Microsoft 365 Complete Review: A Review, Editions, and Prices

Σε αυτήν την ανασκόπηση, θα διερευνήσουμε τι είναι το Microsoft 365 (Office 365), τι κάνει και πώς επηρεάζει τη ζωή, το σπίτι, το σχολείο ή την επιχείρησή σας.

Το Microsoft 365 (πρώην Office 365) κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Τους τελευταίους μήνες, το Microsoft 365 έχει γίνει πιο δημοφιλές, χάρη στην αλλαγή της επωνυμίας της Microsoft Corporation, η οποία ήρθε επίσης με τα Windows 365, Windows 11 και Office 2021. Τώρα, το Microsoft 365 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρήσεις και είναι ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα παραγωγικότητας στον κόσμο.

Microsoft 365 Review: A Full Review, Editions and Prices


Τρέχει σχεδόν παντού, με εκδόσεις πλήρεις δυνατότητες για Windows και macOS, εκπληκτικά ισχυρές εφαρμογές για iOS και Android και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ιστό.

Σε αυτήν την ανασκόπηση, θα διερευνήσουμε τι είναι το Microsoft 365 (Office 365), τι κάνει και πώς επηρεάζει τη ζωή σας - σπίτι, σχολείο ή επιχείρηση.

Θα μάθετε τα ακόλουθα πράγματα από αυτήν τη σελίδα:

 • Τι είναι το Microsoft 365;
 • Τι μπορεί να κάνει το Microsoft 365 για εσάς
 • Τι περιλαμβάνεται στο Microsoft 365 το 2021;
 • Λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Microsoft 365
 • Πόσο είναι το Microsoft 365;
 • Προδιαγραφές Microsoft 365 και απαιτήσεις συστήματος

Σημείωση: Αν θέλετε να αγοράσετε Microsoft 365, τότε η εταιρεία μας είναι το κατάλληλο μέρος για αυτό! Προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές και δωρεάν υποστήριξη που θα υπάρχει κατά την εγκατάσταση ή μετά.

Τι είναι το Microsoft 365;

what is microsoft 365


Το Microsoft 365 είναι ο κολοσσός των σουιτών γραφείου, με κάθε ανταγωνιστή να προσπαθεί να το ισοφαρίσει. Είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με πλήρεις δυνατότητες για Windows και macOS και ως εφαρμογές για κινητά με πολλές δυνατότητες για iOS και Android.

Εργαστείτε σε σχολικές παρουσιάσεις ή εξελιγμένες εταιρικές βάσεις δεδομένων από οπουδήποτε, χάρη σε αυτό το διαισθητικό εργαλείο. Η σουίτα περιέχει εφαρμογές βιομηχανικών προτύπων όπως Word, Excel και PowerPoint. Κάθε εφαρμογή συνοδεύεται από δωρεάν ενημερώσεις, ασφάλεια αιχμής και πλήρεις δυνατότητες Διαδικτύου με επιλογές cloud. Όλα αυτά (και πολλά άλλα) μαζί σε μια τιμή που θα μπορούσε να αντέξει ο καθένας!

Η δέσμευση της Microsoft για ένα μοντέλο τιμολόγησης βάσει συνδρομής έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο. Πολλές σουίτες του Office έχουν ξεθωριάσει από τη συνάφεια προς όφελος του μοντέλου συνδρομής του Microsoft 365. Είναι αλήθεια - δεν είστε κάτοχος εφαρμογών με την εγγραφή σας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Microsoft 365. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση σε δωρεάν ενημερώσεις, αποθηκευτικό χώρο στο cloud και συνεργασία σε πραγματικό χρόνο για να το αναπληρώσετε.

Τι μπορεί να κάνει το Microsoft 365 για εσάς

Το Microsoft 365 είναι ένα στολίδι για κάθε δουλειά. Η σουίτα διαθέτει όλα τα εργαλεία για να παρακολουθείτε και να παραμένετε οργανωμένοι με τα έργα. Ανεξάρτητα από το πόσες ώρες εργάζεστε σε μια μέρα ή ποια εργασία χρειάζεται την προσοχή σας πιο επειγόντως. Το Microsoft 365 έχει κάτι για όλους, οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Είτε είστε μαμά που εργάζεται από το σπίτι, αναλύτρια βάσης δεδομένων ή φοιτήτρια τέχνης. η σουίτα μπορεί να κάνει όχι μόνο τη δουλειά σας αλλά και τη ζωή σας πιο εύκολη! Με τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας, ολοκληρώνετε τα πράγματα σε ελάχιστο χρόνο — η πρόοδος γίνεται πολύ πιο απλή από ποτέ.

