Happy Father’s Day! Here are 7 ways to Celebrate Virtually

Ενώ ο εορτασμός ουσιαστικά απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και δημιουργικότητα για να το πετύχει, εδώ επισημαίνουμε 7 τρόπους για να γιορτάσετε την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ, έστω και εικονικά.
Happy Father’s Day! Here are 7 ways to Celebrate Virtually

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια στιγμή για να δείξετε την εκτίμησή σας για όλες τις πατρικές φιγούρες στη ζωή σας. Δυστυχώς, η συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19 έχει καταστήσει δύσκολο για πολλές οικογένειες να προγραμματίσουν μια συνάντηση και να περάσουν χρόνο πρόσωπο με πρόσωπο.

 

Ωστόσο, δεν χρειάζεστε παραπάνω από λίγη δημιουργικότητα και σύνδεση στο διαδίκτυο για να μπορέσετε να γιορτάσετε εικονικά την Ημέρα του Πατέρα.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη γιορτή για την Ημέρα του Πατέρα ενώ βρίσκεστε χωριστά είναι να σχεδιάζετε δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από πράγματα που απολαμβάνει ο μπαμπάς σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα χόμπι, το αγαπημένο του γεύμα και ούτω καθεξής.

 

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μερικά εικονικά δώρα ή να πάρετε τον πατέρα σας σε ένα ολόκληρο εικονικό ξεφάντωμα για ψώνια.

 

Ενώ ο εορτασμός απαιτεί σχεδόν σίγουρα περισσότερη προσπάθεια και δημιουργικότητα για να τα καταφέρει, μπορείτε να κάνετε τον πατέρα σας να νιώσει ξεχωριστός αυτήν την ημέρα.

 

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε 7 υπέροχες ιδέες για να γιορτάσετε μαζί με τον μπαμπά σας και να εμπλέξετε και την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτές οι ιδέες δεν είναι πεταμένες — μη διστάσετε να βάλετε τη δική σας περιστροφή σε αυτές!

 

Εμπνευστείτε και σκορπίστε αγάπη αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.

 

Αποκτήστε του μια συνδρομή ροής

netflix subcription

 

Πολλοί από εμάς περνάμε το χρόνο μας σε καραντίνα παρακολουθώντας εκπομπές, ταινίες και άλλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Οι πιθανότητες είναι ότι ο πατέρας σου κάνει το ίδιο. Γιατί να μην τον εκπλήξετε με έναν μήνα δωρεάν ροής σε δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Netflix, το Hulu και το ESPN+;

 

Πείτε αντίο στην κοινή χρήση λογαριασμών Netflix. Οι περισσότερες υπηρεσίες συνεχούς ροής σάς επιτρέπουν να δίνετε συνδρομές σε άλλους, επιτρέποντάς τους να δημιουργούν τους δικούς τους λογαριασμούς και να κάνουν ροή με απόρρητο. Για παράδειγμα, η αγορά μιας δωροκάρτας Netflix φορτώνει ένα προπληρωμένο υπόλοιπο σε έναν λογαριασμό, επιτρέποντας τη ροή μέχρι να εξαντληθεί το υπόλοιπο.

 

Από την άλλη πλευρά, υπηρεσίες όπως το ESPN+ απαιτούν από εσάς να κάνετε μια αγορά στον λογαριασμό που χρησιμοποιεί ο πατέρας σας. Ευτυχώς, η ποσότητα του υπέροχου αθλητικού περιεχομένου αντισταθμίζει αυτήν την ταλαιπωρία.

 

Πηγαίνετε σε ένα ξεφάντωμα διαδικτυακών αγορών

fathers day shopping spree

Σε πολλούς μπαμπάδες αρέσει να ψωνίζουν αυτοπροσώπως, οπότε το ξεφάντωμα στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε μαζί. Μεταβείτε στο Skype, το Zoom ή το Discord και ξεκινήστε μια κλήση (ίσως και κοινοποιήστε τις οθόνες του υπολογιστή σας) για να περιηγηθείτε στον ατελείωτο κατάλογο που είναι το Διαδίκτυο.

 

Βοηθήστε τον πατέρα σας να βρει νέα και μοντέρνα ρούχα στο ASOS, δείτε κάποιο ενδιαφέρον υλικό για τα χόμπι του ή απλώς δείτε μερικά ανόητα αντικείμενα στο Από το Wagon ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες — ο μπαμπάς σας μπορεί να καταλήξει με ένα μοντέρνο νέο ράφι IKEA ή ένα ζευγάρι κάλτσες Here Comes Cool Dad.

 

Στείλτε του μια ηλεκτρονική κάρτα

Fathers day ecard

Δεδομένου ότι η ομιλία μέσω της webcam σας μπορεί να είναι άβολη, γιατί να μην στείλετε στον πατέρα σας μια ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα; Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι οι ηλεκτρονικές κάρτες έχουν μικρότερη συναισθηματική αξία, ωστόσο, θα θέλαμε να διαφωνήσουμε.

 

Μια eCard είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε εκτίμηση και να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας σε ένα γράμμα. Ευχαριστήστε τον που σας μεγάλωσε, σας δίδαξε δεξιότητες στη ζωή, που ήταν πάντα δίπλα σας όταν τον χρειαζόσασταν — ή μοιραστείτε ένα αστείο που σας τον θύμισε. Περιηγηθείτε στην επιλογή του Punchbowl για να βρείτε την κάρτα που ταιριάζει απόλυτα με το μήνυμά σας.

