How To Add an Email Account to Microsoft Outlook

Είτε προσθέτετε τον πρώτο σας λογαριασμό email είτε επιπλέον λογαριασμούς email στο Outlook, ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για να ξεκινήσετε.

Η εγκατάσταση του Outlook στον υπολογιστή σας συνοδεύεται από πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως:

How to setup new outlook account

  • Η δυνατότητα να οργανώνετε το email σας ώστε να εστιάζει στα πιο σημαντικά μηνύματα προς εσάς.
  • Μοιραστείτε αρχεία fαπό το cloud, έτσι ώστε κάθε άτομο που περιλαμβάνεται να έχει το πιο πρόσφατο έγγραφο.
  • Μπορείτε να παραμένετε παραγωγικοί και συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε.
  • Διαχειριστείτε το ημερολόγιό σας και οργανώστε το για να προγραμματίσετε τα ραντεβού και τις συναντήσεις σας

Για να προσθέσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

  1. Ανοίξτε το Outlook και μεταβείτε στο Αρχείο, μετά επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού. Λάβετε υπόψη ότι εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Outlook, τότε θα δείτε μια οθόνη καλωσορίσματος.

How to add an email account to outlook

   β. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε Σύνδεση. Εάν η οθόνη σας φαίνεται διαφορετική για κάποιο λόγο, πληκτρολογήστε το όνομά σας, τη διεύθυνση email και μετά τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε Επόμενο.

   γ. Όταν σας ζητηθεί, μπορείτε να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να επιλέξετε OK.

How to set up an email account

   δ. Στη συνέχεια, επιλέξτε Τέλος.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη ρύθμιση του email σας στο Outlook στον υπολογιστή σας, εδώ είναι μια λύση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

  1. Πρώτα, μεταβείτε στο Αρχείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού
  2. Θα πρέπει στη συνέχεια να περιηγηθείτε και να επιλέξετε τον λογαριασμό σας AOL από τη λίστα στην καρτέλα email και, στη συνέχεια, να επιλέξετε Αλλαγή.
  3. Στο πλαίσιο Ρυθμίσεις λογαριασμού POP και IMAP, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε Περισσότερες ρυθμίσεις.
  4. Επιλέξτε την καρτέλα Διακομιστής εξερχόμενων και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο που επισημαίνεται Ο διακομιστής εξερχόμενης λειτουργίας είναι επιλεγμένο. Εάν δεν είναι, προχωρήστε και επιλέξτε το πλαίσιο.
  5. Στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Για προχωρημένους  και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις σωστές ρυθμίσεις εάν ο λογαριασμός είναι IMAP.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε πέρα ​​από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.

Αυτή είναι η εγγύηση διατήρησης λογισμικού 360 μοιρών.