How To Download and Install the Windows 10 21H2 (November 2021 Update)

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 10 21H2 τώρα, επιλέξτε Έναρξη > Ρυθμίσεις > Windows Update > Έλεγχος για ενημερώσεις. Επιλέξτε να το εγκαταστήσετε τώρα.
How To Download and Install the Windows 10 21H2 (November 2021 Update)

Τρόπος λήψης και εγκατάστασης της ενημέρωσης των Windows 10 21H2 Νοεμβρίου 2021

 

Τα Windows 10 είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα, αλλά ακόμη και τα καλύτερα χρειάζονται ενημερώσεις από καιρό σε καιρό. Το Windows 10 21H2 (γνωστό και ως Ενημέρωση Νοεμβρίου 2021) είναι μία από αυτές τις ενημερώσεις.

 

Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα σας δείξουμε πώς να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε! Αυτή η ενημέρωση περιέχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες που δεν θέλετε να χάσετε, επομένως φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την ανάρτηση.

 

Download and Install the Windows 10 21H2 (Nov 2021 Update)



Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 10 Nov 2021, γνωστή και ως έκδοση 21H2, τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα που είναι απαραίτητα για τη λήψη και την εγκατάσταση της ενημέρωσης στον υπολογιστή σας.

 

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλοι οι υπολογιστές συμβατοί με την ενημέρωση του Νοεμβρίου 2021, επομένως φροντίστε να ελέγξετε τη συμβατότητα του συστήματός σας προτού συνεχίσετε.

 

Εάν ο υπολογιστής σας είναι συμβατός, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης.

 

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση των Windows 10 21H2;

 

Η ενημέρωση των Windows 21H2 είναι μια σημαντική ενημέρωση των Windows και περιέχει πολλές νέες δυνατότητες και αλλαγές, όπως:

 

  • Δεν υπάρχει πλέον Πίνακας Ελέγχου Συστήματος — Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το σύστημά σας έχουν ενοποιηθεί σε μία σελίδα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσετε το σύστημά σας χάρη σε λειτουργίες όπως η αντιγραφή πληροφοριών με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Το νέο ενσωματωμένο Microsoft Edge — Η Microsoft με χαρά ανακοινώνει ότι αυτή είναι η πρώτη έκδοση των Windows 10 που περιέχει το νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium.
  • Πρόσβαση σε εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας — Η Microsoft προσθέτει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή "Το τηλέφωνό σας" για "ορισμένα smartphone Samsung." Εάν διαθέτετε ένα από αυτά τα τηλέφωνα, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας Windows 10 για να προβάλετε τις εφαρμογές Android του τηλεφώνου σας.
  • Οπτική αναθεώρηση του μενού "Έναρξη" — Τα νέα "Πλακίδια με επίγνωση θεμάτων" θα αλλάξουν το φόντο του μενού "Έναρξη" είτε σε ανοιχτό είτε σε σκούρο, ανάλογα με το στυλ των Windows 10 που χρησιμοποιείτε.
  • Αλλαγή ρυθμού ανανέωσης στις Ρυθμίσεις — Η εφαρμογή Ρυθμίσεις σάς επιτρέπει τώρα να προσαρμόσετε τον ρυθμό ανανέωσης του υπολογιστή σας αντί να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τον παλιό Πίνακα Ελέγχου.
  • Αυτόματη εναλλαγή σε λειτουργία tablet — Τα Windows θα μετακινηθούν τώρα στη νέα λειτουργία tablet που εισήχθη σε μια προηγούμενη ενημέρωση χωρίς προτροπή ή ειδοποίηση.
  • Βελτιώσεις ειδοποιήσεων — Οι ειδοποιήσεις στα Windows 10 διαθέτουν πλέον ένα λογότυπο εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε αμέσως ποιο πρόγραμμα τις δημιούργησε, καθώς και ένα κουμπί "x" για την απόρριψή τους.
  • Βελτιώσεις Σύγχρονης Διαχείρισης Συσκευών (MDM) — Με τις νέες ρυθμίσεις Τοπικών χρηστών και ομάδων, οι επαγγελματίες πληροφορικής μπορούν πλέον να ελέγχουν τους λογαριασμούς χρηστών για συσκευές με παρόμοια ευκολία όπως θα έκαναν στον δικό τους σταθμό εργασίας.

