Office for Mac Versions | Microsoft Office for Mac

Ενώ η έκδοση 2019 του Microsoft Office είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες PC και Mac, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν κολλήσει στο παρελθόν.
Office for Mac

Ενώ η έκδοση 2019 του Microsoft Office είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες υπολογιστών και Mac, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν κολλήσει στο παρελθόν. Καθώς ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις εξακολουθούν να λειτουργούν και πολλές δεν ισχύουν πλέον, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ποιες είναι οι διαφορετικές εκδόσεις και γιατί ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε.

Office για Mac Εκδόσεις

Καθώς η Microsoft συνεχίζει να εργάζεται στο Office και να το βελτιώνει, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάθε έκδοση είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Η διόρθωση προβλημάτων, η ευκολότερη χρήση και η προσθήκη νέων λειτουργιών καθιστούν το Microsoft Office ιδανικό για όλες τις ανάγκες του σπιτιού, του σχολείου και του γραφείου σας.

Με τα χρόνια, υπήρξαν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Microsoft Office και βλέποντας πόσο διαφέρουν όχι μόνο θα πρέπει να σας αποδείξει ότι το Microsoft Office έχει το καλύτερό σας ενδιαφέρον, αλλά και να σας εμπνεύσει να κάνετε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση σε επωφεληθείτε πλήρως από όλα όσα έχει να προσφέρει το Office 2019.

Πρώιμες εκδόσεις του Office (1989 έως 1994)

Η πρώτη έκδοση του Microsoft Office που ήταν διαθέσιμη για χρήστες Mac ήταν μια πρώιμη έκδοση του Office το 1989. Αυτή ήταν αρχικά μια περιορισμένη χρονική προώθηση για χρήστες Mac από τη Microsoft και παρουσίαζε το Word 4.0, Excel 2.2, PowerPoint 2.01 και Mail 1.37.

Το 1991, η Microsoft παρουσίασε το Office 1.5 για χρήστες Mac με μια ενημερωμένη έκδοση του Excel στο 3.0 έκδοση και σχεδιάστηκε επίσης για να λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα System Seven της Apple.

Microsoft Office 3.0 εισήχθη το 1992 και ενημέρωσε για άλλη μια φορά τα συστήματα Word, Excel και PowerPoint. Το Word ενημερώθηκε σε 5.0, το Excel έγινε το 4.Παρουσιάστηκε η έκδοση 0 και το PowerPoint 3. Το Mail Client ενημερώθηκε επίσης και το Office περιλάμβανε υποστήριξη για το AppleScript.

1994 ήταν η τελευταία χρονιά των εκδόσεων του Early Office και παρείχε στους χρήστες Mac το 4.2 έκδοση του Microsoft Office. Αυτό περιελάμβανε το Word 6.0, Excel 5.0, PowerPoint 4.0 και Mail 3.2 Αυτή ήταν η τελευταία χρονιά πρώιμων κυκλοφοριών, επειδή πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι το 4.Η έκδοση 2 του Microsoft Office έμοιαζε πολύ με υπολογιστή με Windows και δεν αρκούσε σαν Mac.

Microsoft Office 1998

Για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών Mac και να το κάνει πιο εφαρμόσιμο στο συγκεκριμένο σύστημα, η Microsoft ανακοίνωσε το Office 98. Αυτό δεν περιλάμβανε μόνο ενημερώσεις για τα βασικά στοιχεία που παρέχονται, αλλά και αρκετές νέες δυνατότητες για να κάνει το Office πιο Mac. Αυτό περιλάμβανε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Internet Explorer 4.0 και το Outlook Express. Περιλάμβαναν επίσης εγκατάσταση μεταφοράς και απόθεσης, Γρήγορο Θησαυρό, ταινίες QuickTime και εφαρμογές αυτόματης επιδιόρθωσης.

Microsoft Office 2001

Το 2000, η ​​Microsoft ανακοίνωσε το Office 2001, το οποίο θα κατέληγε να είναι η τελευταία ενημέρωση που θα υποστηρίζεται από το κλασικό λειτουργικό σύστημα Mas. Εισήγαγε επίσης τη δυνατότητα Entourage που βοήθησε τους χρήστες να διαχειρίζονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγιο και βιβλίο διευθύνσεων και λίστες εργασιών.

Microsoft Office v.X

Σχεδιασμένο για το λειτουργικό σύστημα Mac X, Microsoft Office v.Το X περιελάμβανε τη λέξη X. Excel X, PowerPoint X, Entourage X, MSN messenger και Windows Media Player 9. Το v.Η έκδοση X τελείωσε το 2007 όταν το λειτουργικό σύστημα Mac πέρασε από το λειτουργικό σύστημα X. Αυτό ήταν επίσης το τελευταίο σύστημα που υποστήριξε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer για υπολογιστές Mac.

