How to Use the Power of Social Media to Make Affiliate Money

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ συνεργατών, εάν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Μάθετε τις τακτικές.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ συνεργατών. Αυτό είναι αν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το μάρκετινγκ συνεργατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα σας.

Social Media to Make Affiliate Money


(
Επιχείρηση διάνυσμα δημιουργήθηκε από freepik)

Σήμερα, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν κάποια μορφή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ας είναι το Facebook να ενημερώνεται για τις ειδήσεις και τους συγγενείς του κόσμου, το YouTube ως αντικατάσταση της τηλεόρασης ή το Twitter για κομμάτια περιεχομένου. Αυτό σημαίνει μια εξαιρετικά ανοιχτή αγορά για πωλήσεις θυγατρικών. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η θέση, η ομάδα-στόχος ή το περιεχόμενο που προτιμάτε, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων και να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε πωλήσεις.

Προτεινόμενο άρθροΠώς να γίνεις εξαιρετικός συνεργάτης

Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κερδίσετε χρήματα από συνεργάτες

Αυτό που αγαπάμε στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η πολυχρηστική του αξία. Σίγουρα, η δημιουργία τεράστιων ακολούθων σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να εισέλθετε σε προμήθειες θυγατρικών. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους σας για να ξεκινήσετε τα δικά σας έργα, να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα και να δημιουργήσετε μια επωνυμία. Για ένα προβάδισμα στην οικοδόμηση αυτού του σημαντικού follow και στην εξερεύνηση του πλήρους δυναμικού της παρουσίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξετάστε το ενδεχόμενο Viralyft Instagram Growth Services. Η τεχνογνωσία τους μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη βάση οπαδών που χρειάζεστε για να διαπρέψετε στο μάρκετινγκ θυγατρικών και όχι μόνο.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να ξεκινήσετε με επιτυχία τη σταδιοδρομία συνεργατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ας ξεκινήσουμε.

1. Βελτιώστε το περιεχόμενό σας

Η δημοσίευση περιεχομένου χωρίς αξία είναι πολύ πιθανό να μην απογειωθεί. Βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα που δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέχουν ακόμη και χωρίς συνδεδεμένο σύνδεσμο συνεργατών. Τραβήξτε την προσοχή του χρήστη, παρέχετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που ταιριάζει στη θέση σας και προσφέρετε κάτι για το κοινό σας. Η δημιουργία περιεχομένου με αυτήν τη νοοτροπία θα βοηθήσει το προφίλ σας να αναπτυχθεί και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στις αναρτήσεις σας.

Μείνετε σταθερά ενεργοί με την ανάρτηση περιεχομένου. Προσπαθήστε να είστε αποτελεσματικοί με τον τρόπο που εργάζεστε στις αναρτήσεις σας, αλλά ποτέ μην θυσιάσετε την ποιότητα για την ποσότητα. Είναι καλύτερα να δημοσιεύετε κάτι περιοδικά μόνο εάν αυτό είναι καλοφτιαγμένο και αξίζει να περιμένετε. Εάν δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα περιεχομένου, το κοινό σας θα αρχίσει να ανυπομονεί για την επόμενη ανάρτησή σας, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκτήσει περισσότερη αφοσίωση και κοινοποίηση.

2. Ρυθμίστε το προφίλ σας

Set up your Affiliate Profile

 

Στα social media, οι πρώτες εντυπώσεις σημαίνουν πολλά. Βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας έχει ρυθμιστεί σωστά για να αφήσετε καλή εντύπωση και να παρακινήσετε τους ανθρώπους να μείνουν. Αυτό περιλαμβάνει μια εικόνα προφίλ υψηλής ποιότητας, μια κεφαλίδα και ένα βιογραφικό που αντιπροσωπεύει εσάς και αυτό που κάνετε.

Στη συνέχεια, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επισυνάψετε έναν σύνδεσμο ιστότοπου ή τον σύνδεσμο συνεργάτη σας. Αυτή η πρακτική σε συνδυασμό με ένα υπέροχο προφίλ θα κάνει τους επισκέπτες να κάνουν κλικ και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο συνεργατών σας.

