How to Start Your Own Email List

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ευέλικτο οδηγό για να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα email που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολύτιμη και κερδοφόρα επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και έσοδα από αυτόν.

Η δημιουργία της δικής σας λίστας email είναι ένας από τους πιο πολύτιμους και κερδοφόρους τρόπους για τη δημιουργία επισκεψιμότητας και εισοδήματος στον ιστότοπό σας. Μέσω των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να προωθήσετε το περιεχόμενο, τα προϊόντα, τις ειδήσεις σας και πολλά άλλα σε μια μεγάλη ποικιλία ατόμων που ενδιαφέρονται να λάβουν τις ενημερώσεις σας.

Start Your Own Email List

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα email και να αρχίσετε να δημιουργείτε περισσότερη, πολύτιμη επισκεψιμότητα. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές και τα κόλπα μας, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε μια αποτελεσματική λίστα email και θα αυξήσετε τις επισκέψεις στον ιστότοπο, τις πωλήσεις συνεργατών και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε τη δική σας λίστα email

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας λίστα email

1. Κάντε τους χρήστες να εγγραφούν

Start Your Own Email List

 

Φυσικά, για να συμπληρωθεί η λίστα email σας, θα πρέπει πρώτα να κάνετε τους χρήστες να εγγραφούν. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, ανάλογα με την πλατφόρμα σας και τον σκοπό της λίστας σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις επιλογές σας.

  • Δημιουργήστε ένα πλαίσιο εγγραφής. Αυτή η πρακτική είναι εξαιρετικά αποτελεσματική εάν διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο. Εάν οι πελάτες δουν ένα σαφές, μεγάλο πλαίσιο εγγραφής που ζητά τη διεύθυνση email τους, είναι πιο πιθανό να εγγραφούν στη λίστα email σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μερικές από τις επόμενες συμβουλές μας για να προσελκύσετε περισσότερο τους ανθρώπους σε συμφωνίες.
  • Δημιουργήστε μια ανάρτηση φόρουμ. Από στόμα σε στόμα εξακολουθεί να είναι ένας αξιόπιστος τρόπος προώθησης της εργασίας και των δραστηριοτήτων σας. Η δημιουργία αναρτήσεων σε φόρουμ, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με το περιεχόμενό σας ή την εξειδικευμένη θέση σας, σίγουρα θα αφοσιωθεί.
  • Προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχει σημασία πόσο ισχυρή είναι η παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φροντίστε να προωθήσετε έναν σύνδεσμο εγγραφής στα προφίλ σας! Μπορείτε να το συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας, σχετικά με τις ενότητες ή ακόμα και να κάνετε μια ανάρτηση με σχετικά hashtags για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε με τη δημιουργία μιας λίστας email. Οι συμβουλές από εδώ και στο εξής θα επικεντρώνονται στο πώς μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των προωθήσεών σας και να κάνετε περισσότερους θεατές να εγγραφούν.

2. Προσφέρετε ειδικό περιεχόμενο email

Offer special email content


Ένας τρόπος για να παίξετε με την περιέργεια κάποιου είναι να αναφέρετε ότι προσφέρετε ειδικό περιεχόμενο email, προσβάσιμο μόνο σε όσους βρίσκονται στη λίστα email σας. Αυτά μπορεί να είναι μικρά άρθρα, αποκλειστικές ειδήσεις ή ακόμα και κλεφτές ματιές των επόμενων σταγόνων περιεχομένου σας.

Οι ειδικές προσφορές τείνουν να κάνουν τους ανθρώπους να εγγραφούν από περιέργεια ή από φόβο μήπως χάσουν. Η παροχή αυτού του περιεχομένου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές από στόμα σε στόμα. Εάν οι προσφορές σας είναι καλές, οι ήδη υπάρχοντες παραλήπτες σας θα κάνουν τους φίλους και τους συναδέλφους τους να εγγραφούν, yoo.

3. Οργανώστε ένα δώρο

Το παλαιότερο κόλπο στο βιβλίο — δώρα. Ποιος δεν θα ήθελε να κερδίσει κάτι πολύτιμο για απλή εγγραφή σε μια λίστα email; Οργανώστε ένα δώρο και συμπεριλάβετε ότι ο νικητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στη λίστα email σας και να έχετε εγγυημένη επισκεψιμότητα. Φυσικά, βεβαιωθείτε ότι το δώρο σας απευθύνεται στο κοινό σας και είναι στην πραγματικότητα κάτι που θέλουν να κερδίσουν.