Microsoft Office 2004

Τον Μάιο του 2004, η Microsoft κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του Office για χρήση αποκλειστικά για PowerPC. Περιλάμβανε ενημερωμένες εκδόσεις του Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Entourage και Virtual PC. Το Notebook Layout εισήχθη επίσης στην έκδοση του 2004 του Microsoft Office για Mac.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν μια γραμμωμένη μορφή χαρτιού και καρτέλες διαχωρισμού για να πληκτρολογούν, να σύρουν και να αποθέτουν σημειώσεις, ακόμα και τις Ηχητικές Σημειώσεις, ώστε να μπορείτε να εγγράψετε και να υπαγορεύσετε πληροφορίες απευθείας στο έγγραφο. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε προϋπάρχοντα έγγραφα σε διάταξη σημειωματάριου χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ξανά τα πάντα.

Microsoft Office 2008

Η έκδοση του Office 2008 της Microsoft σχεδιάστηκε για να μοιάζει με την έκδοση του 2004, αλλά ενσωματώνει νέες δυνατότητες και ενημερώσεις.

Η διάταξη του Office 2008 ήταν ιδανική για όσους δεν ήθελαν να εξοικειωθούν με μια άλλη νέα έκδοση του Office, αλλά παρόλα αυτά να έχουν ενημερωμένες δυνατότητες.

Τα νέα πράγματα που εισήχθησαν στο Microsoft Office το 2008 περιελάμβαναν τη δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων PDF, υποστήριξης λειτουργιών Automator και της δυνατότητας My Day στο Entourage.

Microsoft Office 2011

Για άλλη μια φορά ενημερώνοντας τα βασικά όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, η έκδοση του Microsoft 2011 του Office περιέλαβε τελικά το Outlook. Το Outlook εισήχθη από τη Microsoft μεταξύ των εκδόσεων του Office 2008 και 2011, αλλά δεν ήταν επίσημα μέρος του πακέτου του Office μέχρι το 2011.

Microsoft Office 2016

Ως η μόνη προηγούμενη έκδοση του Microsoft Office που εξακολουθεί να υποστηρίζεται από τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα (η υποστήριξη λήγει το 2020), το Office 2016 αξιοποίησε τις καλύτερες προηγούμενες εκδόσεις και το έκανε ακόμη πιο προσαρμοσμένο και μελετημένο για να κάνει τους χρήστες να αποκτήσουν ομαλή και απλή εμπειρία.

Οι προβολές πλήρους οθόνης και οι λειτουργίες οθόνης αφής κάνουν το Microsoft Office 2016 ιδανικό όχι μόνο για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, αλλά για έξυπνα τηλέφωνα, tablet και άλλες έξυπνες συσκευές που υποστηρίζονται από λειτουργικά συστήματα Apple.

Το Office 2016 είναι συνδεδεμένο στο cloud και διευκολύνει την κοινή χρήση εργασίας με άλλους και τη δημιουργία μιας πιο συνεργατικής εμπειρίας. Το Word, το PowerPoint, το Excel, το Outlook και το OneNote είναι όλα ενημερωμένα και εύχρηστα και ολόκληρο το σύστημα ενσωματώνει πληροφορίες από δεκάδες χιλιάδες χρήστες Mac για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο.

Microsoft Office 2019

Το πιο πρόσφατο και ενημερωμένο σύστημα μέχρι σήμερα, η έκδοση 2019 του Microsoft Office συνδυάζει όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που είχε η έκδοση του 2016 καθώς και πολλά νέα για να το κάνει την καλύτερη έκδοση του Office μέχρι σήμερα.

Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικές παρουσιάσεις, καλά γραμμένα έγγραφα, ακριβή υπολογιστικά φύλλα και την πιο συνεργατική εμπειρία για να κάνετε τη συνεργασία απλή και εύκολη, το Office 2019 είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του γιατί τόσοι πολλοί χρήστες Mac επιλέγουν τη Microsoft .

Microsoft Office 2021

Κυκλοφόρησε το 2021 και  είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Office.

Συμπέρασμα

Το Microsoft Office για Mac έχει περάσει από πολλές διαφορετικές εκδόσεις όλα αυτά τα χρόνια και φαίνεται να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός.

Καθώς κυκλοφορεί η νεότερη έκδοση, η Microsoft εργάζεται συνεχώς για να φέρει νέες δυνατότητες και να ενημερώνει τις υπάρχουσες, ώστε το Office να δείχνει και να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα σε λειτουργικό σύστημα Mac.