3. Δημιουργήστε έναν σύνδεσμο ανακατεύθυνσης

Καθώς το ενδιαφέρον για το μάρκετινγκ θυγατρικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξάνεται, οι χρήστες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τους συνδέσμους συνεργατών. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αναγνωριστεί.

Πολλοί χρήστες δεν μπορούν να κάνουν κλικ σε συνδέσμους συνεργατών, καθώς τους κάνει να αισθάνονται άβολα ή να τους εκμεταλλεύονται. Οι μακρύι, ακατάστατοι σύνδεσμοι φαίνονται επίσης «πρόγραμμα» και οι χρήστες τείνουν να αποφεύγουν να κάνουν κλικ σε συνδέσμους που τους κάνουν να αισθάνονται ανασφαλείς.

Αντί να χτυπάτε τον σύνδεσμο συνεργάτη που δημιουργείται αυτόματα απευθείας στην ανάρτησή σας, δημιουργήστε έναν σύνδεσμο ανακατεύθυνσης. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του δικού σας ιστότοπου ή μέσω πολλών αξιόπιστων υπηρεσιών συντόμευσης συνδέσμων όπως Bitly, Rebrandly και Cuttly.

4. Χρησιμοποιήστε εικόνες

Use Images



Όπως λένε οι άνθρωποι, «Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.Να θυμάστε πάντα αυτό όταν δημιουργείτε περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ζωντανές, υψηλής ποιότητας εικόνες τραβούν την προσοχή των ανθρώπων καθώς κάνουν άσκοπη κύλιση στο χρονοδιάγραμμα ή τη ροή ειδήσεων — χρησιμοποιήστε το για να λάβετε εντυπώσεις και αλληλεπιδράσεις με τις αναρτήσεις σας.

Όταν εργάζεστε με συνδεδεμένες εταιρείες, φροντίστε να συμπεριλάβετε εικόνες υψηλής ευκρίνειας του προϊόντος που προσπαθείτε να πουλήσετε. Τα Infographics και άλλες ενημερωτικές εικόνες βοηθούν επίσης στη μετατροπή των επισκεπτών σε αγοραστές.

5. Λάβετε τη σωστή χρονική στιγμή

Ναι, έχει σημασία όταν δημοσιεύετε περιεχόμενο — αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να γνωρίζετε το κοινό σας. Για παράδειγμα, εάν η πλειονότητα των ακολούθων σας είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας να εμφανίζονται σε μια κατάλληλη στιγμή για όσους μένουν εκεί.

Οι περισσότερες πλατφόρμες παρέχουν έναν εύκολο τρόπο για να λαμβάνετε αναλυτικά στοιχεία και να βλέπετε από πού προέρχονται οι ακόλουθοί σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσετε το πρόγραμμα περιεχομένου σας και να αποθέσετε αναρτήσεις όταν αναμένεται η μεγαλύτερη αφοσίωση. Εάν χρειάζεστε έναν τρόπο για να υπολογίσετε τις διαφορές ζώνης ώρας, χρησιμοποιήστε τον Μετατροπέα ζώνης ώρας.

6. Αυξήστε την έκθεση

Επικοινωνήστε με άλλες συνδεδεμένες εταιρείες, δημιουργούς περιεχομένου και εγγραφείτε σε περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να επωφεληθείτε από την προώθηση μεταξύ πλατφορμών. Οι περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπουν επίσης να προωθείτε τις αναρτήσεις σας με αντάλλαγμα χρήματα — αυτό σας βοηθά να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό, ωστόσο, δεν είναι πάντα μια αξιόπιστη επιλογή ανάλογα με τη θέση σας.

Τελικές σκέψεις

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μην φοβάστε να απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει. Επιστρέψτε σε εμάς για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα που σχετίζονται με την παραγωγικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Θέλετε να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις για να αποκτήσετε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή; Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω! Λάβετε τα τελευταία νέα τεχνολογίας στα εισερχόμενά σας και διαβάστε πρώτοι τις συμβουλές μας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει 

Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας λίστα email
8 Βέλτιστες πρακτικές για ασφαλή απομακρυσμένη εργασία