Five Reasons Why SoftwareKeep is the Best Place to Buy MS Office

ΜΗΔΕΝΙΚΟ
Five Reasons Why SoftwareKeep is the Best Place to Buy MS Office

Όταν αγοράζετε προϊόντα Microsoft Office, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα θέλετε να αναρωτηθείτε σχετικά με τον ιστότοπο από τον οποίο θέλετε να αγοράσετε.

"Είναι τα προϊόντα διαθέσιμα ως ψηφιακές λήψεις;" είναι μια σημαντική ερώτηση που θα θέλετε να κάνετε. Επίσης, "Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών εάν έχω πρόβλημα κατά τη λήψη του Office;" είναι ένα άλλο ερώτημα που αξίζει να τεθεί.

Αποφασίζοντας ποια έκδοση του MS Office θέλετε να κατεβάσετε

Η γνώση των απαντήσεων σε αυτές τις ερωτήσεις σάς βοηθά να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το πότε θα κάνετε λήψη του Office και ποια έκδοση του λογισμικού καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε να κάνετε λήψη του Microsoft Office. Ή, μπορεί να θέλετε να κάνετε λήψη του Microsoft Office για Mac.

Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε το Office 365 που είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας

Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε επιλογές με το SoftwareKeep. Υπάρχει λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι λένε τα θετικά πράγματα που λένε για την εταιρεία.

Δεσμευόμαστε στην ικανοποίηση των πελατών και κάνουμε το παραπάνω μίλι για να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους.

Τι κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει από άλλες

Ακολουθούν πέντε λόγοι για τους οποίους το SoftwareKeep είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ψηφιακές λήψεις MS Office:

  1. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Δεν έχει σημασία τι τύπο υπολογιστή έχετε ή ποια έκδοση λειτουργικού συστήματος χρησιμοποιείτε, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αν ψάχνετε για λογισμικό που χειρίζεται τις επιχειρηματικές ανάγκες, υπάρχουν διαθέσιμες επαγγελματικές εκδόσεις του Office. Αν ψάχνετε για κάτι που προσφέρει περισσότερα χρήματα για φοιτητές, μια φοιτητική έκδοση του MS Office είναι ιδανική.

  2. Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές. Χωρίς υλικά συσκευασίας και αποστολής για πληρωμή, λαμβάνετε εξαιρετικές τιμές στις λήψεις του Office. Εάν έχετε πολλούς υπαλλήλους που χρειάζονται αντίγραφα λογισμικού, σας προσφέρεται επίσης μια ομαδική έκπτωση, η οποία σας βοηθά να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα.

  3. Οι λήψεις είναι άμεσες. Μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με το λογισμικό αμέσως. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καθυστερήσεις αποστολής. Θα έχετε τη λήψη αμέσως, ώστε να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας προγράμματα και δυνατότητες του Microsoft Office. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και την ταλαιπωρία να τρέχετε από κατάστημα σε κατάστημα αναζητώντας την καλύτερη προσφορά στη σουίτα λογισμικού.

  4. Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Επειδή όλα τα αντίγραφα λογισμικού είναι ψηφιακά, δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για την αγορά ή την αποστολή MS Office μέσω ταχυδρομείου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε στον προϋπολογισμό και να περιορίσετε τα απόβλητα στο ελάχιστο. Δεν θα κολλήσετε να πετάτε πολλές συσκευασίες μετά την άφιξη του προϊόντος. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καθόλου πλαστικό ή χαρτόνι να ασχοληθεί!

  5. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα που πωλούνται στον ιστότοπο, μπορείτε να λάβετε απαντήσεις γρήγορα. Αυτό είναι που κάνει το SoftwareKeep να ξεχωρίζει σε μια θάλασσα ανταγωνιστών. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι αξέχαστη. Τα άτομα που αγοράζουν λογισμικό από τον ιστότοπό μας λένε στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συμμαθητές τους για την εμπειρία. Είναι μια μαρτυρία για το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε επειδή δεν είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι να μείνουν οι πελάτες μας.

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν το MS Office σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Οι επιλογές που προσφέρονται από τις διαφορετικές εκδόσεις της σουίτας λογισμικού είναι απίστευτες. Αντί να περιορίζονται από μία ή δύο προκαθορισμένες λειτουργίες, τα προϊόντα της Microsoft βελτιώνονται και ενημερώνονται συνεχώς.

Υπάρχουν επίσης εφαρμογές και εκδόσεις των Windows που μπορείτε επίσης να κατεβάσετε. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να είστε επιτυχείς σε όποια εργασία σκοπεύετε να κάνετε.

Είτε δημιουργείτε μια παρουσίαση για έναν νέο πελάτη μέσω του PowerPoint είτε εξηγείτε τις δυνατότητες ενός νέου προϊόντος που έχετε δημιουργήσει μέσω ενός εγγράφου του Word, έχετε επιλογές.

Αγοράστε ψηφιακό λογισμικό με σιγουριά

Αγοράστε προϊόντα MS Office με σιγουριά. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για την αγορά Student Microsoft Office από το SoftwareKeep είναι ότι η λήψη είναι στιγμιαία.

Δεν έχετε κολλήσει να περιμένετε να φτάσει το προϊόν στο ταχυδρομείο και μπορείτε να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η σουίτα λογισμικού.

Κατεβάστε αμέσως το MS Office και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τα MS Word 2016, MS Excel 2016, PowerPoint και Outlook για τις προσωπικές, επαγγελματικές και ακαδημαϊκές σας ανάγκες.

Εάν αναζητάτε περισσότερη ευελιξία, αγοράστε το Office 365 για το σπίτι ή την επιχείρηση