How to Create Folders and Files in OneDrive

Μην το χάσετε. Η Microsoft έχει προσθέσει μια σειρά από νέες δυνατότητες στο OneDrive για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων. Μάθετε πώς να δημιουργείτε φακέλους και αρχεία στο OneDrive Εδώ.
How to Create Folders and Files in OneDrive

Προτού μπορέσετε να ανεβάσετε αρχεία και φακέλους στο OneDrive, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πρώτα πώς να δημιουργήσετε αυτούς τους φακέλους και τα αρχεία.

Όταν αποθηκεύετε με επιτυχία τα αρχεία σας στο OneDrive, τα αρχεία που δημιουργείτε μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την εργασία σας. Ακολουθούν οδηγίες για το πώς να το κάνετε.

How to create folders and files in onedrive

Δημιουργία αρχείων στο OneDrive

  1. Πρώτα, επιλέξτε Νέο και μετά επιλέξτε τον τύπο αρχείου που θέλετε
  2. Για να μετονομάσετε ένα αρχείο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα αρχείου που βρίσκεται στη γραμμή τίτλου και, στη συνέχεια, να πληκτρολογήσετε πώς θέλετε να ονομάσετε το αρχείο
  3. Επειδή όλες οι αλλαγές που κάνετε αποθηκεύονται αυτόματα στις διαδικτυακές εφαρμογές του Office, όταν επιστρέψετε στο OneDrive, το νέο σας αρχείο θα έχει ήδη αποθηκευτεί.

Χρήση μιας εφαρμογής γραφείου γραφείου

Μπορείτε επίσης να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Office για δημιουργία αρχείου.

  1. Πρώτα, ανοίξτε μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, όπως το Word, Excel, ή Powerpoint
  2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Αρχείο και επιλέξτε Αποθήκευση ως 
  3. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο και μεταβείτε στην επιλογή Αποθήκευση ως και επιλέξτε την για να αποθηκεύσετε το αρχείο σας.

Δημιουργία φακέλων

Η διαδικασία δημιουργίας φακέλων μοιάζει πολύ με αυτή της δημιουργίας ενός αρχείου. Εδώ είναι τα βήματα για να γίνει αυτό.

Βήματα:

  1. Πλοηγηθείτε στο Νέο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Φάκελος 
  2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα όνομα για τον νέο σας φάκελο και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το φάκελό σας.
  3. Επιλέξτε την Δημιουργία επιλογή
  4. Μεταβείτε και βρείτε τους φακέλους που θέλετε και, στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε αυτούς τους φακέλους στον νέο φάκελο που μόλις δημιουργήσατε.

Πρέστο! Μάθετε πώς να ανεβάσετε αρχεία και φακέλους στο OneDrive εδώ.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.