TG Macro Gaming Tool Download For Windows 

Το TG Macro Software είναι ένα δωρεάν εργαλείο εγγραφής μακροεντολών για Windows. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή και την αναπαραγωγή ακολουθιών κλικ του ποντικιού και πιέσεων πληκτρολογίου.
TG Macro
Το

TG Macro Software είναι ένα δωρεάν εργαλείο εγγραφής μακροεντολών για Windows. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή και την αναπαραγωγή ακολουθιών κλικ του ποντικιού και πιέσεων πληκτρολογίου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτοματοποίηση κουραστικών και επαναλαμβανόμενων εργασιών σε μια ποικιλία εφαρμογών λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών όπως το DA Hood της Roblox.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία λήψης, το TGM Gaming Macro έχει ληφθεί πάνω από 100.000 φορές. Η ευρεία χρήση του μεταξύ των παικτών του DA Hood αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητάς του στην αυτοματοποίηση του παιχνιδιού.

Οι τακτικές ενημερώσεις και η ενεργή κοινότητα χρηστών διασφαλίζουν επίσης ότι το Λογισμικό συνεχίζει να είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή παιχνίδια.

Για παίκτες που δυσκολεύονται να κερδίσουν γρήγορα μετρητά και XP στο DA Hood, η αξιοποίηση του λογισμικού TG Macro είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε την πρόοδό σας. Η στρατηγική χρήση των μακροεντολών λείανσης μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε καλύτερα όπλα, εξοπλισμό και προνόμια για να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό.

Mastering TG Macro Τα εργαλεία δημιουργίας μακροεντολών του λογισμικού θα σας επιτρέψουν να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο σε επαναλαμβανόμενες εργασίες και να εστιάσετε περισσότερο στις διασκεδαστικές πτυχές του DA Hood.

Δυνατότητες του λογισμικού TG Macro

Το λογισμικό TG Macro προσφέρει μια ποικιλία από χρήσιμες λειτουργίες που το καθιστούν ένα ισχυρό εργαλείο για την αυτοματοποίηση εργασιών, όπως:

  • Εγγραφή και αναπαραγωγή κλικ του ποντικιού και πιέσεων πληκτρολογίου: Η βασική λειτουργία του Λογισμικού είναι η ικανότητά του να καταγράφει και να αναπαράγει με ακρίβεια ακολουθίες ενεργειών του ποντικιού και του πληκτρολογίου. Αυτό σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε εργασία ρουτίνας στον υπολογιστή σας.
  • Δημιουργία πολύπλοκων μακροεντολών: Οι μακροεντολές μπορούν να περιέχουν πολλά βήματα και εντολές, επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιείτε αρκετά περίπλοκες ρουτίνες. Η συσκευή εγγραφής μακροεντολών δεν έχει πρακτικό όριο στον αριθμό των βημάτων που μπορούν να συμπεριληφθούν.
  • Μακροεντολές βρόχου: Το Λογισμικό σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τις μακροεντολές να επαναλαμβάνουν έναν καθορισμένο αριθμό φορών ή άπειρα. Αυτό είναι χρήσιμο για την επανάληψη εργασιών λείανσης.
  • Πλήκτρα πρόσβασης για ενεργοποίηση μακροεντολών - Μπορείτε να εκχωρήσετε πλήκτρα πρόσβασης πληκτρολογίου για γρήγορη εκκίνηση των αποθηκευμένων μακροεντολών σας. Αυτό επιτρέπει την εύκολη εκτέλεση χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τη διεπαφή TG Macro.
  • Εισαγωγή και εξαγωγή μακροεντολών: Οι μακροεντολές μπορούν να εξαχθούν σε ένα αρχείο και να εισαχθούν σε άλλα προγράμματα. Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζεστε χρήσιμες μακροεντολές μεταξύ υπολογιστών.
  • Αποθήκευση και φόρτωση προφίλ μακροεντολών: Μπορείτε να αποθηκεύσετε συλλογές μακροεντολών σε προφίλ για εύκολη πρόσβαση και οργάνωση. Εναλλαγή μεταξύ προφίλ μακροεντολών με διαφορετικούς σκοπούς.
  • Ρυθμιζόμενη ταχύτητα αναπαραγωγής: Η ταχύτητα αναπαραγωγής μακροεντολών μπορεί να επιταχυνθεί ή να επιβραδυνθεί ανάλογα με τις ανάγκες. Οι μεγαλύτερες ταχύτητες είναι εξαιρετικές για ταχύτερη λείανση.
  • Τυχαίες καθυστερήσεις - Τυχαίες μικρές καθυστερήσεις μπορούν να προστεθούν στην αναπαραγωγή μακροεντολών για να μιμηθούν την ακανόνιστη ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την αποφυγή εντοπισμού σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες.
  • Δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού: Το λογισμικό χρησιμοποιεί μια διαισθητική ροή εργασίας μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία μακροεντολών. Δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης για τη δημιουργία ισχυρών μακροεντολών.

