Microsoft Office 2011 for Mac (End of Mainstream Support)

Η κύρια υποστήριξη στο Office για Mac 2011 έληξε στις 10 Οκτωβρίου 2017. Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν το Office για Mac 2011: Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε περισσότερα.
Microsoft Office 2011 for Mac (End of Mainstream Support)

Στις 10 Οκτωβρίου 2017, η κύρια υποστήριξη στο Office για Mac 2011 τελείωσε. Οι πελάτες και οι μεταπωλητές μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν ή να μεταπωλούν το Office για Mac 2011, αλλά υπάρχουν μόνο μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας:

  • Η Microsoft δεν παρέχει πλέον επείγουσες επιδιορθώσεις που δεν αφορούν την ασφάλεια για το Office για Mac 2011, εκτός εάν έχετε εκτεταμένη συμφωνία υποστήριξης
  • Όλες οι αξιώσεις εγγύησης τέλος
  • Η Microsoft δεν δέχεται πλέον αιτήματα για νέες δυνατότητες και αλλαγές σχεδιασμού

Τι είναι η κύρια υποστήριξη;

Κύρια υποστήριξη είναι η πρώτη φάση υποστήριξης που παρέχει η Microsoft για τα περισσότερα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Διαρκεί πέντε χρόνια και περιλαμβάνει τα εξής:

    • Υποστήριξη συμβάντων (συμπεριλαμβανομένης της μη χρέωσης, των πληρωμένων αξιώσεων και των αξιώσεων εγγύησης)
  • Ενημερώσεις ασφαλείας
  • Δυνατότητα αίτησης επειγουσών επιδιορθώσεων που δεν σχετίζονται με την ασφάλεια

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είναι πλέον υπό υποστήριξη mainstream. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είναι πλέον υπό κύρια υποστήριξη, εξακολουθεί να είναι νόμιμο για τους προμηθευτές να μεταπωλούν το λογισμικό.

Στο SoftwareKeep, όλο το λογισμικό μας συνοδεύεται από mainstream υποστήριξη για όλους τους πελάτες μας, ακόμα κι αν η Microsoft μπορεί να το έχει διακόψει, και αυτό είναι που μας ξεχώρισε από το πακέτο.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.