Windows Server Licensing Calculator

Αναβαθμίστε τον Windows Server σας και μεγιστοποιήστε τον αριθμό των αδειοδοτημένων πελατών, δυνατοτήτων και υποστήριξης χρησιμοποιώντας την αριθμομηχανή αδειών χρήσης SoftwareKeep Windows Server.
Windows Server Licensing Calculator

Αναβαθμίστε τον Windows Server σας για το χαμηλότερο δυνατό κόστος, μεγιστοποιώντας παράλληλα τον αριθμό των αδειοδοτημένων πελατών, δυνατοτήτων και υποστήριξης που λαμβάνετε. Όλα είναι δυνατά με την αριθμομηχανή αδειών χρήσης του Windows Server SoftwareKeep.

Χιλιάδες εταιρείες χρησιμοποιούν τον Windows Server για να καλύψουν τις ανάγκες τους για έναν σταθερό, αποτελεσματικό διακομιστή επιχειρήσεων. Αυτό που κάνει αυτές τις εταιρείες να επιστρέφουν με κάθε κυκλοφορία είναι η διαθεσιμότητα διαφορετικών μεθόδων αδειοδότησης, παρέχοντας μια οικονομικά αποδοτική, προσαρμόσιμη άδεια ανεξάρτητα από το μέγεθος μιας εγκατάστασης.

Χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή αδειοδότησης SoftwareKeep Windows Server, μπορείτε να υπολογίσετε πόσα χρήματα θα ξοδέψετε για την αδειοδότηση του Windows Server σας για να καλύψετε τις ανάγκες του συνόλου της επιχείρησής σας. Αυτό είναι χρήσιμο για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να κάνετε την καλύτερη δυνατή πορεία δράσης για να εξασφαλίσετε την επιτυχία του οργανισμού σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή αδειών χρήσης του Windows Server;

Η αριθμομηχανή αδειών χρήσης SoftwareKeep του Windows Server είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Είναι ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ανάγκες και τις πληροφορίες της εταιρείας σας και να δείτε πώς επηρεάζει το τελικό κόστος των αδειών χρήσης του Windows Server σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να καθορίσετε τα πάντα — τον αριθμό των τοπικών χρηστών που έχετε, τον αριθμό των CAL που χρειάζεστε, αν χρειάζεστε ή όχι απομακρυσμένη πρόσβαση και ούτω καθεξής. Απλώς εισάγετε τα δεδομένα σας, πατήστε το κουμπί Υπολογισμός και ξεκινήστε να σχεδιάζετε το μέλλον του οργανισμού σας.

Για ποιους είναι επωφελής ο Windows Server;

Windows Server 2019, η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος διακομιστή, κυκλοφόρησε επίσημα στο κοινό στις 2 Οκτωβρίου 2018. Από τότε, έχει διανύσει πολύ δρόμο και έγινε μια αξιόπιστη, γρήγορη και αποτελεσματική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Η χρήση του Windows Server είναι επωφελής για όλες τις μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται ισχυρές υπηρεσίες εικονικοποίησης, διαχείριση ρόλων, ασφάλεια αιχμής, ακόμη και υποστήριξη επιχειρήσεων.

Ποιο είναι το κόστος της ελλιπούς άδειας χρήσης του Windows Server;

Η Microsoft είναι γνωστή για τον έλεγχο επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Windows Server, γεγονός που μπορεί να φέρει την επιχείρησή σας σε κακή οικονομική κατάσταση εάν δεν διαθέτετε τις απαιτούμενες άδειες. Ακόμα κι αν έχετε στη διάθεσή σας ειδικούς, η αδειοδότηση προϊόντων της Microsoft είναι μια περίπλοκη διαδικασία.

Για να αγοράσετε με επιτυχία τις άδειες που χρειάζεστε χωρίς υπερβολικές δαπάνες, πρέπει να κατανοήσετε πλήρως τις διάφορες μεταβλητές που καθορίζουν το ποσό και τον τύπο των αδειών που χρειάζεστε. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε σε μια διαμάχη με τη Microsoft ή να χάσετε δυνητικά χιλιάδες δολάρια λόγω κακών επιλογών αδειοδότησης.

Η αριθμομηχανή του SoftwareKeep βοηθά εσάς και την ομάδα αδειοδότησης να προσδιορίσετε τις σωστές άδειες που θα χρειαστείτε, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Να είστε έτοιμοι όταν πραγματοποιούνται έλεγχοι της Microsoft και φέρνουν την εταιρεία σας σε καλή κατάσταση με τους προγραμματιστές του Windows Server.

Υπερβολική αδειοδότηση έναντι. Υπο-αδειοδότηση στον Windows Server

Για να αποφευχθούν κυρώσεις και πιθανές νομικές ενέργειες, πολλές εταιρείες τείνουν να αδειοδοτούν υπερβολικά τα προϊόντα τους Windows Server. Καταλήγουν να κάνουν την εσφαλμένη υπόθεση ότι η αγορά αδειών αξίας χιλιάδων δολαρίων που δεν θα χρησιμοποιηθούν θα τους σώσει από τον έλεγχο που θα πάει στραβά. Ωστόσο, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Η απόρριψη χιλιάδων δολαρίων για την αδειοδότηση θα βλάψει την εταιρεία σας μακροπρόθεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε αντί να αδειοδοτήσετε υπερβολικά είναι να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή άδειας χρήσης του SoftwareKeep για να κάνετε ένα σχέδιο — και να το τηρήσετε.

Το άλλο άκρο του φάσματος είναι η υποαδειοδότηση.

Ορισμένες εταιρείες προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα αγοράζοντας μόνο ορισμένες άδειες, αλλά όχι όλα όσα απαιτούνται. Όταν γίνει έλεγχος της Microsoft, πιθανότατα θα παρατηρηθεί και θα λάβετε τις κατάλληλες κυρώσεις. Για άλλη μια φορά, ο προγραμματισμός εκ των προτέρων και η χρήση της αριθμομηχανής μας για τη δημιουργία ενός σχεδίου αδειοδότησης που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να τηρήσετε είναι ο σίγουρα καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το κόστος χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου.

Κυρώσεις της Microsoft για ανεπαρκή άδεια χρήσης διακομιστή Microsoft

Ενώ το τελικό κόστος της επικύρωσης μιας άδειας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή σας και τον αριθμό του λογισμικού χωρίς άδεια, μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρές χρεώσεις που πρέπει να διευθετήσετε με τη Microsoft. Συνήθως, οι χρήστες υπόκεινται σε ποινή ελέγχου που είναι η τιμή καταλόγου, καθώς και πρόσθετη ποινή 5% για όλα τα προϊόντα που βρέθηκαν χωρίς άδεια.

Οι πελάτες αναμένεται επίσης να πληρώσουν για τις αμοιβές ελεγκτών εάν διαπιστωθεί ότι δεν συμμορφώνονται κατά 5% ή περισσότερο. Ο τρόπος υπολογισμού του κόστους εξαρτάται συνήθως από τον αριθμό των αδειών που κατέχονται, σε σύγκριση με τις απαιτούμενες άδειες.