Πώς γίνεται λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού;

Η λήψη και η εγκατάσταση του Λογισμικού απαιτούν μόνο μερικά γρήγορα βήματα:

  • Βήμα 1: Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του TG Macro και κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη" για να ξεκινήσετε.
  • Βήμα 2: Μόλις γίνει λήψη του λογισμικού, κάντε διπλό κλικ πάνω του και ξεκινήστε τη δημιουργία μακροεντολών. Η κύρια διεπαφή πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα.

Το λογισμικό TGM Macro δεν απαιτεί ειδικό υλικό ή εξαρτήσεις πέρα ​​από έναν υπολογιστή με Windows. Τόσο τα Windows 10 όσο και τα Windows 11 υποστηρίζονται πλήρως.

Συνιστάται να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Λογισμικού από τον επίσημο ιστότοπο για να λαμβάνετε τις πιο ενημερωμένες δυνατότητες και τη λειτουργία εγγραφής μακροεντολών.

Χρησιμοποιήστε θήκες για λογισμικό TG Macro

Οι δυνατότητες εγγραφής μακροεντολών και αυτοματισμού του TG Macro Software το καθιστούν χρήσιμο για μια μεγάλη ποικιλία εργασιών υπολογιστή, όπως:

  • Αυτοματισμός γραφείου: Ο αυτοματισμός μακροεντολών μπορεί να εφαρμοστεί σε σουίτες γραφείου όπως το MS Office για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών τεκμηρίωσης και δεδομένων. Αυτό μπορεί να απελευθερώσει τεράστιο χρόνο και να μειώσει τα ανθρώπινα λάθη.
  • Δοκιμή εφαρμογών: Οι υπεύθυνοι δοκιμών λογισμικού μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την εγγραφή και αναπαραγωγή σεναρίων εκ των υστέρων δοκιμών για την αυτοματοποίηση των ροών εργασιών δοκιμής λογισμικού. Δεν απαιτείται χειροκίνητη δοκιμή.
  • Δοκιμή Ιστού - Οι μακροεντολές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για αυτοματοποιημένη δοκιμή ιστότοπων προσομοιώνοντας ακολουθίες κλικ, εισαγωγές φορμών και πλοήγηση. Εξαιρετικό για δοκιμές παλινδρόμησης.
  • Αυτοματισμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Οι μακροεντολές μπορούν να αυτοματοποιήσουν εργασίες ανάρτησης και αφοσίωσης σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το Facebook, το Instagram κ.λπ. Χρήσιμο για σκοπούς μάρκετινγκ.
  • Εισαγωγή δεδομένων: Οι εργασίες εισαγωγής δεδομένων που μουδιάζουν το μυαλό μπορούν να αυτοματοποιηθούν με την εγγραφή αλληλουχιών αντιγραφής-επικόλλησης ή συμπλήρωσης φόρμας. Χρήση σε βάσεις δεδομένων, υπολογιστικά φύλλα, ηλεκτρονικές φόρμες κ.λπ.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Οποιαδήποτε εργασία υπολογιστή που περιλαμβάνει προβλέψιμες ακολουθίες ενεργειών ποντικιού και πληκτρολογίου μπορεί να αυτοματοποιηθεί χρησιμοποιώντας αυτό το Λογισμικό.

