Software Assurance Buyers Guide

Τι είναι το Software Assurance; Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διασφάλιση λογισμικού και γιατί πρέπει να το επιλέξετε για τον οργανισμό σας. Ας ξεκινήσουμε τώρα.
Software Assurance Buyers Guide

Το Software Assurance είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Volume Licensing που περιλαμβάνει ένα μοναδικό σύνολο τεχνολογιών, υπηρεσιών και δικαιωμάτων που προορίζονται να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε, να διαχειριστείτε και να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της Microsoft με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνονται στο Software Assurance, θα είστε σε καλύτερη θέση να επωφεληθείτε πλήρως από τις επενδύσεις σας στον τομέα της πληροφορικής.

Κάθε μέρα, ο οργανισμός σας πρέπει να ανταποκρίνεται στις αλλαγές, να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και να διατηρεί την ανάπτυξη. Όποιο και αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, είτε είναι μικρή είτε μεγάλη, θα χρειαστεί να έχετε μια αποτελεσματική και αποδοτική υποδομή πληροφορικής που θα σας βοηθήσει να πετύχετε την τόσο αναγκαία επιτυχία. Το Software Assurance βοηθά να διατηρείτε την επιχείρησή σας ενημερωμένη και έτοιμη να ανταποκριθεί γρήγορα στις αλλαγές και τις ευκαιρίες.

Γιατί να επιλέξετε Software Assurance;

Θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές επενδύσεις σε IT και η Διασφάλιση λογισμικού από τη Microsoft θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε πλήρως την αξία που μπορούν να αποφέρουν οι επενδύσεις σας. Με τα σωστά εργαλεία, πόρους και υποστήριξη, θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να ενδυναμώσετε τους ανθρώπους σας να είναι πιο παραγωγικοί.

Το Software Assurance θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την τεχνολογία σας και να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες των επενδύσεών σας. Η διασφάλιση λογισμικού θα σας βοηθήσει με τους εξής τρόπους:

  • Μειώστε το κόστος λογισμικού και υπηρεσιών με δικαιώματα για νέες εκδόσεις λογισμικού και οικονομικά αποδοτικές αναβαθμίσεις
  • Χρησιμοποιήστε συμβουλευτικές υπηρεσίες για να προγραμματίσετε νέες, εσωτερικές εγκαταστάσεις και με βάση το cloud
  • Βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας με πρόσβαση σε μοναδικές τεχνολογίες και δικαιώματα αδειοδότησης
  • Αυξήστε τη συνολική παραγωγικότητα των χρηστών χρησιμοποιώντας τεχνική εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών
  • Διατηρήστε μια διαθέσιμη και ανταποκρινόμενη υποδομή πληροφορικής με την απαραίτητη υποστήριξη

Πώς να αποκτήσετε Εξασφάλιση Λογισμικού;

Η Microsoft Volume licensing είναι ο πιο οικονομικός και ευέλικτος τρόπος διαχείρισης και απόκτησης λογισμικού Microsoft και υπηρεσιών cloud. Το Software Assurance είναι διαθέσιμο μόνο μέσω της Volume Licensing και αγοράζεται όταν αγοράζετε ή ανανεώνετε μια συμφωνία Volume Licensing.

Περιλαμβάνεται σε ορισμένες συμφωνίες ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι προαιρετικό. Με το Volume Licensing, θα λάβετε προϊόντα που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, με βάση τον τύπο και το μέγεθος του οργανισμού σας.

Η

Διασφάλιση λογισμικού είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της χορήγησης αδειών όγκου για ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς, οργανισμούς υγείας και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Πώς να διαχειριστείτε το Software Assurance;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια πλεονεκτήματα δικαιούται ο οργανισμός σας, μέσω του συμφωνητικού αδειοδότησης όγκου. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε ένα σχέδιο δράσης για την ενεργοποίηση και χρήση των αδειών σας. Ακολουθούν ορισμένες βασικές οδηγίες για να ξεκινήσετε.

Ελέγξτε τα οφέλη σας

Τα οφέλη σας στο Software Assurance θα καθοριστούν από τη Συμφωνία Όγκης Άδειας Χρήσης, όπως Συμφωνία Προϊόντων και Υπηρεσιών της Microsoft (MPSA), Εταιρική Συμφωνία , Συμφωνία ανοιχτής αξίας και οι αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις άδειας χρήσης που έχετε με το Software Assurance.

Ανάλογα με τον τύπο της συμφωνίας που έχει ο οργανισμός σας, θα χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο εργαλεία για να διαχειριστείτε τα διαθέσιμα πλεονεκτήματα Software Assurance.

