How To Troubleshoot Problems When Installing Office for Business

Αυτό το άρθρο είναι ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση των πιο συνηθισμένων προβλημάτων εγκατάστασης του Office. Μάθετε πώς να κατεβάζετε και να αντιμετωπίζετε σφάλματα εγκατάστασης γραφείου
How To Fix Problems When Installing Office for Business

Το Microsoft Office είναι ένα βολικό εργαλείο για γράψιμο, δημιουργία powerpoints, δημιουργία υπολογιστικών φύλλων και πολλές άλλες δραστηριότητες που μπορεί να χρειαστείτε για την προσωπική σας ζωή ή την επιχείρησή σας. Αλλά μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε λάθη κατά την προσπάθεια εγκατάστασης ή λειτουργίας του προγράμματος. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Τρόπος λήψης και εγκατάστασης του Office 

Εάν αντιμετωπίσετε σφάλμα με το Πρόγραμμα του Office, μερικές φορές το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα m και μετά εγκαταστήστε το ξανά από την αρχή.

Για λήψη του Office σε υπολογιστή, μεταβείτε στο www.office.com και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του επαγγελματικού σας λογαριασμού. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε «Εγκατάσταση εφαρμογών του Office» από την αρχική σελίδα του Office 365. Μόλις επιλέξετε Office 365 Εφαρμογές', θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα απλά βήματα και ακολουθήσετε τις προτροπές, θα έχετε ολοκληρώσει τη λήψη του Office στον υπολογιστή σας.

Μετά τη λήψη του Office στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να βρείτε τη λήψη και να την επιλέξετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε «Ρύθμιση». Θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ρωτά εάν θέλετε να επιτρέψετε σε αυτό το πρόγραμμα να κάνει αλλαγές στη συσκευή σας. Επιλέξτε «Ναι».

Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει τότε.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε «Κλείσιμο». Θα ξέρετε ότι η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί όταν εμφανιστεί το μήνυμα "You're all set! Το Office έχει εγκατασταθεί τώρα" εμφανίζεται στην οθόνη σας. Θα εμφανιστεί επίσης πού μπορείτε να βρείτε όλες τις διαφορετικές εφαρμογές του Office στον υπολογιστή σας.

Δεν θα είναι δυνατή η επανεγκατάσταση της έκδοσης του Office 2013 επειδή δεν είναι πλέον διαθέσιμη για εγκατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση, απλώς κάνετε ενημέρωση σε νεότερη έκδοση και συνεχίζετε από εκεί.

Τρόπος λήψης και εγκατάστασης του Project και του Visio για το Office 365 

Το

Project και το Visio είναι εργαλεία που λειτουργούν παράλληλα με το πρόγραμμα Office σας. Έχετε την επιλογή να εγγραφείτε σε αυτά τα εργαλεία κατά την εγγραφή και την εγκατάσταση του Office 365. Ωστόσο, το Project και το Visio δεν είναι διαθέσιμα σε εσάς εάν είστε χρήστης Mac.

Για λήψη του Project, μεταβείτε στο www.office.com και συνδεθείτε με τις πληροφορίες στο λογαριασμό που σχετίζεται με το Microsoft Project.

  • Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε "Inεγκατάσταση εφαρμογών του Office" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Άλλες επιλογές εγκατάστασης". Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε «Έργο» και να επιλέξετε τη γλώσσα που θέλετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε «Εγκατάσταση».
  • Το Microsoft Project θα ξεκινήσει αμέσως τη λήψη.
  • Μπορείτε στη συνέχεια να βρείτε το αρχείο «Setup», να κάνετε κλικ σε αυτό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για λήψη και εγκατάσταση του Visio.

Μη απαραίτητες εφαρμογές Office 

Το Office 365 προσφέρει μερικές πολύ χρήσιμες και βολικές εφαρμογές και προγράμματα, αλλά δεν τα χρειάζεστε όλα. Ορισμένα προγράμματα δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ και θα καταλαμβάνουν μόνο αποθηκευτικό χώρο στον υπολογιστή σας.

