The Best Free Adware Removal Tools for Windows

Αντιμετωπίζετε προβλήματα από adware; Μην ανησυχείτε, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα Top 10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης adware για σαρωτές adware Windows για να τα αφαιρέσετε από τον υπολογιστή.
Best Free Adware Removal Tools

Το Adware είναι ένα κοινό αλλά απογοητευτικό πρόβλημα για πολλούς χρήστες υπολογιστών. Εάν το αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή και δεν ξέρετε πώς να το αφαιρέσετε, ήρθατε στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο παραθέτει τα καλύτερα, δωρεάν εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση ακόμη και του πιο επίμονου λογισμικού διαφημίσεων από τη συσκευή σας Windows σε μια στιγμή.

Μετάβαση σε:

Τι είναι το adware;

Το Adware είναι ένας τύπος κακόβουλου λογισμικού που εμφανίζει ανεπιθύμητες διαφημίσεις στον υπολογιστή σας. Αυτά μπορεί να είναι τυχαία αναδυόμενα παράθυρα διάσπαρτα στην οθόνη σας, περίεργοι σύνδεσμοι σε ιστότοπους, ακόμη και ανακατευθύνσεις συνδέσμων. Το Adware μπορεί να επηρεάσει σχεδόν όλα τα μέρη του υπολογιστή σας, ακόμη και να συλλέξει δεδομένα μάρκετινγκ σχετικά με τις διαδικτυακές σας συνήθειες.

Εκτός από τη συλλογή δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεσή σας, το adware μπορεί να σας ανακατευθύνει σε επικίνδυνους ιστότοπους και να σας προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα κακόβουλου λογισμικού. Για παράδειγμα, είναι σε θέση να αλλάξει τη μηχανή αναζήτησης που προτιμάτε σε μια διαφορετική, λιγότερο αξιόπιστη, προκειμένου να προωθήσει σκιώδεις υπηρεσίες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες μολύνονται με adware μέσω εφαρμογών δωρεάν λογισμικού/κοινόχρηστου λογισμικού. Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν επίσης adware κατεβάζοντας μολυσμένα αρχεία ή επισκεπτόμενοι ιστότοπους που εγκαθιστούν αυτόματα adware σε έναν υπολογιστή. Ευτυχώς, μπορεί να αφαιρεθεί με εξειδικευμένα εργαλεία όπως το AdAware Personal Security, καθώς και δωρεάν εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται παρακάτω!

Τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης adware για Windows

Παρόλο που είναι ένα κοινό πρόβλημα, το adware είναι αρκετά εύκολο να αφαιρεθεί όταν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Συγκεντρώσαμε μια λίστα για να βοηθήσουμε τους χρήστες των Windows να αφαιρέσουν αποτελεσματικά αυτές τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις μια για πάντα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν ούτε μια δεκάρα.

1. Malwarebytes

malwarebyte adware removal tool
Το

Malwarebytes είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να έχετε για να φροντίσετε τις αφαιρέσεις κακόβουλου λογισμικού. Αν και δεν στοχεύει συγκεκριμένα adware, είναι κάτι παραπάνω από ικανό να το εντοπίσει και να το αφαιρέσει αποτελεσματικά. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το Malwarebytes μπορεί να βρει άλλες μολύνσεις στη συσκευή σας ενώ ψάχνει για adware, διασφαλίζοντάς σας πλήρως.

Η δωρεάν έκδοση του Malwarebytes είναι πιο περιορισμένη από την προσφορά Premium, ωστόσο, εξακολουθεί να σας επιτρέπει να εκτελείτε μη αυτόματες σαρώσεις. Απλώς ενεργοποιήστε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί "Σάρωση" για να αφαιρέσετε με ασφάλεια όλα τα κακόβουλα προγράμματα από τη συσκευή σας.

2. MalwareFox

malwarefox adware removal tool

Η εφαρμογή MalwareFox στοχεύει στη στόχευση όλων των ειδών κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των adware. Οι μηχανισμοί προστασίας σε πραγματικό χρόνο λειτουργούν για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κάθε ύποπτης δραστηριότητας στη συσκευή σας προτού προκληθεί βλάβη. Το MalwareFox διατίθεται δωρεάν, ωστόσο, η πληρωμένη έκδοση επεκτείνεται περαιτέρω για να καλύψει ένα μεγαλύτερο εύρος απειλών και να ασφαλίσει πλήρως τον υπολογιστή σας από όλες τις μελλοντικές μολύνσεις.

3. RunScanner

runscanner adware removal tool
Το

RunScanner είναι το πρώτο αποκλειστικό εργαλείο αφαίρεσης adware στη λίστα μας. Είναι ελαφρύ και δωρεάν, καθιστώντας το απίστευτα προσβάσιμο ανεξάρτητα από τη συσκευή που προσπαθείτε να το εκτελέσετε. Η διεπαφή είναι λίγο τραχιά, αλλά η απλότητά της είναι αυτό που την κάνει πιο γοητευτική.

Πρόκειται για φορητή εφαρμογή, που σημαίνει ότι το RunScanner δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί στη συσκευή σας, κάτι που το καθιστά χωρίς προβλήματα. Απλώς ανοίξτε το λογισμικό και κάντε κλικ στο κουμπί «Σάρωση υπολογιστή» για να αφαιρέσετε όλα τα adware από αρχεία, φακέλους και εγκατεστημένα προγράμματα.

