Microsoft Office 2021: Here's What You Can Expect

Μάθετε τι να περιμένετε από το νέο, επερχόμενο Office 2021. Ρίξτε μια ματιά σε λειτουργίες, ανακοινώσεις και εικασίες από ειδικούς στις επιχειρήσεις.
Microsoft Office 2021: Here's What You Can Expect

Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από το Microsoft Office 2021

Το

Office 2021 είναι εδώ --- με νέες δυνατότητες και αλλαγές. Η Microsoft εργάζεται πάνω σε αυτό για περισσότερους από 18 μήνες τώρα και φαίνεται ότι όλη η σκληρή δουλειά της πρόκειται να αποδώσει.

Από τις ενσωματώσεις τεχνητής νοημοσύνης έως τη νευρωνική μετατροπή κειμένου σε ομιλία, η Microsoft κοιτάζει προς το μέλλον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας οδηγήσουμε σε όσα μπορείτε να περιμένετε στο νέο Microsoft Office 2021

Ακολουθούν τι πρέπει να γνωρίζετε για το Office 2021. συμπεριλαμβανομένης μιας επισκόπησης της τελευταίας έκδοσης προεπισκόπησης και εικασιών για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Microsoft!

Τι να περιμένετε από τη νέα σουίτα του Office 2021

Έτσι, το Microsoft Office 2021 είναι εδώ μαζί μας, μπορείτε να λάβετε το αντίγραφό σας στο SoftwareKeep και θα είναι μια σημαντική αλλαγή. Αλλά τι πρέπει να περιμένετε από αυτή τη νέα γενιά λογισμικού;

Συνήθως, το MS Office είναι το χρυσό πρότυπο για τις επιχειρήσεις για δεκαετίες — τώρα, το Office 2021 θα προσφέρει περισσότερες νέες δυνατότητες σχεδιασμένες με γνώμονα τους επαγγελματίες χρήστες.

Ας βουτήξουμε αμέσως!

Ημερομηνία κυκλοφορίας;

Το Microsoft Office 2021 θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2021 -- είμαστε ενθουσιασμένοι.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε νωρίς την προετοιμασία για την κυκλοφορία, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα — Η Microsoft έχει ήδη αποκαλύψει ότι η νέα σουίτα θα είναι διαθέσιμη στις 5 Οκτωβρίου.

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι όλες οι εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του νέου Office LTSC, θα είναι διαθέσιμες ταυτόχρονα την ημέρα κυκλοφορίας.

Είτε ψάχνετε για μια νέα σουίτα για τις σχολικές εργασίες σας είτε χρειάζεστε κάτι για εργασίες που εστιάζουν στην επιχείρηση, θα μπορείτε να τη βρείτε σύντομα.

Αλλαγή διεπαφής χρήστη;

Ναι, το Microsoft Office 2021 έχει μια νέα διεπαφή χρήστη -- ανανεωμένη για να καλύπτει τις ανάγκες σας, με διαφορετικά χρώματα, θέματα, Dark Mode και πολλά άλλα. Θα σας αρέσει.

Δεν υπάρχουν άλλες συνδρομές

Ενώ η προτεραιότητα της Microsoft είναι τα Microsoft 365 και Windows 365, τα οποία πιάνουν καλά τους καταναλωτές, όσοι προτιμούν να μην δεσμεύονται ή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τέλη συνδρομής εξακολουθούν να έχουν ορισμένες διαθέσιμες επιλογές με το Office 2021. Τέλεια σωστά;

Κάθε έκδοση του λογισμικού αναμένεται να παραμείνει ως εφάπαξ αγορά, που σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρήσετε το λογισμικό σας για πάντα. το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις.

Η Microsoft σχεδιάζει να μείνει πιστή στον λόγο της και δεν έχει σχέδια να αλλάξει την τιμή του Microsoft Office.

Αν και οι φετινές κυκλοφορίες δεν θα γίνουν φθηνότερες, δεν αυξάνονται το κόστος τους ούτε με το Home & Student στα 149 $.99 USD ή η έκδοση Home & Business με λιανική τιμή περίπου 249 $.99 USD ανά αντίγραφο (συμπεριλαμβανομένης της διαρκούς άδειας χρήσης).

Περιμένουμε να δούμε τις τιμές και θα σας ενημερώσουμε!

Υποστήριξη Dark mode

Η Microsoft έχει αναγνωρίσει την ανάγκη για Dark mode στο Office και μπορείτε να περιμένετε εκτεταμένη υποστήριξη. Είναι εύκολο να πούμε ότι η Microsoft πρόσθεσε αυτή τη δυνατότητα για να κάνει τις εφαρμογές της προσβάσιμες, καθώς και για να τους δώσει μια ελκυστική αισθητική εμφάνιση που θα σας κάνει να νιώθετε πιο παραγωγικοί ενώ εργάζεστε σε αυτές!

