας" στα Windows 10 και Windows 11.

Μέθοδος 1. Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό

Όταν βλέπετε αυτό το σφάλμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιώντας ένα καλό πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό. Συνιστούμε Malwarebytes καθώς είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία κατά του κακόβουλου λογισμικού.

 1. Ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης στη γραμμή εργασιών σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού. Μπορείτε επίσης να το εμφανίσετε με τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + S.
 2. Πληκτρολογήστε Windows Security και ξεκινήστε το από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
  Windows Security
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα Προστασία από ιούς και απειλές χρησιμοποιώντας την αρχική οθόνη ή το μενού στο αριστερό παράθυρο. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογές σάρωσης.
  Virus & Threat Protection > Επιλογές σάρωσης
 4. Επιλέξτε την επιλογή Πλήρης σάρωση. Αυτό πρόκειται να ελέγξει κάθε μεμονωμένο αρχείο σε όλες τις μονάδες δίσκου σας για να διασφαλίσει ότι δεν μπορούν να κρυφτούν απειλές. Αυτή η σάρωση μπορεί να διαρκέσει πάνω από 1-2 ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των αρχείων που έχετε στο σύστημά σας.
  Full Scan
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Σάρωση τώρα για να ξεκινήσει η Σάρωση. Εάν εντοπιστεί μια απειλή, τα Windows θα την θέσουν σε καραντίνα ή θα την καταργήσουν εντελώς. Μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα σάρωσης στη συνέχεια.

Μέθοδος 2. Τροποποιήστε τη διαμόρφωση πολιτικής ομάδας

Αυτή η διαδικασία αφορά Windows 10 Pro και νεότερες εκδόσεις με συνδεδεμένο λογαριασμό τομέα. Υποτίθεται ότι πρέπει να αλλάξει στην Πολιτική ομάδας σαν να έχουν παραμετροποιηθεί εσφαλμένα, με αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα στο σύστημα των Windows.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 Home, θα πρέπει να ενεργοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας.

Πολλοί χρήστες των Windows 10 διαπίστωσαν ότι η επαναφορά στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις διόρθωνε το πρόβλημα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε:

 1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R στο πληκτρολόγιό σας για να εκκινήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Run και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε " gpedit.msc" χωρίς εισαγωγικά. Πατήστε το κουμπί ΟΚ για να προχωρήσετε.
  gpedit.msc
 2. Ένα νέο παράθυρο θα πρέπει να εμφανιστεί. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαμόρφωση υπολογιστή στην αριστερή πλευρά και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στα Πρότυπα διαχείρισης.
  Computer configuration
 3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο φάκελο System> Logon και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο Πάντα να περιμένετε το δίκτυο κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και την επιλογή σύνδεσης.
  Always wait for Network at computer startup and login
 4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει τη διαμόρφωση σε Απενεργοποιημένη ή Μη διαμορφωμένη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εφαρμογή κουμπιού. Μπορείτε να κλείσετε όλα τα παράθυρα τώρα για να βγείτε από το βοηθητικό πρόγραμμα Group Policy.
  Configure to disable or nt Configured
 5. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και προσπαθήστε να συνδεθείτε στα Windows 10 με το pin ή τον κωδικό πρόσβασής σας μόλις ενεργοποιηθεί το μηχάνημα για να δείτε αν εμφανίζεται το ίδιο σφάλμα.

Εάν το πρόβλημα παραμένει, η μετάβαση στην επόμενη λύση μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μέθοδος 3. Εκ νέου έλεγχος ταυτότητας του λογαριασμού χρήστη σας

Εάν μπορείτε να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό σε πολλές πλατφόρμες, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τον έλεγχο ταυτότητας στο σύστημά σας Windows 10. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι η επικύρωση του λογαριασμού χρήστη έλυσε την προειδοποίηση "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας".

 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη στη γραμμή εργασιών σας. Το σύμβολό του είναι το κλασικό λογότυπο των Windows και βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας.
 2. Θα δείτε την εικόνα προφίλ του τρέχοντος συνδεδεμένου χρήστη στην αριστερή πλευρά του πίνακα μενού Έναρξη. Κάντε κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού από το μενού περιβάλλοντος.
  Change account settings
 3. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. Μεταβείτε στην καρτέλα Οι πληροφορίες σας και, στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε την επιλογή Επαλήθευση συνδέσμου, η οποία θα σας μεταφέρει σε σειρά προτροπών στην οθόνη.
 4. Συνεχίστε να επαληθεύετε τα στοιχεία σας ακολουθώντας τις οδηγίες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαλήθευσης, επανεκκινήστε το μηχάνημά σας με Windows 10 και αναμένεται ότι θα μπορείτε να συνδεθείτε στα Windows 10 χωρίς να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Μέθοδος 4. Καταργήστε τα διαπιστευτήρια των Windows