Το Microsoft 365 είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση και σε λογικές τιμές, αλλά διασφαλίζει επίσης απόρρητο και ασφάλεια καθώς αποθηκεύετε τα δεδομένα σας στο cloud για φύλαξη! Με εφαρμογές όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook και άλλα, όλα σε μία πλατφόρμα — έχετε όλα όσα χρειάζεστε στα χέρια σας όταν εργάζεστε.

Με τη βοήθεια του Microsoft 365, μπορείτε:

 • Δημιουργήστε επαγγελματικά έγγραφα, παρουσιάσεις, υπολογιστικά φύλλα και άλλα
 • Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της σύγχρονης τεχνολογίας για να επιταχύνετε τη ροή εργασιών σας
 • Διαχείριση έργων, βάσεων δεδομένων και συμβάντων
 • Επικοινωνήστε με τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους πελάτες σας
 • Συνεργαστείτε απρόσκοπτα σε μια ποικιλία εφαρμογών
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε βιομηχανικά πρότυπα προδιαγραφές, χαρακτηριστικά και δυνατότητες
 • Χρησιμοποιήστε χιλιάδες προκατασκευασμένα στοιχεία στην εργασία σας
 • Ανεβάστε τα αρχεία σας στο cloud για εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε

Τα απίστευτα εργαλεία συνεργασίας διευκολύνουν τη διατήρηση επαφής με τον κύκλο σας και την παραγωγικότητα μαζί. Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, αναφορές, υπενθυμίσεις και πολλά άλλα συνδυάζονται για να σας προσφέρουν μια εμπειρία που δεν έχει ταίρι σε άλλες σουίτες. Είναι σχεδόν σαν να βρίσκεστε στο γραφείο μαζί — ακόμα και με χιλιάδες μίλια ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας.

Το Microsoft 365 είναι το παγκόσμιο πρότυπο για σουίτες γραφείου και το μόνο που είναι εξίσου ισχυρό στο διαδίκτυο και στην επιφάνεια εργασίας. Παρά μερικές δυσλειτουργίες, τίποτα άλλο δεν είναι κοντά σε ισχύ, ευελιξία ή ευκολία χρήσης.

Σχέδια Microsoft 365

microsoft 365 plans


Η σουίτα
Microsoft 365 διατίθεται σε διαφορετικά σχέδια, όλα κατάλληλα για διαφορετικές ομάδες ατόμων και ατόμων. Το Microsoft 365 Standard είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα μεταξύ των πελατών και το Microsoft 365 Personal λειτουργεί για οποιονδήποτε θέλει να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές σε μία συσκευή .

Το

Microsoft 365 Premium συνδυάζει τα πάντα στο Microsoft 365, καθώς και επιπλέον λειτουργίες, όπως προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου premium Outlook, βελτιωμένο χώρο αποθήκευσης OneDrive, ζωντανές συναντήσεις με την ενσωμάτωση Skype για επιχειρήσεις και πολλά άλλα.

Προς το παρόν, τα ακόλουθα προγράμματα του Microsoft 365 είναι διαθέσιμα για αγορά:

 • Microsoft 365 Family
 • Microsoft 365 Personal
 • Microsoft 365 Business Basic
 • Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business Premium
 • Εφαρμογές Microsoft 365 για επιχειρήσεις
 • Microsoft 365 E3
 • Microsoft 365 E5
 • Microsoft 365 F3

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα του Microsoft 365 στο κατάστημά μας ή ρίχνοντας μια ματιά στο κατάστημα Microsoft 365.

Τι περιλαμβάνεται στο Microsoft 365

Με το Microsoft 365, έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας στον υπολογιστή σας. Μπορείτε είτε να αγοράσετε μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές για σχεδόν οποιοδήποτε προϋπολογισμό! Εδώ είναι όλες οι εφαρμογές που συνοδεύουν τα διάφορα σχέδια:

Microsoft Word

microsoft 365 word


Το Microsoft Word είναι ο καλύτερος επεξεργαστής κειμένου στον κόσμο. Δημιουργήστε έγγραφα με φρέσκια, επαγγελματική εμφάνιση που θα διευκολύνει τη σύνταξη ακόμα κι αν εργάζεστε για ώρες!

> Μάθετε περισσότερα για το Microsoft Word

Microsoft Excel

microsoft 365 excel


Το Microsoft Excel είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων. Τα εργαλεία και τα χαρακτηριστικά είναι εκτεταμένα, αλλά δεν φαίνεται τρομακτικό. Διαισθητικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες καθιστούν εύκολη τη δημιουργία οτιδήποτε από ένα γράφημα πίτας έως μια πολύπλοκη βάση δεδομένων.

> Μάθετε περισσότερα για το Microsoft Excel

Microsoft PowerPoint

microsoft powerpoint


Microsoft PowerPoint έχει μια σειρά από δυνατότητες που μπορεί να σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε. Η Microsoft παρέχει μεγάλο αριθμό δωρεάν προτύπων και γραφικών στους συνδρομητές του Microsoft 365, διευκολύνοντας τους χρήστες να είναι δημιουργικοί στις παρουσιάσεις τους!