Το

Το Microsoft Office δεν σας δίνει την επιλογή κατά την εγκατάσταση για το εάν θέλετε να διατηρήσετε ορισμένα προγράμματα ή όχι. Όλες οι εφαρμογές έρχονται με το Office και εγκαθίστανται ταυτόχρονα με την εγκατάσταση του λογισμικού. Μπορείτε να διαγράψετε τις συντομεύσεις για τις εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασής σας.

Σημείωση: Αν συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε μια εφαρμογή που δεν συνοδεύεται από το προϊόν του Office, μπορείτε να αγοράσετε μια αυτόνομη εφαρμογή .

Γιατί το Office είναι εγκατεστημένο στη μονάδα δίσκου C 

Ο λόγος που το Office εγκαθίσταται στη μονάδα C είναι επειδή εκεί είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό σας σύστημα. Η εγκατάσταση του Office απλώς πηγαίνει εκεί.

Αναβάθμιση από 32-bit σε 64-bit 

Είναι φυσιολογικό να θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό αφού το έχετε για λίγο. Οι νεότερες εκδόσεις τείνουν να προσφέρουν περισσότερα εργαλεία, περισσότερες δυνατότητες ή απλώς έχουν αναβαθμισμένο λογισμικό που κάνει ακόμη και τις πιο συνηθισμένες εργασίες πολύ πιο απλές στη χρήση. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να αναβαθμίσετε την έκδοση του Office από 32-bit σε 64-bit.

Για να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση 64 bit του Office από την έκδοση 32 bit, πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσετε το Office. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ή μπορείτε να μεταβείτε στο μενού "Έναρξη", να μεταβείτε στον "Πίνακα ελέγχου", να βρείτε το Office ανάμεσα στη λίστα προγραμμάτων εκεί, και στη συνέχεια απεγκαταστήστε το πρόγραμμα.

Πώς να εγκαταστήσετε την έκδοση 64-bit του Office

Μόλις απεγκαταστήσετε το Office, μπορείτε να εγκαταστήσετε την έκδοση 64-bit.

Για λήψη της έκδοσης 64-bit του Office, μεταβείτε στο www.office.com και συνδεθείτε. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας Microsoft για να το κάνετε. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε «Εγκατάσταση εφαρμογών του Office» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Εφαρμογές του Office 365» για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Μόλις γίνει λήψη της έκδοσης 64-bit του Office, ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αφού κάνετε κλικ στο αρχείο «Setup».

Εάν κάνετε λήψη του Office, η έκδοση 64 bit εγκαθίσταται αυτόματα εκτός εάν εντοπιστεί έκδοση 34 bit 

Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε όλες τις εφαρμογές προγράμματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Office επιλέγοντας μία από τις εφαρμογές του Office που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ανοίγοντάς το. Μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές σας του Office πληκτρολογώντας το όνομά τους στη γραμμή αναζήτησης - Excel, Powerpoint, Word, κ.λπ. - από το μενού «Έναρξη» και ανοίξτε την εφαρμογή με αυτόν τον τρόπο. Ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής.

Μόλις ανοίξετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές του Office που έχετε στη διάθεσή σας, αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης και, στη συνέχεια, ενεργοποιείται το Office.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενεργοποίηση του Πρόγραμμα του Office, θα εμφανιστεί ένας Οδηγός ενεργοποίησης. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του Οδηγού ενεργοποίησης για να προσπαθήσετε να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν και να συνεχίσετε τη διαδικασία ενεργοποίησής σας.

Εάν αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα κατά την προσπάθεια λήψης, εγκαταστήστε ή αντιμετώπιση προβλημάτων οποιασδήποτε από τις εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες στο πρόγραμμα του Office και δεν φαίνεται να μπορείτε να φτάσετε πουθενά, ένας εκπρόσωπος του Microsoft Office είναι πάντα διαθέσιμος.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office σε διαφορετική μονάδα δίσκου από τη μονάδα δίσκου C:;

Μπορείτε μόνο να εγκαταστήσετε το Office στη μονάδα δίσκου συστήματος όπου έχετε εγκαταστήσει το λειτουργικό σας σύστημα. Αυτό βρίσκεται πιο συχνά στη μονάδα δίσκου C:.