 

Αφού πατήσετε το κουμπί αποστολής, η κάρτα θα παραδοθεί αμέσως στα εισερχόμενα email του πατέρα σας. Χωρίς χρόνο αποστολής, χωρίς άβολο βλέμμα ενώ διαβάζει το γράμμα. Ωστόσο, φροντίστε να τον σπρώξετε να ελέγξει τα εισερχόμενά του, θα ήταν άβολο αν έχασε τον χαιρετισμό σας.

 

Κάντε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο με το Netflix Party

Hold a movie Marathon

Αν ο πατέρας σας είναι ήδη συνδρομητής — ή μόλις του αγοράσατε μια δωροκάρτα Netflix αφού διαβάσατε τις προτάσεις μας, — παρακολουθήστε λίγο περιεχόμενο μαζί! Μια νέα επέκταση του Google Chrome που ονομάζεται Netflix Party σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οτιδήποτε στον ιστότοπο μαζί με άλλους. Σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή, το Netflix Party υποστηρίζεται μόνο σε προγράμματα περιήγησης Chrome σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές.

 

Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να παρακολουθήσετε μια ταινία με τον πατέρα σας ή να δείτε μερικές εκπομπές μαζί. Προσωπικά προτείνω το Spider-Man: Into the Spider-Verse ή να παρακολουθήσετε μια σεζόν του The Big Family Cooking Showdown. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη συνομιλία για να πληκτρολογήσετε μηνύματα στον μπαμπά σας ή μεταβείτε σε μια εικονική συνεδρία κλήσης ενώ παρακολουθείτε.

 

Κάντε του μια εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής

playlist

Ξέρετε ότι η μουσική είναι θεραπεία για την ψυχή, σωστά;

 

Ο πατέρας σας μπορεί να έχει μεγαλύτερη εκτίμηση για τη μουσική από ό,τι νομίζετε. Αν γνωρίζετε τα αγαπημένα του είδη, φτιάξτε του μια λίστα αναπαραγωγής που μπορεί να ακούει καθημερινά. Ανάλογα με την προτίμησή του, δημιουργήστε τη λίστα αναπαραγωγής στο Spotify, στο Apple Music ή ακόμα και στο YouTube.

 

Δεν έχετε ιδέα τι αρέσει να ακούει ο πατέρας σας; Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν ακόμα κάποιοι διασκεδαστικοί τρόποι για να του δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής ως δώρο. Για παράδειγμα, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να δημιουργούν λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συλλαβίζουν ένα όνομα ή μια λέξη όταν τα δει κανείς. Μπορείτε επίσης να γίνετε πιο προσωπικά και να βρείτε τραγούδια που κυκλοφόρησαν τη χρονιά που γεννήθηκε ο μπαμπάς σας.

 

Δοκιμάστε την εμπειρία Airbnb

airbnb virtual experience

Ζήστε πολλά διασκεδαστικά πράγματα δίπλα στον μπαμπά σας με το πρόγραμμα εικονικής εμπειρίας Airbnb. Από το να μάθετε πώς να φτιάχνετε τον τέλειο καφέ με οδηγίες ενός εθνικού δικαστή, μέχρι τη συνάντηση και μαθαίνοντας περισσότερα για τις μέλισσες, μπορείτε να βρείτε κάτι να απολαύσετε μαζί. Μπορείτε ακόμη και να εμπλέξετε όλη την οικογένεια σε ένα διασκεδαστικό ιστορικό κουίζ με επικεφαλής έναν Έλληνα Θεό!

 

Παίξτε οικογενειακά παιχνίδια μέσω Skype

play games via skype

Όλοι θυμόμαστε πόσο διασκεδαστικό είναι να παίζεις επιτραπέζια παιχνίδια με την οικογένεια και τους φίλους. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε ενώ ασκούμε κοινωνική απόσταση. Ωστόσο, μια εξαιρετική εναλλακτική είναι να δημιουργήσετε μια κλήση Skype ή Zoom με όλους τους συμμετέχοντες και να παίξετε παιχνίδια που λειτουργούν και από απόσταση. Αυτό διασφαλίζει ότι ο πατέρας σας θα διασκεδάσει την ιδιαίτερη μέρα του και θα μπορεί να δει όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, ακόμα κι αν είναι μέσα από την οθόνη.

 

Παίξτε παιχνίδια όπως το Skribbl, την online έκδοση του Pictionary ή αγοράστε ένα πακέτο Jackbox στο Steam και μεταβείτε σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με την οικογένειά σας. Φροντίστε να τα πάτε χαλαρά με τον ηλικιωμένο άντρα σας – το να τον αφήσετε να κερδίσει θα αυξήσει τις πιθανότητές σας για μια επιτυχημένη γιορτή.

 

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να βρείτε μερικούς τρόπους για να συνδεθείτε με τον μπαμπά σας την Ημέρα του Πατέρα, ακόμα κι αν γιορτάζετε εικονικά. Ευχόμαστε σε όλους τους μπαμπάδες σε όλο τον κόσμο μια υπέροχη μέρα, γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ! Από την οικογένεια SoftwareKeep για εσάς!! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς: DADTAKES10 για να λάβετε έκπτωση 10% στην αγορά σας