Looking to purchase Microsoft Office for Students? Now is the time!

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, δεν μπορείτε να νικήσετε το Microsoft Office. Το Office for Home and Student προσφέρει απλά στη χρήση αλλά ισχυρά προγράμματα για όλα τα έργα επιτραπέζιων εκδόσεων.
Looking to purchase Microsoft Office for Students? Now is the time!

Από την τάξη μέχρι τον κοιτώνα, το Microsoft Office είναι το πρότυπο του κλάδου όσον αφορά τα ισχυρά εργαλεία δημοσίευσης που χρειάζεται κάθε μαθητής. Με βασικές εφαρμογές όπως το Word, το Excel, το OneNote και το PowerPoint, οι σχολικές εργασίες και έργα θα είναι ευκολότερες για μαθητές όλων των βαθμίδων.

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, δεν μπορείτε να νικήσετε το Microsoft Office. Είτε χρησιμοποιείτε συσκευή Windows είτε Mac, το Office for Home and Student προσφέρει απλά στη χρήση αλλά ισχυρά προγράμματα για όλα τα έργα επιτραπέζιων εκδόσεων. Με νέα, μοντέρνα εμφάνιση, δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου και περισσότερα εργαλεία συνεργασίας από ποτέ, το Office 2016 για το σπίτι και το μαθητή είναι η σωστή επιλογή για μαθητές όλων των ηλικιών, από το δημοτικό μέχρι το κολέγιο. Με την ενσωμάτωση του OneDrive, μπορείτε να αποθηκεύετε τα έγγραφά σας στο Cloud ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Αναβαθμίσεις στο Office 2016

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη σουίτα προϊόντων του Office στο παρελθόν, ενδέχεται να παρατηρήσετε μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις στην έκδοση του 2016:

  • Για τους χρήστες του Word, η διεπαφή είναι ως επί το πλείστον η ίδια, αλλά έχουν συμπεριλάβει μια νέα δυνατότητα που υποστηρίζεται από το Bing που ονομάζεται Smart Lookup (ή Insights), η οποία σας δίνει την επιλογή να μεταφράσετε λέξεις ή φράσεις, να βρείτε συνώνυμα ή να προβάλετε πρόσθετες πληροφορίες για Wikipedia, όλα με ένα απλό δεξί κλικ.
  • Το Excel διαθέτει τώρα ένα πλαίσιο "Πες μου" που σας επιτρέπει να μεταβείτε σε εντολές πληκτρολογώντας μια απλή φράση όπως "δικαιολογήστε μια ομάδα κελιών", μειώνοντας τον χρόνο που χρειαζόταν οι χρήστες να πλοηγηθούν στα διάφορα μενού του Excel και υπομενού.
  • Κάθε μία από τις εφαρμογές του Office 2016 διαθέτει τη δυνατότητα για τους χρήστες να συνεργάζονται με άλλους μέσω ενός κουμπιού "Κοινή χρήση" στην επάνω δεξιά γωνία κάθε εφαρμογής. Οι μαθητές μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά σε πραγματικό χρόνο σε έργα μέσω του Word και του PowerPoint (εφόσον κάθε συνεργάτης διαθέτει Office 2010 ή νεότερες εκδόσεις).

Νέες δυνατότητες στο Office 2016

Δύο ολοκαίνουργιες προσθήκες στη σουίτα εφαρμογών στο Office 2016 για Home και Student είναι οι Delve και Sway. Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση των νέων εφαρμογών:

 Microsoft Delve icon Microsoft Sway icon
Εξέλιξη Sway
Ένα εργαλείο ανακάλυψης που εμφανίζει πρόσφατα και κοινώς προσβάσιμα έγγραφα, πληροφορίες σχετικά με συναδέλφους (συμπεριλαμβανομένου του τόπου που πήγαν στο σχολείο και άλλες πληροφορίες προφίλ) και χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να προτείνει περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Μια εφαρμογή "ψηφιακής αφήγησης" που σας επιτρέπει να δημιουργείτε παρουσιάσεις μέσω καρτών περιεχομένου. Το Sway προορίζεται για σεμινάρια και διαδραστικές αναφορές και οι παρουσιάσεις μπορούν εύκολα να κοινοποιηθούν ή να ενσωματωθούν στο διαδίκτυο.

 

Η συνεργασία είναι η νέα εστίαση

Με τη νέα εστίασή του στην κοινή χρήση και τη συνεργασία, το Office 2016 για το σπίτι και τον μαθητή παρέχει σε κάθε μαθητή τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσει δυναμικές παρουσιάσεις, αναφορές και έγγραφα και εργασίες δημιουργικής γραφής που θα τον βοηθήσουν να ξεχωρίσει μεταξύ των συμμαθητών του. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές «Πες μου» σάς βοηθούν να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε και η Έξυπνη αναζήτηση που υποστηρίζεται από το Bing θέτει ολόκληρο τον ιστό στα χέρια σας για το περιεχόμενο, τις πληροφορίες και τις εικόνες που απαιτούν οι αναφορές και οι παρουσιάσεις σας.

