How to choose the right Email Provider for your company

Ένας καλός πάροχος υπηρεσιών email μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα της επιχείρησής σας να δημιουργεί και να στέλνει email στοχευμένα στους πελάτες. Μάθετε πώς να επιλέξετε ESP.

Το να προσπαθείς να βρεις τον κατάλληλο πάροχο υπηρεσιών email (ESP για συντομία) είναι σαν να βρίσκεις ένα παπούτσι που σου ταιριάζει απόλυτα. Σίγουρα, είναι δυνατό να περπατήσετε ένα μίλι με παπούτσια που είναι πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα για εσάς, αλλά θα περάσετε πολύ πιο εύκολα έχοντας τη σωστή εφαρμογή. Σε κακές περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να υποστείτε συνέπειες, όπως να τραυματίσετε τα πόδια σας ή να σκοντάψετε.

Right Email Provider for Your Company

 

Σκεφτείτε το ως αναλογία — εσείς είστε η εταιρεία σας και το παπούτσι είναι το ESP σας. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να αποφύγετε τυχόν επιπλοκές που σχετίζονται με τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Οι παρακάτω συμβουλές επικεντρώνονται σε βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε το τέλειο ESP για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το ESP;

Ένας πάροχος υπηρεσιών email, το ESP για συντομία, είναι μια υπηρεσία που φιλοξενεί τα εισερχόμενα email, τα εισερχόμενα και εξερχόμενα email, τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα πρόχειρα. Εδώ θα επικοινωνείτε με πελάτες, συναδέλφους και πολλά άλλα. Ορισμένα ESP προσφέρουν επίσης περισσότερη λειτουργικότητα, όπως ημερολόγια, συσκέψεις, ακόμη και σημειώσεις.

Σήμερα, υπάρχουν εκατομμύρια πάροχοι για να διαλέξετε, επομένως μπορεί να είναι μια συντριπτική και δύσκολη επιλογή που πρέπει να κάνετε. Με γίγαντες όπως το Gmail της Google, το Outlook της Microsoft και το iCloud Mail της Apple να κυριαρχούν στην αγορά, πολλοί πάροχοι περνούν απαρατήρητοι. Ωστόσο, έχουμε μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε πριν μεταβείτε σε υπηρεσία οποιουδήποτε μεγάλου παρόχου.

Κάντε τη δική σας έρευνα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω οδηγίες μας και λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και την επιχείρησή σας.

Επιλέξτε το σωστό ESP για την επιχείρησή σας

Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω οδηγίες για να επιλέξετε το σωστό ESP για την επιχείρησή σας:

Έλεγχος ασφάλειας

check email security


(
Διάνυσμα από Freepik)

Η διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας θα πρέπει να είναι η #1 προτεραιότητά σας, είτε πρόκειται για προσωπική είτε για επιχειρηματική δραστηριότητα. Έχει προσδιοριστεί σε μια μελέτη που έγινε από το Hotspot ότι το 53% των ατόμων που στέλνουν email με τις ευαίσθητες πληροφορίες που επισυνάπτονται χάνουν αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φρικτές συνέπειες εάν το email σας καταλήξει σε λάθος χέρια.

Σίγουρα. Υπάρχουν προληπτικά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να διασφαλίσετε ότι τα email σας είναι ασφαλή ακόμα και σε περίπτωση που χαθείτε. Ωστόσο, το ESP σας πρέπει να σταθεί από μόνο του όσον αφορά την ασφάλεια. Κάντε την έρευνά σας και λάβετε αυτό υπόψη όταν κάνετε την επιλογή σας.

Δώστε αξία στις λειτουργίες που χρειάζεστε

value the features you need in an email


 

Δεν διαθέτουν όλα τα ESP τις ίδιες ενσωματωμένες δυνατότητες. Φτιάξαμε μια λίστα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να χειρίζεται αποτελεσματικά τις επικοινωνίες μέσω email. Εάν το ESP που σκεφτόσασταν να χρησιμοποιήσετε δεν έχει κάποιο από αυτά, ξανασκεφτείτε την επιλογή σας.

  • Πρότυπα
  • Παρακολούθηση
  • Αυτοματισμός
  • 2FA Είσοδος
  • Κρυπτογράφηση

Σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας

work with you budget when selecting your ESP


 

Αυτή η συμβουλή απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Να θυμάστε πάντα ότι το να έχετε ένα υπέροχο ESP δεν απαιτεί να ρίξετε τα μισά από τα κέρδη σας σε αυτό. Υπάρχουν πολλά φιλικά προς τον προϋπολογισμό ή ακόμα και δωρεάν ESP από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να ξεκινήσετε.

Αν και ακούγεται ωραίο να υπάρχουν σωρεία εργαλείων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με προηγμένη λειτουργικότητα, αυτές οι απαιτήσεις κοστίζουν συχνά έως και δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Ναι, σε επίπεδο επιχείρησης αυτό αξίζει πολύ. Ωστόσο, η επιχείρησή σας μπορεί να μην χρειάζεται όλα αυτά τα πρόσθετα εργαλεία — και ειδικά όχι την εκπαίδευση που συνοδεύει.

Κάντε μια επιλογή μεταξύ παρόχων χαμηλού, μεσαίου ή εταιρικού επιπέδου ανάλογα με την κατάσταση της επιχείρησής σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα περισσότερα, αν όχι όλα τα εργαλεία που παρέχονται από το ESP για να έχετε την καλύτερη δυνατή αξία από την επιλογή σας.

Σκεφτείτε τις επιλογές εξυπηρέτησης πελατών

consider customer service options


 

Ποτέ μην παραμελείτε να εξετάσετε τις επιλογές εξυπηρέτησης πελατών του ESP. Εάν κάτι πάει στραβά ή χρειάζεστε βοήθεια με μια λειτουργία, θα πρέπει να μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τον πάροχο το συντομότερο δυνατό. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε σχετικά με τη βοήθεια που παρέχει ένα ESP στους χρήστες του:

  • Διαδικτυακή βάση γνώσεων
  • Συνδεθείτε με έναν εκπρόσωπο μέσω email ή μέσω τηλεφώνου
  • Γρήγοροι χρόνοι απόκρισης (και email και τηλέφωνο)
  • Δυνατότητα διαδικτυακής συνομιλίας (προαιρετική αλλά πολύ χρήσιμη)
  • Μια φόρμα για αναφορά σφαλμάτων, υποβολή ερωτήσεων ή αποστολή σχολίων
  • Πόροι που βοηθούν τους πελάτες να επιτύχουν με την υπηρεσία

Εάν ένα ESP έχει τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία και τις υπηρεσίες διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν, είναι σίγουρα μια καλή επιλογή όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, εάν τους λείπουν πολλές από αυτές τις επιλογές, πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε ξανά την επιλογή σας.

Τελικές σκέψεις

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μην φοβάστε να απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει. Επιστρέψτε σε εμάς για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα που σχετίζονται με την παραγωγικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Θα θέλατε να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις για να λαμβάνετε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή; Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω! Λάβετε τα τελευταία νέα τεχνολογίας στα εισερχόμενά σας και διαβάστε πρώτοι τις συμβουλές μας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Προτεινόμενα άρθρα 

4 Συμβουλές για την εφαρμογή μιας εσωτερικής γνωσιακής βάσης
Πώς να ρυθμίσετε τον δικό σας αποκλειστικό χώρο εργασίας