Fix MS Office Stuck at “Updating Office, Please Wait a Moment” on Windows?

Εάν έχετε κολλήσει στην οθόνη "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο" και δεν φαίνεται να μπορείτε να ενημερώσετε το Microsoft Office, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το ολοκληρώσετε σε ελάχιστο χρόνο.

Εάν έχετε κολλήσει στην οθόνη "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο" και φαίνεται ότι δεν μπορείτε να ενημερώσετε το Microsoft Office, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το ολοκληρώσετε σε ελάχιστο χρόνο.

Updating Office, Please Wait a Moment

Είναι η χειρότερη κατάσταση όταν βρίσκεστε στη μέση της εργασίας για ένα σημαντικό έργο και η οθόνη του υπολογιστή σας αναβοσβήνει με αυτό το ενοχλητικό μήνυμα — "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο.«Κάθεσαι εκεί, χτυπώντας το πόδι σου ανυπόμονα καθώς ο υπολογιστής σου προσπαθεί να ενημερώσει ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα.

Αλλά τι γίνεται εάν το Office κολλήσει στην οθόνη "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο";

Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε, ειδικά εάν το πρόβλημα παραμένει μετά την επανεκκίνηση της σουίτας του Office ή του υπολογιστή σας. Δυστυχώς, είναι πολύ συνηθισμένο να κολλάτε κατά την ενημέρωση του Microsoft Office.

Αν αντιμετωπίσατε αυτό το σφάλμα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να το διορθώσετε! Θα σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Office χωρίς διακοπή.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί έχει κολλήσει η οθόνη "Updating Office, Please Wait a Moment";

Επειδή υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Γραφείο σας ενδέχεται να ισχυρίζεται ότι ενημερώνεται, εντοπίσαμε τις ακόλουθες κύριες αιτίες πρόβλημα:

  • Απαλαιωμένο σύστημα Windows: Εάν η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Office έρχεται σε διένεξη με την παλιά έκδοση των Windows του συστήματός σας, οι εφαρμογές του Office ενδέχεται να εμφανίσουν το πρόβλημα.
  • Έχετε κατεστραμμένη εγκατάσταση του Office: Οι εφαρμογές του Office ενδέχεται να εμφανίσουν πρόβλημα εάν η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Office δεν εφαρμόστηκε σωστά στην εγκατάσταση του Office του συστήματός σας. Ως αποτέλεσμα, τα αρχεία εγκατάστασης έχουν καταστραφεί.
  • Η γρήγορη εκκίνηση είναι ενεργοποιημένη: Η γρήγορη εκκίνηση είναι μια λειτουργία Windows 10 που μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται για την εκκίνηση του υπολογιστή σας πάνω. Αυτή η δυνατότητα, ωστόσο, αποτρέπει τον πλήρη τερματισμό της λειτουργίας του υπολογιστή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με εφαρμογές ή συσκευές που δεν υποστηρίζουν αδρανοποίηση ή κατάσταση αναστολής λειτουργίας.
  • Εκδόσεις του Office σε διένεξη: Εάν έχετε περισσότερες από μία εγκαταστάσεις του Office στα συστήματά σας, όπως 64-bit Office 2019 και 32-bit Access 2010, οι δύο εκδόσεις θα συγκρουστούν, με αποτέλεσμα το πρόβλημα.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιθανές αιτίες για να κολλήσει η οθόνη "Ενημέρωση του Office, παρακαλώ περιμένετε λίγο". Εάν δεν είστε σίγουροι για την πηγή του προβλήματος, μπορείτε να δοκιμάσετε καθένα από τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε το Stuck στην οθόνη "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο"

Μέθοδος 1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Εάν έχετε κολλήσει στην οθόνη "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο", τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Αυτό θα δώσει στο σύστημά σας μια νέα αρχή και θα βοηθήσει στην επίλυση τυχόν δευτερευουσών δυσλειτουργιών που εμποδίζουν τη σωστή ενημέρωση του Office.

Για επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη και επιλέξτε το κουμπί Λειτουργία.
  2. Κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Μόλις γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, δοκιμάστε να ενημερώσετε ξανά το Office για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 2. Εκκινήστε το Microsoft Office ως διαχειριστής

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση του Office, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκκινήσετε το Microsoft Office ως διαχειριστής. Αυτό θα επιτρέψει στο Office να ενημερώνεται χωρίς περιορισμούς και μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος.

