When to Leave the House While Working From Home

Η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι διασκέδαση και παιχνίδια μέχρι να αναπτύξετε κάποιες ανθυγιεινές και αντιπαραγωγικές συνήθειες, εκτός εάν μπορείτε να το διαχειριστείτε καλά. Να πώς.

Για μερικούς ανθρώπους, η γοητεία της εργασίας από το σπίτι προέρχεται από την άνεση. Το να μπορείς να κοιμηθείς μέσα, να εργάζεσαι με άνετα ρούχα και σπάνια να πρέπει να φύγεις από το σπίτι σου είναι ελκυστικό στην αρχή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ορισμένων ανθυγιεινών και μη παραγωγικών συνηθειών.

When to Leave the house while working from home

 

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πότε πρέπει να σκεφτείτε να φύγετε από το σπίτι ενώ εργάζεστε από το σπίτι. να θυμάστε ότι αυτές οι συμβουλές δεν είναι καθολικές - ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά και χρειάζεται διαφορετικό χρόνο έξω. Το άρθρο μας στοχεύει απλώς να είναι ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι λειτουργεί για εσάς και τον τρόπο ζωής σας.

Γιατί πρέπει να φεύγετε από το σπίτι όταν εργάζεστε από το σπίτι;

Αυτή είναι μια πολύ έγκυρη ερώτηση. Έχω δει πολλούς σκεπτικιστές να αναρωτιούνται γιατί πρέπει να διακόψετε την εργάσιμη ημέρα σας και να βρείτε το κίνητρο μέσα σας για να προετοιμαστείτε κάθε μέρα. Το απλό είναι αρκετά εύκολο: παραγωγικότητα.

Η παραγωγικότητα βρίσκεται στο μυαλό σας. Ο εγκέφαλός σας συνδέει το κρεβάτι σας με ύπνο, χαλάρωση, άνεση. Το να μένετε στο κρεβάτι όλη την ημέρα θα είναι άνετο χωρίς αμφιβολία, αλλά επίσης θα αποσπαστείτε εύκολα και μπορεί ακόμη και να ξανακοιμηθείτε.

Χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση του χώρου εργασίας σας για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας; Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το άρθρο μας Πώς να ρυθμίσετε τον δικό σας αποκλειστικό χώρο εργασίας για μερικές χρήσιμες συμβουλές και κόλπα!

Το να σηκώνεστε το πρωί και να δίνετε στον εαυτό σας έναν λόγο να βγείτε έξω είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκολλήσετε από το κρεβάτι σας. Εάν προτιμάτε να βγείτε έξω αργότερα μέσα στην ημέρα, μπορείτε επίσης να βρείτε κίνητρο και χρόνο για να κοινωνικοποιηθείτε κατά τη διάρκεια των υπαίθριων διαλειμμάτων σας.

Φύγετε το πρωί

Leave the house in the morning

 

Εμείς, οι άνθρωποι που δουλεύουμε από το σπίτι, είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τις δυσκολίες που συνεπάγεται το να σηκώνεστε και να ξεκινήσετε τη μέρα. Σίγουρα, μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο σας και να χαλαρώνετε στο κρεβάτι για ώρες, αλλά θα αρχίσετε να φοβάστε ακόμα περισσότερο το σωρό δουλειάς που σας περιμένει. Αντί να περιμένετε και να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, γιατί να μην ξεκινήσετε τη μέρα σας έξω;

Σηκωθείτε και ετοιμαστείτε — μη βιάζεστε. Κάντε ένα ντους, ντυθείτε με μερικά άνετα ρούχα και φύγετε για λίγο από το σπίτι. Ένα πρωινό τζόκινγκ, ένα ταξίδι στο καφέ της περιοχής σας, να βγάλετε το σκυλί έξω ή ακόμα και μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο ενώ ακούτε το αγαπημένο σας podcast μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σωστά τη μέρα.

