6 Things to Know About Windows 10 S and Windows 10 in S Mode

Σε αυτόν τον οδηγό, συζητάμε τα κορυφαία 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα Windows 10S, πώς λειτουργεί και πώς να τα αναβαθμίσετε σε Windows 10 Pro. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.
Everything you need to know to Know About Windows 10 S and Windows 10 in S Mode

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 10S   τον Μάιο του 2017 ως μια ελαφριά έκδοση των Windows 10, βελτιωμένη για ταχύτητα και ασφάλεια. Με την ενημέρωση του Απριλίου 2018, το άλλαξε σε μια επιλογή εντός του πλήρους λειτουργικού συστήματος Windows 10, που ονομάζεται "Windows 10 σε S Mode".

Τα Windows 10S και τα Windows 10 σε λειτουργία S μοιράζονται τις περισσότερες από τις δυνατότητες που βρίσκονται στην πλήρη έκδοση των Windows 10. Ωστόσο, για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του λειτουργικού συστήματος, περιορίζονται σε εφαρμογές που βρίσκονται στο Windows Store.

Λειτουργία Windows 10 S Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στοχευμένες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, αυτές οι ελαφριές εκδόσεις των Windows 10 είναι η απάντηση της Microsoft στην επιτυχία των Google Chromebook στην εκπαιδευτική αγορά.

Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες των Windows 10S και των Windows 10 σε λειτουργία S:

Windows 10 S

1.Εμφάνιση και αίσθηση όπως τα Windows 10

Εμφανισιακά, τα Windows 10S και τα Windows 10 σε S Mode μοιάζουν με την πλήρη έκδοση των Windows 10. Όταν το ξεκινάτε για πρώτη φορά, η προεπιλεγμένη ταπετσαρία μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά η σχεδίαση και η διάταξη είναι κατά τα άλλα ίδια.

2.Ανώτερη Απόδοση

Οι ελαφριές προδιαγραφές σημαίνουν ότι οι χρόνοι εκκίνησης είναι σημαντικά ταχύτεροι χρησιμοποιώντας τα Windows 10 S και τα Windows 10 σε λειτουργία S σε σχέση με τα Windows 10. Τόσο το ίδιο το λειτουργικό σύστημα όσο και οι εφαρμογές φορτώνουν πιο γρήγορα, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί επίσης περισσότερο.

3. Αποκλειστική χρήση εφαρμογών Windows Store

Η μεγαλύτερη λειτουργική διαφορά σε σύγκριση με τα Windows 10 είναι ότι οι χρήστες 10S/10 σε λειτουργία S περιορίζονται σε εφαρμογές που βρίσκονται στο Windows Store της Microsoft.

Αυτό περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές της Microsoft, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους σουίτας του Office 365, και αρκετές δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Evernote, το Spotify και το Photoshop Elements. Ωστόσο, άλλες εφαρμογές 3rd κομμάτων που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στο Windows Store, συμπεριλαμβανομένων του Google Chrome και του Adobe Creative Cloud, μπορούν να εκτελούνται μόνο στην πλήρη έκδοση των Windows 10.

4.Βελτιωμένη ασφάλεια

Ένας από τους θετικούς συμβιβασμούς για τον περιορισμό των εφαρμογών στο Windows Store, είναι ότι όλες οι εφαρμογές έχουν επαληθευτεί για ασφάλεια από τη Microsoft. Τα περισσότερα σφάλματα που επηρεάζουν τα συστήματα των Windows συνήθως προέρχονται από λήψεις 3rd κομμάτων, επομένως τα περιορίζει επίσης.

Το Windows Defender είναι πάντα ενεργοποιημένο και ενημερώνεται με τα Windows 10 S/10 σε S Mode, ενώ περιλαμβάνεται και κρυπτογράφηση Bit-locker για την προστασία των αρχείων των χρηστών (δεν είναι διαθέσιμη στα Windows 10 Home).

5.Ασφαλίστε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft

Τα Windows 10 S και τα Windows 10 σε λειτουργία S λειτουργούν με τον Microsoft Edge ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το Edge έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόσθετη προστασία από ηλεκτρονικό ψάρεμα και κακόβουλο λογισμικό σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προγράμματα περιήγησης, όπως το Chrome και το Firefox.

Ενώ το Chrome δεν είναι διαθέσιμο για Windows 10 S/10 σε λειτουργία S, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Google Drive και στα Έγγραφα Google στο διαδίκτυο, ως συνήθως, χρησιμοποιώντας το Edge.

6.Μπορεί να γίνει δωρεάν εναλλαγή στα Windows 10

Εάν υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές που χρειάζεστε αλλά δεν βρίσκονται στο Windows Store, τα Windows 10 S/10 σε λειτουργία S σάς δίνουν την επιλογή να μεταβείτε στην πλήρη έκδοση των Windows 10.

Η εναλλαγή είναι μονόδρομη. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε στη λειτουργία S μετά την απενεργοποίηση. Ωστόσο, είναι δωρεάν η αλλαγή.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο μενού των Windows Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Ενημέρωση και ασφάλεια και στη συνέχεια  Ενεργοποίηση. Βρείτε τις ενότητες Switch to Windows 10 Home ή Pro και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Μετάβαση στο Store σύνδεσμος. Θα κατευθυνθείτε σε μια ιστοσελίδα για έξοδο από τη λειτουργία S.

Συνολικά, Windows 10 S/10 σε λειτουργία S παρέχει στους χρήστες ένα λειτουργικό σύστημα ταχύτερης απόδοσης με αυστηρότερη ασφάλεια με το κόστος ενός πιο αυστηρού επιλογή εφαρμογών. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για γενικές λειτουργίες εργασίας και περιήγησης, με πρόσθετες προστασίες, Windows 10 S/10 σε λειτουργία S θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Και αν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη ευελιξία, μπορείτε να μεταβείτε στην πλήρη έκδοση των Windows 10 χωρίς κόστος ανά πάσα στιγμή.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.

Αυτή είναι η εγγύηση διατήρησης λογισμικού 360 μοιρών. Λοιπόν, τι περιμένεις? Καλέστε μας σήμερα στο +1 877 315 ​​1713 ή στείλτε μας email sales@softwarekeep.com. As λοιπόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Ζωντανής συνομιλίας.