How to troubleshoot Microsoft Office Activation Errors

Σε αυτόν τον οδηγό, οι ειδικοί μας παρέχουν έναν αναλυτικό οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων ενεργοποίησης του Microsoft Office. Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε τις καθορισμένες εκδόσεις του Office, τα σφάλματα και την αντιμετώπιση προβλημάτων, μαζί με αναλυτικά βήματα για την ενεργοποίηση.

How to fix Microsoft Office Activation errors

Τρόπος αντιμετώπισης σφαλμάτων ενεργοποίησης

Προτού ξεκινήσουμε τη διαδικασία βήματος  ενεργοποίησης , ας αντιμετωπίσουμε τα αντιμετώπιση σφαλμάτων ενεργοποίησης.

Σφάλμα ενεργοποίησης γραφείου

Εάν το Office δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει για οποιονδήποτε λόγο, θα εμφανιστεί ως "χωρίς άδεια". Όταν συμβεί αυτό, όλες οι λειτουργίες επεξεργασίας θα απενεργοποιηθούν.

How to solve Microsoft Office 2013 activation failed

Θα δείτε στη συνέχεια ένα προϊόν χωρίς άδεια ή μη εμπορική χρήση/χωρίς άδεια προϊόν στη γραμμή τίτλου των εφαρμογών γραφείου σας.

Μπορείτε να το επαναφέρετε αφού διορθώσετε τα προβλήματα.

Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της αποτυχίας ενεργοποίησης:

Ακριβής λογαριασμός

Εάν δεν έχετε συνδεθεί σωστά στον λογαριασμό γραφείου σας, όπως η χρήση διαφορετικής διεύθυνσης, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ο λογαριασμός να μην αναγνωρίζει τον χρήστη.

How to sign up for Microsoft Account

Θα δείτε στη συνέχεια μια σημείωση που θα δείχνει "Το Office δεν μπορεί να βρει προϊόντα του Office".

Πολλαπλά αντίγραφα

Είναι εύκολο να μην παρατηρήσετε όταν έχετε εγκαταστήσει περισσότερα από ένα αντίγραφα. Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να επηρεάσει και να προκαλέσει αποτυχίες ενεργοποίησης.

Ληγμένη συνδρομή

Εάν η συνδρομή έχει λήξει, θα λάβετε ξανά ένα μήνυμα που θα αναφέρει, " δεν μπορέσαμε να βρούμε προϊόντα γραφείου". Μπορείτε απλά να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για περαιτέρω πρόσβαση.

What to do when Microsoft office Subscription expires

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Εάν το Office εξακολουθεί να δεν ενεργοποιείται, θα πρέπει να επιλέξετε τη συγκεκριμένη έκδοση του Office για πρόσθετη βοήθεια.

Σφάλμα επίτευξης ορίου

Εάν έχετε εγκαταστήσει το γραφείο σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές,  ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα "συμπληρώθηκε το εγκατεστημένο όριο".

Limit reached error when installing Office

Θα πρέπει να κάνετε λήψη ή να αποσυνδεθείτε από το Office σε άλλη συσκευή.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Office 365, 2019, 2016 και 2013

  • Για να ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα Office που δεν έχει ενεργοποιηθεί.
  • Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει πάντα να συνδέεστε στον λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για να αγοράσετε ή να εγγραφείτε στο Office.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Microsoft Office μέσω τηλεφώνου 

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βοηθήσετε να ενεργοποιήσετε το Office. Ένα από αυτά είναι μέσω του τηλεφώνου.

Έχετε υπόψη σας, ανάλογα με την έκδοση του Office που χρησιμοποιείτε. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει στο εάν η ενεργοποίηση τηλεφώνου είναι διαθέσιμη ή απενεργοποιημένη.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Microsoft Office 2013 μέσω Διαδικτύου

Μπορείτε επίσης να το ενεργοποιήσετε μέσω του internet. Στον οδηγό ενεργοποίησης, επιλέξτε "Θέλω να ενεργοποιήσω το λογισμικό μέσω Διαδικτύου".

Είτε θα επιλέξετε να πατήσετε επόμενο είτε το κουμπί enter στο πληκτρολόγιο. Ακολουθήστε τα πρόσθετα αμέσως σύμφωνα με τις οδηγίες.

Διπλότυπα

Όπως σημειώθηκε προηγουμένως, θέλετε να ελέγχετε πάντα για πολλαπλάσια. Εάν έχει εγκατασταθεί σε έναν μόνο υπολογιστή ή σε άλλον που ανήκει σε εσάς ή σε κάποιον άλλο.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα μήνυμα σφάλματος μέγιστων ενεργοποιήσεων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους άδειας χρήσης λογισμικού κατά τη μεταφορά του Office.

Νέες συσκευές Windows 10/Προεγκατεστημένες

Μπορεί να εμφανιστεί ο παραπάνω τίτλος ως μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Εάν συμβεί αυτό, πρόκειται να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Office που ήταν προεγκατεστημένος σε μια νέα συσκευή. Ωστόσο, το προϊόν γραφείου δεν συσχετίζεται με τον συγκεκριμένο λογαριασμό σας.

Αυτό συνήθως σημαίνει ότι το γραφείο εγκαθίσταται ως 365 οικιακή δοκιμή. Η δοκιμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη νέα σας συσκευή Office με ενεργοποίηση. 

Η δοκιμή είναι συνήθως καλή για 1 μήνα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ή να προσθέσετε το Office σε μια προϋπάρχουσα συνδρομή. 

Ενεργοποίηση "Νέα συμπερίληψη Windows 10"

Με αυτήν την ενεργοποίηση, δεν θα χρειαστείτε ούτε θα λάβετε εκτυπωμένο αριθμό-κλειδί προϊόντος. Ενεργοποιείτε πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης του Office.

