How To Fix Discord Audio Cutting Out During a Voice Call

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποκοπή ήχου του Discord κατά τη διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Discord.

Το Discord είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είτε πρόκειται για κείμενο, φωνητική συνομιλία ή ακόμα και βιντεοκλήσεις — όλα είναι δυνατά σε μία εφαρμογή.

Είτε εργάζεστε από το σπίτι, παρακολουθείτε διαδικτυακά μαθήματα ή απλώς συμμετέχετε σε διαδικτυακές κοινότητες, το Discord θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έρθετε σε επαφή με τους συνομηλίκους σας, να μείνετε ενημερωμένοι, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να συνδεθείτε με νέα άτομα.

Πρόσφατα, οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα με τη φωνητική συνομιλία Discord και τις φωνητικές κλήσεις, όπως η διακοπή ήχου. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ας μάθουμε πώς να διορθώσετε την αποκοπή ήχου του Discord.

Discord Logo

 


Πίνακας περιεχομένων 


Συνήθεις αιτίες διακοπής ήχου Discord

Προτού προχωρήσουμε στην αντιμετώπιση προβλημάτων, είναι υπέροχο να γνωρίζετε ορισμένα ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν διακοπή του ήχου του Discord. Η γνώση αυτών των κοινών αιτιών θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το ακριβές πρόβλημα, διευκολύνοντας τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων. Δεν χρειάζεται δοκιμή και λάθος εάν γνωρίζετε ήδη τι να αναζητήσετε.

Τα πράγματα που έχουν αναφερθεί ότι προκαλούν διακοπή ήχου Discord είναι τα ακόλουθα στοιχεία ή σενάρια:

 • Σύνδεση στο Διαδίκτυο — Εάν έχετε κακή σύνδεση στο διαδίκτυο, είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις διαδικτυακές δραστηριότητες. Επειδή το Διαδίκτυό σας δυσκολεύεται διαρκώς να παραμείνει συνδεδεμένο με το κανάλι φωνής, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απώλεια ήχου.

 • Ρυθμίσεις Discord — Μερικές φορές, το Discord σας απλώς δεν έχει ρυθμιστεί με ακρίβεια για τις προτιμήσεις σας. Υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις που αναπαράγονται απευθείας στην αποκοπή ήχου και ίσως μπορέσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα αλλάζοντας τις εν λόγω ρυθμίσεις.

 • Ρυθμίσεις Windows 10 — Η Microsoft έχει συσσωρεύσει πολλές δυνατότητες και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις στο σύστημά της. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο ήχος του Discord δεν έχει ανακατευτεί, πρέπει να κοιτάξετε κάτω από την κουκούλα και να αλλάξετε ορισμένες ρυθμίσεις των Windows 10.

 • Προγράμματα οδήγησης — Μια άλλη βασική εγκατάσταση που απαιτείται για να λειτουργήσει το σύστημά σας είναι τα προγράμματα οδήγησης. Τα προγράμματα οδήγησης που λείπουν, είναι κατεστραμμένα ή παλιά μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής ήχου Discord.

 • Περιφερειακά — Αν και σπάνια, είναι πιθανό τα περιφερειακά που χρησιμοποιείτε να είναι οι ένοχοι. Για παράδειγμα, εάν το ακουστικό σας έχει καταστραφεί ή το μικρόφωνο έχει σπάσει, πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα διακοπή ήχου.

Τώρα που εντοπίσαμε ορισμένες πιθανές αιτίες, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων. Θυμηθείτε να δοκιμάσετε όλες τις μεθόδους πριν επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών! Ακόμα κι αν το πρόβλημά σας δεν εμφανιζόταν στη λίστα των κοινών αιτιών, οι παρακάτω οδηγοί μπορεί να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πώς να επιλύσετε τη διχόνοια αποκοπή ήχου κατά τη διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης

Αν αντιμετωπίσετε διακοπή ήχου Discord κατά τη διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης, μπορείτε να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε πλήρως το Discord ή να συντονίσετε τη φωνητική ευαισθησία του DIscord. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε την Ακύρωση ηχούς, να αλλάξετε την περιοχή του καναλιού φωνής Discord ή να επιτρέψετε στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του μικροφώνου σας στα Windows για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Εάν αυτές οι λύσεις εξακολουθούν να μην λειτουργούν, μπορείτε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου ή ακόμα και να αναγκάσετε να ενημερώσετε το Discord.

Συζητήσαμε αυτές τις λύσεις με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ παρακάτω.

