Top 11 Reasons You Should Switch to Microsoft 365

Σε αυτό το άρθρο, επισημαίνουμε τους 11 κορυφαίους λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας πρέπει να μετακινηθεί στο Microsoft 365 (πρώην Office 365). Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε περισσότερα.
Top 11 Reasons You Should Switch to Microsoft 365

Το Microsoft 365 παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεται το γραφείο σας για να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά - και αυξάνει την παραγωγικότητά σας. Αυτές οι εφαρμογές είναι προσαρμόσιμες, φιλικές προς το χρήστη και έξυπνες. Το Office 365 (τώρα Microsoft 365) επιτρέπει στην επιχείρησή σας να βελτιστοποιεί τις διοικητικές εργασίες και διαδικασίες, ώστε όλοι στον οργανισμό σας να βρίσκονται στην ίδια σελίδα.


Με την πρόσφατη μετονομασία του Office 365 σε Microsoft 365, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται να μεταβούν στη σουίτα. Ωστόσο, η πραγματοποίηση δραστικών αλλαγών, όπως η αλλαγή των εργαλείων με τα οποία εργάζεστε, μπορεί να είναι μεγάλη αιτία ανησυχίας - ειδικά για τις επιχειρήσεις.

 

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα πλεονεκτήματα της μετάβασης στο νέο Microsoft 365 και γιατί αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ήδη διαφορετική σουίτα.

Σε ένα infographic, έχουμε συγκεντρώσει τους 11 κορυφαίους λόγους για τους οποίους εσείς και η εταιρεία σας πρέπει να χρησιμοποιείτε την κορυφαία στην αγορά σουίτα παραγωγικότητας της Microsoft.

Τι είναι το Microsoft 365;

Το Microsoft 365, παλαιότερα γνωστό ως Office 365, είναι μια σουίτα εφαρμογών που βασίζεται σε συνδρομές που επινοήθηκε για να ενισχύσει την παραγωγικότητά σας με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός εφαρμογών τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και για επιχειρήσεις.

 

Αυτό που κάνει το Microsoft 365 να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του είναι η εξαιρετικά προσιτή ροή εργασίας του. Η πρόσβαση οπουδήποτε σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε αρχεία στο cloud και να διατηρείτε τις αλλαγές σας συγχρονισμένες σε όλες τις συσκευές σας, ενώ παράλληλα βελτιστοποιείτε τη διαδικασία κοινής χρήσης ενός έργου.

Η συνεργασία είναι καλύτερη από ποτέ. Εργαστείτε μαζί με τους συνομηλίκους σας με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο στο έγγραφο στο οποίο εργάζεστε, συμπληρωμένες με συνομιλία και σχόλια εντός εφαρμογής. Ακόμη και από απόσταση, το Microsoft 365 κρατά την ομάδα ενωμένη.

Όλες οι εφαρμογές του Microsoft 365 ενσωματώνονται μεταξύ τους, ενισχύοντας περαιτέρω την απρόσκοπτη ροή εργασίας που παρέχει η σουίτα. Αυτό που ξεκινάτε σε μια εφαρμογή μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μια άλλη, ανοίγοντας την πόρτα για ένα άλλο σύνολο εργαλείων που έχετε στη διάθεσή σας.

Το Microsoft 365 στοχεύει να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες ατόμων και επιχειρήσεων με τις ισχυρές υπηρεσίες και τις εφαρμογές του που σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft 365; Εδώ είναι οι 11 κορυφαίοι λόγοι

Why you should buy office 365 inforgraphic

Η παρακάτω ενότητα στοχεύει να περιγράψει τις εκτενείς δυνατότητες και υπηρεσίες του Microsoft 365, καθιστώντας εύκολο να κατανοήσετε γιατί είναι επωφελές για εσάς ή την εταιρεία σας να κάνετε τη μετάβαση σε αυτήν τη σουίτα. Εάν το σκέφτεστε, σας συνιστούμε οπωσδήποτε να διαβάσετε το άρθρο μας και να ρίξετε μια ματιά στο συνημμένο infographic για να εξοικειωθείτε με το πόσο επιδραστικό είναι το Microsoft 365.

Λόγος #1: Ομαλή ροή εργασίας και ενοποίηση

Το Microsoft 365 είναι χωρίς αμφιβολία η πρώτη επιλογή για άτομα και επιχειρήσεις που εκτιμούν την ενοποίηση. Αφού ξεκινήσετε ένα έργο, μπορείτε να εργαστείτε με το ίδιο αρχείο σε διαφορετικές εφαρμογές που περιλαμβάνονται στη σουίτα. Αυτό επεκτείνει το οπλοστάσιο των διαθέσιμων λειτουργιών σας. Για παράδειγμα, η δημιουργία ενός εγγράφου στο Word δεν σας περιορίζει από την εισαγωγή ενός οργανωμένου γραφήματος από το Excel.