Στην πρώτη δημόσια προεπισκόπηση του Office 2021 για Mac, έχουμε ήδη δει μερικές από τις νέες δυνατότητες Dark mode για το Word. Ελπίζουμε ότι αυτό θα μεταφερθεί και στα Windows και θα επεκταθεί και σε άλλες εφαρμογές σουίτας του Office, όπως το PowerPoint και το Excel.

Η λειτουργία εστίασης είναι ένα άλλο αξιόλογο εργαλείο που δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη εστίαση όταν εργάζονται, συρρικνώνοντας αυτόματα όλους τους περισπασμούς, ώστε να υπάρχουν λιγότερες παρεμβολές. Ο συνδυασμός αυτού με τη νέα λειτουργία Dark θα προσφέρει επιπλέον παραγωγικότητα!

Νέες δυνατότητες στο Excel

Το Excel μπορεί απλώς να είναι ο κορυφαίος δικαιούχος του Office 2021!

Οι νέες δυνατότητες στο Excel για το Office 2021 υπόσχονται να είναι συναρπαστικές! Όπως φαίνεται από τη δημόσια προεπισκόπηση, υπάρχουν αρκετές νέες λειτουργίες που μπορούν να διευκολύνουν την ταξινόμηση των δεδομένων σας, καθώς και περισσότερη υποστήριξη για Δυναμικούς Πίνακες.

Αυτό υποδεικνύει περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα που θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν την ημέρα κυκλοφορίας, πιθανώς για Windows - μείνετε συντονισμένοι!

Το Excel στο macOS περιλαμβάνει επίσης μερικές φοβερές βελτιώσεις αμέσως: τώρα είναι πολύ πιο γρήγορο από ποτέ και δείχνει ήδη κάποιες συμβουλές για επανασχεδιασμό της διεπαφής. Είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε πού θα οδηγήσει αυτό την επερχόμενη σουίτα.

Να είστε εδώ στις 5 Οκτωβρίου για να λάβετε την καλύτερη τιμή στο νέο Microsoft Office και να ζήσετε τη νέα σχεδίαση από πρώτο χέρι!

Νευρωνικές φωνές μετατροπής κειμένου σε ομιλία

Η χρήση της μετατροπής κειμένου σε ομιλία έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να διαβάζουν και να κατανοούν έγγραφα πιο εύκολα. Η Microsoft πρόκειται να ανεβάσει την τεχνολογία φωνής στο επόμενο επίπεδό της με τη συμπερίληψη νέων νευρωνικών μηχανών μετατροπής κειμένου σε ομιλία σε όλες τις εφαρμογές του Office 2021.

Οι νέες νευρικές φωνές σε όλες τις εφαρμογές του Office 2021 ακούγονται πιο φυσικές από πριν, κάτι που θα διευκολύνει την ανάγνωση εγγράφων για όσους έχουν προβλήματα όρασης ή έχουν άλλες ανάγκες προσβασιμότητας.

Αναμένουμε επιλογές μεταξύ ανδρικών και γυναικείων φωνών καθώς και διαφορετικές προφορές, ώστε κάθε άτομο να βρει το τέλειο ταίρι του.

Είναι το Microsoft 2021 επιτυχία ή δεσποινίς;

Η γνώμη μας; Είναι μια επιτυχία!

Γίνε εσύ ο κριτής. Δείτε αυτό το βίντεο για να δώσετε την άποψή σας.

Τελικές σκέψεις

Χαιρόμαστε που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας και ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει να απαντήσουμε σε ορισμένες από τις ερωτήσεις σας.

Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Office 2021 ή άλλα τεχνολογικά νέα, ακολουθήστε το SoftwareKeep στο Twitter όπου δημοσιεύουμε τακτικά ιστολόγια κάθε εβδομάδα.

Και εάν υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα που σας ενδιαφέρουν, ενημερώστε μας μέσω του κέντρου βοήθειας στο SoftwareKeep.

Ένα ακόμη πράγμα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λάβετε την καλύτερη δυνατή τιμή στο Office 2021 από την ημέρα κυκλοφορίας! Προσφέρουμε τακτικά αποκλειστικές προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις στους συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, οι οποίες βρίσκονται όλα απευθείας στα εισερχόμενά σας. Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας παρακάτω για να λάβετε την καλύτερη τιμή στο Microsoft Office 2021.

Περισσότερα για το Office 2021

» Τι νέο υπάρχει στο Office 2021
» Αδειοδότηση Οδηγοί για το Microsoft Office
» Το Microsoft Office 2021 κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου