How to Print Black and White on Word (With Images)

Μάθετε πώς να εκτυπώνετε ασπρόμαυρα έγγραφα του Microsoft Word πιο αποτελεσματικά, να χρησιμοποιείτε προσεκτικά το μελάνι σας και να έχετε το έγγραφο σωστά.

Μάθετε πώς να εκτυπώνετε έγγραφα του Microsoft Word ασπρόμαυρα για πιο αποτελεσματική εκτύπωση. Χρησιμοποιήστε προσεκτικά το μελάνι σας και εκτυπώστε τις σελίδες του Word σε ασπρόμαυρη. Η αλλαγή της λειτουργίας εκτύπωσης σε κλίμακα του γκρι είναι κάτι το τέλειο — μάθετε σήμερα ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού μας.
Print Black and White on Word

Το

Microsoft Word προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και στοιχείων που μπορείτε να ενσωματώσετε στα έγγραφά σας. Αυτό περιλαμβάνει διανυσματικά γραφικά, εικονίδια, εικόνες, ακόμη και ψηφιακή μελάνη. Ωστόσο, αυτά τα στοιχεία μπορεί να σας δυσκολέψουν την εκτύπωση σελίδων, καθώς συχνά απαιτούν μια σειρά από έγχρωμο μελάνι, το οποίο μπορεί να μην έχετε στη διάθεσή σας.

Αυτό το άρθρο σάς δείχνει πώς να διασφαλίσετε ότι το έγγραφό σας εκτυπώνεται ασπρόμαυρο όταν χρησιμοποιείτε το Word. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τη σπατάλη πολύτιμου μελανιού και ακόμη πιο πολύτιμου χρόνου για την εκτύπωση σελίδων.

Βήματα για ασπρόμαυρη εκτύπωση στο Word

Σημείωση: Οι παρακάτω οδηγίες γράφτηκαν για το Word 2016 και νεότερο. Ορισμένα βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση του Word που χρησιμοποιείτε, εάν έχετε παλαιότερη έκδοση.

 1. Εκκίνηση του Word. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εντοπίζοντας πού βρίσκεται στον υπολογιστή σας:
  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Windows στην κάτω αριστερή γωνία της γραμμής εργασιών σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο γράμμα W και ανοίξτε το Word.
   Launch Word
  2. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να ανοίξετε απευθείας το Word. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών σας και πληκτρολογήστε Word και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το αντίστοιχο αποτέλεσμα.
   Launch Word
  3. Είναι πιθανό το Word να δημιούργησε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας. Κοιτάξτε για να δείτε εάν έχετε ένα εικονίδιο του Word στην επιφάνεια εργασίας σας και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ σε αυτό για να εκκινήσετε την εφαρμογή.
   Launch Word
 2. Μόλις εισέλθετε στο Word, ανοίξτε ένα έγγραφο που θέλετε να εκτυπώσετε. Εάν δεν έχετε ακόμη, δημιουργήστε ένα νέο έγγραφο χρησιμοποιώντας το κενό πρότυπο ή ένα προκατασκευασμένο πρότυπο από την οθόνη εκκίνησης.
 3. Επεξεργαστείτε και μεταφέρετε το έγγραφό σας στην τελική του μορφή. Βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα και πιστεύετε ότι είναι έτοιμο για εκτύπωση. Ελέγξτε για σφάλματα πληκτρολόγησης και βεβαιωθείτε ότι κάθε στοιχείο βρίσκεται εκεί που θέλετε. Μόλις εκτυπώσετε το έγγραφό σας, όλα είναι μόνιμα - εκτός αν το εκτυπώσετε ξανά.
 4. Μόλις τελειώσετε με το έγγραφό σας, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο που βρίσκεται στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης, μέσα στην Κορδέλα.
  File-Word
 5. Κοιτάξτε το μενού στην αριστερή πλευρά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση.
  Print Word
 6. Εντοπίστε τον εκτυπωτή σας στο δεξιό τμήμα του παραθύρου. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ιδιότητες εκτυπωτή, ο οποίος θα πρέπει να είναι ορατός κάτω από τον επιλεγμένο εκτυπωτή σας.
  Locate Printer properties

 7. Ένα πλαίσιο διαλόγου θα πρέπει να εμφανιστεί στην οθόνη σας. Αυτό το πλαίσιο είναι διαφορετικό για κάθε χρήστη, ανάλογα με τον εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακριβή βήματα που μπορούμε να κάνουμε για να ενεργοποιήσουμε την εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι. Ωστόσο, η γενική διαδικασία είναι η εξής:
  1. Εντοπίστε μια καρτέλα εστιασμένη στα χρώματα. Αυτό είναι συνήθως ξεχωριστό από άλλες ιδιότητες εκτυπωτή, σε διαφορετική καρτέλα από τις γενικές ρυθμίσεις. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι επιλογές θα βρίσκονται κάτω από μια ενότητα ή καρτέλα του μενού Ιδιότητες εκτυπωτή με την ένδειξη "Χρώμα" ή "Για προχωρημένους
  2. Αναζητήστε μια επιλογή για εκτύπωση σε Κλίμακα του γκρι ή Ασπρόμαυρο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα είναι ένα πλαίσιο ελέγχου που μπορείτε να επιλέξετε.
  3. Μόλις εντοπίσετε την επιλογή εκτύπωσης σε ασπρόμαυρο και την ενεργοποιήσετε με επιτυχία, κάντε κλικ στο OK. Το Word θα εκτυπώσει τώρα τις σελίδες σας ασπρόμαυρες.
 8. Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκτύπωση, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση στο επάνω μέρος του παραθύρου σας. Το έγγραφό σας θα πρέπει να αρχίσει να εκτυπώνεται από τον εκτυπωτή σας σε ασπρόμαυρη ή κλίμακα του γκρι.
  Print Word in Black and White

Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε με επιτυχία την εκτύπωση σε ασπρόμαυρες επιλογές, φροντίστε να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης του εκτυπωτή σας ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή για βοήθεια. Μπορείτε επίσης να βρείτε απαντήσεις κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο, σε φόρουμ ή επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών.

Τελικές σκέψεις

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μην φοβάστε να απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει. Επιστρέψτε σε εμάς για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα που σχετίζονται με την παραγωγικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Θα θέλατε να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις για να λαμβάνετε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή; Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω! Λάβετε τα τελευταία νέα τεχνολογίας στα εισερχόμενά σας και διαβάστε πρώτοι τις συμβουλές μας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πώς να επεξεργάζεστε τα έγγραφά σας στο Word πιο γρήγορα
Άνοιγμα .Αρχείο μορφοποίησης σελίδων στα Windows και στο Microsoft Word
Πώς να ξεπαγώσετε το Word σε Mac χωρίς απώλεια εργασίας