Εκτός από την ενσωμάτωση με διάφορες εφαρμογές από τη σουίτα, το Microsoft 365 σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από πρόσθετα και άλλο περιεχόμενο τρίτων. Επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες πρότυπα, στοιχεία, γραμματοσειρές και πολλά άλλα.

Λόγος #2: Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Ξεκινώντας από τη στιγμή που κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Microsoft 365, η διεπαφή είναι εύκολα κατανοητή ακόμη και για αρχάριους. Με τον καθαρό, μοντέρνο σχεδιασμό και την εφαρμογή της διεπαφής της γραμμής εργαλείων “Ribbon”, όλα τα εργαλεία είναι οργανωμένα και αναγνωρίσιμα. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε την εμπειρία σας με πολλές διαθέσιμες ρυθμίσεις, εργαλεία προσβασιμότητας και έγγραφα βοήθειας στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης.

Το Microsoft 365 συνεχίζει να παρέχει εφαρμογές με απρόσκοπτο τρόπο, καθιστώντας κάθε αρχείο λογισμικού οικείο από την αρχή. Οι παρόμοιες διεπαφές κάνουν την εκμάθηση μιας νέας εφαρμογής πιο εύκολη από ποτέ.

Λόγος #3: Συνεργαστείτε και επικοινωνήστε

Θέλατε ποτέ να κάνετε μια γρήγορη διόρθωση ή πρόταση ενώ παρακολουθείτε τη δουλειά κάποιου άλλου, αλλά σας δυσκόλεψε πολύ να απευθυνθείτε και να εξηγήσετε το σκεπτικό σας; Μην ανησυχείτε, τα εργαλεία συνεργασίας και επικοινωνίας της σουίτας Microsoft 365 καθιστούν εύκολο να ολοκληρώσετε τα πράγματα σε ομάδες.

Δείτε ποιος επεξεργάζεται μέρη ενός εγγράφου σε πραγματικό χρόνο, αφήστε προτεινόμενες αλλαγές και σχόλια, ακόμα και συνομιλήστε εντός εφαρμογής με όλους τους διαδικτυακούς συμμετέχοντες. Οι αλλαγές σε ένα έγγραφο είναι πλήρως αναστρέψιμες, ενώ τα σχόλια μπορούν να προβληθούν ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης.

Λόγος #4: Πρόσβαση οπουδήποτε

Με το Microsoft 365, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτιέστε πού αποθηκεύσατε ένα αρχείο. Ο αποθηκευτικός χώρος που βασίζεται σε σύννεφο σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε έργα στο OneDrive, το οποίο ανοίγει την πόρτα για ευκολότερη κοινή χρήση και συγχρονισμό αρχείων σε διάφορες συσκευές. Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε στον κόσμο και πραγματοποιήστε αλλαγές που αποθηκεύονται άμεσα — αρκεί να έχετε μια λειτουργική σύνδεση στο διαδίκτυο.

Λόγος #5: Εγγυημένος χρόνος λειτουργίας

Το Microsoft 365 διαθέτει αξιοπιστία εταιρικής ποιότητας. Αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία που βοηθούν στην ανάκτηση από καταστροφές, πολλά κέντρα δεδομένων και αυτόματες αποτυχίες για εγγυημένο 99.Χρόνος λειτουργίας 9%. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε πάντα να μοιράζεστε έγγραφα με άλλους όταν χρειάζεται, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαθεσιμότητα μιας υπηρεσίας.

Λόγος #6: Ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον

Το νέο Microsoft 365 είναι πιο ασφαλές από οποιαδήποτε σουίτα. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας βοηθούν στην προστασία τόσο ατόμων όσο και επιχειρήσεων από επιθέσεις και απροσδόκητα γεγονότα. Για παράδειγμα, το Outlook διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση email, ενώ άλλες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να ορίσετε αυστηρούς περιορισμούς για το ποιος μπορεί να προβάλει και να επεξεργαστεί τα έγγραφά σας. Όλα τα δεδομένα του Microsoft 365 αποθηκεύονται στο cloud, αποτρέποντας την απώλεια δεδομένων.

Λόγος #7: Νέες δυνατότητες και διορθώσεις σφαλμάτων

Μετά την αλλαγή επωνυμίας από το Office 365 στο Microsoft 365, η σουίτα έχει υποβληθεί σε ορισμένες αλλαγές και πρόσθετα εργαλεία για την περαιτέρω βελτίωση της σειράς δυνατοτήτων της. Η νέα σουίτα θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις και νέες δυνατότητες όσο περνάει ο καιρός, καθιστώντας την μια αξιόλογη επένδυση για την αγορά το συντομότερο δυνατό.

