How to Watch YouTube Together With Your Friends

Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε τους καλύτερους τρόπους για να παρακολουθήσετε το YouTube — και πολύ άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο — με τους φίλους σας μέσω του Διαδικτύου.

Το YouTube είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους φίλους σας, σημαντικούς άλλους ή ακόμα και με μέλη της οικογένειάς σας. Η ατελείωτη ροή περιεχομένου παρέχει εξαιρετική ψυχαγωγία ή εκπαίδευση, η οποία συχνά γίνεται πιο ευχάριστη με την εταιρεία. Ωστόσο, ειδικά το 2020, είναι δύσκολο να βρούμε έναν τρόπο να συναντηθούμε και να παρακολουθήσουμε ένα βίντεο με τον παραδοσιακό τρόπο.

How to Watch YouTube Together With Your Friends

 

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι σύνδεσης ακόμη και από απόσταση. Στο παρελθόν, μια δημοφιλής ιστοσελίδα που ονομάζεται Rabb.παρείχε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους χρήστες για να δημιουργήσουν εικονικά σαλόνια και να σερφάρουν στο διαδίκτυο μαζί σε πραγματικό χρόνο. Τραγικά, ο ιστότοπος έκλεισε το 2019 λόγω επιπλοκών και οικονομικών ζητημάτων.

Μη φοβάστε. Αυτό δεν σημαίνει το τέλος της ροής βίντεο με τους φίλους σας.

Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε τους καλύτερους τρόπους για να παρακολουθήσετε το YouTube — και πολύ άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο — με τους φίλους σας μέσω Διαδικτύου. Αυτοί οι μεγάλοι Ραββίνοι.Οι εναλλακτικές σάς επιτρέπουν να βάλετε σε ουρά βίντεο από το YouTube και πολλές άλλες πλατφόρμες, να τα συγχρονίσετε με τους φίλους σας ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε μια ενσωματωμένη εικονική μηχανή για να μεταβείτε στο διαδίκτυο μαζί.

1. Watch2Gether

Watch2Gether


Το Watch2Gether είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος που υπάρχει από τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εικονικό δωμάτιο, να προσκαλέσετε τους φίλους σας και, στη συνέχεια, να παίξετε βίντεο YouTube σε πραγματικό χρόνο. Αυτό που κάνει αυτόν τον ιστότοπο να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα χρήσης συνομιλίας φωνής και κειμένου ενσωματωμένη στον ίδιο τον ιστότοπο.

Η εγγραφή είναι διαθέσιμη αλλά δεν είναι απαραίτητη — ωστόσο, οι αίθουσες που δημιουργούνται από εγγεγραμμένους χρήστες θα παραμείνουν διαθέσιμες για πρόσβαση ακόμη και μετά τον τερματισμό της συνεδρίας. Οι φιλοξενούμενοι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε δωμάτια, να αλλάζουν εμφανιζόμενα ονόματα και να χρησιμοποιούν ελεύθερα όλες τις λειτουργίες. Ένα άλλο μπόνους που έχει το Watch2Gether σε σχέση με άλλες λύσεις είναι το γεγονός ότι λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης κινητών τηλεφώνων, καθώς και σε προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές.

2. Tutturu

Tutturu


Συχνά θεωρείται ως ο επερχόμενος διάδοχος του Rabb.Το Tutturu είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για απομακρυσμένη περιήγηση μαζί με άλλα άτομα. Επιτρέπει στον οικοδεσπότη να δημιουργεί μόνιμα εικονικά δωμάτια και, στη συνέχεια, να προσκαλεί πολλά άτομα να περιηγηθούν εξ αποστάσεως και να παρακολουθήσουν το ίδιο περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία εικονικής μηχανής με το Rabbit, κάνοντας τον κέρσορα ορατό στην οθόνη με ένα διαδραστικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το Tutturu δεν απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, αλλά η δημιουργία ενός σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το προφίλ σας και ακόμη και να εγγραφείτε στην υπηρεσία premium. Χωρίς premium, το δωμάτιό σας μπορεί να κλείσει λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στον ιστότοπο, με αποτέλεσμα να απαιτείται η μη αυτόματη επανεκκίνηση μετά από μια ουρά.

3. Metastream

Metastream


Μια κομψή εναλλακτική εναλλακτική του συγχρονισμού βίντεο. Το Metastream επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν διαδικτυακές αίθουσες όπου τα βίντεο και οι ιστότοποι συγχρονίζονται και τοποθετούνται αυτόματα σε πλήρη οθόνη για όλους τους χρήστες. Επιπλέον, η ενσωματωμένη συνομιλία κάνει την επικοινωνία ευκολότερη και ταχύτερη όταν απολαμβάνετε μαζί ένα βίντεο YouTube.