Εάν το πρόβλημα είναι με τον λογαριασμό σας Microsoft, μπορείτε να προσπαθήσετε να καταργήσετε τα διαπιστευτήρια των Windows για να το διορθώσετε. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε τη γραμμή Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού. Μπορείτε επίσης να το εμφανίσετε με τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + S.
 2. Πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου στο πλαίσιο αναζήτησης. Όταν το δείτε στα αποτελέσματα, κάντε κλικ σε αυτό για να εκκινήσετε την εφαρμογή.
  Contorl panel
 3. Μεταβείτε στο Λογαριασμοί χρηστών > Διαχειριστής διαπιστευτηρίων. Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία προβολής έχει ρυθμιστεί σε Κατηγορία, εάν δεν μπορείτε να το δείτε.
  User Accounts > Διαχειριστής διαπιστευτηρίων
 4. Επιλέξτε Διαπιστευτήρια Windows από τις διαθέσιμες επιλογές και αφαιρέστε όλα τα διαπιστευτήρια που αναφέρονται.
  Windows Credentials
 5. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στα Windows. Αφού αφαιρέσετε αυτά τα διαπιστευτήρια, δείτε εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε την προειδοποίηση "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας".

Μέθοδος 5. Ενεργοποιήστε τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10

Πολλοί πελάτες των Windows 10 έχουν υποδείξει ότι η αναβάθμιση από το Home σε Pro επέλυσε το πρόβλημα για αυτούς. Αυτή είναι μια χρονοβόρα μέθοδος, αλλά εάν εκτελείτε Windows 10 Home και οι άλλες επιλογές δεν λειτουργούν, αυτό αναμφίβολα θα λειτουργήσει.

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Windows κάτω αριστερά στην οθόνη σας για να εμφανιστεί το μενού Έναρξη. Επιλέξτε Ρυθμίσεις ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Windows + I.
  Windows Settings
 2. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Ενημέρωση και ασφάλεια. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες ρυθμίσεις του Windows Update.
  Update & Security
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα Ενεργοποίηση από το αριστερό μενού. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αλλαγή κλειδιού προϊόντος για να εμφανιστεί η διεπαφή που απαιτείται για το επόμενο βήμα.
  Activation > Αλλαγή κλειδιού προϊόντος
 4. Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό VK7JG NPHTM C97JM 9MPGT 3V66T στο πεδίο Κλειδί προϊόντος και κάντε κλικ στο Επόμενο. Θα ξεκινήσει τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 Pro, η οποία δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί.
  Enter Windows Product Key
 5. Τώρα πρέπει να εντοπίσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη αναβάθμισης στο επόμενο βήμα.

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ολοκληρωθεί ο τερματισμός και η επανεκκίνηση του συστήματος. Θα παρατηρήσετε το ακόλουθο μήνυμα: "Εργασία για αναβαθμίσεις Μην απενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας."

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εμφανιστεί μια οθόνη παρόμοιων χαρακτηριστικών. πρέπει να περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί το 100% πριν λάβετε το μήνυμα: Έγινε ενημέρωση έκδοσης. Και αυτό είναι όλο. Το σύστημά σας είναι τώρα σε λειτουργία.

Μέθοδος 6. Ενημερώστε τα Windows στην πιο πρόσφατη έκδοση

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows. Ελέγξτε για ενημερώσεις μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, επιλέγοντας Windows Update και ελέγχοντας τις ενημερώσεις. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας αφού εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Windows κάτω αριστερά στην οθόνη σας για να εμφανιστεί το μενού Έναρξη. Επιλέξτε Ρυθμίσεις ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Windows + I.
 2. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Ενημέρωση και ασφάλεια. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες ρυθμίσεις του Windows Update και να επιλέξετε πότε θα λαμβάνετε ενημερώσεις.
 3. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε στην προεπιλεγμένη καρτέλα Windows Update. Κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος για ενημερώσεις και περιμένετε μέχρι τα Windows να βρουν διαθέσιμες ενημερώσεις.
 4. Εάν εμφανίζονται ενημερώσεις, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προβολή όλων των προαιρετικών ενημερώσεων για να τις δείτε και να τις εγκαταστήσετε.
 5. Όταν τα Windows βρουν μια νέα ενημέρωση, θα ξεκινήσει αυτόματα η εγκατάστασή της στον υπολογιστή σας. Περιμένετε να γίνει λήψη των Windows και εφαρμόστε τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Μέθοδος 7. Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο Επαναφοράς Συστήματος

Η εγκατάσταση προγραμμάτων τρίτων ή η δυνατότητα σε υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών να αρχίσουν να δημιουργούν προβλήματα στο σύστημα των Windows είναι σύνηθες φαινόμενο. Ως αποτέλεσμα, η επαναφορά του συστήματός σας σε προηγούμενη εικόνα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το λάθος. Ωστόσο, αυτό θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε ήδη κάνει ένα σημείο επαναφοράς συστήματος.

