Using Microsoft Word to Create Business Cards for Your Company

Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που επιτρέπει σε άλλους να συνδεθούν μαζί σας. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ποιος είστε, την εταιρεία σας κ.λπ.
Using Microsoft Word to Create Business Cards for Your Company

Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που επιτρέπει σε άλλους να συνδεθούν μαζί σας. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ποιος είστε, ποια εταιρεία εκπροσωπείτε, τη θέση που κατέχετε και στοιχεία επικοινωνίας, όπως φυσική διεύθυνση, διεύθυνση email, διεύθυνση ιστότοπου και αριθμό τηλεφώνου.

Εάν είστε νέος σε μια εταιρεία ή ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, θα πρέπει να ελέγξετε για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής κάρτας εκτός της Λίστας υποχρεώσεων.

Ευτυχώς, με τη βοήθεια του Microsoft Word, δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν σχεδιαστή για να κάνει την εργασία για εσάς. Το πρόγραμμα διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία που κάνουν τη δημιουργία επαγγελματικών καρτών διασκεδαστική και εύκολη. Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε το αρχείο ως πρότυπο για να το επισκέπτεστε επανειλημμένα.

Αν θέλετε να έχετε ένα χέρι στη διαδικασία δημιουργίας, θα λατρέψετε να έχετε στη διάθεσή σας μια ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού όπως το MS Office.

Επειδή ο χρόνος είναι σημαντικός, θα μπορείτε να κατεβάσετε ψηφιακά ένα αντίγραφο που καλύπτει τις ανάγκες σας αμέσως από τον ιστότοπο Software Keep. Η αγορά από εμάς σάς βοηθά να παρακολουθείτε καλύτερα το πρόγραμμά σας, επειδή δεν χάνετε χρόνο περιμένοντας να φτάσει ένα φυσικό αντίγραφο του επιλεγμένου λογισμικού σας μέσω ταχυδρομείου ή υπηρεσίας παράδοσης.

Τα πρότυπα παρέχουν λύσεις χωρίς προβλήματα για την προωθητική σας καμπάνια

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας κάρτα. Αρχικά, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Microsoft Office ακολουθώντας τις οδηγίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έχουμε δώσει. Στη συνέχεια, ανοίξτε το MS Word δημιουργώντας ένα νέο έγγραφο και επιλέγοντας Επαγγελματικές κάρτες από τη λίστα προτύπων.

Με ανοιχτό το νέο έγγραφο, επιλέξτε ένα πρότυπο που να φαίνεται όπως θέλετε. Θα βρείτε μια σειρά από στυλ για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη δουλειά ή κλάδο. Αφού επιλέξετε το πρότυπο της επιλογής σας, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.

Επισημάνετε το υπάρχον κείμενο και προσθέστε τα δικά σας προσωπικά στοιχεία. Στη συνέχεια, θα θέλετε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τις πληροφορίες για να χωρέσουν όλες οι κάρτες στη σελίδα. Αυτό σας επιτρέπει να εκτυπώσετε ένα φύλλο γεμάτο με επαγγελματικές κάρτες αντί για μία κάρτα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το γραφικό προσθέτοντας το δικό σας λογότυπο ή φωτογραφία. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο γραφικό και μετά στο Insert and Picture. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού κάνοντας κλικ σε αυτό και σύροντας τις γωνίες ώστε να ταιριάζουν στο μέγεθος της κάρτας.

Για να διατηρήσετε τα πράγματα συνεπή, θα θέλετε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το γραφικό σε κάθε κάρτα πριν δοκιμάσετε το σχέδιό σας. Πάντα να εκτυπώνετε ένα αντίγραφο για να δείτε εάν κάτι είναι απενεργοποιημένο στο τέλος σας. Εάν είναι, κάντε τις διορθώσεις και αποθηκεύστε το ως νέο έγγραφο αντί για πρότυπο.

Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε ένα καθαρό έγγραφο για να εργαστείτε την επόμενη φορά που θέλετε να δημιουργήσετε επαγγελματικές κάρτες. Εάν θέλετε απλώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε πληροφορίες, μεταβείτε στο αρχείο και κάντε τις προσαρμογές πριν το αποθηκεύσετε ξανά. Να θυμάστε ότι η αποθήκευση ενός αρχείου σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρωτότυπο.

Δημιουργήστε το δικό σας πρότυπο από την αρχή

Αν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα δικό σας πρότυπο από την αρχή, μπορείτε. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος από την επιλογή ενός προκατασκευασμένου προτύπου. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Word και κάντε κλικ στην Αλληλογραφία.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να επιλέξετε Ετικέτες και Επιλογές. Κάντε κλικ στον Προμηθευτή ετικέτας και επιλέξτε τον κατασκευαστή των επαγγελματικών καρτών που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε τον αριθμό προϊόντος πριν κάνετε κλικ στο OK.

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας στην επαγγελματική κάρτα πριν πατήσετε Shift+Enter. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε το κείμενό σας σφιχτό για να το μορφοποιήσετε εύκολα αργότερα. Επισημάνετε το κείμενο πριν κάνετε δεξί κλικ με το ποντίκι σας.

Θα σας δοθεί η επιλογή να επιλέξετε μέγεθος και στυλ γραμματοσειράς. Επισημάνετε ξανά το κείμενο και επιλέξτε Παράγραφος για να προσαρμόσετε τη στοίχιση, την εσοχή και το διάστημα. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το κουμπί Πλήρης σελίδα της ίδιας ετικέτας είναι επιλεγμένο στην ενότητα Εκτύπωση.

Εάν θέλετε να προσθέσετε γραφικά, κάντε κλικ στην καρτέλα Εισαγωγή πριν επιλέξετε μια Εικόνα. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο Εισαγωγή και στη συνέχεια να προσαρμόσετε το μέγεθος σύροντας τις λαβές της εικόνας. Μπορείτε να τυλίξετε το κείμενο γύρω από το λογότυπο με τον τρόπο που θέλετε επιλέγοντας Αναδίπλωση κειμένου και Περισσότερες επιλογές διάταξης.

Αντιγράψτε και επικολλήστε τα γραφικά στο πρότυπο. Εκτυπώστε μια δοκιμαστική σελίδα και κάντε διορθώσεις. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το αρχείο για να έχετε πρόσβαση σε αυτό αργότερα.

Μια εικονική εργαλειοθήκη γεμάτη με λύσεις λογισμικού για την κάλυψη των αναγκών σας

Δημιουργήστε επαγγελματικές κάρτες για την εταιρεία σας στο Microsoft Word. Τώρα που ξέρετε πώς να το κάνετε, θα βρείτε την εργασία εύκολη. Θα δημιουργήσετε διαφημιστικό υλικό που θα σας βοηθήσει να κάνετε εξαιρετική εντύπωση στα άτομα που συναντάτε.

Το καλύτερο από όλα, εάν αλλάξουν οι πληροφορίες στην κάρτα, μπορείτε να την ενημερώσετε στο Office και να την εκτυπώσετε από επιτραπέζιο εκτυπωτή με πολύ μικρό κόστος. Δεν θα χρειαστεί να πετάξετε ένα κουτί με κάρτες επειδή ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση email ή η θέση σας έχουν αλλάξει στην εταιρεία.