How to Activate Microsoft Office for Mac

Είτε χρησιμοποιείτε μία άδεια είτε πολλές άδειες χρήσης, αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς να ενεργοποιήσετε το Microsoft Office για Mac. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.
How to Activate Microsoft Office for Mac 

Οι Mac λειτουργούν λίγο διαφορετικά από τους κανονικούς υπολογιστές. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση εάν δεν είστε πλήρως εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας ενός Mac . Εάν προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το Office 2019 για Mac, Office for business, Office 365 Admin, Office 365 Small Business , ή άλλο προϊόν του Office.

Αυτός ο οδηγός παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης Microsoft Office για Mac.Η διαδικασία πρέπει να είναι απλή και να διαρκεί όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

Αλλά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση/ενεργοποίηση του Office για Mac, δείτε Τι να δοκιμάσετε εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Office για Mac.

Επίσης, πριν ξεκινήσετε την ενεργοποίηση, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, ίσως χρειαστεί να διαβάσετε, να κάνετε λήψη και να εγκαταστήσετε το Office στον υπολογιστή σας.

Βήματα για την ενεργοποίηση του Office για Mac

  1. Προτού μπορέσετε να ενεργοποιήσετε το Office στο Mac σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εξαργυρώσει και εγκαταστήσατε το λογισμικό Office . Εάν το έχετε κάνει ήδη, είστε ήδη ένα βήμα μπροστά. Μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο εικονίδιο "Επιφάνεια εκκίνησης" που βρίσκεται κάτω στο Dock για να εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές σας.
  2. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εφαρμογή Office (Microsoft Word, Excel, κ.λπ.) για να ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε μία από αυτές τις εφαρμογές.
    Activate office 2016 mac
  3. Μόλις το κάνετε αυτό, θα ανοίξει το παράθυρο "Τι νέο". Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Έναρξη" και να προχωρήσετε στη σύνδεση.
    whats new in mac
  4. Εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το Office for Mac λογαριασμός και μετά κάντε κλικ στο "Επόμενο".
  5. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που συσχετίζεται με τη διεύθυνση email που καταχωρίσατε στο προηγούμενο βήμα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Σύνδεση".
  6. Το σύστημα θα ελέγξει εάν έχετε έγκυρη άδεια χρήσης και, στη συνέχεια, θα ενεργοποιήσει το προϊόν σας.
  7. Μόλις ενεργοποιηθεί το προϊόν σας, τελειώσατε! Μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Έναρξη χρήσης" για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή που έχετε ανοίξει.

Σημειώσεις

Σχετικά με το βήμα 3: Εάν δεν δείτε το πλαίσιο "Τι νέο υπάρχει", ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε Office για Mac μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Σχετικά με το βήμα 4: Το email που καταχωρίσατε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον Λογαριασμό σας Microsoft ή Office for Business λογαριασμός που έχει εκχωρηθεί από τον εργοδότη ή το σχολείο σας.

Σχετικά με το βήμα 5: Αυτή η οθόνη "εισαγωγή κωδικού πρόσβασης" μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σχετικά με το βήμα 6: Εάν έχετε πολλές άδειες χρήσης, θα θέλετε να είστε βέβαιοι ότι ακολουθείτε τις βήματα στην ενότητα με τίτλο "Ενεργοποίηση με πολλαπλές άδειες", την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με το βήμα 7: Μόλις ενεργοποιήσετε το Office για Mac, μπορείτε να προσθέσετε τις εφαρμογές του Office στο dock σας για εύκολη πρόσβαση και εκκίνηση.

Τελικές σκέψεις

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητά της και τις ειλικρινείς επιχειρηματικές της πρακτικές, μην ψάξετε πέρα ​​από την SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.

Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εγκατάσταση ή την ενεργοποίηση του Office για Mac :)

Παρακολουθήστε τα MacBooks Η Apple ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κυκλοφορήσει!