How to Uninstall Microsoft Office Software

Το Microsoft Office σας έχει αναπτύξει σφάλματα ή έχει καταστραφεί; Αν ναι. Μάθετε πώς να απεγκαταστήσετε το Microsoft Office πριν κάνετε μια νέα εγκατάσταση εδώ.
How to Uninstall Microsoft Office Software

Μερικές φορές, εάν το λογισμικό Microsoft Office αναπτύσσει ορισμένα σφάλματα ή καταστραφεί, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε σφάλματα μηνύματα κάθε φορά που προσπαθείτε να το χρησιμοποιήσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να θέλετε να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα του Office και μετά να κάνετε μια νέα εγκατάσταση. Επίσης, εάν σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση σε διαφορετική έκδοση του Office, μπορεί να σας βοηθήσει να απεγκαταστήσετε πρώτα την αρχική έκδοση πριν εγκαταστήσετε τη νέα.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους απεγκατάστασης προγραμμάτων σε λειτουργικά συστήματα Windows είναι μέσω του Πίνακα ελέγχου των Windows.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ωστόσο, η Microsoft έχει αναπτύξει ένα εργαλείο απεγκατάστασης ή "Easy Fix" για το Office, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε. Το εργαλείο διατίθεται δωρεάν από τη Microsoft στο διαδίκτυο και μπορείτε να βρείτε έναν άμεσο σύνδεσμο λήψης για αυτό εδώ.

Εάν καμία από αυτές τις επιλογές δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε το Office χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο οδηγό μας εδώ.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε πέρα ​​από την SoftwareKeep. Είμαστε Πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.