How To Manage Calendar and Contacts in MS Outlook

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας βοηθήσετε να προχωρήσετε πέρα ​​από την απλή αποδοχή, την απόρριψη ή τη λήψη υπενθυμίσεων από το ημερολόγιό σας στη διαχείριση του ημερολογίου και των επαφών σας στο Outlook.
manage Your Calendar and Contacts in Microsoft Outlook

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διαχειριστείτε τόσο το ημερολόγιο όσο και τις επαφές σας στο Outlook.

  1. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο Ημερολόγιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Νέα συνάντηση

   β. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέσετε ένα Θέμα, Τοποθεσία, και στη συνέχεια τις ώρες έναρξης και λήξης.

   γ. Εάν θέλετε να μετατρέψετε την εκδήλωση σε συνάντηση, επιλέξτε Πρόσκληση παρευρισκομένων.

   δ. Για να ολοκληρώσετε, επιλέξτε Αποθήκευση και Κλείσιμο ή φροντίστε να πατήσετε Αποστολή αν πρόκειται για σύσκεψη.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Scheduling Assistant για να διευκολύνετε τα πράγματα για εσάς όταν δημιουργείτε μια σύσκεψη. Η χρήση αυτής της λειτουργίας σάς επιτρέπει να βλέπετε πότε και ποιοι συμμετέχοντες συμμετέχουν και ποιες αίθουσες είναι διαθέσιμες.

  1. Ξεκινήστε να δημιουργείτε μια πρόσκληση σε σύσκεψη και από εκεί επιλέξτε Βοηθός προγραμματισμού.

   β. Θα πρέπει να δείτε μια σκιασμένη περιοχή με κάθετες γραμμές και αυτό δείχνει τους χρόνους συνάντησης. Μπορείτε να σύρετε τις γραμμές που εμφανίζονται για να αλλάξετε την ώρα της συνάντησης.

   γ. Το πλέγμα είναι αυτό που δείχνει πότε θα είναι διαθέσιμοι οι συμμετέχοντες. Για να σας βοηθήσει με αυτό, το Outlook έχει ακόμη προτείνει χρόνους για εσάς και δίνει τον αριθμό των χρονικών διενέξεων.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια επαφή στο βιβλίο διευθύνσεών σας.

  1. Επιλέξτε το εικονίδιο Άτομα που εμφανίζεται.
  2. Μπορείτε είτε να επιλέξετε Νέα επαφή ή να πατήσετε Ctrl+N

  γ. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα όνομα και συμπεριλάβετε τυχόν άλλες πληροφορίες που πρέπει να συμπεριλάβετε για την επαφή.

  δ. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να προσθέσετε μια άλλη επαφή, επιλέξτε Αποθήκευση και Νέα. Ωστόσο, εάν έχετε τελειώσει, επιλέξτε Αποθήκευση και κλείσιμο.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε διαδικτυακά ραντεβού και να μοιραστείτε σημειώσεις με τις επαφές σας. Για να ρυθμίσετε μια σύσκεψη στην οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως, επιλέξτε είτε το κουμπί Skype Σύσκεψη ή Συνάντηση ομάδων στην κορδέλα. Αυτό θα εισάγει έναν σύνδεσμο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι συμμετέχοντες για να συμμετάσχουν στη σύσκεψη.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν κοινόχρηστο χώρο ώστε τα μέλη να μπορούν να μοιράζονται σημειώσεις, επιλέξτε το κουμπί Σημειώσεις συνάντησης . Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα νέο Σημειωματάριο OneNote είτε να επιλέξετε ένα σημειωματάριο που έχει ήδη δημιουργηθεί. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πλέον πρόσβαση στο σημειωματάριο καθώς θα εμφανίζεται ένας σύνδεσμος προς αυτό με την πρόσκληση σε σύσκεψη.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε Πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.

Συνέχεια μάθησης 

Πώς να διαχειριστείτε τις επαφές και τα ημερολόγιά σας στο Outlook