Με το Volume Licensing Service Center (VLSC), θα μπορείτε να δείτε και να ενεργοποιήσετε τα πλεονεκτήματα Software Assurance. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε το VLSC. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Οδηγό διασφάλισης λογισμικού VLSC στο VLSC Training and Resource για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή.

Εάν είστε μέλος MSPA, το Business Center θα είναι ο προορισμός σας για εύκολη διαχείριση των πλεονεκτημάτων σας στο Software Assurance. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Business Center για να προβάλετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλα τα διαθέσιμα πλεονεκτήματα Software Assurance.

Πώς να προετοιμαστείτε με τη διασφάλιση λογισμικού

Το μέγεθος της επιχείρησής σας και το εύρος των διαθέσιμων πλεονεκτημάτων θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν επιλέγετε εάν θα έχετε ένα ή περισσότερα άτομα για τη διαχείριση των πλεονεκτημάτων σας στο Software Assurance. Μια μεγάλη επιχείρηση που θα έχει πρόσβαση σε πολλαπλά οφέλη σε πολλούς οργανισμούς μπορεί να θεωρήσει ότι η αποκεντρωμένη διαχείριση είναι η πιο οικονομική.

Ένας οργανισμός μικρού ή μεσαίου μεγέθους μπορεί να θεωρήσει πιο αποτελεσματικό να συγκεντρώνει όλα τα οφέλη με ένα άτομο ή τμήμα.

Ενεργοποίηση και χρήση

Τα προνόμιά σας στο Software Assurance ενεργοποιήθηκαν στο Κέντρο Υπηρεσιών Volume Licensing. Προτού μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τα προνόμιά σας στο Software Assurance, ο οργανισμός σας θα πρέπει να σας παράσχει όλα τα δικαιώματα που έχουν χορηγηθεί στη Διαχείριση λογισμικού.

Μετά την υπογραφή σας, θα βρείτε μια πλήρη λίστα με τα διαθέσιμα πλεονεκτήματα Software Assurance. Το να ξεκινήσετε με κάθε μεμονωμένο όφελος και να χρησιμοποιήσετε κάθε όφελος μπορεί να διαφέρει ελαφρώς, αλλά η γενική διαδικασία είναι η ίδια.

Συμφωνία για προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft

Εάν ο οργανισμός σας έχει Συμφωνία Microsoft Products and Services (MPSA), θα πρέπει να μεταβείτε στο Microsoft Business Center για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προνόμιά σας. Τα προνόμια του Software Assurance θα είναι έτοιμα για προβολή και χρήση μόλις συνδεθείτε στο Business Center. Μόλις συνδεθείτε, θα βρείτε οδηγίες για να ξεκινήσετε με κάθε όφελος.

Χρήση Software Assurance

Τα οφέλη που σχετίζονται με το Software Assurance βοηθούν τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις τεχνολογικές επενδύσεις της Microsoft. Ας εξερευνήσουμε μερικές από τις λίγες περιπτώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός σας μπορεί να επωφεληθεί πλήρως από τα οφέλη του Software Assurance, για να μεγιστοποιήσει την αξία των επενδύσεών σας στην τεχνολογία της Microsoft.

Βελτιστοποιήστε και βελτιώστε τα στυλ εργασίας

Όταν ο οργανισμός σας αναπτύσσεται γρήγορα, θα έχετε έναν ποικίλο συνδυασμό υπαρχόντων υπαλλήλων, έκτακτου προσωπικού, νέων υπαλλήλων και μετακινούμενων εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια ποικιλία ιδιόκτητων και προσωπικών συσκευών του οργανισμού, για να διευκολύνουν μια πιο αποτελεσματική εργασία, στο γραφείο και στο δρόμο.

Με τα Δικαιώματα Χρήσης Software Assurance Windows To Go, θα βοηθήσει τους υπαλλήλους σας να εργάζονται όπου επιλέγουν και σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών με άδεια χρήσης. Με τα Δικαιώματα Χρήσης Περιαγωγής του Office, θα επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση στο Microsoft Office μέσω ενός εικονικού περιβάλλοντος για δημόσιες και ιδιωτικές συσκευές.

Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά σας

Όταν δώσετε στους υπαλλήλους σας την τεχνολογία που χρειάζονται, το επόμενο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι να τους βοηθήσετε να εκμεταλλευτούν πλήρως τα εργαλεία που έχουν στα γραφεία τους. Βασικό συστατικό στις ευέλικτες επιχειρήσεις είναι να υπάρχουν παραγωγικοί υπάλληλοι.

