How to Fix “Something Went Wrong” When You Start an Office App

Κατά την εκκίνηση μιας εφαρμογής του Office, ενδέχεται να εμφανιστεί αυτό το σφάλμα "Κάτι πήγε στραβά". Ακολουθούν ορισμένες γρήγορες μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.
Fix “Something Went Wrong” When You Start an Office App

Περιστασιακά, όταν ανοίγετε μια εφαρμογή του Office, η εφαρμογή μπορεί να μην λειτουργεί, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει "Κάτι πήγε στραβά ”:

Αν συμβεί αυτό σε εσάς, δοκιμάστε τα ακόλουθα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων:

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Το σφάλμα μπορεί να προκληθεί από τις διεργασίες παρασκηνίου του υπολογιστή σας. Η επανεκκίνηση της συσκευής σας, η επανασύνδεση στον λογαριασμό σας Microsoft και η εκκίνηση της εφαρμογής από νέα μπορεί να είναι αρκετά για να λειτουργήσει ξανά, γι' αυτό δοκιμάστε πρώτα αυτό.

Μέθοδος 2: Επιδιόρθωση του Office από τον Πίνακα Ελέγχου των Windows

Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, τότε ο Πίνακας Ελέγχου στα Windows σάς επιτρέπει να εκτελέσετε μια επιδιόρθωση στο Εφαρμογές Microsoft Office.

Βήμα 1 (διαφέρει για διαφορετικές εκδόσεις των Windows):

  • Windows 10: Κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Start στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας και κάντε κλικ στο Εφαρμογές και Χαρακτηριστικά. Από τη λίστα, κάντε κλικ στο πρόγραμμα του Office που θέλετε να διορθώσετε και επιλέξτε Τροποποίηση.
  • Windows 8/8.1: Κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας και κάντε κλικ στο Πίνακας ελέγχου . Ανοίξτε Προγράμματα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος. Από τη λίστα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα του Office που θέλετε να διορθώσετε και επιλέξτε Αλλαγή.
  • Windows 7: Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας και κάντε κλικ στο Πίνακας ελέγχου. Ανοίξτε Προγράμματα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος. Από τη λίστα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα του Office που θέλετε να διορθώσετε και επιλέξτε Αλλαγή.

Βήμα 2 (το ίδιο για τα Windows 10, 8/8,1 και 7):

  • Εάν σας δοθεί η επιλογή, επιλέξτε μεταξύ Γρήγορη επισκευή ή Διαδικτυακή επισκευή επιλογές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επισκευή

Σημείωση: Γρήγορη επισκευή επιδιορθώνει μόνο κατεστραμμένα αρχεία, ενώ Διαδικτυακή επιδιόρθωση διορθώνει τα πάντα

  • Διαφορετικά, απλώς επιλέξτε Επισκευή και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Μέθοδος 3: Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Microsoft Office

Εάν ούτε κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας ούτε επισκευάζετε το πρόγραμμα του Office σας δεν λειτουργεί, δοκιμάστε  απεγκατάσταση του Office σας και πραγματοποίηση νέας εγκατάστασης.

Βήμα 1: Απεγκατάσταση του Office

  • Η Microsoft προσφέρει ένα εργαλείο απεγκατάστασης στον ιστότοπό της για το οποίο μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο απευθείας λήψης για εδώ. Απλώς κατεβάστε το εργαλείο, ανοίξτε το και ακολουθήστε τις οδηγίες για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα του Office.

Σημείωση: εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εκτέλεση του εργαλείου μέσω του Internet Explorer, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως Chrome ή Firefox

  • Εάν το Εργαλείο απεγκατάστασης δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας εδώ για το πώς να κάνετε μη αυτόματα μια πλήρη απεγκατάσταση του προϊόντος του Office

Βήμα 2: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

  • Εάν χρησιμοποιήσατε το εργαλείο απεγκατάστασης της Microsoft, θα ανοίξει ξανά αυτόματα μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία απεγκατάστασης

Βήμα 3: Εκ νέουεγκατάσταση του Office

  • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία απεγκατάστασης, είστε πλέον έτοιμοι να κάνετε μια νέα εγκατάσταση του Office
  • Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε ξανά το Office απευθείας μέσω του ή, εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν είναι αξιόπιστη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office offline πρόγραμμα εγκατάστασης

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης, πρέπει να το κατεβάσετε πρώτα από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας Microsoft. Αφού το κατεβάσετε, μπορείτε να το εκτελέσετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ανησυχείτε για σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.