Office 2016 Standard vs. Pro vs. Pro Plus: Which One to Buy for Your Business

Η επιχείρησή σας χρειάζεται κάτι πιο ολοκληρωμένο από τις βασικές εκδόσεις του Office, αλλά με τόσες πολλές επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε. Παρέχουμε μερικές χρήσιμες περιγραφές για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.
Office 2016 version comparison

Για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της η επιχείρησή σας, πρέπει να διαθέτετε Microsoft Office. Το Office προσφέρει την καλύτερη σουίτα προγραμμάτων για επιχειρήσεις εδώ και δεκαετίες και παραμένει το πρότυπο σε όλο τον κόσμο. Η επιλογή της σωστής σουίτας μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Η επιχείρησή σας χρειάζεται κάτι πιο ολοκληρωμένο από τις βασικές εκδόσεις του Office, αλλά με τόσες πολλές επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε.

Όταν χρησιμοποιείτε το SoftwareKeep, οι ειδικοί μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή σας για να σας βοηθήσουν να αναλύσετε τις διαφορές μεταξύ των προϊόντων. Αν ψάχνετε για μια βασική ανάλυση των επιλογών του Office για επιχειρήσεις, παρέχουμε παρακάτω μερικές χρήσιμες περιγραφές για το Standard, το Professional και το Professional Plus.

Apps included in Microsoft Office 2016 for Business

Επιλογές Microsoft Office για επιχειρήσεις

Τυπικό

Το Standard είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που χρειάζονται πρωτίστως τη σουίτα προγραμμάτων του Office για υπολογιστές και το ποιοτικό πρόγραμμα email Outlook. Το όνομα τα λέει πραγματικά όλα: είναι το πρότυπο για πολλές επιχειρήσεις, αν και έχει λιγότερες εφαρμογές από τις Professional σουίτες.

Η τυπική σουίτα προγραμμάτων

Το Standard συνοδεύεται από όλα τα προγράμματα που θα περιμένατε, συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel, PowerPoint και OneNote. Το 2016, αυτά τα προγράμματα είναι πιο διαδραστικά και διασυνδεδεμένα από ποτέ, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε εύκολα την εργασία σας σε όλα τα προγράμματα. Τα προγράμματα εκτελούνται ομαλά και γρήγορα και έχουν πολλές νέες δυνατότητες.

Outlook

Το πρόγραμμα email της Microsoft έχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που το καθιστούν ιδανικό πρόγραμμα για τη δικτύωση των email της επιχείρησής σας. Η έκδοση του 2016, συγκεκριμένα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε τη χρήση των email της επιχείρησής σας. Με περισσότερη διασυνδεσιμότητα από ποτέ, είναι εύκολο να διαχειριστείτε, να διατηρήσετε και να συγχρονίσετε τις επαφές και τα χρονοδιαγράμματα σε πολλές πλατφόρμες. Το MS Outlook είναι επίσης πιο ασφαλές από ποτέ (αν και υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας με τις σουίτες Professional).

Εκδότης

Κάθε εταιρεία που θέλει να αυξήσει την επιχείρησή της χρειάζεται ένα πρόγραμμα που μπορεί να κάνει τις διαφημίσεις και τις δημοσιεύσεις της να φαίνονται πιο επαγγελματικές και ελκυστικές. Η MS Publisher σάς προσφέρει αυτήν την επιλογή.

Χορήγηση άδειας χρήσης

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Standard (όπως το Professional Plus παρακάτω) μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω αδειών χρήσης όγκου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το αγοράσετε μόνο για προσωπική σας χρήση. πρέπει να αγοραστεί χύμα για την εταιρεία σας. Αυτή είναι συχνά μια ελκυστική επιλογή για τις επιχειρήσεις, αλλά αν ψάχνετε για μια σουίτα μόνο για τις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες, θα πρέπει να αγοράσετε Professional.

Επαγγελματίας

Το Professional έχει όλα τα πλεονεκτήματα του Standard, μαζί με την προσθήκη του προγράμματος Access. Μπορείτε επίσης να το αγοράσετε για τις ιδιωτικές επιχειρηματικές σας ανάγκες, σε αντίθεση με την αγορά άδειας όγκου.

Πρόσβαση

Εάν έχετε μια επιχείρηση που λειτουργεί με πολλά δεδομένα, η Access θα μπορούσε να είναι πολύ συμφέρουσα για εσάς. Είναι μια πολύ πιο προηγμένη βάση δεδομένων από το Excel. Σας επιτρέπει να κάνετε πιο σύνθετες εξισώσεις και να διατηρείτε πιο περίπλοκες και εμπεριστατωμένες εγγραφές. Επίσης, με την πρόσφατη αύξηση της διασύνδεσης μεταξύ ολόκληρης της σουίτας του Office, η Access σάς επιτρέπει πλέον να συμπληρώνετε αυτόματα ορισμένες επαναλαμβανόμενες πληροφορίες σε άλλα προγράμματα, όπως το Word και το Excel.

