How to Get the Right Windows 7 Upgrade

Τα Windows 7 είναι ένα εξαιρετικό, σταθερό σύστημα, αλλά αν ψάχνετε για ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια αναβάθμιση.
Upgrade Windows 7

Για αρχή, αξίζει να επισημάνετε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από τα Windows 7. Ακόμα κι αν σας αρέσει το λειτουργικό σύστημα, είναι πιθανό να αρχίσει να δείχνει την ηλικία του. Για ένα πράγμα, δεν είναι τόσο γρήγορο όσο οι νεότερες εκδόσεις ή τόσο ασφαλές. Οι νεότερες εκδόσεις περιλαμβάνουν επίσης πιο αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης της μνήμης του υπολογιστή σας, ειδικά με την προσθήκη του δικτύου cloud της Microsoft, του OneDrive. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι οι νεότερες εκδόσεις έχουν ενσωματωμένους τρόπους υποστήριξης πιο πρόσφατων βελτιώσεων υλικού, όπως οθόνες υψηλής ευκρίνειας και USB 3.

Τέλος, υπάρχουν πολλές δυνατότητες που έχετε χάσει επίσης, οι οποίες θα περιγραφούν περισσότερο παρακάτω. Τα Windows 7 είναι ένα εξαιρετικό, σταθερό σύστημα, αλλά αν ψάχνετε για ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια αναβάθμιση.

Οι επιλογές αναβάθμισής σας καταλήγουν σε:

Windows 8.1

Windows 8.1

Βελτιώσεις στα Windows 8.1

Windows 8.Το 1 είναι πολύ πιο γρήγορο από τα Windows 7. Συγκεκριμένα, εκκινεί γρήγορα και ο Explorer μπορεί να εκτελεστεί γρήγορα με ανοιχτές πολλές καρτέλες. Η ταχύτητα προέρχεται από τις προσαρμογές που έκανε η Microsoft για να αυξήσει την απόδοση μέσω κάποιου επανασχεδιασμού. Αυτός ο επανασχεδιασμός είναι κάπως αμφιλεγόμενος, όπως τα Windows 8.Το 1 δεν μοιάζει με παλαιότερες εκδόσεις των Windows, αν και παραμένουν πολλές δυνατότητες, όπως το κουμπί Έναρξη.

Το σύστημα είναι επίσης πολύ πιο ασφαλές, με βελτιώσεις όπως το UEFI που δυσκολεύουν το κακόβουλο λογισμικό να καταστρέψει το bootloader σας. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις στη λειτουργία αναζήτησης, η οποία συνδέεται απευθείας με το Bing για να σας προσφέρει γρήγορα τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι βελτιώσεις στο κατάστημα εφαρμογών των Windows διευκολύνουν την εύρεση των εφαρμογών που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα Windows.

Windows 8.1 Απαιτήσεις συστήματος

  • Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος
  • RAM: 1 gigabyte (GB) για την τυπική έκδοση 32 bit του λειτουργικού συστήματος
  • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 16 GB για την έκδοση 32 bit
  • Κάρτα γραφικών: Συσκευή γραφικών Microsoft DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM

Windows 8.1 Περίληψη

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα Windows 8.Το 1 είναι ελαφρώς πιο αμφιλεγόμενο από τα Windows 7 ή τα Windows 10. Οι βελτιώσεις είναι σημαντικές, οπότε αν ψάχνετε απλώς για ένα λειτουργικό σύστημα που μπορεί να λειτουργεί πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά με μερικές νέες δυνατότητες, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, εάν θέλετε να διατηρήσετε την αίσθηση ενός παραδοσιακού λειτουργικού συστήματος Windows και να αποκτήσετε τις μέγιστες νέες δυνατότητες και ταχύτητα, ανατρέξτε στα Windows 10 για αυτό.

Windows 10

Windows 10

Βελτιώσεις των Windows 10

Ενώ τα Windows 8.Το 1 είχε μερικές ωραίες νέες δυνατότητες όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, τα Windows 10 ήταν μια επιτυχία από την αρχή. Πρώτα απ 'όλα, τα Windows 10 σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια σύνδεση που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε όλες τις πληροφορίες σας σε όλες τις συσκευές σας. Αυτό σημαίνει ότι τα έγγραφά σας, οι εφαρμογές και όλες οι λεπτομέρειες που έχετε ορίσει για να γίνει δικό σας το σύστημα (εικόνες φόντου, οθόνες κλειδώματος κ.λπ.) έλα μαζί σου όπου κι αν πας.

Πέρα από αυτό, υπάρχουν μερικές άλλες μεγάλες αλλαγές. Πρώτον, τα Windows παρουσίασαν την Cortana, την έκδοση της Microsoft του Siri της Apple. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Cortana για να αναζητήσετε αρχεία ή να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή για να παίξετε μουσική ή να ξεκινήσετε παιχνίδια. Μιλώντας για παιχνίδια, τα Windows 10 διαθέτουν τη δυνατότητα αποθήκευσης προόδου στα παιχνίδια μέσω της σύνδεσής σας, επιτρέποντάς σας έτσι να παίξετε οπουδήποτε κι αν πάτε στις άλλες συσκευές σας.

Τα Windows εξάλειψαν επίσης την ανάγκη να κάνετε ενημερώσεις αμέσως, δίνοντάς σας την ελευθερία να επιλέξετε πότε θέλετε τις ενημερώσεις σας. Όλα αυτά, και έχετε επίσης ένα πιο γρήγορο σύστημα με περισσότερη ασφάλεια και ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το πολύ εντυπωσιακό σύστημα Office 365.

Ένα τελευταίο πλεονέκτημα είναι η επιστροφή της πιο κλασικής εμφάνισης των Windows στα Windows 10. Η διάταξη και τα χρώματα είναι αυτό που θα περιμένατε και κάνουν μια ευκολότερη μετάβαση από τα Windows 7.

Απαιτήσεις συστήματος των Windows 10

  • Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος επεξεργαστής
  • RAM: 1 gigabyte (GB) για την τυπική έκδοση 32 bit του λειτουργικού συστήματος
  • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 16 GB για την έκδοση 32 bit
  • Κάρτα γραφικών: DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με WDDM 1.0 πρόγραμμα οδήγησης
  • Οθόνη: 800x600

Περίληψη των Windows 10

Τα Windows 10 βελτιώνουν σημαντικά σχεδόν κάθε στοιχείο των Windows 7 και 8.1, από την απόδοση έως τα χαρακτηριστικά. Το λειτουργικό σύστημα έχει αποδειχθεί άξιος διάδοχος και παραμένει πολύ δημοφιλές. Αν ψάχνετε για την καλύτερη αναβάθμιση και δεν σας πειράζει το επιπλέον κόστος, τα Windows 10 είναι η σωστή επιλογή.

Αγοράστε το νέο σας λογισμικό Windows από το SoftwareKeep

Εάν εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να επιλέξετε σε ποια έκδοση των Windows θα αναβαθμίσετε, μεταβείτε στο SoftwareKeep για να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές. Εκεί, μπορείτε επίσης να βρείτε ειδικούς που μπορούν να σας συμβουλεύσουν για το ποιο προϊόν μπορεί να εκτελέσει τις λειτουργίες που χρειάζεστε πιο αποτελεσματικά. Επίσης, το SoftwareKeep προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές οπουδήποτε στο διαδίκτυο σε Windows και άλλο λογισμικό, εγγυημένα. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική προσφορά για να κάνετε τα Windows 10 προσιτά, δεν θα βρείτε πουθενά που να σας προσφέρει χαμηλότερη τιμή από το SoftwareKeep.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στο SoftwareKeep ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.