Πώς να εγγράψετε μακροεντολές με λογισμικό TGM;

Η δυνατότητα εγγραφής μακροεντολών είναι η βάση για την αυτοματοποίηση εργασιών με αυτό το λογισμικό μακροεντολών. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

  1. Εκκινήστε το λογισμικό TG Macro στον υπολογιστή σας. Θα ανοίξει η κύρια διεπαφή εγγραφής.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέα Μακροεντολή" στην επάνω αριστερή γωνία. Δώστε στη μακροεντολή σας ένα περιγραφικό όνομα.
  3. Κάντε κλικ στο κυκλικό κουμπί "Εγγραφή" στο κάτω μέρος για να ξεκινήσει η εγγραφή. Θα γίνει κόκκινο όταν η εγγραφή είναι ενεργή.
  4. Εκτελέστε την ακολουθία ενεργειών που θέλετε να καταγράψετε, όπως κλικ του ποντικιού, πατήματα πλήκτρων, μεταβάσεις παραθύρων κ.λπ. Το λογισμικό θα τα παρακολουθεί και θα τα καταγράφει όλα.
  5. Μόλις ολοκληρώσετε τις ενέργειες, κάντε κλικ στο τετράγωνο κουμπί "Διακοπή" για να τερματίσετε την εγγραφή. Η μακροεντολή αποθηκεύεται τώρα στη λίστα.
  6. Για να αναπαράγετε ξανά τη μακροεντολή, επιλέξτε την από τη λίστα και πατήστε το κουμπί "Αναπαραγωγή" τριγώνου. Οι καταγεγραμμένες ενέργειες θα εκτελεστούν!
  7. Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε μια μακροεντολή για να την επεξεργαστείτε ή να κάνετε προσαρμογές πριν την αναπαράγετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να εισαγάγετε καθυστερήσεις ή βρόχους.

Με αυτήν την εύκολη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να συναρμολογήσετε μακροεντολές για να αυτοματοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε ροή εργασίας υπολογιστή.

 

Βεβαιωθείτε ότι κατά την εγγραφή εκτελείτε ενέργειες αργά και σκόπιμα. Επίσης, αποφύγετε περιττές ενέργειες όπως άσχετες κινήσεις του ποντικιού.

Η καθαρή εγγραφή μακροεντολών απαιτεί λίγη εξάσκηση, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, ανοίγει τεράστιες δυνατότητες παραγωγικότητας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό TG Macro στο DA Hood;

Το TG Macro είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των παικτών Roblox DA Hood επειδή αυτοματοποιεί την κουραστική λείανση για μετρητά και XP.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα αποτελεσματικών τρόπων για τη χρήση του αυτοματισμού μακροεντολών στο DA Hood:

  • AFK money farming - Μια απλή μακροεντολή γεωργίας χρημάτων θα επαναλάμβανε μια διαδρομή διαδρομής γύρω από τον χάρτη σκοτώνοντας NPC. Η εκτέλεση αυτής της μακροεντολής συγκεντρώνει αυτόματα μετρητά χωρίς εισαγωγή.
  • Ολοκλήρωση αποστολής - Μακροεντολές μπορούν να ρυθμιστούν για την εκτέλεση ακολουθιών ολοκλήρωσης για αποστολές όπως ληστείες τραπεζών για γρήγορη εκτροφή αποστολών.
  • Αυτόματη μάχη - Οι μάχες PvP μπορούν να αυτοματοποιηθούν χρησιμοποιώντας μακροεντολές αποφυγής και στόχευσης για νίκες και μετρητά από τη δολοφονία άλλων παικτών.
  • Στιτιστική λείανση - Ανύψωση δύναμης, άμυνας κ.λπ. μπορεί να αυτοματοποιηθεί από μακροεντολές που επαναλαμβάνουν ακολουθίες για να ενισχύσουν τα στατιστικά σας.
  • Drop/chest runs - Η εκτέλεση μακροεντολών για τη συλλογή όλων των θηκών αναπαραγωγής και λάφυρας στο χάρτη είναι ένας εύκολος τρόπος για να καλλιεργήσετε εξοπλισμό.
  • Επανάληψη της αναγέννησης - Οι μακροεντολές μπορούν να επιταχύνουν την ισοπέδωση αναγέννησης, η οποία απαιτεί επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις και εκτελέσεις.
  • Έλεγχος λογαριασμού Alt - Εκτέλεση μακροεντολών ταυτόχρονα σε πολλούς λογαριασμούς alt σε πόρους εκμετάλλευσης για τον κύριο σας.