Είναι δυνατή η εγκατάσταση του Office σε ένα Chromebook;

Δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσετε τις εκδόσεις Mac ή επιτραπέζιου υπολογιστή του Office στο Chromebook σας. Ωστόσο, ανάλογα με τον τύπο του Chromebook που διαθέτετε, ενδέχεται να εξακολουθείτε να μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές του Office για κινητά.

Πώς να διορθώσετε προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την προσπάθεια εγκατάστασης του Microsoft Office 

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την προσπάθεια εγκατάστασης του Office σε υπολογιστή, προσπαθήστε πρώτα να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας και μετά προσπαθήστε να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ξανά το Office. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε απεγκατάσταση του Office και, στη συνέχεια, να προσπαθήσετε να το επανεγκαταστήσετε .

Εάν καμία από αυτές τις προσπάθειες δεν είχε αποτέλεσμα, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη του Office. Για παράδειγμα, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office σε υπολογιστές που εκτελούνται με προγράμματα Windows Vista ή Windows XP.

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε λήψη του Office με επιτυχία, μπορείτε να επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης. Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Office offline μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε τείχη προστασίας, προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, προγράμματα προστασίας από ιούς ή ακόμη και πιθανούς διακομιστές μεσολάβησης που ενδέχεται να συμβεί κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της Access 

Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε την Access στον υπολογιστή σας, παρόλο που περιλαμβανόταν στη συνδρομή σας στο Office 365, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες επιλογές.

Ενημερώστε το τρέχον εγκατεστημένο Office 

  • Πρώτα, ξεκινήστε ανοίγοντας μια εφαρμογή του Office, για παράδειγμα, Excel ή Word και δημιουργήστε ένα νέο έγγραφο
  • Πλοηγηθείτε στην κορδέλα και επιλέξτε Αρχείο και μετά Λογαριασμός
  • Βρείτε την ενότητα Πληροφορίες προϊόντος και μετά επιλέξτε Επιλογές ενημέρωσης, μετά επιλέξτε Ενημέρωση τώρα
  • Όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση, μπορείτε τώρα να πατήσετε Έναρξη. Στη συνέχεια, αναζητήστε την Access στη λίστα των εφαρμογών σας.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι το Office θα μπορεί να ληφθεί μόνο σε υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 ή νεότερη έκδοση. Δεν μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την Access σε υπολογιστή Mac.

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε άδεια 

  •  Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι. Εάν δεν είστε, τότε συνδεθείτε είτε με το λογαριασμό του σχολείου είτε της εργασίας σας.
  • Πλοηγηθείτε στην κεφαλίδα του προγράμματος περιήγησης και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, και μετά στις Ρυθμίσεις της εφαρμογής μου. Τέλος, μεταβείτε στο Office 365.

How to check your Office 365 Subscription

  • Όταν βρίσκεστε στη σελίδα Ο λογαριασμός μου , επιλέξτε Συνδρομές

How to check if your office 365 subscription is active

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορείτε να προβάλλετε όλες τις υπηρεσίες για τις οποίες έχετε άδεια χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης έκδοσης για υπολογιστή του Office, του OneDrive για επιχειρήσεις, του SharePoint Online ή Exchange Online.

Εάν δεν βλέπετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Office για υπολογιστές στη λίστα, τότε ο διαχειριστής σας πιθανότατα δεν σας έχει εκχωρήσει άδεια χρήσης του Office.

Τι γίνεται αν είστε δάσκαλος ή μαθητής και δεν βλέπετε την επιλογή εγκατάστασης του Office;

Μπορεί να πληροίτε τα κριτήρια για το Office 365 Education, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει Powerpoint, Excel, Word και OneNote. Η μόνη προϋπόθεση για να ξεκινήσετε είναι μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σχολείου. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε τις απαιτήσεις συστήματος για το Office.

Εάν διαθέτετε λειτουργικό σύστημα που δεν είναι συμβατό με το Office 365, ενδέχεται να εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο Office Online στο σύστημα προγράμματος περιήγησης του υπολογιστή σας.

Η εγκατάσταση του γραφείου έχει παγώσει ή σταματά στο 90%

Εάν η διαδικασία εγκατάστασης του Office διαρκεί πολύ, μπορεί να βρίσκεστε σε αργή σύνδεση ή μπορεί να προσπαθείτε να κάνετε λήψη ή να εγκαταστήσετε κάτι άλλο στο παρασκήνιο.