Χωρίς αδειοδότηση όγκου

Χωρίς να απαιτείται άδεια όγκου, το Professional είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε τα πλεονεκτήματα του Standard (και της Access) αποκλειστικά για τον προσωπικό σας υπολογιστή.

Professional Plus

Το Professional Plus είναι η κορυφαία έκδοση του Office που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Σας παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα του Professional, καθώς και του Skype για επιχειρήσεις.

Skype για επιχειρήσεις

Εάν η επιχείρησή σας απαιτεί πιο προηγμένη επικοινωνία, χρειάζεστε το Skype για επιχειρήσεις. Το Skype σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε εύκολα, με δυνατότητες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και τηλεδιάσκεψης. Όταν εργάζεστε σε σύνθετα έργα με πολλούς παίκτες, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας.

Χορήγηση άδειας χρήσης

Για άλλη μια φορά, όπως και με το Standard, το Professional Plus είναι διαθέσιμο μόνο με άδεια χρήσης όγκου. Δεδομένου ότι η κύρια πρόσθετη δυνατότητα, το Skype για επιχειρήσεις είναι τόσο συνεργατικό. πιθανότατα θα θέλατε απλώς αυτή τη σουίτα όταν την αγοράζετε για πολλούς χρήστες ούτως ή άλλως.

365

Ενώ αυτές οι τρεις εκδόσεις αφορούν τις παραδοσιακές σουίτες Office της Microsoft, με το 2016, υπάρχουν πολλές άλλες διαθέσιμες επιλογές για εσάς και την επιχείρησή σας μέσω του MS Office 365. Το Office 365 είναι μια έκδοση του Office που βασίζεται σε συνδρομή (σε αντίθεση με την έκδοση εφάπαξ λήψης που λαμβάνετε με τα Standard, Pro και Pro Plus). Ενώ ορισμένοι μπορεί να βλέπουν μια μηνιαία (ή ετήσια) συνδρομή ως επιβάρυνση, υπάρχουν πολλά να προτείνουν το 365. Για παράδειγμα, κάθε χρήστης λαμβάνει 1 TB διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης cloud μέσω του OneDrive. Πολλές εκδόσεις προσφέρουν επίσης την επιλογή εγκατάστασης σε πολλούς υπολογιστές, τηλέφωνα και tablet, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε σε όλες τις συσκευές σας.

Επιπλέον, όλες οι ενημερώσεις του προγράμματος είναι δωρεάν. Αυτές δεν είναι απλώς ενημερώσεις ασφαλείας. Εάν η Microsoft κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Office, θα λάβετε αυτήν τη νέα έκδοση δωρεάν. Με το 365, είστε πάντα ενημερωμένοι.

Τέλος, υπάρχει πολύ πιο προηγμένη διασύνδεση μεταξύ προγραμμάτων και δικτύων. Μπορείτε να επεξεργαστείτε έγγραφα ως ομάδα σε πραγματικό χρόνο και να συζητήσετε τις αλλαγές μέσω μηνυμάτων εντός του προγράμματος. Εάν αυτή η δομή σας ενδιαφέρει, διαβάστε περισσότερα για τα πολλά διαθέσιμα σχέδια 365.

Η καλύτερη επιλογή

Όλες οι παραπάνω επιλογές είναι εξαιρετικές επιλογές για τη σουίτα Office της επιχείρησής σας. Επιλέξτε την έκδοση που έχει τις δυνατότητες, τα προγράμματα και το πρόγραμμα πληρωμής που πιστεύετε ότι λειτουργεί καλύτερα για την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μια προηγμένη βάση δεδομένων, αλλά δεν χρειάζεστε πολλή επικοινωνία μεταξύ σας και άλλων μελών μιας ομάδας, το Professional μπορεί να είναι το ιδανικό. Εάν χρειάζεστε μόνο τα βασικά προγράμματα και ένα καλό πρόγραμμα email, πηγαίνετε στο Standard.

Αγοράστε το Office 2016 από το SoftwareKeep

Η επιλογή της σωστής σουίτας Office είναι σημαντική. Υπάρχουν πολλές επιλογές και μερικές φορές απλά δεν είστε σίγουροι αν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα ή όχι. Για να το κάνετε αυτό πιο εύκολο, μεταβείτε στο SoftwareKeep, όπου οι διαδικτυακές περιγραφές προϊόντων και οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή για εσάς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας αγοράς λογισμικού, από την επιλογή των προγραμμάτων που χρειάζεστε, τη βοήθεια εγκατάστασης έως την αντιμετώπιση προβλημάτων πολύ μετά την αγορά. Επιπλέον, σας προσφέρουμε τις εγγυημένες χαμηλότερες τιμές στο Office και σε κάθε άλλο προϊόν που προσφέρουμε.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στο SoftwareKeep σήμερα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.