Using DocuSign in Microsoft Office Gets Documents Signed Fast

Σαν να μην ήταν αρκετά αποτελεσματικά τα προϊόντα της Microsoft. Στη συνέχεια, η εταιρεία αυτοματοποίησε ακόμη περισσότερο τις επιχειρηματικές της δουλειές προσθέτοντας το DocuSign στο μείγμα.
Using DocuSign in Microsoft Office Gets Documents Signed Fast

Σαν να μην ήταν αρκετά αποδοτικά τα προϊόντα της Microsoft. Στη συνέχεια, η εταιρεία αυτοματοποίησε τις επιχειρηματικές της δουλειές ακόμη περισσότερο προσθέτοντας το DocuSign στο μείγμα.

Η εταιρεία ηλεκτρονικών υπογραφών συνεργάστηκε με την εταιρεία λογισμικού για να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης στους χρήστες του Microsoft Office.

Επιλέγοντας ένα επιχειρηματικό συμβόλαιο ή μια αναφορά εξόδων από το OneDrive και στέλνοντας τα έγγραφα στις επαφές του Outlook, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να υπογράψουν τα πράγματα πιο γρήγορα.

Σταματήστε να περιμένετε για ένα άτομο που δεν είναι στον υπολογιστή του

Η εφαρμογή ειδοποιεί ακόμη και τον αποστολέα όταν κάποιος έχει πρόσβαση στα έγγραφα. Εάν ο παραλήπτης βρίσκεται μακριά από τον υπολογιστή του, ο αποστολέας γνωρίζει, επομένως η διαδικασία δεν αναστέλλεται. Μιλήστε για το να είστε προσεκτικοί για τον χρόνο κάποιου άλλου!

Το λογισμικό και οι εφαρμογές της Microsoft διατηρούν τη ροή της παραγωγικότητας. Η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς τα υπάρχοντα προϊόντα και προσφέρει τακτικά νέα προϊόντα. Έτσι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της και ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα με την αγαπημένη σας έκδοση του Microsoft Office

Το

DocuSign είναι μία από τις δεκάδες υπηρεσίες που λειτουργούν με λογισμικό Microsoft. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αυτές οι συνεργασίες ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα. Δεν έχει σημασία αν είναι η φοιτητική ή η επαγγελματική έκδοση του Office. Η Microsoft βελτιώνει τις επικοινωνίες με πολλούς τρόπους.

Το Word σάς δίνει πρόσβαση σε μια ποικιλία εργαλείων που κάνουν την επωνυμία συνεπή. Για παράδειγμα, μπορείτε να ταιριάξετε λογότυπα χρώματος, να ενσωματώσετε φωτογραφίες και να επισημάνετε σημαντικά αποσπάσματα κειμένου. Μπορείτε ακόμη και να εργαστείτε με συναδέλφους σε πραγματικό χρόνο αποκτώντας πρόσβαση στο ίδιο έγγραφο.

Πρόσβαση σε έγγραφα από το Cloud και αποστολή τους σε παραλήπτες

Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε συμβόλαια και αναφορές από το Cloud όπου φυλάσσονται και να τις στέλνουν στους παραλήπτες ανάλογα με τις ανάγκες. Στη συνέχεια, ο παραλήπτης ακολουθεί τις οδηγίες, υπογράφει ηλεκτρονικά το έγγραφο και το στέλνει πίσω στον αποστολέα. Αυτό κάνει τη ροή των γεγονότων να συμβαίνει φυσικά.

Δεν υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις για να αντιμετωπίσετε

Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στις προηγούμενες επικοινωνίες, οι άνθρωποι προσλαμβάνονται γρηγορότερα, τα έργα λαμβάνουν την έγκριση και τη χρηματοδότηση που απαιτείται και οι λειτουργίες παραμένουν στην προθεσμία, όπως θα έπρεπε.

Η διακοπή της παραγωγικότητας λόγω χαμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η απουσία πρόσβασης σε εκτυπωτή ή σαρωτή και τα εισερχόμενα φαξ δεν είναι πρόβλημα με το Microsoft και το DocuSign. Στην πραγματικότητα, στα λίγα λεπτά που χρειάζονται για την ηλεκτρονική υπογραφή εγγράφων, ο αποστολέας μπορεί να κάνει άλλα πράγματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.

Αποκτήστε πρόσβαση σε λογισμικό που έχει ληφθεί ψηφιακά αμέσως

Το καλύτερο από όλα, η ψηφιακή λήψη του Microsoft Office από το SoftwareKeep σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση στο λογισμικό και τις εφαρμογές που αγοράζετε αμέσως. Δεν θα ξοδέψετε χρόνο περιμένοντας να φτάσουν με το ταχυδρομείο. Θα λάβετε ένα email με οδηγίες σχετικά με τη λήψη των ψηφιακών προϊόντων σας.

Δεν υπάρχουν CD για χρήση

Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε και να στέλνετε έγγραφα που χρειάζονται υπογραφή. Αυτό σας βοηθά να παραμένετε στην κορυφή των εργασιών που πρέπει να ολοκληρώσετε για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Ούτε θα κολλήσετε να εισάγετε CD σε έναν υπολογιστή.

Οι ψηφιακές λήψεις δεν απαιτούν τίποτα περισσότερο από τον υπολογιστή σας και μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Αφού αγοράσετε το λογισμικό ή την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε λήψη του MS Office στο Mac ή τον υπολογιστή σας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα έχετε πρόσβαση στη σουίτα λογισμικού και θα μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη γκάμα πραγμάτων, όπως να δημιουργήσετε σημειώσεις, προβολές διαφανειών, υπολογιστικά φύλλα, ακόμη και ηλεκτρονικά βιβλία.

Δεν υπάρχουν συσκευασίες προς απόρριψη

Θα μπορείτε να κατεβάσετε ψηφιακά το λογισμικό στο οποίο χρειάζεστε πρόσβαση χωρίς να χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης. Δεν θα κολλήσετε με συσκευασίες που πρέπει να πεταχτούν. Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος για να μειώσετε τα απόβλητα που δημιουργείτε με την επιχείρησή σας, επειδή δεν υπάρχει πλαστικό ή χαρτόνι για απόρριψη.

Ξεκινήστε αμέσως για το επόμενο έργο σας

Αγοράστε MS Office και εκτελέστε γρήγορα το επόμενο μεγάλο έργο σας. Λάβετε τα έγγραφα υπογεγραμμένα και αποστέλλονται σε εσάς πιο γρήγορα από πριν. Χάρη στο Microsoft Office και το DocuSign, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα στο σπίτι και στο χώρο εργασίας.

Λήψη του Microsoft Office για Mac ή PC από τον ιστότοπο SoftwareKeep. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή ψηφιακού λογισμικού και εφαρμογών με δυνατότητα λήψης. Κάντε μας την πηγή σας για Student Microsoft Office και άλλα προϊόντα MS Office.