Όταν χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό στο σπίτι και στην εργασία τους, μπορούν να αποκτήσουν ζωτικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να συνεισφέρουν περισσότερο. Το Πρόγραμμα Οικιακής Χρήσης θα προσφέρει στους υπαλλήλους σας έναν τρόπο να αγοράσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Office για τις οικιακές τους συσκευές με χαμηλότερο κόστος.

Διαφορετικά σχέδια ανάπτυξης

Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια. εντός εγκαταστάσεων, εκτός έδρας και στο cloud. Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο είναι τόσο ενθουσιασμένοι με τα οφέλη που βλέπουν από το cloud. Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τα οφέλη που σχετίζονται με τη χρήση υπηρεσιών που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες ή υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud, για τις εφαρμογές σας που βασίζονται σε διακομιστή.

Ανεξάρτητα από το σχέδιο, το Software Assurance θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μετεγκαταστάσεις cloud, χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών και καινοτόμων ευκαιριών αδειοδότησης διακομιστή.

Η χαμηλού κόστους ανάπτυξη εκτός εγκατάστασης μπορεί να αποδειχθεί ευκολότερη στην κλίμακα και απαιτεί λιγότερη προσπάθεια για τη διαχείριση. Το License Mobility μέσω της Διασφάλισης Λογισμικού θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αξία των υφιστάμενων επενδύσεων αδειών διακομιστή σας, καθώς η χρήση του μπορεί να επεκταθεί στο cloud.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επωφεληθείτε πλήρως από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το cloud, οι συνεργάτες της Planning Services θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε, να αναβαθμίσετε καθώς και να σας προσφέρουν ένα σχέδιο μετεγκατάστασης που είναι προσαρμοσμένο για τον οργανισμό σας. Υπάρχουν ευέλικτες προσφορές που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την εσωτερική σας εμπειρία ενσωματώνοντας βέλτιστες πρακτικές για την ανάπτυξη cloud.

Ενισχύστε τις επενδύσεις σας στο IT

Η Microsoft Volume Licensing είναι ο πιο οικονομικός και ευέλικτος τρόπος διαχείρισης και απόκτησης λογισμικού Microsoft και υπηρεσιών cloud. Όταν είστε πελάτης αδειοδότησης όγκου, μπορείτε να ενισχύσετε περαιτέρω την επένδυσή σας στον τομέα της πληροφορικής με προνόμια Software Assurance, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν μέσω ενός ευρέος φάσματος συμφωνιών αδειοδότησης.

Το Software Assurance θα σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε περισσότερα με τις επενδύσεις σας στο Microsoft IT. Θα σας βοηθήσει να ξοδέψετε λιγότερα και να κάνετε περισσότερα με τις επενδύσεις σας στον τομέα της πληροφορικής. Η Planning Services θα παρέχει επιτόπου συμβούλους που θα συνεργαστούν με το προσωπικό πληροφορικής σας και θα αξιολογήσουν πώς μπορείτε να αναπτύξετε αποτελεσματικά μια σειρά λύσεων της Microsoft.

Υπάρχουν ευέλικτα δικαιώματα αδειοδότησης και επιλογές χρήσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το γραφείο και τους μετακινούμενους εργαζόμενους σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών και να μειώσετε το κόστος υποστήριξης. Επιπλέον, οι υπάλληλοί σας θα έχουν πρόσβαση σε τεχνική εκπαίδευση χωρίς να επηρεάζουν τον προϋπολογισμό εκπαίδευσης.

Με το Software Assurance Spread Payments, ο προϋπολογισμός σας θα ωφεληθεί, καθώς το αρχικό κόστος αδειοδότησης μειώνεται. Αντί για μία προκαταβολή, μπορείτε να κατανείμετε το κόστος των αγορών σας για Όγκη Άδεια Χρήσης και Εξασφάλιση Λογισμικού σε ίσα ετήσια ποσά και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε τον τεχνολογικό σας προϋπολογισμό έως και τρία χρόνια νωρίτερα.

Διασφάλιση λογισμικού γραφείου

Υπάρχουν πλεονεκτήματα του Microsoft Software Assurance για το Office που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να επιταχύνει την ανάπτυξη και να βελτιώσει την παραγωγικότητα του τελικού χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα για να βοηθήσετε το προσωπικό πληροφορικής σας να είναι πιο αποτελεσματικό στην ανάπτυξη και διαχείριση προϊόντων του Microsoft Office και του Office 365.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να μετακομίσετε στο Office 365, θα επωφεληθείτε από τη βελτιωμένη παραγωγικότητα με τις άδειες οικιακής χρήσης του Office. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την ομάδα τελικών χρηστών και την ηλεκτρονική εκπαίδευση για να βοηθήσετε στην ενίσχυση των δεξιοτήτων.

