5 Essential Excel Templates You Need in Your Life (Part 1)

Το Excel είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία εφαρμογή του κλάδου που χρησιμοποιείται από αμέτρητες εταιρείες και οργανισμούς για να καλύψει τις επιχειρηματικές ανάγκες, καθώς και άτομα που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να οργανώσουν την καθημερινότητά τους.
5 Essential Excel Templates You Need in Your Life (Part 1)
Το

Excel είναι αναμφίβολα η κορυφαία εφαρμογή στον κλάδο που χρησιμοποιείται από αμέτρητες εταιρείες και οργανισμούς για να καλύψει τις επιχειρηματικές ανάγκες. Πολλά άτομα το χρησιμοποιούν επίσης για να οργανώσουν την καθημερινή τους ζωή.

 

Είτε ασχολείστε είτε όχι με τον επιχειρηματικό κόσμο, το Excel έχει κάτι να προσφέρει όσον αφορά το να διατηρεί τα πάντα υπό έλεγχο. Ακόμη και πέρα ​​από τα εργαλεία του Excel βρίσκονται τα πρότυπά του, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε εύκολα ένα βιβλίο εργασίας με όλα όσα χρειάζεστε άμεσα διαθέσιμα και τοποθετημένα.

 

Τα πρότυπα μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε στο έργο σας ένα headstart, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε ορισμένα μέρη της εργασίας σας, κάτι που τελικά οδηγεί σε εξοικονόμηση πολύ χρόνου και προσπάθειας, διατηρώντας παράλληλα μια εργασία κορυφαίας ποιότητας ανεξάρτητα από αυτό.

 

Η χρήση προτύπων έχει γίνει κάτι που κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς στην εργασία μας, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη λόγω των πλεονεκτημάτων που μπορεί να φέρει στο τραπέζι ένα καλά συναρμολογημένο πρότυπο.

 

Πρώτα και κύρια, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο χρησιμοποιώντας ένα προκατασκευασμένο πρότυπο, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε περισσότερο σε άλλα σημαντικά πράγματα, όπως το περιεχόμενο των εγγράφων σας. Μέσα στο Excel, τα πρότυπα έχουν ένα άλλο πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά εύκολο να προσαρμόσετε τα πρότυπα που προσφέρει η Microsoft.

 

Μπορείτε να εισαγάγετε τις πληροφορίες σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, να αλλάξετε χρώματα και ακόμη και ολόκληρη τη σύνθεση του προτύπου, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τις δικές σας, μοναδικές ιδέες πάνω από μια ισχυρή βάση.

 

Όλα αυτά τα πρότυπα είναι διαθέσιμα στο templates.office.com δωρεάν.

 

Παρακολούθηση των εργασιών μου

 

Αναζητάτε έναν γρήγορο τρόπο για να μπορείτε να παρακολουθείτε τις εργασίες σας, τις ημερομηνίες έναρξης, τις ημερομηνίες λήξης καθώς και την πρόοδο της εργασίας σας;

 

Χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο για μια συμπαγή, κατανοητή μέθοδο οργάνωσης της ζωής σας.

 

Η γραμμή προόδου εμφανίζει μια οπτική αναπαράσταση της προόδου σας και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε σημειώσεις δίπλα στις εργασίες σας.

 

Εβδομαδιαίος προγραμματιστής γευμάτων

 

Αυτό το πρότυπο Excel μπορεί να επαναφέρει τις διατροφικές σας συνήθειες με ένα απλό αλλά αποτελεσματικό πρόγραμμα για να προγραμματίσετε τα γεύματά σας ή να δημιουργήσετε μια λίστα αγορών για τις αγαπημένες σας συνταγές.

 

Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το πρότυπο στις ανάγκες σας, για παράδειγμα, αντί για συνταγή, μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο για να εμφανίσετε τις θερμίδες του γεύματος.

 

Πρόγραμμα παρακολούθησης συνδρομών και συνδρομών

Χρησιμοποιείτε υπηρεσίες που βασίζονται σε συνδρομή ή έχετε αγοράσει συνδρομή σε κάποιο μέρος, όπως ένα γυμναστήριο, έναν διαδικτυακό ιστότοπο ή κάτι τέτοιο;

 

Με αυτό το πρότυπο, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες αυτές τις συνδρομές και συνδρομές.

 

Αυτό το πρότυπο σάς επιτρέπει να σημειώνετε γρήγορα την ημερομηνία αποστολής της πληρωμής σας, το ποσό που πληρώσατε, την ημερομηνία λήξης της συνδρομής ή της συνδρομής σας, ακόμη και τη διάρκεια για την οποία το χρησιμοποιείτε.

 

Με αυτό το πρότυπο, δεν θα ξεχάσετε ποτέ πότε να ανανεώσετε.

 

Παρακολούθηση εξόδων ταξιδιού

Αυτό το πρότυπο σάς παρέχει έναν τρόπο να διατηρείτε αρχείο με τα έξοδα των ταξιδιών σας. Σημειώστε ονόματα, έξοδα, ημερομηνίες έναρξης και λήξης και υπολογίστε το σύνολο με αυτό το προσβάσιμο πρότυπο.

 

Προσωπική παρακολούθηση χρημάτων

Αυτό το πρότυπο σάς παρέχει μια οπτική περίληψη των προσωπικών σας χρημάτων. Εισαγάγοντας απλώς το αρχικό σύνολο των μετρητών σας και, στη συνέχεια, ενημερώνοντας τις συναλλαγές σας, το Excel μπορεί να υπολογίσει τις αποταμιεύσεις και το σύνολο, και πολλά άλλα.

 

Διαβάστε επίσης

> 5 βασικά πρότυπα Excel που χρειάζεστε στη ζωή σας (Μέρος 2)
> 5 βασικά πρότυπα Excel που χρειάζεστε στη ζωή σας (Μέρος 3)