Microsoft Office 2016

Το Office 2016 δεν είναι μόνο για σχολικές εργασίες: Το λατρεύουν και οι παίκτες

Το Office δεν αφορά μόνο τις σχολικές εργασίες, ωστόσο, και οι παθιασμένοι παίκτες θα εκτιμήσουν την ευελιξία της συσκευής αφής που περιλαμβάνεται στο Office 2016. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα αφής (όχι μόνο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας) για να παίξετε παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε νέο λειτουργικό σύστημα. Όταν τελειώσετε τις σχολικές σας εργασίες, μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη, τον κοιτώνα ή το σπίτι με ευκολία!

Η κριτική μας για το Office 2016 για το σπίτι και τους φοιτητές

Ενώ οι νέες συνεργατικές λειτουργίες είναι ιδανικές για μαθητές που θέλουν να δουλέψουν σε αναφορές και παρουσιάσεις με τους φίλους και τους συμμαθητές τους, δεν είμαστε σίγουροι εάν οι μαθητές θα βρουν τις νέες εφαρμογές, Sway και Delve χρήσιμες για τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Η ενσωμάτωση της έξυπνης αναζήτησης που υποστηρίζεται από το Bing πιθανότατα θα είναι χρήσιμη για τους μαθητές όταν γράφουν ερευνητικές εργασίες για την τάξη και η δυνατότητα Πες μου θα κάνει τη χρήση του Excel πολύ πιο προσιτή για χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής. Όταν χρησιμοποιείτε το Word, η πληκτρολόγηση σε πραγματικό χρόνο σάς δείχνει αμέσως τις τροποποιήσεις που κάνουν οι συνεργάτες σας για την αποφυγή επικαλύψεων ή σύγχυσης.

Εάν αναζητάτε καλύτερη συνεργασία και αυξημένη παραγωγικότητα ομάδας, το Office 2016 είναι πολύ ανώτερο από τους προκατόχους του 2010 και 2013.

Γιατί να αγοράσετε από το SoftwareKeep

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες επιλέγουν το SoftwareKeep ως τον προτιμώμενο πάροχο λογισμικού. Όχι μόνο έχουμε όλα τα νεότερα και καλύτερα προϊόντα στην αγορά σήμερα, αλλά η ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών μας και η εγγύηση χαμηλότερης τιμής είναι επίσης απαράμιλλες! Το SoftwareKeep διαθέτει όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου του Office 2016 για Σπίτι και Φοιτητές, σε τιμές που θα κάνουν χαρούμενο και τον πιο συνειδητοποιημένο καταναλωτή.

Παρέχουμε μόνο ψηφιακά αντίγραφα του λογισμικού μας για να σας εξοικονομήσουμε το κόστος αποστολής και χειρισμού και τον χρόνο και την ταλαιπωρία της αναμονής στην ουρά στο κατάστημα. Εκτός από τις ήδη χαμηλές τιμές μας, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τακτικές εκπτώσεις και μηνιαίες εκπτώσεις στους πελάτες μας. Παραγγελία χύμα; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε εκπτώσεις σε σχολεία και επιχειρήσεις που παραγγέλνουν μεγαλύτερες ποσότητες. Βλέπετε χαμηλότερη τιμή στον ιστότοπο του ανταγωνιστή μας; Στείλτε μας έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα προϊόντων τους και θα σας δείξουμε τη σειρά προϊόντων μας και συνήθως μπορούμε να ξεπεράσουμε την τιμή τους έως και πέντε τοις εκατό!

Όταν πρόκειται να αγοράσετε το λογισμικό που χρειάζεται ο μαθητής σας σε τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, δεν πρέπει να ψάξετε περισσότερο από τους ειδικούς στο SoftwareKeep. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην γνωρίζετε ακριβώς ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς ή την οικογένειά σας και μπορεί να μην ξέρετε πώς να το εγκαταστήσετε και να το ρυθμίσετε σωστά αφού το αγοράσετε.

Η ομάδα μας από ειδικευμένους και καταρτισμένους τεχνικούς είναι εκεί για εσάς σε κάθε βήμα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο λογισμικό για τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουμε ακόμη και στην εγκατάσταση του λογισμικού σας! Η εξυπηρέτηση πελατών μας δεν τελειώνει στο σημείο πώλησης και είμαστε διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή email για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με την αγορά νέου λογισμικού.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση SoftwareKeep ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων λογισμικού για το σπίτι, το σχολείο ή την επιχείρηση. Τώρα είναι η ώρα να επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές που έχουμε σε προϊόντα για τον μαθητή ή τους φοιτητές της ζωής σας! Αν θέλετε να βοηθήσετε τον μαθητή σας να πάρει τα καλά του στο επερχόμενο σχολικό εξάμηνο, μην ψάξετε πέρα ​​από το Office 2016 για το σπίτι και το φοιτητή και επικοινωνήστε με τους ειδικούς λογισμικού σπουδαστών στο SoftwareKeep για να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά. Πιστεύουμε ότι εσείς και η οικογένειά σας αξίζετε το καλύτερο και είμαστε έτοιμοι να σας δείξουμε γιατί τόσοι άλλοι μας επέλεξαν για τις ανάγκες λογισμικού τους!