Υπηρεσίες προγραμματισμού

Θα επωφεληθείτε από τη σε βάθος βοήθεια σχεδιασμού από εξειδικευμένους συνεργάτες καθώς και από τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της Microsoft. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την ανάπτυξή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Office, είτε είναι εντός εγκατάστασης είτε στο cloud.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι υπηρεσίες σχεδιασμού αποσύρονται. Ο σχεδιασμός ανάπτυξης του cloud δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος από τον Φεβρουάριο του 2020 και θα αποσυρθεί πλήρως τον Φεβρουάριο του 2022. Αντίθετα, θα υπάρχει το Microsoft FastTrack, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της ενσωμάτωσής σας και να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το cloud.

Τεχνική εκπαίδευση

Ένα άλλο βασικό όφελος που σχετίζεται με το Software Assurance είναι τα προνόμια εκπαίδευσης, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σας να αποκτήσει τις επιθυμητές τεχνικές δεξιότητες για να γίνει Ειδικοί της Microsoft. Με τα εκπαιδευτικά κουπόνια, η ομάδα σας θα επωφεληθεί πολύ. Μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγικότητά τους με εις βάθος εκπαίδευση από εκπαιδευτές για επαγγελματίες και προγραμματιστές πληροφορικής.

Πρόγραμμα οικιακής χρήσης

Το Πρόγραμμα Οικιακής Χρήσης της Microsoft θα προσφέρει στους υπαλλήλους σας έναν τρόπο να αγοράζουν συνδρομές στο Office 365, καθώς και τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Project Software και του Visio, για χρήση στο σπίτι για τις εργασίες τους, με σημαντική έκπτωση. Το πρόγραμμα παρέχει τόσο στους εργαζομένους όσο και στους οργανισμούς εξαιρετική αξία. Παρέχει ένα οικονομικό μέσο για τη χρήση των ίδιων εργαλείων παραγωγικότητας στο σπίτι που χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους εργασίες στους οργανισμούς τους.

Windows Software Assurance

Το Software Assurance περιλαμβάνει ένα σύνολο βασικών πλεονεκτημάτων που συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας του εργατικού δυναμικού. Βελτιώνει την ανάπτυξη λογισμικού και μειώνει το κόστος σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο ένας οργανισμός χρησιμοποιεί τα Windows. Περιλαμβάνει πρόσβαση σε εταιρικές προσφορές και δικαιώματα χρήσης, τα οποία δεν θα ήταν διαθέσιμα μέσω άλλων προγραμμάτων αδειοδότησης.

Πρόσβαση άδειας χρήσης στα Windows

Υπάρχει άδεια πρόσβασης στο Windows Enterprise σε ανά χρήστη. Με μια άδεια χρήσης ανά χρήστη, αδειοδοτείτε ένα άτομο αντί για μια συσκευή. Αυτό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τους χρήστες σας στο επίκεντρο της λύσης αδειοδότησης των Windows και σας παρέχει ευέλικτες επιλογές για τον τρόπο ανάπτυξης και πρόσβασης στα Windows σε διαφορετικές συσκευές.

Χρησιμοποιώντας την άδεια χρήσης ανά χρήστη, θα ελευθερώσετε τους χρήστες σας να χρησιμοποιούν ή να έχουν πρόσβαση στο Windows Enterprise σε όλες τις συσκευές σας. Θα παραδώσετε το Windows Enterprise σε όλες τις συσκευές μέσω της τοπικής εγκατάστασης. Windows To Go και Virtual Desktop Infrastructure. Επιπλέον, θα απλοποιήσετε την αδειοδότηση των Windows μετρώντας τους χρήστες αντί να μετράτε όλες τις διάφορες συσκευές.

Microsoft Desktop Optimization

Το Microsoft Desktop Optimization παρουσιάζει μια σουίτα τεχνολογιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε, να ασφαλίσετε και να παρακολουθήσετε τις συσκευές σας. Απλοποιεί και επιταχύνει την ανάπτυξη βασικών λειτουργιών των Windows και είναι διαθέσιμο για πελάτες Windows με κάλυψη Software Assurance.

Χρησιμοποιώντας το MDOP, μπορείτε να εικονικοποιήσετε τα λειτουργικά συστήματα, τις εμπειρίες χρήστη και τις εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε και να ασφαλίσετε τις συσκευές σας και να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση και την ανάπτυξη βασικών λειτουργιών των Windows. Επιπλέον, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να αφαιρέσετε όλες τις προκλήσεις που σχετίζονται με την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επιδιόρθωση βλαβών του συστήματος.

