What’s the Difference Between Office Standard and Professional?

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Office Standard και Pro; Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε τη βασική διαφορά μεταξύ του Office Standard και του Professional.
What’s the Difference Between Office Standard and Professional?

Το Microsoft Office Standard και το Microsoft Office Professional είναι δύο εκδόσεις της Microsoft που δημιουργήθηκαν για να παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες που εργάζονται σε έργα, αναφορές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφα και παρουσιάσεις. Υπάρχουν κοινές εφαρμογές με τις οποίες αλληλεπιδρούμε σε καθημερινή βάση, είτε είναι στη δουλειά, στο γραφείο ή στο σχολείο.

Συνήθως υπάρχει μεγάλη σύγχυση όσον αφορά τη διαφοροποίηση μεταξύ των εκδόσεων Office Standard και Office Professional. Σε αυτόν τον οδηγό, εξηγούμε τις βασικές διαφορές·

Microsoft Office Standard

Microsoft Office Το Standard περιέχει όλα τα απαραίτητα για μια επιχείρηση που χρειάζεται επιτραπέζιες εφαρμογές Office για υπολογιστή.

Αυτή η έκδοση περιέχει τις κλασικές εκδόσεις των εφαρμογών του Office που είναι εγκατεστημένες σε έναν υπολογιστή ή Mac.

Οι εφαρμογές γραφείου που συνοδεύουν αυτήν την έκδοση περιλαμβάνουν:

  • Outlook
  • Λέξη
  • Excel
  • PowerPoint
  • Εκδότης (μόνο για υπολογιστή)

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες του OneNote-  αλλά οι λειτουργίες διαφέρουν. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στις εκδόσεις web των Word, OneNote, PowerPoint και Excel.

Εάν είστε διαχειριστής, θα ελέγχετε εύκολα τους υπολογιστές και τους λογαριασμούς χρηστών με μια πολιτική ομάδας. Οι διαχειριστές θα μπορούν επίσης να αναπτύξουν λογισμικό σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα με ενεργοποίηση τόμου.

Θα μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο ενός απομακρυσμένου υπολογιστή ή ακόμα και μιας εικονικής μηχανής μέσω μιας σύνδεσης δικτύου χρησιμοποιώντας υπηρεσίες τερματικού. Με την τηλεμετρία εφαρμογών, η οποία είναι μια αυτοματοποιημένη απομακρυσμένη μέτρηση και συλλογή δεδομένων, μπορείτε να λάβετε αποφάσεις, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν στα αναλυτικά σας στοιχεία.

Θα μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τις ψηφιακές πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη χρήση κατά την ενσωμάτωση στις Υπηρεσίες διαχείρισης δικαιωμάτων Windows για Windows Server.

Microsoft Office Professional

Αυτή η έκδοση του Office έχει όλα τα απαραίτητα για μια επιχείρηση που χρειάζεται επιτραπέζιες εφαρμογές Office για υπολογιστή. Επιπλέον, διαθέτει χαρακτηριστικά, λειτουργίες και εφαρμογές για τη διευκόλυνση της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και της τηλεδιάσκεψης HD.

Οι εφαρμογές γραφείου που περιλαμβάνονται στη σουίτα περιλαμβάνουν:

  • Outlook
  • Λέξη
  • Excel
  • PowerPoint
  • Εκδότης (μόνο για υπολογιστή)
  • Πρόσβαση (μόνο για υπολογιστή)
  • Skype για επιχειρήσεις.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες του OneNote. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε εκδόσεις web των Word, Excel, OneNote και PowerPoint.

Αυτή η έκδοση του Office σάς δίνει τη δύναμη να είστε πιο παραγωγικοί επικοινωνώντας και συνεργαζόμενοι εύκολα με τους συναδέλφους ή την οικογένειά σας σε διαφορετικές τοποθεσίες χρησιμοποιώντας το Skype για επιχειρήσεις.

Εάν είστε διαχειριστής, θα μπορείτε να ελέγχετε υπολογιστές και λογαριασμούς χρηστών χρησιμοποιώντας μια πολιτική ομάδας κεντρικά. Επιπλέον, θα μπορείτε να αναπτύξετε λογισμικό σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας την ενεργοποίηση τόμου.

Μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο ενός απομακρυσμένου υπολογιστή ή μιας εικονικής μηχανής που βρίσκεται σε δίκτυο χρησιμοποιώντας υπηρεσίες τερματικού. Με την τηλεμετρία εφαρμογών, μπορείτε να λάβετε ζωτικές αποφάσεις για δεδομένα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανάλυσή σας.

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε τα email απευθείας από το Outlook. Μπορείτε επίσης να ορίσετε πολιτικές διατήρησης ώστε να αρχειοθετούνται ή να διαγράφονται αυτόματα τα email. Υπάρχουν Συμβουλές πολιτικής του Outlook και Πρόληψη απώλειας δεδομένων του Exchange για να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε την απώλεια ευαίσθητων δεδομένων.

Με το Excel, θα μπορείτε να σαρώνετε υπολογιστικά φύλλα για σφάλματα και ασυνέπειες, καθώς και να προβάλετε ίχνη ελέγχου χρησιμοποιώντας τη Σύγκριση υπολογιστικών φύλλων.

Αυτή η έκδοση του Office δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν την ενοποίηση και τον χειρισμό μεγάλου όγκου δεδομένων από διάφορες πηγές. Θα μπορείτε να εκτελείτε ταχεία ανάλυση με τη χρήση του Power Pivot native στο Excel. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε διαφορετικές περικοπές και προβολές δεδομένων με ένα κλικ. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ένα διαδραστικό Power View, θα πρέπει να μπορείτε να συγκεντρώνετε γραφήματα και γραφήματα δεδομένων σε μια ενιαία προβολή.

Το Lync Client και το Skype for Business σάς δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση από μια λίστα επαφών απλώς πληκτρολογώντας ένα όνομα ή έναν αριθμό ή με τη χρήση ενός πληκτρολογίου κλήσης για την έναρξη κλήσεων PSTN.

Όταν πραγματοποιείτε ενοποίηση με την Υπηρεσία Διαχείρισης Δικαιωμάτων των Windows, θα μπορείτε να προστατεύσετε τις ψηφιακές πληροφορίες σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Τα γραμματοκιβώτια του ιστότοπου θα σας δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε τη συνεργασία και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα της ομάδας.

Μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας για το Office 2013 vs Office 2016 εδώ.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.