Το κλειδί είναι η ανάλυση επαναλαμβανόμενων εργασιών DA Hood και η αξιοπιστία του τρόπου εγγραφής τους σε μακροεντολές.

Με τον εφευρετικό σχεδιασμό μακροεντολών, σχεδόν κάθε μορφή λείανσης ή ισοπέδωσης μπορεί να αυτοματοποιηθεί.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για αποτελεσματική μακροεντολή DA Hood:

  • Καταγράψτε τις μακροεντολές σας σε περιόδους χαμηλού πληθυσμού διακομιστών για να αποφύγετε τη διακοπή.
  • Χρησιμοποιήστε τυχαιοποιημένες καθυστερήσεις στις μακροεντολές σας για να μιμηθείτε ανθρώπινες ενέργειες.
  • Διατηρήστε τις μακροεντολές σύντομες και εστιασμένες σε στενές εργασίες για να αποφύγετε τη θραύση.
  • Ελέγχετε περιστασιακά σε μεγαλύτερες μακροεντολές για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν ξεφύγει από την πορεία τους.
  • Χρησιμοποιήστε μακροεντολές προσεκτικά και ηθικά για να αποφύγετε τον αρνητικό αντίκτυπο σε άλλους παίκτες.

Η αυτόματη λειτουργία DA Hood μέσω αυτού του λογισμικού προσφέρει τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου, επιτρέποντάς σας να συντομεύσετε τη διαδικασία λείανσης.

Αλλά φροντίστε να κάνετε μακροεντολή υπεύθυνα και να αποφύγετε την υπερβολικά επιθετική αυτοματοποίηση που παραβιάζει το δίκαιο παιχνίδι ή τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Roblox.

Αντιμετώπιση προβλημάτων λογισμικού

Ακολουθούν ορισμένα κοινά προβλήματα και οι λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων:

  • Οι μακροεντολές δεν λειτουργούν - Δοκιμάστε να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά το TG Macro. Ελέγξτε τη Διαχείριση εργασιών ότι το πρόγραμμα εκτελείται πραγματικά στο παρασκήνιο.
  • Παγώνει η μακροεντολή - Μειώστε την ταχύτητα αναπαραγωγής εάν η προεπιλεγμένη ταχύτητα είναι πολύ γρήγορη και οδηγεί σε παγώματα. Προσθέστε καθυστερήσεις εάν χρειάζεται για να επιτρέψετε την ολοκλήρωση όλων των ενεργειών.
  • Η μακροεντολή κολλάει - Εάν μια μακροεντολή κολλήσει, επεξεργαστείτε την και βεβαιωθείτε ότι κάθε βήμα έχει επικυρωθεί ώστε να είναι σωστό. Αφαιρέστε τυχόν περιττά ή περιττά βήματα.
  • Μακροεντολές ανιχνεύσιμες - Προσθέστε περισσότερες τυχαίες καθυστερήσεις στη μακροεντολή για να την κάνετε λιγότερο ομοιόμορφη. Επίσης, μειώστε ελαφρώς την ταχύτητα αναπαραγωγής για να φαίνεται πιο ανθρώπινο.
  • Τα πλήκτρα συντόμευσης δεν λειτουργούν - Ελέγξτε ξανά τις εκχωρήσεις των πλήκτρων πρόσβασης στις ρυθμίσεις. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε απλά πλήκτρα πρόσβασης με ένα πλήκτρο. Επίσης, εκχωρήστε καθολικά πλήκτρα πρόσβασης για όλα τα προγράμματα.
  • Δεν είναι δυνατή η εγγραφή συγκεκριμένων ενεργειών - Ορισμένες διαδικασίες προστατευμένων παιχνιδιών ενδέχεται να μην μπορούν να εγγραφούν απευθείας λόγω προστασίας κατά της εξαπάτησης. Πειραματιστείτε με οπτικές ενδείξεις ή συνθήκες έναρξης αναγνώρισης εικόνας.

