Creating and Formatting Tables in Microsoft Word

Ένας πίνακας είναι ένας βολικός τρόπος για να εμφανίσετε παρόμοιες πληροφορίες. Οι άνθρωποι μπορούν να ανατρέξουν στον πίνακα μέσα σε ένα έγγραφο και να δουν πώς εφαρμόζεται στο μάθημα που διδάσκεται.
Creating and Formatting Tables in Microsoft Word

Ο πίνακας είναι ένας βολικός τρόπος εμφάνισης παρόμοιων πληροφοριών. Οι άνθρωποι μπορούν να ανατρέξουν στον πίνακα μέσα σε ένα έγγραφο και να δουν πώς εφαρμόζεται στο μάθημα που διδάσκεται. Μπορούν να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα όταν δουν τα δεδομένα να στοιβάζονται μεταξύ τους. Εκεί είναι που το να γνωρίζεις πώς να δημιουργείς και να μορφοποιείς πίνακες σε ένα έγγραφο του Microsoft Word αποδίδει καρπούς.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε πίνακες σε έγγραφα

Ας το παραδεχτούμε, μερικοί άνθρωποι χρειάζονται οπτικά βοηθήματα για να μάθουν. Παρόλο που το κείμενο αποτελείται από γράμματα, αριθμούς και σημεία στίξης, μπορεί να είναι πολύ επιβαρυντικό για τα μάτια. Όταν μπορείτε να τονίσετε οπτικά ένα σημείο με έναν πίνακα, μπορείτε να αναμεταδώσετε δεδομένα γρήγορα και με τρόπο που τα άλλα άτομα καταλαβαίνουν καλά.

Οι πίνακες λαμβάνουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τα κατηγοριοποιούν με τρόπο που είναι εύκολο να κατανοηθεί και να αφομοιωθεί. Δίνει στους αναγνώστες ενός εγγράφου, καταλόγου ή εγχειριδίου έναν οργανωμένο τρόπο να επεξεργαστούν όσα έχουν μάθει από τον συγγραφέα. Δεν χρειάζεται να περάσετε την παράγραφο μετά την παράγραφο του κειμένου για να αποκτήσετε την ίδια κατανόηση από έναν καλοφτιαγμένο πίνακα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα και στη συνέχεια να τον μορφοποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Για να δημιουργήσετε έναν πίνακα στο Microsoft Word, πρέπει πρώτα να είστε κάτοχος του Microsoft Office. Μόλις κάνετε λήψη του λογισμικού στον υπολογιστή σας, θα θέλετε να ανοίξετε ένα νέο έγγραφο του Word κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο του MS Word και επιλέγοντας «Νέο» όταν σας ζητηθεί από το μενού για να κάνετε μια επιλογή.

Μόλις ανοίξει το κενό έγγραφό σας, θα θέλετε να πληκτρολογήσετε τη λίστα ή το κείμενό σας. Η μετατροπή του σε μορφή πίνακα απαιτεί μερικά βήματα, γι' αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Μόλις μάθετε πώς να το κάνετε την πρώτη φορά, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να δημιουργήσετε και να προσθέσετε πίνακες σε έγγραφα.

Ακολουθεί το τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσει η διαδικασία:

  1. Επιλέξτε «Αρχική» και μετά «Εμφάνιση/Απόκρυψη».

    Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε τις καρτέλες και τις παραγράφους που γίνονται στο έγγραφο.
  2. Χρησιμοποιήστε διαχωριστικούς χαρακτήρες με τη μορφή κόμματος ή καρτελών.

    Αυτό λέει στο πρόγραμμα πού να διαιρέσει το κείμενο. Θα το τοποθετήσει σε στήλες πίνακα.
  3. Όταν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σειρά πίνακα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σημάδια παραγράφου.

    Αυτό σας επιτρέπει να αποφασίσετε πόσες πληροφορίες σκοπεύετε να μοιραστείτε στο τραπέζι.
  4. Μόλις το κάνετε αυτό, θα θέλετε να δημιουργήσετε τον πίνακα.

    Επιλέξτε το επισημαίνοντάς το με το εργαλείο επισήμανσης στην κορδέλα στο επάνω μέρος του εγγράφου.
  5. Στη συνέχεια επιλέξτε «Εισαγωγή>Πίνακας» και «Μετατροπή κειμένου σε πίνακα».

    Θα το βρείτε στο αναπτυσσόμενο μενού στην ενότητα «Εισαγωγή πίνακα» και «Σχεδίαση πίνακα».
  6. Ορίστε το πλάτος της στήλης επιλέγοντας «Σταθερό πλάτος στήλης» και επιλέγοντας έναν αριθμό.

    Θα καθορίσετε πόσο εύρος θέλετε να έχουν οι στήλες με βάση την ποσότητα του κειμένου που μοιράζεστε.
  7. Αλλάξτε το μέγεθος των στηλών εάν είναι απαραίτητο.

    Επιλέξτε «AutoFit to contents».
  8. Αλλάξτε το μέγεθος του πίνακα ώστε να ταιριάζει στο πλάτος του χώρου.

    Κάντε αυτό επιλέγοντας «AutoFit to window».
  9. Το ξεχωριστό κείμενο στο απαιτεί τον διαχωριστικό χαρακτήρα που χρησιμοποιείται στο κείμενο με το οποίο ξεκινήσατε.

    Φροντίστε να το συμπεριλάβετε πριν πατήσετε "OK".

 

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα για να μπορέσετε να δημιουργήσετε και να μορφοποιήσετε μοναδικούς πίνακες για εισαγωγή στα έγγραφά σας στο Word. Μπορείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα των επικοινωνιών σας εύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά επιπλέον λεπτά και το Microsoft Office για να ξεκινήσετε.

Πού μπορείτε να βρείτε το λογισμικό και τις εφαρμογές του Microsoft Office

Υπάρχουν πολλά μέρη για να αποκτήσετε λογισμικό και εφαρμογές του Microsoft Office. Μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από τη Microsoft ή από το SoftwareKeep όπου σας δίνεται σημαντική έκπτωση σε αυθεντικό λογισμικό και εφαρμογές. Εάν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου από εμάς, θα έχετε πρόσβαση στην αγορά σας αμέσως, επειδή την κατεβάζετε ψηφιακά, αντί να περιμένετε να λάβετε ένα έντυπο CD ή DVD μέσω ταχυδρομείου.

Τι έχει να προσφέρει το λογισμικό Keep στους πελάτες του

Πολλοί Αμερικανοί προτιμούν να αγοράζουν το λογισμικό και τις εφαρμογές του MS Office από το Software Keep επειδή έχουν δημιουργήσει μια σχέση με την εταιρεία μας. Γνωρίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά και ότι τους δίνουμε επιλογές για το αν θα κάνουν λήψη του Microsoft Office για Mac ή PC. Εάν βρουν μια συμφωνία για το Student Microsoft Office σε άλλη τοποθεσία, μας ζητούν να ταιριάξουμε τιμή με το ίδιο προϊόν που κάνουμε πρόθυμα.

Αποκτήστε το Microsoft Office Pro εδώ.