Να θυμάστε ότι η εκτέλεση της Επαναφοράς Συστήματος δεν θα βλάψει τα δεδομένα σας. απλά θα αναιρέσει τις πρόσφατες τροποποιήσεις σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Επαναφοράς Συστήματος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης στη γραμμή εργασιών σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού. Μπορείτε επίσης να το εμφανίσετε με τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + S.
 2. Πληκτρολογήστε Επαναφορά συστήματος και κάντε κλικ στο Ανάκτηση από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή, στην κατηγορία του καλύτερου αγώνα.
 3. Αυτό θα σας μεταφέρει στον Πίνακα Ελέγχου. Εδώ, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Άνοιγμα Επαναφοράς Συστήματος που μπορείτε να δείτε στην ενότητα Σύνθετα εργαλεία ανάκτησης.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να επαναφέρετε ένα προηγούμενο χρονικό σημείο. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας ένα σημείο επαναφοράς ή να χρησιμοποιήσετε το προτεινόμενο εάν τα Windows 10 εμφανίζουν την επιλογή. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε ποια αρχεία και εφαρμογές θα επηρεαστούν!
 5. Αφού διαλέξετε τις επιλογές που σας ικανοποιούν, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος και περιμένετε μέχρι τα Windows να επαναφέρουν τον υπολογιστή σας. Θα μπορείτε να διαπιστώσετε εάν αυτό λειτούργησε ή όχι μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας με το φορτωμένο σημείο επαναφοράς.

TL;DR

 • Εάν δείτε το σφάλμα "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας", πιθανότατα οφείλεται σε εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων της πολιτικής ομάδας ή σε καταστροφή του αρχείου συστήματος. Το μήνυμα σας ζητά να ελέγξετε τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας.
 • Μπορεί να εμφανιστεί ένα τέτοιο μήνυμα εάν το σύστημά σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό.
 • Μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα τροποποιώντας την Πολιτική ομάδας ή ελέγχοντας εκ νέου την ταυτότητα του λογαριασμού χρήστη σας.
 • Χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση διαπιστευτηρίων των Windows, μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ίδιο πρόβλημα καταργώντας τα τρέχοντα διαπιστευτήρια και επαναφέρετε τα ίδια διαπιστευτήρια που απαιτούνται.
 • Ελέγξτε την κατάσταση ενεργοποίησης των Windows και χρησιμοποιήστε την οθόνη ενεργοποίησης για να ξεκινήσετε τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10.
 • Για να αποκτήσετε ένα κλειδί ενεργοποίησης των Windows 10 φθηνά, ρίξτε μια ματιά στο κατάστημα SoftwareKeep! Προσφέρουμε προϊόντα της Microsoft με έκπτωση έως και 50% στη λιανική τιμή.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Επαναφοράς Συστήματος για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας ως έσχατη λύση.

Συμπέρασμα

Εάν δείτε το σφάλμα "Τα Windows χρειάζονται τα τρέχοντα διαπιστευτήριά σας", μην ανησυχείτε – έχουμε την πλάτη σας. Ένα τέτοιο μήνυμα σφάλματος μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί με μερικά βήματα. Σε αυτό το άρθρο, περιγράψαμε πώς να διορθώσετε το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας με Windows χωρίς προβλήματα.

Συνιστούμε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα στο Ιστολόγιο μας για χρήσιμες συμβουλές και κόλπα σχετικά με το λογισμικό και την τεχνολογία. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

Ένα ακόμα πράγμα

Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές; Δείτε τους άλλους οδηγούς μας στο Ιστολόγιο ή επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και αποκτήστε έγκαιρη πρόσβαση στις αναρτήσεις ιστολογίου, τις προσφορές και τους εκπτωτικούς κωδικούς μας. Επιπλέον, θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε για τους πιο πρόσφατους οδηγούς, προσφορές και άλλες συναρπαστικές ενημερώσεις!

Προτεινόμενα άρθρα

» Πώς να διορθώσετε το αυτόνομο πρόγραμμα εγκατάστασης του Windows Update που κόλλησε στην αναζήτηση ενημερώσεων
» Διορθώθηκε: Τα Windows δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αυτόματα τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης αυτού του δικτύου
» Διόρθωση "Στοιχεία ενημέρωσης των Windows πρέπει να επιδιορθωθεί" Σφάλμα στα Windows 10

Μπορείτε να επικοινωνήστε με ερωτήσεις ή αιτήματα που θέλετε να καλύψουμε.