Για να εκκινήσετε το Microsoft Office ως διαχειριστής, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κλείστε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές του Microsoft Office στον υπολογιστή σας.
  2. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση για το Microsoft Word (ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή του Office) και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής από το αναπτυσσόμενο μενού.
    Run as administrator
  3. Εάν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο Ναι για να επιτρέψετε την ενέργεια.
  4. Μόλις εκκινηθεί η εφαρμογή, δοκιμάστε να ενημερώσετε ξανά το Office για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Συμβουλή: Εάν δεν έχετε λογαριασμό τοπικού διαχειριστή, πρέπει να δώσετε άδεια στον διαχειριστή του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στον επαγγελματία πληροφορικής σας για να εκτελέσετε αυτά τα βήματα.

Μέθοδος 3. Εκκινήστε το Microsoft Office σε ασφαλή λειτουργία

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε την οθόνη "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο", μπορείτε να δοκιμάσετε να εκκινήσετε το Microsoft Office σε ασφαλή λειτουργία. Αυτό θα απενεργοποιήσει όλα τα πρόσθετα τρίτων και μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων συμβατότητας που εμποδίζουν τη σωστή ενημέρωση του Office.

Για να εκκινήσετε το Microsoft Office σε ασφαλή λειτουργία, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κλείστε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές του Microsoft Office στον υπολογιστή σας.
  2. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση για το Microsoft Word (ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή του Office) και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Εάν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο Ναι για να επιτρέψετε την ενέργεια.
  4. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, μεταβείτε στο Αρχείο > Επιλογές > Πρόσθετα.
  5. Επιλέξτε Πρόσθετα COM από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο Μετάβαση.
  6. Αποεπιλέξτε όλα τα πρόσθετα στη λίστα και κάντε κλικ στο OK.
  7. Επανεκκινήστε το Microsoft Office και δοκιμάστε να το ενημερώσετε ξανά για να δείτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 4. Επανεκκινήστε την υπηρεσία κλικ για εκτέλεση του Microsoft Office

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση του Office, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε την υπηρεσία Click-to-Run του Microsoft Office. Αυτό θα σταματήσει και θα ξεκινήσει η υπηρεσία, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που εμποδίζουν τη σωστή ενημέρωση του Office.

Για επανεκκίνηση της υπηρεσίας Microsoft Office Click-to-Run, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κλείστε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές του Microsoft Office στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο στη γραμμή εργασιών σας και επιλέξτε Διαχείριση εργασιών.
  2. Εντοπίστε την εφαρμογή Microsoft Office Click-to-Run στις Διαδικασίες ή Λεπτομέρειες καρτέλα της Διαχείρισης Εργασιών. Μόλις το αποκτήσετε, κάντε κλικ σε αυτό μία φορά και κάντε κλικ στο κουμπί Τερματισμός εργασίας.
    Microsoft Office Click-to-Run > Τέλος εργασίας
  3. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το Εκτέλεση παράθυρο διαλόγου.
  4. Πληκτρολογήστε υπηρεσίες.msc στο πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση και κάντε κλικ στο OK.
  5. Εντοπίστε την υπηρεσία Microsoft Office Click-to-Run στη λίστα και κάντε διπλό κλικ πάνω της για να ανοίξετε το παράθυρο ιδιοτήτων του.
  6. Από την καρτέλα Γενικά, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή και μετά κάντε κλικ στο Έναρξη για επανεκκίνηση της υπηρεσίας.
  7. Μόλις γίνει επανεκκίνηση της υπηρεσίας, δοκιμάστε να ενημερώσετε ξανά το Office για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 5. Ενημερώστε το Microsoft Office

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε την οθόνη "Ενημέρωση του Office, περιμένετε λίγο", μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το Microsoft Office μη αυτόματα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι έχουν εγκατασταθεί όλες οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις και μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Για μη αυτόματη ενημέρωση του Microsoft Office, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πλοηγηθείτε στο Έναρξη > Ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + I για να ανοίξετε γρήγορα τη διεπαφή.
    Windows Settings
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ενημέρωση και ασφάλεια για πρόσβαση στο Windows Update.
    Windows Update and Security
  3. Επιλέξτε την καρτέλα Σύνθετες επιλογές.
    Windows Update > Σύνθετες επιλογές
  4. Επιλέξτε τις επιλογές που θέλετε στην ενότητα Επιλογές ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του πλαισίου που λέει Λήψη ενημερώσεων για άλλα προϊόντα της Microsoft κατά την ενημέρωση των Windows ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις του Office.
  5. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.
    Receive Updates for other Microsoft Products when you Update Windows
  6. Μόλις εγκατασταθούν οι ενημερώσεις, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και δοκιμάστε να ενημερώσετε ξανά το Office για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση του Office, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Μέθοδος 6. Κάντε μια επεξεργασία στο Μητρώο