Το Metastream παρέχει έναν τρόπο στους χρήστες να απολαμβάνουν και άλλο περιεχόμενο μαζί. Αν και όχι τόσο πρωτοβουλία όσο ο Ραμπ.ή Tutturu, εάν όλοι έχουν πρόσβαση σε έναν λογαριασμό Netflix ή Hulu, μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και άλλο περιεχόμενο ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Metastream.

Δεν απαιτείται εγγραφή — απλώς πληκτρολογήστε ένα ψευδώνυμο και μοιραστείτε τον σύνδεσμο του δωματίου σας με τους φίλους σας. Θέλετε να κάνετε τα πράγματα ιδιωτικά; Ορίστε ένα όριο χρήστη ή απλώς ορίστε το δωμάτιό σας σε ιδιωτικό και, στη συνέχεια, εγκρίνετε τα αιτήματα συμμετοχής με μη αυτόματο τρόπο. Χωρίς διαταραχές, χωρίς ταλαιπωρία.

4. Trast

Trast


Το Trast σάς επιτρέπει να μεταδίδετε ζωντανά σε μια ιδιωτική ομάδα ατόμων. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία, μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο παράθυρο προγράμματος περιήγησης με ανοιχτό το YouTube (ή ουσιαστικά οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο) και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν και η εγγραφή στο Trast δεν είναι διαθέσιμη, χρειάζεστε έναν λογαριασμό Discord για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία και να στείλετε προσκλήσεις στους φίλους σας, οι οποίοι χρειάζονται επίσης λογαριασμό.

Αν και μπορεί να μην παρέχει μια εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις, το Trast επιτρέπει στους χρήστες να είναι διαδραστικοί με ιστότοπους και να καταναλώνουν περιεχόμενο άπειρα με φίλους.

5. Discord Screen Share

Discord ScreenShare


Αν δεν θέλετε να το περιπλέκετε υπερβολικά, απλώς χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης του Discord. Χάρη στις νέες ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν το 2020, η κοινή χρήση οθόνης λειτουργεί πλέον τόσο σε προσωπικά μηνύματα, ομαδικά μηνύματα, όσο και σε διακομιστές, καθιστώντας σας εύκολο να μοιραστείτε ένα βίντεο YouTube που παίζει στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ένα παιχνίδι ή σε ολόκληρη την οθόνη σας.

Φυσικά, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση οθόνης Discord, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Discord. Μην ανησυχείτε, είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας σε μια ομαδική συνομιλία ή σε έναν διακομιστή και να απολαύσετε βίντεο YouTube ως κοινότητα.

6. Συγχρονισμός βίντεο

Sync Video


Το Sync Video λειτουργεί παρόμοια με ορισμένες άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, αλλά καταφέρνει να φέρει στο τραπέζι τις μοναδικές και χρήσιμες λειτουργίες του. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να παρακολουθήσουν βίντεο μαζί, συγχρονισμένα σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, τυχόν νέα βίντεο που βρίσκονται στην ουρά θα τοποθετηθούν σε μια λίστα αναπαραγωγής, αυτοματοποιώντας τη διαδικασία παρακολούθησης πολλών βίντεο στη σειρά.

 Μια εξαιρετική δυνατότητα που καταφέρνει να "καρφώσει" το Sync Video είναι η επιλογή "pause on buffer". Αυτό καθιστά έτσι κάθε φορά που ένα μέλος της αίθουσας αποθηκεύει την προσωρινή μνήμη, το βίντεο θα σταματήσει και θα δώσει χρόνο στα μέλη να καλύψουν τη διαφορά.

7. Bearcat

Bearcar


Το Bearcat είναι ένας πρώιμος ιστότοπος σε εξέλιξη που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν εικονικές μηχανές παρόμοιες με το Rabbit ή το Tutturu. Μετά την εγγραφή, μπορείτε να φιλοξενήσετε δωμάτια — τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά — και στη συνέχεια παρακολουθήστε σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Διαδίκτυο χωρίς σημαντικούς περιορισμούς σχετικά με τον τρόπο αλληλεπίδρασης με το πρόγραμμα περιήγησης.

Τελικές σκέψεις

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει. Επιστρέψτε σε εμάς για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα που σχετίζονται με την παραγωγικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Θέλετε να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις για να αποκτήσετε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή; Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω! Λάβετε τα τελευταία νέα τεχνολογίας στα εισερχόμενά σας και διαβάστε πρώτοι τις συμβουλές μας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Διαβάστε επίσης

> Γιατί το YouTube είναι ένα ισχυρό εργαλείο συνεργατών
> Πώς να προσθέσετε βίντεο YouTube στο PowerPoint
> Πώς να απενεργοποιήσετε το Skype στα Windows 10 (5 Μέθοδοι)