Ένα μήνυμα θα αναφέρει, " Γεια σας, ας ενεργοποιήσουμε το Office".

Στη συνέχεια, ξεκινήστε μια εφαρμογή Office και, στη συνέχεια, επιλέξτε "ενεργοποίηση του Office". Θα δοθούν περαιτέρω προτροπές και μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για πλήρη ολοκλήρωση.

Γιατί είναι σημαντικός ένας λογαριασμός Microsoft;

Όταν η αγορά γραφείου σας περιλαμβάνεται ήδη, το κλειδί του Office θα μεταδοθεί ψηφιακά στον υπολογιστή σας.

Θα χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Microsoft στη θέση του κλειδιού προϊόντος. Αυτό διευκολύνει την επανεγκατάσταση και την επανενεργοποίηση.

Ως εκ τούτου, η κατοχή ενός λογαριασμού Microsoft αποτελεί βασικό στοιχείο για την εξαργύρωση της προσφοράς ή της αγοράς του Office.

Microsoft HUP

Εάν έχετε αγοράσει ένα προϊόν γραφείου μέσω του προγράμματος Microsoft HUP του εργοδότη σας. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ή να επανεγκαταστήσετε το Office Professional.

Υπάρχουν δύο προϊόντα μαζί με μια ενεργοποίηση του προϊόντος σας.

How to us Microsoft Home User Program-HUP

Πρώτο βήμα

Θα συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Microsoft. Απαιτείται λογαριασμός Microsoft, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη του προϊόντος του Office μέσω του ιστότοπου.

Βήμα δεύτερο

Εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος σας.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για αγορά του Office. Στη συνέχεια, θα σταλεί ένα email στη διεύθυνση εργασίας σας, ανακτώντας τον αριθμό-κλειδί προϊόντος σας.

Το επόμενο βήμα είναι να εισαγάγετε το κλειδί από το email που χρησιμοποιείται, να επιλέξετε τη χώρα ή την περιοχή σας μαζί με τη γλώσσα.

Βήμα τρίτο

Δεν είναι τόσο βήμα, αλλά ερώτηση. Θα σας ζητηθεί να ελέγξετε διαφορετικές επιλογές. Αυτό θα περιλαμβάνει συμβουλές, έρευνες και προωθήσεις.

Μετά από έλεγχο, μπορείτε να επιλέξετε, "λήψη τώρα"  

Βήμα τέταρτο

Αυτό το επόμενο βήμα εξαρτάται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Εάν χρησιμοποιείτε Edge ή Internet Explorer, θα κάνετε κλικ στο “run”  κουμπί. Εάν χρησιμοποιείτε το Chrome, θα επιλέξετε "ρυθμίσεις". Με το Firefox, θα πατήσετε απλώς το αρχείο "save" ή "αρχείο ” επιλογή.

Επιτυχής εγκατάσταση

Τέλος, η εγκατάστασή σας είναι επιτυχής μόλις δείτε τη φράση, "είσαι έτοιμοι, το Office έχει εγκατασταθεί τώρα".

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια κινούμενη εικόνα. Αυτό θα σας δείξει πώς να πλοηγηθείτε και να βρείτε εφαρμογές του Office στον υπολογιστή σας.

Κλειδί προϊόντος HUP

  • Αυτό ισχύει για Professional Plus, Project και Visio.
  • Η αποθήκευση ενός αντιγράφου του Microsoft HUP του προϊόντος σας θα είναι χρήσιμη κατά την ενεργοποίηση.
  • Θα εισαγάγετε απλώς τον αριθμό-κλειδί προϊόντος, αφού σας ζητηθεί από τον εικονικό αντιπρόσωπο υποστήριξης.
  • Αυτός ο εικονικός πράκτορας υποστήριξης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο είναι μόνο στα αγγλικά.

Ενεργοποίηση προϊόντος Microsoft Office

Επίσης, αυτό ισχύει για το Office professional plus, το project και το Visio.

  • Πρώτο βήμα: Δεν θα δημιουργήσετε νέο λογαριασμό ούτε θα συνδεθείτε . Έτσι, θα κάνετε κλικ στο "I δεν θέλω να συνδεθώ ή να δημιουργήσω νέο λογαριασμό", μόλις έκανε αυτή την ερώτηση.
  • Η επιλογή θα βρίσκεται σε έναν μικρό σύνδεσμο στο κάτω μέρος του παραθύρου.Στη συνέχεια, θα επιλέξετε, "χρησιμοποιήστε διαφορετικό λογαριασμό", μετά την επιβεβαίωση.
  • Βήμα δεύτερο: Εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος για να ενεργοποιήσετε το Office.
  • Βήμα τρίτο: Τέλος, συμφωνήστε με όλους τους όρους άδειας.

Νέο Κλειδί προϊόντος γραφείου Care

Εάν αγοράσετε ή λάβετε μια νέα Κάρτα-κλειδί προϊόντος Office, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις προτροπές που εμφανίζονται στην οθόνη μέσω του Office.com/setup. 

Αυτή θα είναι μια διαδικασία που θα γίνεται μόνο μία φορά και μπορεί να προσθέσει το νέο προϊόν του Office στον λογαριασμό σας Microsoft.

Η ρύθμιση είναι εύκολη με τρία μικρά βήματα.

  • Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειάζεστε πάντα έναν λογαριασμό Microsoft για να χρησιμοποιήσετε το Office.
  • Εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος
  • Απλώς αποκτήστε το γραφείο σας.

Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων του προϊόντος χωρίς άδεια και σφαλμάτων ενεργοποίησης στο Microsoft Office εδώ.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις ειλικρινείς επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται.Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.