Office 365’s Editor Option is a Feature That You’ll Use Often

Πόσες φορές θέλετε το Microsoft Word να είναι πιο έξυπνο στις δυνατότητες επεξεργασίας του; Όταν ο απλός ορθογραφικός και γραμματικός έλεγχος δεν κάνει
Office 365’s Editor Option is a Feature That You’ll Use Often

Πόσο συχνά θέλετε το Microsoft Word να είναι πιο έξυπνο στις δυνατότητες επεξεργασίας του; Όταν ο απλός ορθογραφικός έλεγχος και ο γραμματικός έλεγχος δεν είναι δυνατός, το Office 365 διαθέτει τον Επεξεργαστή ως επιλογή. Είναι σαν να έχεις ένα άτομο από τα παρασκήνια που εργάζεται για να κάνει το κείμενό σου πιο σφιχτό και πιο ευανάγνωστο.

Σαν να προσλάβετε έναν επαγγελματία χωρίς το πρόσθετο κόστος

Εάν χρειάστηκε ποτέ να γράψετε ένα έγγραφο μεγάλου μεγέθους για διασκέδαση ή εργασία, ξέρετε πόσο πολύτιμη είναι αυτή η επιλογή. Χωρίς αυτό, αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή τρίτου μέρους ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Δεν βλέπετε ποτέ πώς γίνονται οι αλλαγές, επομένως δεν γνωρίζετε πώς να ενισχύσετε το γραπτό σας την επόμενη φορά που θα καθίσετε μπροστά σε έναν υπολογιστή.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας λειτουργεί για να επισημαίνει φράσεις που είναι ασαφείς καθώς και σύνθετες λέξεις. Σας επιτρέπει να σκεφτείτε πολύ και σκληρά για τις επιλογές λέξεων για να κόψετε το χνούδι και να φτάσετε στην ουσία του θέματος. Αυτό βοηθά το έγγραφο να διαβάζει καλύτερα επειδή έχει πιο ομαλή ροή.

Οι εφαρμογές τρίτων, όπως το Grammarly, λειτουργούν παρόμοια, αλλά απαιτούν επανειλημμένη λήψη των εφαρμογών για να συνεχίσουν να λειτουργούν. Με το Word, ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη δυνατότητα όσο το πρόγραμμα είναι ανοιχτό. Είναι κάτι που θα μπορούσε να ωφελήσει συγγραφείς, καθηγητές και άλλους επαγγελματίες που είναι επιφορτισμένοι με τη δουλειά της συγγραφής μεγάλων εγγράφων, εκθέσεων και άλλων εγγράφων.

Πλεονεκτήματα της κατοχής του Microsoft Office

Όταν αγοράζετε το Office, έχετε πρόσβαση σε μια ισχυρή σουίτα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την αποτελεσματικότητα, να βελτιώνει τη δημιουργικότητα και να ενισχύει τις επικοινωνίες. Η πρόσβαση σε εργαλεία όπως το Editor εξαλείφει την ανάγκη για επιπλέον άτομα, βοηθώντας σας να τελειοποιήσετε τα έγγραφα πριν τα στείλετε σε άλλους ή πριν τα εκτυπώσετε ως φυλλάδια. Αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο που δαπανάται για τον καθαρισμό του κειμένου και λιγότερο σπατάλη μελανιού στις επανεκτυπώσεις.

Τα πλεονεκτήματα της κατοχής του Microsoft Office περιλαμβάνουν:

Ευκολία

Αποκτήστε πρόσβαση στα πιο δημοφιλή διαθέσιμα προγράμματα. Παίρνετε ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, έναν δημιουργό παρουσίασης διαφανειών, έναν παραγωγό υπολογιστικών φύλλων και έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάθε ένα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων και λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν γρήγορη εκτέλεση της εργασίας. Έχοντας το Office στον υπολογιστή σας στο σπίτι, την εργασία και το σχολείο σας διευκολύνει να δημιουργείτε έγγραφα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπολογιστικά φύλλα με ενοποιημένη εμφάνιση, ανεξάρτητα από το πού εργάζεστε.

Εξατομίκευση.

Αν και υπάρχουν πολλά πρότυπα για να διαλέξετε, τα έγγραφα και οι παρουσιάσεις σας κάθε άλλο παρά βαρετό είναι. Μπορείτε να τα εξατομικεύσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους επιλέγοντας τις αγαπημένες σας γραμματοσειρές, φωτογραφίες και χρώματα για να βελτιώσετε τις αναφορές, τις παρουσιάσεις PowerPoint, τα email και τα υπολογιστικά φύλλα σας.

Φορητότητα.

Οι εφαρμογές καθιστούν δυνατή την πρόσβαση στα αγαπημένα σας προγράμματα της Microsoft ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας για να ελέγξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία. Αυτό εξαλείφει τον χαμένο χρόνο γιατί αυξάνει την απόδοση.

Αποτελεσματικότητα

Οι συνεχείς βελτιώσεις της Microsoft καθιστούν δυνατό να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Υπάρχουν εργαλεία για σχεδόν όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε μέσα σε ένα πρόγραμμα ή μια εφαρμογή. Εάν δεν υπάρχει κάποια επιλογή, η Microsoft επιτρέπει στους Office Insiders της να μοιράζονται ό,τι πιστεύουν ότι θα βελτιώσει το Office.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η κατοχή του MS Office είναι ιδανική. Με τη λειτουργία Editor του 365, θα αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο το Word. Δεν θα χρειαστεί να βασιστείτε σε άλλο άτομο για να το επεξεργαστείτε για εσάς, επειδή θα μπορείτε να επεξεργάζεστε μέσα στο πρόγραμμα καθώς προχωράτε.

Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε σε γραπτά έργα μαζί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε και τις συνεισφορές άλλων ατόμων με ευκολία. Αντί να ορίσετε ένα άτομο για τη διόρθωση και την επεξεργασία ενός κειμένου, μπορείτε να αφήσετε τη Microsoft να το κάνει για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο για να γράψετε επειδή επιλέξατε να αναθέσετε εργασίες και να παρακολουθήσετε αλλαγές στο Word.

Οι πελάτες αγαπούν το SoftwareKeep

Οι πελάτες λατρεύουν το Software Keep. Εκτιμούν τη δυνατότητα αγοράς και λήψης λογισμικού και εφαρμογών αμέσως. Τους αρέσει να έχουν υποστήριξη πελατών και τεχνικής υποστήριξης στην οποία μπορούν να βασίζονται όταν προκύπτουν προβλήματα.

Απολαμβάνουν την επιλογή των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο. Κάποια άλλα πράγματα που κάνουν τους πελάτες του Software Keep χαρούμενους είναι ότι μπορούν να αγοράσουν αυθεντικό λογισμικό και εφαρμογές MS Office ανά πάσα στιγμή. Το καλάθι αγορών μας είναι ανοιχτό για επαγγελματικούς λόγους 24/7.