Adding Effects to the Photos You Include in Your PowerPoint Presentations

Οι πιο συναρπαστικές παρουσιάσεις PowerPoint είναι πλούσιες σε πολυμέσα. Αντί να βασίζονται μόνο σε λέξεις για να πουν μια ιστορία, οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν φωτογραφίες, γραφικά, γραφήματα, πίνακες, ακόμη και μουσική για να δώσουν τον τόνο της παρουσίασης τους.
Adding Effects to the Photos You Include in Your PowerPoint Presentations

Οι πιο συναρπαστικές παρουσιάσεις PowerPoint είναι πλούσιες σε πολυμέσα. Αντί να βασίζονται μόνο σε λέξεις για να πουν μια ιστορία, οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν φωτογραφίες, γραφικά, γραφήματα, πίνακες, ακόμη και μουσική για να δώσουν τον τόνο της παρουσίασης τους. Δεν έχει σημασία ούτε ποιος είναι ο σκοπός του PowerPoint. Ένα slideshow πλούσιο σε πολυμέσα βοηθά στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία, την πείθηση, την πώληση και την παρακίνηση των ανθρώπων να αναλάβουν δράση.

Γνωρίστε το θέμα σας και γνωρίστε το κοινό σας

Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε την επόμενη παρουσίασή σας στο PowerPoint, σκεφτείτε το κοινό σας και τι προσπαθείτε να επιτύχετε παρουσιάζοντάς του πληροφορίες. Έπειτα, βρείτε τρόπους να τους κάνετε όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικό να καθίσουν. Όπως και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι σημαντικό να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα παρουσιάζοντάς τους σαφείς, πραγματικές πληροφορίες που παρουσιάζονται με λογικό και αισθητικά ευχάριστο τρόπο.

Δεν απαιτούνται δεξιότητες σχεδιασμού για τη χρήση του PowerPoint της Microsoft

Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που παρέχονται από το MS Office. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η ομορφιά πίσω από το λογισμικό. Είναι γεμάτο με προγράμματα και δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν γρήγορη εκτέλεση κάθε έργου που σκοπεύετε να δημιουργήσετε. Αυτό επηρεάζει την προσωπική, επαγγελματική και ακαδημαϊκή ζωή σας με θετικό και παραγωγικό τρόπο.

Πώς να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν σε κάθε διαφάνεια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τις διαφάνειές σας να μεταδίδουν το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε σε άλλους. Όσο περισσότερο εξοικειωθείτε με τα εργαλεία και τις δυνατότητες που προσφέρονται με το PowerPoint, τόσο καλύτερα εξοπλισμένοι είστε για να τα χρησιμοποιήσετε. Θα ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται για να ξεχωρίσει μια διαφάνεια.

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε την παρουσίασή σας στο PowerPoint από άλλες, μπορείτε να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνετε στις διαφάνειές σας. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε ανοιχτή μια νέα παρουσίαση στο PowerPoint 2013 ή 2016 και τουλάχιστον μία φωτογραφία διαθέσιμη για να την εισαγάγετε σε μια διαφάνεια.

Ενώ βρίσκεστε στη διαφάνεια, μεταβείτε στην επιλογή Εισαγωγή και μετά στην επιλογή Εικόνες. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να κάνετε μια επιλογή από τον σκληρό σας δίσκο ή την αφαιρούμενη μονάδα δίσκου. Εισαγάγετε τη φωτογραφία στη διαφάνεια και, στη συνέχεια, επιλέξτε την με το ποντίκι σας κάνοντας κλικ πάνω της.

Μεταβείτε στα Εργαλεία εικόνας που βρίσκεται στην καρτέλα Μορφοποίηση. Ενώ βρίσκεστε στην ομάδα Στυλ εικόνας, επιλέξτε Εφέ εικόνας. Θα δείτε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές ακουμπώντας τον δείκτη σας σε αυτές.

Σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του εφέ χωρίς να δεσμευτείτε σε αυτό. Επιλέξτε το εφέ της επιλογής σας και συνεχίστε να προσθέτετε στις διαφάνειές σας. Εάν θέλετε να προσαρμόσετε το ίδιο το εφέ, θα χρειαστεί να μεταβείτε στις Επιλογές στο κάτω μέρος κάθε μενού εφέ.

Αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε πράγματα όπως σκιές στην εικόνα. Θα κάνετε κλικ στις Επιλογές σκιάς για να εφαρμόσετε τα εφέ της επιλογής σας. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εφέ όπως εσείς κρίνετε κατάλληλο.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εφέ που επιλέξατε, μπορείτε εύκολα να το αφαιρέσετε. Θα χρειαστεί να δείξετε την καταχώρηση του μενού για το εφέ και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην επιλογή που σας επιτρέπει να το ξεφορτωθείτε. Αν δείξετε το Shadow και κάνετε κλικ στο No Shadow, το εφέ θα καταργηθεί.

Εάν δεν εμφανίζονται οι καρτέλες Εργαλεία εικόνας ή Μορφοποίηση, ενδέχεται να μην έχετε επιλέξει την εικόνα. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με αυτήν τη λειτουργία. Εάν η λειτουργία συμβατότητας λειτουργεί, αποθηκεύστε ξανά το έγγραφο σε ένα .docx ή .μορφή xlsx.

Αποκτήστε το λογισμικό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εξαιρετικές παρουσιάσεις σήμερα

Με το Software Keep δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows ή του Microsoft Office. Η επιλογή μας είναι εξαιρετική καθώς ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ατόμου. Εάν θέλετε μια φοιτητική έκδοση του Office σε αντίθεση με μια επαγγελματική έκδοση, έχετε επιλογές. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να κάνετε λήψη ενός ψηφιακού αντιγράφου μέσα σε λίγα λεπτά και να ξεκινήσετε αμέσως το έργο παρουσίασης του PowerPoint.

Τώρα που γνωρίζετε αρκετούς τρόπους για να αλλάξετε τις φωτογραφίες που χρησιμοποιείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια οπτική παρουσίαση που θα θυμάται ο κόσμος. Το Microsoft Office σάς παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα προσωπικά, επαγγελματικά και ακαδημαϊκά έργα σας. Εναπόκειται σε εσάς να καθορίσετε πώς θα χρησιμοποιήσετε τη λήψη που αγοράζετε από εμάς για να προχωρήσετε.