Η αξιόπιστη λειτουργία των μακροεντολών περιλαμβάνει ένα στοιχείο δοκιμής και λάθους.

Με αρκετή προσαρμογή και επεξεργασία, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν με το λογισμικό. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από την κοινότητα λογισμικού.

Κορυφαίες εναλλακτικές

  1. Αυτόματο κλικ IO:

Το

IO Auto Clicker είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων κλικ του ποντικιού. Έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια κάνοντας αυτόματα κλικ σε καθορισμένες τοποθεσίες στην οθόνη σας.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εργασίες όπως τα παιχνίδια, όπου μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επανειλημμένα κλικ στο ίδιο σημείο.

Με αυτό το αυτόματο κλικ, μπορείτε να ορίσετε το διάστημα κλικ και να προσαρμόσετε τον αριθμό των κλικ, καθιστώντας εύκολη την εκτέλεση εργασιών χωρίς μη αυτόματο κλικ.

2. Καταγραφή μακροεντολών:

Ένα Macro Recorder είναι ένα πρόγραμμα που καταγράφει τις ενέργειες του πληκτρολογίου και του ποντικιού σας, δημιουργώντας μια ακολουθία εντολών ή μια "μακροεντολή."

Αυτή η μακροεντολή μπορεί στη συνέχεια να αναπαραχθεί αυτόματα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγράψετε μια σειρά ενεργειών, όπως το άνοιγμα συγκεκριμένων προγραμμάτων, την πληκτρολόγηση κειμένου και το κλικ κουμπιών και, στη συνέχεια, την αναπαραγωγή τους με ένα μόνο πάτημα πλήκτρων.

Οι συσκευές εγγραφής μακροεντολών χρησιμοποιούνται συνήθως για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών, όπως η εισαγωγή δεδομένων ή οι πολύπλοκες ροές εργασιών λογισμικού, απλοποιώντας τις σε λειτουργίες με ένα κλικ. Μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να μειώσουν τη χειρωνακτική εργασία.

3. Αυτόματο κλικ ταχύτητας:

Το

Speed ​​Auto Clicker είναι ένα εργαλείο λογισμικού που κάνει ό,τι υποδηλώνει το όνομά του - κάνει κλικ στο ποντίκι γρήγορα με προκαθορισμένη ταχύτητα.

Συχνά χρησιμοποιείται σε παιχνίδια ή εφαρμογές όπου απαιτείται γρήγορο κλικ, όπως σε παιχνίδια με κλικ ή για διάφορες ενέργειες εντός του παιχνιδιού.

Επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν το ποσοστό κλικ, καθιστώντας δυνατή την επίτευξη μεγάλου αριθμού κλικ ανά δευτερόλεπτο χωρίς να καταπονείται το χέρι σας.

Συμπέρασμα

Το TG Macro Software είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο για παίκτες που θέλουν να βελτιώσουν την πρόοδό τους και να προχωρήσουν πιο αποτελεσματικά σε παιχνίδια όπως το DA Hood της Roblox.

Με τις δυνατότητες εγγραφής και αναπαραγωγής μακροεντολών που διαθέτει, καθίσταται δυνατή ακόμη και η εξαιρετικά περίπλοκη εμπλοκή και η αυτοματοποίηση των εργασιών παιχνιδιού.

Μετά από μια αρχική καμπύλη εκμάθησης για τον έλεγχο της εγγραφής μακροεντολών, οι δυνατότητες για έξυπνες μακροεντολές εξοικονόμησης χρόνου είναι απεριόριστες. Απλώς φροντίστε να χρησιμοποιήσετε διακριτικότητα και να αποφύγετε την υπερβολική αυτοματοποίηση που θα μπορούσε να παρεμποδίσει τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού.