How Microsoft Office 365 Blew Our Minds in 2017

Όπως και με προηγούμενες ενημερώσεις, τα σχέδια της Microsoft για το 2017 για το Office 365 έχουν κόσμο να μιλάει. Σε τελική ανάλυση, η δημοφιλής σουίτα λογισμικού κυριαρχεί στον ανταγωνισμό της λόγω των συνεχών βελτιώσεων και ενός ευρέος φάσματος προγραμμάτων, εργαλείων και δυνατοτήτων.
How Microsoft Office 365 Blew Our Minds in 2017

Όπως και με προηγούμενες ενημερώσεις, τα σχέδια της Microsoft για το 2017 για το Office 365 έχουν κόσμο να μιλάει. Σε τελική ανάλυση, η δημοφιλής σουίτα λογισμικού κυριαρχεί στον ανταγωνισμό της λόγω των συνεχών βελτιώσεων και ενός ευρέος φάσματος προγραμμάτων, εργαλείων και δυνατοτήτων. Υπάρχουν πέντε νέες δυνατότητες σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή, καθεμία από τις οποίες προσφέρει κάτι νέο στους χρήστες της Microsoft.

Νέες δυνατότητες για να περιμένουμε από τη Microsoft

Ακολουθεί μια προεπισκόπηση του τι μπορείτε να περιμένετε από το Office 365 στο μέλλον:

 1. Μεταγραφή και Μετάφραση Μετάδοσης Συνάντησης Skype.

  Το Skype για επιχειρήσεις περιέχει μια εφαρμογή που ονομάζεται Skype Meeting Broadcast. Ουσιαστικά επιτρέπει στις επιχειρήσεις να απευθύνονται σε μεγάλο κοινό μέσω συναντήσεων που φιλοξενούνται και μεταδίδονται. Η ενημέρωση το καθιστά έτσι ώστε να δημιουργείται μια μεταγραφή με κλειστούς υπότιτλους, την οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν μεταφράσει στη γλώσσα της επιλογής τους. Επί του παρόντος, προσφέρονται ως επιλογές Αγγλικά, Ισπανικά, Απλοποιημένα Κινεζικά και Γερμανικά.
 2. Υποστήριξη για το νόμισμα Bitcoin.

  Οι χρήστες του νομίσματος χαίρονται που μπορούν να χρησιμοποιούν το Excel για να αναγνωρίζουν, να μορφοποιούν, να υπολογίζουν και να αναλύουν αριθμούς Bitcoin. Οι εκδόσεις Windows 10, Android, Mac OS, iOS και Excel Mobile θα προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα. Σκεφτείτε πόσο χρόνο θα εξοικονομήσετε όταν μπορείτε να κάνετε αυτόματα υπολογισμούς Bitcoin.
 3. Πολιτικές πρόσβασης υπό όρους τοποθεσιών και εφαρμογών.

  Οι νέες και ενημερωμένες δυνατότητες διαχείρισης αποτελούν πλέον μέρος του Office 365. Ο περιορισμός της πρόσβασης στις εφαρμογές του Office 365 μιας επιχείρησης κατά τοποθεσία είναι πλέον μια δυνατότητα. Η ρύθμιση δικαιωμάτων για τους χρήστες καθιστά έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές του Office και όχι σε όλες. Αυτό βοηθά να μην πέσουν ευαίσθητες πληροφορίες σε λάθος χέρια. Οι Δυνατότητες προσβασιμότητας είναι κάτι που η Microsoft ενημερώνει συχνά. Η εταιρεία θέλει να φιλοξενήσει όσους περισσότερους χρήστες μπορεί με το λογισμικό και τις εφαρμογές της.
 4. Συλλογή και διαμόρφωση δεδομένων Excel.

  Η ενότητα Power Query στο Excel βοηθά στην ανακάλυψη μιας σειράς πηγών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων δεδομένων Facebook, Salesforce, Azure και Hadoop. Διατίθενται επίσης ιστότοποι τρίτων. Το διαισθητικό εργαλείο εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στους χρήστες βρίσκοντας την πηγή των παρεχόμενων πληροφοριών.
 5. Βελτιώσεις για το OneNote για Τάξεις και Συνεργασία.

  Το OneNote θα περιέχει πλέον ένα εργαλείο τάξης. Το προσωπικό και οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να καθορίσουν το επίπεδο ελέγχου που απαιτείται για την επιτυχή χρήση. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται σημειωματάρια OneNote ευκολότερα από πριν, κάνοντας τη μεταφορά ιδεών αβίαστη.

Όπως συμβαίνει με οποιεσδήποτε αλλαγές, υπάρχει ενθουσιασμός για το Office 365. Η γνωριμία με τις νέες δυνατότητες ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για τους χρήστες. Όχι μόνο θα βελτιωθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές τους επικοινωνίες, αλλά και οι ακαδημαϊκές τους.

Αποκτήστε περισσότερα από το Office 365

Το Office 365 είναι η επιλογή πολλών χρηστών λόγω του πόσο ισχυρό είναι με τις λειτουργίες του. Για παράδειγμα, μεταμορφώστε τις παρουσιάσεις σας με το Designer. Μόλις ρίξετε μια εικόνα, κάνει προτάσεις σχεδίασης για εσάς. Μπορείτε να δείτε τι είναι καλύτερο για την παρουσίασή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εάν θέλετε να προσθέσετε κίνηση στην παρουσίασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Morph για να τα μεταμορφώσετε μαζί. Το Zoom σάς επιτρέπει να γνωρίσετε από κοντά τις διαφάνειες που παρουσιάζετε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε έμφαση σε διαφορετικούς τομείς της παρουσίασης που κάνετε. Είναι ένας τρόπος για να εμπλέξετε περισσότερο το κοινό, επειδή μπορείτε πραγματικά να εκπληρώσετε το αίτημά του να κάνετε μεγέθυνση πιο κοντά για να δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει.

Δημιουργία λογισμικού Διατηρήστε τη θέση για το λογισμικό MS

Εάν θέλετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού και των εφαρμογών MS Office, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το Software Keep προσφέρει μια μεγάλη επιλογή σε χαμηλότερες τιμές από ό,τι βρίσκετε αλλού. Το λογισμικό μας είναι ψηφιακά με δυνατότητα λήψης, αυθεντικό και εγγυημένο. Γιατί να αγοράσετε το λογισμικό σας κάπου αλλού όταν είναι εύκολα διαθέσιμο στον ιστό 24/7;

Βοηθώντας τους πελάτες μας με τις προσωπικές, επαγγελματικές και ακαδημαϊκές τους ανάγκες

Το MS Office σάς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να καλύψετε τις προσωπικές, επαγγελματικές και ακαδημαϊκές σας ανάγκες. Είναι μια πολύτιμη πηγή για τη δημιουργία και την ανταλλαγή πληροφοριών. Στην πραγματικότητα, άτομα όλων των ηλικιών χρησιμοποιούν το λογισμικό και τις εφαρμογές που αγοράζουν από το Software Keep.

Άλλες εκδόσεις του MS Office είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις ανάγκες σας

Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε το Microsoft Student Office ή αν κάνετε λήψη του MS Office για Mac. Θα έχετε πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζεστε και είναι κατάλληλα για εσάς. Παρόλο που το Office 365 προσφέρει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες, οι ενημερώσεις σε άλλες εκδόσεις των προϊόντων της Microsoft τις καθιστούν επίσης επίκαιρες και συναρπαστικές.