Επιλύθηκε: Ο ήχος διαφωνίας διακόπτεται κατά τη διάρκεια φωνητικής κλήσης

Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες λύσεις για να επιλύσετε το πρόβλημα "Αποσύνδεση αποκοπών ήχου κατά τη διάρκεια φωνητικής κλήσης": 

Μέθοδος 1. Επανεκκινήστε πλήρως το Discord

Μερικές φορές, χρειάζεται απλώς να δώσετε στο Discord μια ανάσα και να το επανεκκινήσετε εντελώς. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Κάντε δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο στη γραμμή εργασιών σας και επιλέξτε Διαχείριση εργασιών.
  Task Manager
 2. Εάν η Διαχείριση εργασιών εκκινήθηκε σε συμπαγή λειτουργία, φροντίστε να αναπτύξετε τις λεπτομέρειες κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες λειτουργίας".
  Task manager details
 3. Μείνετε στην καρτέλα Διαδικασίες. Εντοπίστε το Discord στις εφαρμογές σας και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Τερματισμός εργασίας από το μενού περιβάλλοντος.
  end process in task manager
 4. Τώρα, ανοίξτε ξανά το Discord και ελέγξτε αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ήχου.

Μέθοδος 2. Συντονίστε την ευαισθησία φωνής στο Discord

Το άτομο που σας μιλά μπορεί να έχει πολύ υψηλή ευαισθησία φωνής, με αποτέλεσμα να διακόπτεται ο ήχος από την άκρη σας. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να προσαρμόσετε αυτή τη ρύθμιση στο Discord και να διορθώσετε ενδεχομένως τις αποκοπές ήχου.

 1. Κάντε κλικ στο το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου σας, δίπλα στον λογαριασμό σας Discord.
  Discord Voice settings
 2. Μεταβείτε στην καρτέλα Φωνή και βίντεο χρησιμοποιώντας το παράθυρο στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ευαισθησία εισόδου και απενεργοποιήστε την εναλλαγή Αυτόματος προσδιορισμός ευαισθησίας εισόδου.
  Discord Voice settings
 3. Ξεκινήστε να μιλάτε στο μικρόφωνό σας για να προσδιορίσετε τη σωστή ευαισθησία. Εάν η μπάρα βρίσκεται στην πορτοκαλί περιοχή, το Discord δεν μπορεί να πάρει τη φωνή σας. Εάν είναι πράσινο, τότε η ευαισθησία πρέπει να είναι τέλεια.
  Discord voice settings

  Σύνδεσμος Imgur

Μέθοδος 3. Απενεργοποιήστε την Ακύρωση Ηχούς από τις ρυθμίσεις σας

Μια λειτουργία που ονομάζεται Ακύρωση ηχούς θα μπορούσε να παίξει στον ήχο σας που διακόπτεται στις φωνητικές κλήσεις Discord και στη φωνητική συνομιλία. Ευτυχώς, η απενεργοποίηση είναι αρκετά απλή.

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου σας, δίπλα στον λογαριασμό σας Discord.
  Discord voice settings
 2. Μεταβείτε στην καρτέλα Φωνή και βίντεο χρησιμοποιώντας το παράθυρο στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.
  Discord Voice setting
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα Φωνή και βίντεο χρησιμοποιώντας το παράθυρο στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την Επεξεργασία φωνής και απενεργοποιήστε την εναλλαγή Ακύρωση ηχούς.

Μέθοδος 4. Αλλάξτε την περιοχή του καναλιού φωνής Discord

Εάν έχετε δικαιώματα κατόχου διακομιστή, μπορείτε να προσπαθήσετε να αλλάξετε την τοποθεσία του διακομιστή σε διαφορετική χώρα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη συνδεσιμότητα. Αυτό θα μπορούσε να λύσει προβλήματα με την αποκοπή ήχου, εάν σχετίζεται με το Διαδίκτυό σας.

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση, το Discord το έκανε έτσι ώστε οι περιοχές καναλιών φωνής να μπορούν να τροποποιηθούν από κανάλι σε κανάλι. Το Discord επιχειρεί να προσδιορίσει αυτόματα την καλύτερη περιοχή, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές με μη αυτόματο τρόπο.

 1. Μεταβείτε στον διακομιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Επεξεργασία καναλιού δίπλα στο κανάλι φωνής που θέλετε να τροποποιήσετε.
  change the Discord voice channel region
 2. Μείνετε στην καρτέλα Επισκόπηση και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας. Αναπτύξτε το αναπτυσσόμενο μενού Παράκαμψη περιοχής και επιλέξτε μια περιοχή κατάλληλη για τον διακομιστή σας.
  change discord voice channel region
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών για να οριστικοποιήσετε την τροποποίηση και να ελέγξετε εάν η νέα περιοχή λειτουργεί καλύτερα για τον διακομιστή σας.