> Μάθετε περισσότερα για το Microsoft PowerPoint

Microsoft Outlook

microsoft 365 outlook


Το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Microsoft Outlook ήταν ένα δημοφιλές εργαλείο για τη διαχείριση αλληλογραφίας την τελευταία δεκαετία. Είναι ενσωματωμένο με προστασία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και κακόβουλου λογισμικού, καθιστώντας το βασικό μέρος της σουίτας που μπορεί να σας βοηθήσει να χειρίζεστε τα μηνύματά σας πιο αποτελεσματικά από ποτέ!

> Μάθετε περισσότερα για το Microsoft Outlook
> Ηλεκτρονικό βιβλίο του Outlook [Ultimate Guide]

Microsoft Publisher

Το

Microsoft Publisher είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επιτραπέζιων εκδόσεων για επαγγελματίες. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζονται οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων νέων προτύπων και καλύτερων λειτουργιών μελανώματος για να κάνουν τα έγγραφα σας να φαίνονται ακόμα πιο επαγγελματικά!

Microsoft Access

Το

Microsoft Access είναι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που υπερέχει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Έχει μια απλή διάταξη με ισχυρή λειτουργικότητα, που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα προγράμματα στον τομέα χρήσης του και ευκολία στη χρήση για τους τελικούς χρήστες!

Άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft

Το Microsoft 365 συνοδεύεται από μια ποικιλία υπηρεσιών που παρέχονται από τη Microsoft εκτός από τις εφαρμογές στις οποίες έχετε πρόσβαση. Ορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο σε προγράμματα υψηλών προδιαγραφών, επομένως βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει το σχέδιό σας πριν το αγοράσετε!

> Microsoft Project: Πλήρης οδηγός

Κατά την εγγραφή σας στο Microsoft 365, έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες υπηρεσίες από τη Microsoft:

 • OneDrive
 • Skype για επιχειρήσεις
 • Ομάδες της Microsoft
 • SharePoint
 • Ανταλλαγή
 • Κρατήσεις
 • Yammer
 • Συνδέσεις Viva
 • Ροή
 • Λίστες
 • Φόρμες
 • Σχεδιαστής
 • Εφαρμογές Power
 • Power Automate
 • Power Virtual Agents
 • Power BI Pro
 • Viva Insights

> Microsoft Visio: Πλήρης οδηγός

Αυτές οι υπηρεσίες συνδυάζονται για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία της σουίτας Microsoft 365. Το Office 365 είναι αρκετά ευέλικτο για να φιλοξενήσει οποιαδήποτε επιχείρηση, είτε πρόκειται για ένα μικρό οικογενειακό κατάστημα είτε για μια μεγάλη εταιρεία. Τα πολλά διαφορετικά σχέδια προσφέρουν επιλογές για ιδιώτες και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του Microsoft 365

Πολλοί χρήστες εκφράζουν τις απόψεις τους για τη σουίτα της Microsoft που βασίζεται σε συνδρομές, τόσο καλές όσο και κακές. Ελέγξτε τι λένε οι πελάτες για να μάθετε εάν αυτή είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς, πώς συγκρίνεται με το Office 2021 και το Office 2019 και αν το Microsoft 365 είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη διαδικασία εγκατάστασης
 • Εύκολη χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες
 • Προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας για προστασία από εκμεταλλεύσεις
 • Δωρεάν ενημερώσεις για όλες τις εφαρμογές στο σχέδιό σας
 • Αποθήκευση βάσει cloud και κοινή χρήση αρχείων
 • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με όλες τις εφαρμογές της Microsoft
 • Κομψή, μοντέρνα εμφάνιση που εκτείνεται σε όλο το λογισμικό

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση κάθε εφαρμογής από μόνη της
 • Προβλήματα με τη σύνδεση και τις διαδικτυακές λειτουργίες
 • Ορισμένες εφαρμογές είναι διαθέσιμες μόνο για χρήστες Η/Υ
 • Προβλήματα μορφοποίησης
 • Η συνδρομή είναι ακριβή για ιδιώτες

Υποστήριξη Microsoft 365

Ένα άλλο σημείο πώλησης για τη σουίτα Microsoft 365 είναι η εξαιρετική υποστήριξη που λαμβάνετε τόσο από τη Microsoft όσο και από τους μεταπωλητές σας.