Εάν η μη αυτόματη μέθοδος δεν είναι διαθέσιμη, η επόμενη επιλογή είναι να αλλάξετε τις επιλογές μέσω του μητρώου. Ωστόσο, δεν ισχύει για Office 365 Apps Enterprise, Office LTSC 2021 ή Office 2021/19/16 .

  1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R για να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση. Για να ανοίξετε τον Επεξεργαστή Μητρώου με πρόσβαση διαχειριστή, πληκτρολογήστε "regedit" και πατήστε Ctrl + Shift + Εισαγωγή.
    regedit
  2. Χρησιμοποιήστε το παράθυρο πλοήγησης στην αριστερή πλευρά του παραθύρου για να φτάσετε στο ακόλουθο κλειδί μητρώου ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή διευθύνσεων και αντιγράψτε και επικολλήστε την τοποθεσία:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\software\policies\microsoft\office\16.0\common\OfficeUpdate


  3. Η τιμή DWORD EnableAutomaticUpdates θα πρέπει να οριστεί σε 1, και HideEnableDisableUpdates πρέπει να οριστεί σε 0.
  4. Έξοδος από το μητρώο και επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Ελέγξτε εάν μπορείτε να ενημερώσετε το Microsoft Office χωρίς να κολλήσετε αυτή τη φορά.

Μέθοδος 7. Επισκευάστε το Microsoft Office με Γρήγορη ή διαδικτυακή επισκευή

Εάν η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Office δεν εφαρμόστηκε σωστά στην εγκατάσταση του Office, οι εφαρμογές του Office ενδέχεται να έχουν καταστραφεί, με αποτέλεσμα το πρόβλημα αναβάθμισης του Office. Σε αυτήν την περίπτωση, μια απλή ή διαδικτυακή επισκευή θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα.

  1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + X ταυτόχρονα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εφαρμογές και δυνατότητες από το μενού περιβάλλοντος.
    Windows apps and features
  2. Εντοπίστε την εφαρμογή του Office με την οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα και κάντε κλικ σε αυτήν. Από τις διαθέσιμες επιλογές, κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Γρήγορη επιδιόρθωση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επισκευή. Περιμένετε μέχρι το λογισμικό να εντοπίσει και να επιλύσει τυχόν προβλήματα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά, ανάλογα με τη διαμόρφωσή σας.
    Windows Update Quick Repair
  4. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιδιόρθωσης, εκκινήστε την εφαρμογή και δείτε εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο μήνυμα σφάλματος. Αν ναι, μην ανησυχείτε — έχουμε πολλά ακόμα κόλπα για να δοκιμάσετε!

Μέθοδος 8. Απενεργοποιήστε τη γρήγορη εκκίνηση

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση του Office, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τη γρήγορη εκκίνηση. Αυτό θα επιτρέψει στον υπολογιστή σας να τερματιστεί πλήρως, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που εμποδίζουν τη σωστή ενημέρωση του Office.

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Windows στη γραμμή εργασιών σας και αναζητήστε τον Πίνακας Ελέγχου. Εκκινήστε την εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
    Control Pane
  2. Κάντε κλικ στο Επιλογές ενέργειας. Εάν δεν μπορείτε να το δείτε, φροντίστε να αλλάξετε τη λειτουργία προβολής είτε σε Μεγάλα εικονίδια είτε σε Μικρά εικονίδια.
    Power Options
  3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλέξτε τι κάνει το κουμπί λειτουργίας στο αριστερό παράθυρο. Θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα σελίδα.
    Choose what the power button does
  4. Πριν κάνετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Αλλαγή ρυθμίσεων που δεν είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή". Αυτό θα ξεκλειδώσει τις επιλογές σας.
    Change settings that are currently unavailable
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταργήσει την επιλογή Ενεργοποίηση γρήγορης εκκίνησης (συνιστάται). Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών για να εφαρμόσετε τις αλλαγές πριν επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
    Turn on fast startup (recommended)