Μέθοδος 5. Επιτρέψτε στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του μικροφώνου σας

Τα Windows 10 ενδέχεται να σας ζητήσουν να ενεργοποιήσετε μη αυτόματα την πρόσβαση στο μικρόφωνο για τις εφαρμογές σας.

 1. Ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης στη γραμμή εργασιών σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού. Μπορείτε επίσης να το εμφανίσετε με τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + S.
 2. Πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις απορρήτου μικροφώνου και κάντε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης.
  microphone privacy settings
 3. Βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνό σας έχει ρυθμιστεί σε Ενεργό.
  allow apps to access your microphone
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή να έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνό σας είναι επίσης ενεργοποιημένη Ενεργή.
  allow desktop apps to access your microphone

Μέθοδος 6. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης ήχου

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προγράμματα οδήγησης ήχου είναι ενημερωμένα και άθικτα, ενημερώνοντάς τα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα εμφανίσει το βοηθητικό πρόγραμμα Run.
 2. Πληκτρολογήστε "devmgmt.msc” χωρίς τα εισαγωγικά και πατήστε το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ξεκινήσει την εφαρμογή Επεξεργαστή Μητρώου.
  update driver
 3. Αναπτύξτε την ενότητα Χειριστήρια ήχου, βίντεο και παιχνιδιών κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το βέλος. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης ήχου και επιλέξτε Ενημέρωση Πρόγραμμα οδήγησης.
  sound, video, and game controllers
 4. Κάντε κλικ στο Αυτόματη αναζήτηση για ενημερωμένο λογισμικό προγραμμάτων οδήγησης.
  search automatically for drivers
 5. Εάν τα Windows μπορούν να βρουν ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης, θα πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 7. Αναγκαστική ενημέρωση Discord

Σε σπάνιες περιπτώσεις, το Discord δεν μπορεί να ενημερώσει και μπορεί να έχει κολλήσει σε μια παλαιότερη έκδοση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + R για να ανανεώσετε ουσιαστικά την εφαρμογή, επιτρέποντάς της να ενημερώνεται.

Δεν έχεις τύχη; Ανατρέξτε στο άρθρο μας Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ενημέρωσης Discord που απέτυχε για να μάθετε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα.

Μέθοδος 8. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις φωνής Discord

Δεν έχετε τύχη μέχρι στιγμής; Δοκιμάστε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις φωνής Discord στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε ξανά το μικρόφωνό σας, αλλά είναι ένα μικρό τίμημα για τη διόρθωση της διακοπής του ήχου.

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου σας, δίπλα στον λογαριασμό σας Discord.
  Discord user settings
 2. Μεταβείτε στην καρτέλα Φωνή και βίντεο χρησιμοποιώντας το παράθυρο στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι το κάτω μέρος και κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά ρυθμίσεων φωνής.
  Discord user settings
 3. Όλες οι ρυθμίσεις φωνής σας θα επαναφερθούν στις προεπιλογές, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε μια ολοκαίνουργια διαμόρφωση.

Μέθοδος 9. Επανεγκαταστήστε το Discord

Εάν τίποτα δεν έχει λειτουργήσει, ίσως ήρθε η ώρα να απεγκαταστήσετε το Discord και να αποκτήσετε ένα νέο, νέο αντίγραφο. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από τις ρυθμίσεις σας ενδέχεται να επανέλθουν στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κατά την επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Discord support

 

Μπορείτε να κάνετε λήψη του πιο πρόσφατου Discord για το λειτουργικό σας σύστημα μεταβαίνοντας στο https://discord.com/ και κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι χρησιμοποιώντας τις παραπάνω μεθόδους, μπορέσατε να λύσετε το πρόβλημα διακοπής ήχου Discord κατά τη διάρκεια του προβλήματος των φωνητικών κλήσεων. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην Εξυπηρέτηση πελατών ή στην Υποστήριξη του Discord.

Πριν πάτε

Το Κέντρο βοήθειας προσφέρει εκατοντάδες οδηγούς που θα σας βοηθήσουν εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια. Επιστρέψτε σε εμάς για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα ή επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας για άμεση βοήθεια.

Θα θέλατε να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις για να λαμβάνετε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή; Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω! Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα στα εισερχόμενά σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

» Δεν μπορώ να ακούσω άτομα σε διαφωνία [Διορθώθηκε]
» Το Discord κόλλησε και δεν ανοίγει στα Windows; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε
» Διαφωνίες που ανοίγουν συνδέσμους σε λάθος πρόγραμμα περιήγησης [Διόρθωση]