What’s New with Microsoft Excel 2016?

Ο απόλυτος οδηγός για τη χρήση του Microsoft Excel. Όλοι οι τύποι, οι συναρτήσεις, οι συντομεύσεις και οι συμβουλές που χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε στο Excel. Ας δούμε τι νέο υπάρχει στην εφαρμογή Microsoft Excel 2016.
What’s New with Microsoft Excel 2016?

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πιο προηγμένη έκδοση του MS Excel. Περιλαμβάνεται στο νέο Office 2016 μαζί με το Word, το Outlook και το PowerPoint, το λογισμικό υπολογιστικών φύλλων προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και μοντέρνο σχεδιασμό που θα βελτιώσει την εμπειρία σας στο MS Excel.

Ακολουθούν 6 από τις νέες δυνατότητες του MS Excel που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε το φύλλο εργασίας σας πιο ακριβές, ευπαρουσίαστο και αξίζει να το μοιραστείτε:

Νέα γραφήματα

Το MS Excel πρόσθεσε 6 ακόμη γραφήματα για να κάνει το φύλλο εργασίας σας πιο αναγνωρίσιμο και πειστικό μέσω οπτικοποιήσεων δεδομένων. Επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να σχηματίσετε γραφικά για να δημιουργήσετε ένα γράφημα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Εισαγωγή . Κάντε κλικ στο Προτεινόμενο γράφημα και επιλέξτε το σχέδιο της επιλογής σας.

Χάρτες 3D

Αυτή η νέα δυνατότητα σάς βοηθά να σχεδιάζετε χρονικά και γεωγραφικά δεδομένα. Οι πληροφορίες μπορούν να τοποθετηθούν σε έναν προσαρμοσμένο χάρτη ή σε μια τρισδιάστατη υδρόγειο σφαίρα. Οι τρισδιάστατοι χάρτες βρίσκονται στην καρτέλα Εισαγωγή εντός της ομάδας Τουρς.

Τα Πρότυπα Ανάλυσης Ταμειακών Ροών και Μετοχών μου

Αυτά τα νέα οικονομικά πρότυπα θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις δαπάνες και τα κέρδη σας.

Κοινή χρήση

Μπορείτε πλέον να κάνετε κοινή χρήση και να εργαστείτε με τα υπολογιστικά φύλλα και τους φίλους σας μέσω εφαρμογών αποθήκευσης cloud, όπως το OneDrive και το SharePoint.

Πες μου Κουτί

Αυτό το κουμπί εντολής θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τις εργασίες πιο γρήγορα πληκτρολογώντας μια λέξη ή φράση στο πλαίσιο. Αυτή η νέα δυνατότητα βρίσκεται δίπλα στην καρτέλα Προβολή . Είναι επίσης διαθέσιμο σε Word, PowerPoint και Outlook.

Εξίσωση μελανιού

Μπορείτε πλέον να καταγράψετε περίπλοκες εξισώσεις στο πρόγραμμα επεξεργασίας Equation μέσω του ποντικιού, της γραφίδας (αν η συσκευή σας διαθέτει επιφάνεια αφής) ή του δακτύλου σας. Βρείτε αυτό το χαρακτηριστικό κάνοντας κλικ στην καρτέλα Εισαγωγή και μετά στην Εξίσωση στην ομάδα Σύμβολα και προχωρήστε στην Εξίσωση μελανιού.

Το Microsoft Excel 2016 είναι πράγματι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη δημιουργία υπολογιστικών φύλλων. Με τα νέα χαρακτηριστικά της, η εφαρμογή λογισμικού είναι επωφελής όχι μόνο για συγκεκριμένα άτομα αλλά για όλους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ολοκαίνουργιο MS Excel κατεβάζοντας το Office 2016 εδώ !