How Can I Retract or Replace a Sent Email?

Στείλατε ένα email με τυπογραφικά λάθη ή σε λάθος παραλήπτη; Μην ανησυχείς. Μάθετε πώς να ανακαλείτε ή να αντικαθιστάτε ένα σταλμένο email με απλά βήματα χρησιμοποιώντας τον οδηγό μας εδώ.
How to Retract or Replace a Sent Email

Συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε: στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχει ένα σφάλμα . Ή ίσως στείλατε το σωστό μήνυμα αλλά κάνατε κλικ στον λάθος παραλήπτης.

Άλλες φορές, τα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν, με αποτέλεσμα το αρχικό email που στείλατε να έχει λάθος ημερομηνίες και πληροφορίες για μια εκδήλωση. Ή το χειρότερο από όλα, βρήκατε ένα προφανές τυπογραφικό λάθος δευτερόλεπτα μετά το πάτημα του κουμπιού αποστολής σε ένα email προς το αφεντικό σας.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να σωθείτε από όλα αυτά τα σενάρια.

Μπορείτε να αλλάξετε και να επεξεργαστείτε ένα email, ακόμη και μετά την αποστολή του. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το email εντελώς.

Εάν εσείς και όλα τα άτομα στα οποία εστάλη ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είστε χρήστες του Microsoft Exchange, και είστε επίσης στον ίδιο οργανισμό, μπορείτε να αντικαταστήστε ένα μήνυμα email που στείλατε. Είναι επίσης δυνατή η πλήρης ανάκληση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς μπορώ να ανακαλέσω ή να αντικαταστήσω ένα σταλμένο email;

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αρχείο" και στη συνέχεια "Πληροφορίες"
  2. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός από τον οποίο στείλατε το email είναι αυτός που έχετε επιλέξει στην ενότητα "Πληροφορίες λογαριασμού"
  3. Χρησιμοποιήστε rκλήση ή αντικατάσταση αν ο λογαριασμός που χρησιμοποιείτε είναι λογαριασμός Microsoft Exchange και οι παραλήπτες των μηνυμάτων email σας βρίσκονται στο ίδιο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  4. Λάβετε υπόψη ότι η ανάκληση δεν θα λειτουργήσει εάν ο λογαριασμός σας είναι IMAP ή POP.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί επιστροφής
  6. Κάντε κλικ στο φάκελο "Sent Items" στο παράθυρο πλοήγησης
  7. Βρείτε το μήνυμα email που θέλετε να ανακαλέσετε ή να αντικαταστήσετε και κάντε διπλό κλικ σε αυτό
  8. Κάντε κλικ στο "Μήνυμα" και μετά στο "Ενέργειες" και μετά στο "Ανάκληση αυτού του μηνύματος". Μια άλλη διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι κάνοντας κλικ  "Αρχείο" και μετά "Πληροφορίες" και μετά "Επανάληψη αποστολής ή Ανάκληση" και μετά "Ανάκληση αυτού του μηνύματος"
  9. Μόλις φτάσετε στο πλαίσιο διαλόγου "Ανάκληση αυτού του μηνύματος", ορίστε μια επιλογή:
  • Εάν θέλετε να ανακαλέσετε το απεσταλμένο μήνυμα επιλέξτε "Διαγραφή μη αναγνωσμένων αντιγράφων"
  • Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το απεσταλμένο μήνυμα επιλέξτε "Διαγραφή μη αναγνωσμένων αντιγράφων και αντικατάσταση με νέο μήνυμα"

    10. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο πλαίσιο ελέγχου που λέει "Πείτε μου εάν η ανάκληση είναι επιτυχής ή αποτυγχάνει για κάθε παραλήπτη".

    11. Κάντε κλικ στο "OK" και τελειώσατε

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εάν επιλέξετε "Διαγραφή μη αναγνωσμένων αντιγράφων και αντικατάσταση με ένα νέο μήνυμα", θα ανοίξει το αρχικό email που στείλατε και μπορείτε να αρχίσετε να το επεξεργάζεστε ή να το αλλάξετε από εκεί.

Όταν σταλεί, το αρχικό μήνυμα στα εισερχόμενα του παραλήπτη θα διαγραφεί και θα αντικατασταθεί με αυτό που μόλις αλλάξατε.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές της πρακτικές, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.

Αυτή είναι η εγγύηση διατήρησης λογισμικού 360 μοιρών. Λοιπόν, τι περιμένεις? Καλέστε μας σήμερα στο +1 877 315 ​​1713 ή στείλτε μας email sales@softwarekeep.com. As λοιπόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Ζωντανής συνομιλίας.