4. AdwCleaner

adwcleaner

 

Το

AdwCleaner είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που εξάγουν το Malwarebytes. Ωστόσο, αυτό το λογισμικό είναι σημαντικά λιγότερο απαιτητικό σε πόρους, καθώς εστιάζει αποκλειστικά στην κατάργηση adware και δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUP) από τον υπολογιστή σας. Η διεπαφή είναι παρόμοια με την παλιά εφαρμογή Malwarebytes, γεγονός που την καθιστά φιλική προς το χρήστη καθώς μπορεί να την γνωρίζετε με την πρώτη ματιά.

5. Avast Δωρεάν Antivirus

avast antivirus

Ενώ το Avast Free Antivirus δεν εστιάζει συγκεκριμένα σε adware, έχει ισχυρές δυνατότητες που εντοπίζουν και αφαιρούν τέτοιες απειλές σε μια στιγμή. Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας ολοκληρωμένης σουίτας προστασίας από ιούς σε αντίθεση με αυτή που στοχεύει μόνο adware. Καταργήστε τυχόν επιπλέον κακόβουλο λογισμικό που κρύβεται στον υπολογιστή σας με το πάτημα ενός κουμπιού χρησιμοποιώντας το Avast Free Antivirus στην καθημερινότητά σας.

Οι χρήστες που αγαπούν το Avast και την υπηρεσία τους μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε διάφορα άλλα προγράμματα και να ξεκλειδώσουν πρόσθετες λειτουργίες. Ασφαλίστε τον εαυτό σας από διαδικτυακές απειλές σε πραγματικό χρόνο.

6. Εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού από την TSA

adware removal tool

 

Μην αφήσετε την απλή διεπαφή να σας ξεγελάσει. Το Εργαλείο αφαίρεσης διαφημίσεων από την TSA είναι μια εξαιρετικά ισχυρή εφαρμογή ικανή να ανιχνεύει και να αφαιρεί τα περισσότερα από τα γνωστά διαφημιστικά προγράμματα. Στοχεύει προγράμματα περιήγησης όπως Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, καθώς και φακέλους συστήματος, αρχεία και μητρώο. Ανεξάρτητα από το πού κρύβεται το διαφημιστικό λογισμικό σας, το Εργαλείο κατάργησης διαφημίσεων από την TSA θα το βρει και θα το αφαιρέσει.

7. HitmanPro

hitman pro
Το

HitmanPro είναι μια εφαρμογή κορυφαίας επιλογής κατά του κακόβουλου λογισμικού που στοχεύει και αφαιρεί διάφορες μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων των adware. Είναι απίστευτα αποτελεσματικό καθώς χρησιμοποιεί μηχανισμούς σάρωσης cloud, συνεργαζόμενος με μια μεγάλη βιβλιοθήκη δεδομένων σε γνωστό κακόβουλο λογισμικό. Η ανίχνευση συμπεριφοράς επιτρέπει στο HitmanPro να ανιχνεύει ύποπτη δραστηριότητα, αποκλείοντας το adware (και άλλους τύπους κακόβουλου λογισμικού) πριν καν εντοπιστούν.

8. Spybot Search & Destroy

spytbot search and destroy

Εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο αλλά ελαφρύ λογισμικό που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το adware σας, προτείνουμε το Spybot Search & Destroy. Ακόμη και η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει πολλά εργαλεία anti-spyware. Απαλλαγείτε εύκολα από adware, λογισμικό παρακολούθησης, keylogger και άλλο μη δημοφιλές λογισμικό.

9. Δωρεάν Antivirus Adaware

 

adaware antivirus

Το Adaware Free Antivirus δεν ευχαριστεί μόνο τους χρήστες στο τμήμα σχεδιασμού, αλλά και στο τμήμα χαρακτηριστικών. Είναι μια ισχυρή λύση για την αφαίρεση διαφόρων τύπων κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει προστασία για τον υπολογιστή σας με Windows και σαρώνει τις λήψεις σας για να διασφαλίσει ότι κανένα διαφημιστικό λογισμικό δεν θα βρει ξανά το δρόμο του στη συσκευή σας.

10. Norton Power Eraser

Norton Power eraser

 

Η

Norton είναι μια επωνυμία που δεν χρειάζεται εισαγωγή στο πεδίο κατάργησης κακόβουλου λογισμικού. Το εργαλείο τους Norton Power Eraser χρησιμοποιεί επιθετική σάρωση για να βρει βαθιά ενσωματωμένο adware και άλλο λογισμικό εγκληματικότητας στον υπολογιστή σας που το παραδοσιακό λογισμικό προστασίας από ιούς δεν θα μπορούσε ποτέ να βρει.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν σε θέση να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο εργαλείο αφαίρεσης διαφημιστικού λογισμικού για τη συσκευή σας Windows. Αποκτήστε καθαρισμό και απολαύστε μια αδιάκοπη εμπειρία κατά τη λειτουργία των εφαρμογών σας ή την περιήγησή σας στο διαδίκτυο!

Εάν αναζητάτε περισσότερους οδηγούς σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης σφαλμάτων που σχετίζονται με τα Windows ή θέλετε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα σχετικά με την τεχνολογία, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Δημοσιεύουμε τακτικά σεμινάρια, άρθρα ειδήσεων και οδηγούς για να σας βοηθήσουμε στην καθημερινή σας τεχνολογική ζωή.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο μέχρι εδώ :)

Εάν έχετε ένα επιπλέον λεπτό, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και θα λαμβάνετε πρώτοι άρθρα, ιστολόγια και τους οδηγούς μας. Μοιραζόμαστε επίσης προσφορές, προσφορές και πολλά άλλα.