Μόλις φτάσετε στο σπίτι, θα μπορείτε να συνδέσετε τον εγκέφαλό σας ώστε να επικεντρωθεί στη δουλειά. Αυτό αυξάνει την παραγωγικότητά σας και διευκολύνει το να ξυπνάτε και να ξυπνάτε το πρωί.

Πηγαίνετε έξω κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων σας

Go outside during your work breaks

 

Όλοι έχουμε βαρεθεί τη δουλειά μερικές φορές. Ένας αγενής πελάτης, ένα δύσκολο έργο ή απλά να απογοητεύεσαι με κάτι μπορεί όλα να σου καταστρέψουν τη διάθεσή σου και να σε κάνουν πίσω αρκετά βήματα. Αποφύγετε αυτού του είδους την εξάντληση κάνοντας ένα βήμα έξω στο διάλειμμά σας.

Δώστε στον εαυτό σας ένα εκτεταμένο διάλειμμα όπου θα προετοιμαστείτε — αν δεν το έχετε κάνει ακόμη, — και αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε από την τρέχουσα εργασία σας στη δουλειά. Αυτό σας επιτρέπει να μπείτε σε ένα ήρεμο περιβάλλον έξω, γεμίζοντας σας με περισσότερα κίνητρα και την ικανότητα να σκέφτεστε τα πράγματα ευκολότερα. Προσωπικά μου αρέσει να προγραμματίζω τα εξωτερικά μου διαλείμματα περίπου στη μέση της εργάσιμης ημέρας μου.

Για άλλη μια φορά, οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα είναι έγκυρη εδώ. Μια βόλτα, τζόκινγκ, ακόμα και απλώς να κάθεσαι έξω για να έχεις λίγο καθαρό αέρα. Όταν επιστρέψετε στη δουλειά, θα πρέπει να αισθάνεστε ανανεωμένοι και να έχετε κίνητρο για να κάνετε τα πράγματα.

Χρησιμοποιήστε τα βράδια σας για να βγείτε έξω

walk in the evening

 

Αν προτιμάτε άνετες, αργές πρωινές ρουτίνες και δεν σας αρέσει να διακόπτετε τη ροή εργασίας σας με ένα μεγάλο διάλειμμα, μην ανησυχείτε. Μπορείτε ακόμα να βρείτε κάποια βοήθεια για να βγείτε έξω αφού έχετε ήδη ολοκληρώσει την εργασία σας. Σκεφτείτε το ως μια ανταμοιβή ή έναν τρόπο να απογοητεύσετε και να χαλαρώσετε το μυαλό σας.

Μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας, θα πρέπει πάντα να ενσωματώνετε κάποια σωματική δραστηριότητα στη ζωή σας. Το να κάθεσαι για μεγάλες χρονικές περιόδους είναι επιβλαβές και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την υγεία ακόμα και σε νεαρή ηλικία. Εάν επιλέξετε να πηγαίνετε έξω τα βράδια, σκεφτείτε σωματικές δραστηριότητες όπως τζόκινγκ, γιόγκα ή οποιοδήποτε άθλημα. Ακόμη και το να βγείτε στο δρόμο σας και να κάνετε ένα σετ τζάμπινγκ είναι καλύτερο από το τίποτα.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο ήταν σε θέση να σας δείξει πόσο χρήσιμο είναι να σηκώνεστε και να βγαίνετε εκεί έξω — ακόμα και όταν έχετε να κάνετε λίγη δουλειά από το σπίτι. Απολαύστε τις υπαίθριες περιπέτειές σας και αντιμετωπίστε εύκολα τα διαδικτυακά σας εμπόδια!

Σας ενδιαφέρουν περισσότερες συμβουλές για το πώς να είστε πιο παραγωγικοί; Φροντίστε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω. Λάβετε τα τελευταία νέα τεχνολογίας στα εισερχόμενά σας και διαβάστε πρώτοι τις συμβουλές μας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Προτεινόμενα άρθρα