Το κουμπί Εγκατάσταση δεν εγκαθιστά το Office 

Εάν το κουμπί εγκατάστασης δεν σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Office, τότε είναι πιθανό η συνδρομή σας να έχει λήξει. Θα χρειαστεί να ανανεώσετε τη συνδρομή σας πριν συνεχίσετε.

KERNEL32.dll κατά την προσπάθεια εγκατάστασης του Office 365 ή άλλων ζητημάτων απαιτήσεων συστήματος 

Πρώτον, μπορείτε να ελέγξετε ότι το σύστημά σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για λήψη του Office. Η προσπάθεια λήψης του Office σε υπολογιστές με Windows Vista ή Windows XP ενδέχεται να οδηγήσει σε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι η δυναμική βιβλιοθήκη KERNEL32.dll δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Αυτό συμβαίνει επειδή μια νεότερη έκδοση του Office δεν μπορεί να υποστηριχθεί σε αυτές τις εκδόσεις των Windows.

Κατάλληλη αναβάθμιση σε Office 2016 

Όταν βρίσκεστε στη Συνδρομή σας στο Office 365, θα δείτε μια ειδοποίηση αναβάθμισης στη γραμμή μενού των εφαρμογών του Office. Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να ενημερώσετε την έκδοσή σας με μη αυτόματο τρόπο, πραγματοποιώντας είσοδο στο Office 365.

Πρόβλημα κατά τη σύνδεση

Λάβετε υπόψη ότι η Microsoft διαθέτει περισσότερους από έναν τύπους υπηρεσιών του Office 365. Κάθε υπηρεσία θα έχει τη δική της μοναδική σελίδα σύνδεσης. Το πού θα συνδεθείτε εξαρτάται από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Εάν συνδέεστε με τον λογαριασμό εργασίας ή σχολείου σας, τότε αυτός είναι ο λογαριασμός που δημιουργήσατε εσείς ή κάποιος άλλος στον οργανισμό σας.

Προϊόν χωρίς άδεια χρήσης ή ζητήματα ενεργοποίησης

Διατηρήστε το πρόγραμμα του Office 365 ενεργό γιατί θα σας ζητηθεί να συνδέεστε τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες. Εάν η συνδρομή σας δεν έχει λήξει ακόμα , το Office θα ενεργοποιήσει ξανά τη συνδρομή όταν συνδεθείτε.

Απενεργοποίηση εγκατάστασης

Είστε περιορισμένοι στην ενεργοποίηση του Office σε 5 υπολογιστές. Εάν έχετε εξαντλήσει και τις πέντε αυτές εγκαταστάσεις και θέλετε να εγκαταστήσετε το Office σε άλλον υπολογιστή, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε μία από τις προηγούμενες εγκαταστάσεις σας.

Η

απενεργοποίηση και εγκατάσταση δεν θα καταργήσει πλήρως από τη συσκευή σας. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office σε αυτόν τον υπολογιστή μέχρι να εγκατασταθεί ξανά.

Επεξεργαστείτε έγγραφα χρησιμοποιώντας εφαρμογές του Office στο τηλέφωνό σας

Τις περισσότερες φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας για να κάνετε βασική επεξεργασία. Ωστόσο, εάν έχετε πρόσβαση στην κατάλληλη συνδρομή του Office 365, τότε μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πρόσθετες λειτουργίες της εφαρμογής σε κινητά.

Τι γίνεται εάν αλλάξατε πρόσφατα το πρόγραμμα του Office 365 και λαμβάνετε τώρα μηνύματα ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Office; Η εγκατάσταση του Office το συνδέει αυτόματα με το πρόγραμμα του Office 365. Επομένως, εάν εσείς ή τα μέλη του οργανισμού σας λάβετε σφάλματα Ειδοποίηση λογαριασμού ή Προϊόν χωρίς άδεια στο Office, τότε η έκδοση του Πρέπει να εγκατασταθεί το Office που συνοδεύει το νέο πρόγραμμα του Office 365. Στη συνέχεια, η παλιά έκδοση πρέπει να απεγκατασταθεί.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.