Μέθοδος 9. Ενημερώστε τα Windows

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση του Office, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε τα Windows. Αυτό θα διασφαλίσει ότι έχουν εγκατασταθεί όλες οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις και μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Για να ενημερώσετε τα Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Windows κάτω αριστερά στην οθόνη σας για να εμφανιστεί το μενού Έναρξη. Επιλέξτε Ρυθμίσεις ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Windows + I.
    Windows Settings
  2. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Ενημέρωση και ασφάλεια. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες ρυθμίσεις του Windows Update και να επιλέξετε πότε θα λαμβάνετε ενημερώσεις.
    Update and Security
  3. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε στην προεπιλεγμένη καρτέλα Windows Update. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις και περιμένετε μέχρι τα Windows να βρουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν εμφανίζονται ενημερώσεις, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προβολή όλων των προαιρετικών ενημερώσεων για να τις δείτε και να τις εγκαταστήσετε.
    Windows Update > Προβολή όλων των προαιρετικών ενημερώσεων
  4. Όταν τα Windows εντοπίσουν μια νέα ενημέρωση, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση. Περιμένετε να γίνει λήψη των Windows και εφαρμόστε τις απαραίτητες ενημερώσεις.

TL;DR

  • Σχεδόν κάθε χρήστης των Windows αντιμετωπίζει τις εφαρμογές που κολλάνε κάθε τόσο. Το Microsoft Office δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς μπορεί να κολλήσει στην οθόνη "Ενημέρωση του Office, παρακαλώ περιμένετε".
  • Θέλετε πάντα να ενημερώνετε το Office για να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή του Office έχει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και βελτιώσεις ασφάλειας.
  • Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Office μπορεί να κολλήσει κατά την ενημέρωση, όπως το ξεπερασμένο σύστημα των Windows, η κατεστραμμένη εγκατάσταση του Office, η δυνατότητα γρήγορης εκκίνησης και οι εκδόσεις του Office σε διένεξη.
  • Δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, να εκκινήσετε το Microsoft Office ως διαχειριστής, να εκκινήσετε το Microsoft Office σε ασφαλή λειτουργία ή να κάνετε μια επεξεργασία στο μητρώο.
  • Μπορείτε επίσης να επιδιορθώσετε το Microsoft Office εάν απεγκαταστήσετε πλήρως το Office. Αυτό θα καταργήσει την προβληματική εγκατάσταση του Office και θα σας επιτρέψει να κάνετε επανεγκατάσταση με τις απαιτούμενες ενημερώσεις του Office.
  • Η Microsoft προσφέρει επίσης διαδικτυακή επιδιόρθωση για την εγκατάσταση του Office, εάν κολλήσετε κατά την ενημέρωση του Office.

Συμπέρασμα

Το Microsoft Office είναι μια βασική σουίτα εφαρμογών για εκατομμύρια ανθρώπους. Ελπίζουμε οι παραπάνω μέθοδοι να σας βοήθησαν να διορθώσετε το πρόβλημα για να συνεχίσετε να εργάζεστε! Εάν αυτές οι λύσεις δεν έχουν λειτουργήσει για εσάς ή εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο βήμα, ανατρέξτε στις αναρτήσεις Κέντρο βοήθειας σχετικά με το Microsoft Office και την εγκατάσταση λογισμικού Σφάλματα.

Έχουμε πολλά χρήσιμα άρθρα στο Ιστολόγιο μας που θα σας καθοδηγήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το λογισμικό σας. Και μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για ενημερώσεις και συμβουλές! Η ομάδα μας γράφει συνεχώς νέες αναρτήσεις με πληροφορίες και λύσεις σε διάφορα ζητήματα λογισμικού, γι' αυτό ελέγχετε συχνά!

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Ένα ακόμη πράγμα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και αποκτήστε έγκαιρη πρόσβαση στις αναρτήσεις ιστολογίου, τις προσφορές και τους εκπτωτικούς κωδικούς μας. Επιπλέον, θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε για τους πιο πρόσφατους οδηγούς, προσφορές και άλλες συναρπαστικές ενημερώσεις!

Προτεινόμενα άρθρα

» Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Κάτι πήγε στραβά" κατά την εκκίνηση μιας εφαρμογής του Office
» Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Microsoft Office Outlook"
» Πώς για την αντιμετώπιση προβλημάτων σφαλμάτων ενεργοποίησης του Microsoft Office

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ερωτήσεις ή αιτήματα που θέλετε να καλύψουμε.