Μόλις φτάσει η προθεσμία, χρησιμοποιήστε μια τυχαία γεννήτρια για να επιλέξετε μια διεύθυνση από τη λίστα email σας και θα έχετε τον τυχερό σας νικητή. Εάν κάνετε πολλά δώρα, τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι νικητές θα αρχίσουν να μιλούν για τη λίστα σας και θα κάνουν άλλους να εγγραφούν με την ελπίδα να κερδίσουν στη συνέχεια. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να προωθήσετε το περιεχόμενό σας και να κάνετε πιθανούς μακροπρόθεσμους υποστηρικτές.

4. Αλληλεπιδράστε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

use social media to create your own email listΣήμερα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια εξαιρετική πηγή ειδήσεων. Συνιστούμε να παρακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις, δημοφιλή θέματα και να εκμεταλλευτείτε όλες αυτές τις πληροφορίες για να προωθήσετε τη λίστα email σας. Ασχοληθείτε με άλλους, χρησιμοποιήστε σχετικά hashtags και χρησιμοποιήστε τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να φιλοξενήσετε εύκολα νέα μέλη της λίστας email.

5. Μην αφήνετε τους επισκέπτες σας να ξεφύγουν

Μερικές φορές χρειάζεται να είσαι λίγο πιεστικός. Πολλοί ιστότοποι χρησιμοποιούν ένα αναδυόμενο πλαίσιο που περιγράφει λεπτομερώς τις τρέχουσες προσφορές, τις προσφορές και τις προσφορές για τους συνδρομητές της λίστας email, ζητώντας σας να εγγραφείτε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε να κάνετε επίσης.

Κάνοντας την καμπάνια email, τις προσφορές και τις προσφορές σας να είναι ορατές από την πρώτη στιγμή, θα επιτρέψετε στους χρήστες να ρίξουν μια εξαιρετική ματιά στο τι είναι η λίστα email σας. Εάν το ενδιαφέρον τους κεντριστεί, είναι πολύ πιθανό να εγγραφούν στη λίστα σας.

6. Καθημερινές προσφορές και δωρεάν

deals and freebies

Αν δεν θέλετε να διοργανώνετε ολοκληρωμένα δώρα, απλώς μοιράστε καθημερινά μικροσκοπικά και δωρεάν στη λίστα email σας. Αυτή είναι μια ωραία μικρή χειρονομία που όλοι εκτιμούν κάθε τόσο. Ένα καθημερινό κίνητρο, μια χαριτωμένη φωτογραφία κουταβιού ή ένα μικρό δωρεάν δώρο που σχετίζεται με τη θέση σας σίγουρα θα κάνει τους ανθρώπους να μείνουν.

7. Δώστε στους επισκέπτες επιλογές συνδρομής

Ας το παραδεχτούμε, δεν ενδιαφέρονται όλοι για όλα όσα έχετε να πείτε ή να προωθήσετε. Αυτό είναι απολύτως έγκυρο, καθώς είναι ήδη αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας καθαρά χωρίς να εγγραφείτε σε μια λίστα email. Για να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν θα υποχωρήσει από το φόβο του ανεπιθύμητου περιεχομένου, δώστε στους χρήστες επιλογές συνδρομής σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε αυτές τις διαφορετικές κατηγορίες: 

  • Όλες οι ειδοποιήσεις
  • Μόνο για ενημερώσεις περιεχομένου
  • Μόνο δώρα και δωρεάν
  • Μόνο ειδήσεις 

Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, είναι πιθανό περισσότερα άτομα να εγγραφούν στη λίστα email σας γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να λάβουν περιττά, ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

8. Μαρτυρίες μόχλευσης

Leverage testimonials


Για να προωθήσετε περαιτέρω τη λίστα email σας, μπορείτε πάντα να ζητάτε μαρτυρίες από τους τρέχοντες συνδρομητές σας. Αυτό θα δώσει στους νέους επισκέπτες κάποιες πληροφορίες για το τι προσφέρετε και γιατί πρέπει να εγγραφούν στα email σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι μαρτυρίες είναι σαφώς ορατές και προωθήστε τη λίστα email σας με καλό φως.

Τελικές σκέψεις

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει. Επιστρέψτε σε εμάς για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα που σχετίζονται με την παραγωγικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Θα θέλατε να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις για να λαμβάνετε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή; Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω! Λάβετε τα τελευταία νέα τεχνολογίας στα εισερχόμενά σας και διαβάστε πρώτοι τις συμβουλές μας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

> Πώς να γίνεις εξαιρετικός συνεργάτης
> Πώς ο ύπνος επηρεάζει την ημέρα εργασίας σου