Πλεονεκτήματα Τεχνικής Εκπαίδευσης

Με το Software Assurance, μπορείτε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη που σχετίζονται με την τεχνική εκπαίδευση. Τα οφέλη της εκπαίδευσης θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τεχνικές δεξιότητες που μπορούν να κάνουν την ομάδα σας να γίνει πιστοποιημένος ειδικός και επαγγελματίες της Microsoft. Οι διαδικτυακές συνεδρίες εκπαίδευσης και επίδειξης χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εξοικειωθούν με τα προϊόντα Windows και Microsoft.

Διασφάλιση λογισμικού διακομιστή και πλατφόρμας Cloud

Software Assurance για Microsoft Server και Cloud Platform προσφέρει υποστήριξη 24/7 στις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε καλύτερα τις λύσεις Microsoft Server. Υπάρχουν εξειδικευμένα πλεονεκτήματα όπως το License Mobility που υποστηρίζει μια ποικιλία επιλογών ανάπτυξης με εκτεταμένα δικαιώματα άδειας χρήσης που σας επιτρέπουν να αναπτύξετε υπάρχουσες εφαρμογές διακομιστή σε κοινόχρηστα κέντρα δεδομένων.

Υπηρεσίες προγραμματισμού

Μπορείτε να λάβετε εις βάθος βοήθεια σχετικά με τον προγραμματισμό από εξειδικευμένους συνεργάτες ή από την υπηρεσία Microsoft Service. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις αναπτύξεις του διακομιστή σας είτε είναι εντός εγκατάστασης είτε στο cloud. Αν και οι υπηρεσίες προγραμματισμού δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο του 2020 και θα αποσυρθούν πλήρως από τον Φεβρουάριο του 2020. Αντίθετα, θα μπορείτε να κάνετε χρήση του Microsoft FastTrack.

24/7 Υποστήριξη επίλυσης προβλημάτων

Η υποστήριξη επίλυσης προβλημάτων 24/7 παρέχει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συμβάντων ιστού για προϊόντα επιτραπέζιου υπολογιστή και διακομιστή της Microsoft, μέσω απευθείας σύνδεσης με τη Microsoft. Με αυτήν την υποστήριξη, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο λειτουργίας και να μειώσετε το κόστος υποστήριξης. Θα είστε σε θέση να βελτιώσετε την παραγωγικότητα IT μειώνοντας τον χρόνο που αφιερώνετε στην αντιμετώπιση προβλημάτων και την επίλυση προβλημάτων.

Άλλα οφέλη

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα πλεονεκτήματα Εξασφάλισης Λογισμικού, όπως Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για ανάκτηση καταστροφών, φορητότητα άδειας μέσω διασφάλισης λογισμικού, δικαιώματα νέας έκδοσης, παθητική δευτερεύουσα παρουσία για SQL Server, Step-up Licensing και Spread Payments.

Η εκ νέου αδειοδότηση θα σας επιτρέψει να μετεγκαταστήσετε το λογισμικό σας από μια έκδοση χαμηλότερου επιπέδου σε μια έκδοση υψηλότερου επιπέδου με χαμηλό κόστος. Διευκολύνει και ενισχύει τη μετακίνηση της έκδοσης χαμηλότερου επιπέδου σε μια έκδοση υψηλότερου επιπέδου χωρίς να επιβαρυνθείτε με το πλήρες κόστος της άδειας χρήσης δύο ξεχωριστών εκδόσεων του λογισμικού, καθώς πληρώνετε μόνο τη διαφορά τιμής.

Οι πληρωμές με προεξόφληση σάς βοηθούν με τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό. Μπορείτε να αγοράσετε τις άδειές σας με τρία ίσα ετήσια ποσά αντί για εφάπαξ πληρωμή. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση των αρχικών πληρωμών και μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε τις ετήσιες απαιτήσεις προϋπολογισμού λογισμικού για έως και τρία χρόνια εκ των προτέρων.

Επιπλέον, μπορείτε να εξετάσετε τις Λύσεις πληρωμών της Microsoft για να σας βοηθήσουν στη χρηματοδότηση των τεχνολογικών σας αναγκών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών λογισμικού, των προϊόντων συνεργατών και του υλικού. Μέσω των Υπηρεσιών πληρωμών της Microsoft δεν αποτελεί μέρος του Software Assurance, μπορείτε να το επιλέξετε ξεχωριστά ή να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη δομή πληρωμής.