Λόγος #8: Cross-platform

Θέλατε ποτέ να εργαστείτε στο ίδιο αρχείο από το φορητό υπολογιστή του σπιτιού, τον υπολογιστή εργασίας και το κινητό σας τηλέφωνο; Τώρα μπορείς. Οι περισσότερες εφαρμογές στο Microsoft 365 λειτουργούν σε πλατφόρμες που κυμαίνονται από λειτουργικά συστήματα Windows μέχρι συσκευές iOS. Σε συνδυασμό με τον αποθηκευτικό χώρο που βασίζεται σε σύννεφο, αυτό είναι ένα ισχυρό χαρακτηριστικό για την ενίσχυση της ικανότητας απομακρυσμένης εργασίας σας και τη σύνδεση με άτομα σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Λόγος #9: Τόνοι εφαρμογών

Οι βασικοί συνδρομητές του Microsoft 365 θα λάβουν πολλές εφαρμογές ως μέρος των πακέτων τους, με τις premium συνδρομές να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες.

Με βάση τη συνδρομή σας, το Microsoft 365 μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Excel – Ένα διαισθητικό υπολογιστικό φύλλο με πολλές εφαρμογές και αυτοματοποιημένες δυνατότητες
  • Εκδότης – Αίτηση εκδότη για έγγραφα με επαγγελματική εμφάνιση
  • Exchange – ένας διακομιστής email και ημερολογίου
  • Ομάδες – Ομάδες, δυνατότητες συνομιλίας, δυνατότητες συσκέψεων ήχου και βίντεο και άλλα
  • Word – Το κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με πολλά πρότυπα και εξαιρετικά προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά
  • Προγραμματιστής- Ένας οργανωτής εργασιών όλα σε ένα που απλοποιεί και αναλύει τις εργασίες σε διαχειρίσιμα κομμάτια
  • OneNote – ένα εργαλείο λήψης σημειώσεων και συνεργασίας
  • Outlook – Ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και ένας προσωπικός διοργανωτής και ημερολόγιο με ενσωματώσεις συσκέψεων Zoom/Teams
  • PowerPoint – Οι παρουσιάσεις διαφανειών έγιναν εύκολες
  • SharePoint –Κοινή χρήση εγγράφων σε ομάδες ή σε ολόκληρο οργανισμό, επιτρέπονται επεξεργασίες στα έγγραφα και πολλά άλλα

Το Microsoft 365 προσφέρει λειτουργίες σε πολλές συσκευές, όπως tablet (Android και iPad), Mac, υπολογιστές, iPhone και Android.

Περισσότερες εκδόσεις υψηλής τεχνολογίας της σουίτας περιλαμβάνουν επίσης τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Ανταλλαγή
  • Microsoft SharePoint
  • Ομάδες της Microsoft
  • Microsoft Intune
  • Προστασία πληροφοριών Microsoft Azure

Λόγος #10: Προσιτό

Το Microsoft 365 είναι διαθέσιμο για αγορά σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, σε πολλές διαφορετικές τιμές. Ενώ όλες οι εκδόσεις απαιτούν συνδρομή, ορισμένες είναι πιο προσιτές από άλλες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες ξεκινώντας από $6.99 USD ανά μήνα με Microsoft 365 Personal (πρώην Office 365 Personal) ή πληρώστε 20 $.00 χρήστης/μήνας για τις προηγμένες δυνατότητες του Microsoft 365 Business Premium (πρώην Microsoft 365 Business).

Λόγος #11: Δωρεάν, άμεσες ενημερώσεις

Αφού δεσμευτείτε για τη συνδρομή σας, δεν χρειάζεται ποτέ να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα για ενημερώσεις. Όλες οι εφαρμογές του Microsoft 365 παραμένουν ενημερωμένες με αυτοματοποιημένες ενημερώσεις, παρέχοντάς σας τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και βελτιώσεις ασφάλειας χωρίς επιπλέον κόστος.

Τελική λέξη

Η ανανέωση του Office 365 σε Microsoft 365 είναι σίγουρα συναρπαστική για τους χρήστες χάρη στη λίστα βελτιώσεων και νέων δυνατοτήτων. Ελπίζουμε ότι το άρθρο μας ήταν σε θέση να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θα εργαστείτε ή όχι με τη σουίτα στο μέλλον.

Ένα ακόμη πράγμα

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις ενημερώσεις και τα νέα σχετικά με τη σουίτα παραγωγικότητας της Microsoft, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Γίνετε ο πρώτος που θα διαβάσετε τις επερχόμενες αναρτήσεις ιστολογίου σχετικά με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις και νέα!

Διαβάστε επίσης

>> Σύγκριση Microsoft Office 365
>> Microsoft Office 2019 vs. Office 365 – Ποια είναι η επιλογή σας;
>> Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στην εργασία με το Microsoft 365