Is Microsoft Office 2019 Free?

Είναι δωρεάν το Microsoft Office 2019; Η απάντηση είναι όχι. Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Microsoft Office 2019 και πώς να το αποκτήσετε.
Is Microsoft Office 2019 Free?

Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι αφιερώνουν πολύ χρόνο ερευνώντας εάν το Microsoft Office είναι δωρεάν. Για να απαντήσετε γρήγορα σε αυτήν την ερώτηση, το Microsoft Office 2019 δεν είναι δωρεάν.

Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να κάνετε μια αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι νόμιμοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε την έκδοσή του δωρεάν, μέσω του Office 365, ειδικά αν είστε φοιτητής ή εκπαιδευτικός. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση θα έχει αρκετούς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών.

Τι είναι η Microsoft;

Η Microsoft είναι μια οικογένεια λογισμικού και υπηρεσιών πελάτη-διακομιστή που αναπτύσσονται και συντηρούνται από τη Microsoft. Το πιο κοινό πακέτο παραγωγικότητας με το οποίο αλληλεπιδρούμε είναι το Microsoft Office.

Η νέα στρατηγική της Microsoft είναι να προωθήσει το Office 365 ως πρόγραμμα συνδρομής.

Η τελευταία αυτόνομη έκδοση της Microsoft είναι το Office 2019 και περιέχει εφαρμογές όπως Word, Excel, Access, OneNote, Outlook και Skype για επιχειρήσεις. Το OneNote και το Skype για επιχειρήσεις είναι πιο προηγμένα στο Office 365.

Τρεις εκδόσεις του Office απευθύνονται σε διαφορετικούς χρήστες και λειτουργικά συστήματα. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα τόσο σε Windows όσο και σε Mac. Υπάρχει μια έκδοση προγράμματος περιήγησης ιστού που ονομάζεται Office Online, ακόμη και με εκδόσεις iOS και Android.

Το Microsoft Office διαθέτει επίσης το Office 365, ένα πρόγραμμα συνδρομής που βασίζεται σε σύννεφο με πρόσθετες λειτουργίες.

ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη της Microsoft για 60 ημέρες.

Δύο από τα πιο δημοφιλή Microsoft Office είναι το Office Home & Student και το Office Home & Business. Όσον αφορά τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες, και τα δύο έχουν τεράστιες ομοιότητες. Και οι δύο είναι εφάπαξ αγορές για Mac και PC. Και τα δύο πακέτα έχουν υποστήριξη της Microsoft για 60 ημέρες χωρίς επιπλέον κόστος μετά την αγορά.

Δωρεάν Microsoft Office 365 για σχολεία και μαθητές

Εάν είστε φοιτητής ή εκπαιδευτικός σε κατάλληλο ίδρυμα, μπορείτε να εγγραφείτε στο Office 365 Education δωρεάν. Κάνοντας αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε Word, Excel, PowerPoint, OneNote και Microsoft Teams, καθώς και εργαλεία στην τάξη, όλα δωρεάν.

Δεν θα είναι δοκιμαστική, επομένως εναπόκειται σε εσάς να ξεκινήσετε σήμερα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε μια έγκυρη διεύθυνση email σχολείου.

Ισχυρά δωρεάν εργαλεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Το Office 365 θα συνεργαστεί μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε και προσφέρει ισχυρά εργαλεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Θα εργαστείτε με γνωστές εφαρμογές που είναι πάντα προσβάσιμες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αρχεία σε πραγματικό χρόνο και να κάνετε τις εργασίες σας απρόσκοπτες, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, είτε συσκευές Android, iOS ή Windows.

Θα έχετε πρόσβαση στο OneNote, το απόλυτο ψηφιακό σημειωματάριο, για να σας βοηθήσει να οργανώσετε εύκολα το υλικό της τάξης και να συνεργαστείτε με άλλους μαθητές και συναδέλφους. Θα ζήσετε την πραγματική δύναμη του Office 365 Education καθώς έχετε πρόσβαση σε αυτό οπουδήποτε, οποτεδήποτε, από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαχείριση της τάξης καθώς δημιουργείτε τάξεις και ομάδες για ομάδες.

Εργαλεία για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Το Microsoft Office 365 παρέχει μια οικονομικά προσιτή σουίτα ισχυρών εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Θα είστε σε θέση να εξοπλίσετε τους μαθητές σας για επιτυχία σήμερα και πέρα ​​εύκολα. Οι μαθητές θα μπορούν να μάθουν θεμελιώδεις δεξιότητες που εκτιμούν περισσότερο οι εργοδότες, συμπεριλαμβανομένων των Word, Outlook, PowerPoint, Access και OneNote.

Μάθετε περισσότερα για την υποστήριξη της Microsoft Professional εδώ.