Η Microsoft έχει εξαιρετικό ιστορικό όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Είτε σε επίπεδο καταναλωτή είτε ακόμη και σε επιχειρηματικά σχέδια, η ομάδα υποστήριξης της Microsoft είναι πάντα γρήγορη με τις απαντήσεις της και διεξοδική στην αντιμετώπιση προβλημάτων για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Εάν αγοράσετε τη συνδρομή σας στο Microsoft 365 από το SoftwareKeep, λαμβάνετε 24/7 δωρεάν τεχνική υποστήριξη για το προϊόν σας. Διαθέτουμε επίσης μια εκτενή βιβλιοθήκη με εκπαιδευτικά προγράμματα του Microsoft 365, βοήθεια αντιμετώπισης προβλημάτων και ενημερωτικά άρθρα στο Ιστολόγιο και Κέντρο βοήθειας .

Πόσο κοστίζει το Microsoft 365;

Το Microsoft 365 είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που παλαιότερα ήταν γνωστή ως Microsoft 365. Σε μερικούς ανθρώπους, η επιλογή αυτού έναντι των διαρκών σουιτών μπορεί να φαίνεται εύκολη απόφαση. Μετά από όλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές για μια χαμηλή τιμή. αλλά να είστε ενήμεροι! Η συνδρομή σας πρέπει να πληρωθεί με το πλήρες κόστος, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε όλες τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται.

Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα συνδρομής που επιλέγετε. Προσφέρουμε Microsoft 365 Business Basic με μηνιαία 4 $.99 USD, αλλά οι σουίτες όπως το Microsoft 365 Enterprise E5 ανεβαίνουν έως και 34 $.99 το μήνα.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές σας στη συνέχεια. Ευτυχώς, είναι εύκολο να επιστρέψετε στο αυλάκι ακόμα κι αν αποφασίσετε να ακυρώσετε το Microsoft 365 για μερικούς μήνες — απλώς κρατήστε τις εφαρμογές σας εγκατεστημένες, ανανεώστε το σχέδιό σας και επιστρέψτε στην εργασία!

Απαιτήσεις συστήματος Microsoft 365

Απαιτήσεις συστήματος στα Windows

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 ή Windows 7 Service Pack 1 απαιτείται για την εγκατάσταση του Microsoft 365
 • Επεξεργαστής: 1 GHZ ή ταχύτερος επεξεργαστής x86 ή 64-bit με σύνολο εντολών SSE2
 • Μνήμη: Τουλάχιστον 1 GB RAM (32-bit) ή 2 GB RAM (64-bit)
 • Σκληρός Δίσκος: Ελάχιστος διαθέσιμος χώρος 3 GB στο σκληρό δίσκο
 • Ανάλυση οθόνης: Ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 1024 x 768

Απαιτήσεις συστήματος σε Mac

 • Λειτουργικό σύστημα: Mac OS 10.12 Σιέρα, 10.13 High Sierra, 10.14 Mojave, ή 10.15 Απαιτείται Catalina ή νεότερη έκδοση για την εγκατάσταση του Microsoft 365 για Mac
 • Επεξεργαστής: Απαιτείται επεξεργαστής Intel
 • Μνήμη: Ελάχιστο 4GB RAM
 • Σκληρός Δίσκος: Μορφή σκληρού δίσκου 10 GB HFS+
 • Ανάλυση οθόνης: Ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 1280 x 800

Τελική λέξη 

Επισκόπηση του Microsoft Office 365: Αξίζει το Microsoft 365;

Η άποψή μας; Το Microsoft 365 εξακολουθεί να είναι το καλύτερο όσον αφορά την απομακρυσμένη εργασία, την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας, την αποτελεσματικότητα των εργασιών, τη συνεργασία και την επικοινωνία. Πιστεύουμε, και θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι σε αυτό το ψηφιακό οικοσύστημα, το Microsoft 365 είναι η καλύτερη σουίτα λογισμικού γραφείου που μπορείτε να αγοράσετε.

Τι μετά;

Πάρτε ένα αντίγραφο αυτής της σουίτας παραγωγικότητας από εμάς -- SoftwareKeep -- και απολαύστε το καλύτερο οικιακό λογισμικό και άλλα σε προσιτές τιμές.

Επίσης, γράφουμε συχνά τεχνικά και ενημερωτικά άρθρα και τα δημοσιεύουμε στην ενότητα του ιστολογίου μας ή στον ιστότοπο του κέντρου βοήθειας. Ελέγξτε τα και θα επωφεληθείτε. Μπορείτε επίσης να είστε ο πρώτος που θα τα λάβει στο email σας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο παρακάτω.

Διαβάστε άλλες κριτικές και οδηγούς

> Πλήρης Οδηγός Microsoft Office
> Windows 365 : Ultimate Guide
> Microsoft Outlook 2019 Review
> Επισκόπηση της Microsoft Access 2019
> Microsoft Word για Mac 2019 Αξιολόγηση
> Εξέταση Microsoft Outlook για Mac 2019
> Μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση στο Microsoft Excel 2019 για Mac