 

Και πολλά άλλα!

 

Όπως μπορείτε να δείτε, η ενημέρωση των Windows 10 21H2 αξίζει τον κόπο για ενημέρωση. Μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε το Windows Update και να εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 21H2 όταν είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως, μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο την ενημέρωση του Νοεμβρίου 2021 χρησιμοποιώντας τον παρακάτω οδηγό!

 

Τρόπος λήψης της ενημέρωσης των Windows 10 21H2

 

Πριν εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 10 21H2, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι συμβατός με αυτήν. Πρέπει να πληροίτε ένα σύνολο ελάχιστων απαιτήσεων συστήματος για να μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης:

 

Απαιτήσεις συστήματος Windows 10 21H2

 

  • Επεξεργαστής: 1GHz ή ταχύτερη CPU ή σύστημα σε τσιπ (SoC)
  • Μνήμη: 1GB (32-bit) ή 2GB (64-bit)
  • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 32 GB καθαρή εγκατάσταση ή 16 GB (32 bit) ή 20 GB (64 bit) υπάρχουσα εγκατάσταση
  • Γραφικά: DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με WDDM 1.0 πρόγραμμα οδήγησης.
  • Οθόνη: ανάλυση 800×600 ή μεγαλύτερη

 

Αφού βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι εξοπλισμένη για ενημέρωση, μπορείτε να προχωρήσετε σε έναν από τους παρακάτω οδηγούς. Θα σας βοηθήσουμε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 10 21H2 με μη αυτόματο τρόπο.

 

Μέθοδος 1. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις

 

Ο πιο τυπικός τρόπος απόκτησης μιας νέας ενημέρωσης των Windows 10 είναι μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Αυτή είναι η πιο γρήγορη διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν θέλετε να κάνετε ενημέρωση στην έκδοση των Windows 10 21H2. Ακολουθούν όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενημερώσετε μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

 

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Windows κάτω αριστερά στην οθόνη σας για να εμφανιστεί το μενού Έναρξη. Επιλέξτε Ρυθμίσεις ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Windows + I.
    windows settings
  2. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Ενημέρωση και ασφάλεια. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες ρυθμίσεις του Windows Update και να επιλέξετε πότε θα λαμβάνετε ενημερώσεις.
    windowsupdate
  3. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε στην προεπιλεγμένη καρτέλα Windows Update. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις και περιμένετε μέχρι τα Windows να βρουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν εμφανίζονται ενημερώσεις, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προβολή όλων των προαιρετικών ενημερώσεων για να τις δείτε και να τις εγκαταστήσετε.
    windows update
  4. Όταν τα Windows εντοπίσουν μια νέα ενημέρωση, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση. Περιμένετε να γίνει λήψη των Windows και εφαρμόστε τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Μέθοδος 2. Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

 

Η Microsoft διανέμει ένα Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενημέρωση ή την επανεγκατάσταση διαφόρων εκδόσεων των Windows. Ευτυχώς, η ενημέρωση των Windows 10 21H2 είναι διαθέσιμη προαιρετικά και μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα οποιαδήποτε συσκευή με αυτήν την έκδοση του συστήματος μέσα σε λίγα λεπτά.

  1. Κατεβάστε το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10 για την έκδοση 21H2. Αυτή η λήψη δεν πρέπει να διαρκέσει πολύ. Το αρχείο θα αποθηκευτεί στην προεπιλεγμένη τοποθεσία λήψης του προγράμματος περιήγησής σας.
  2. Μετά την ολοκλήρωση της λήψης, εκκινήστε το MediaCreationTool21H2.αρχείο exe.
    media creation tool
  3. Όταν σας ζητηθεί από τον Έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC), κάντε κλικ στο Ναι για να επιτρέψετε στην εφαρμογή να εκκινήσει με δικαιώματα διαχειριστή. Εάν χρησιμοποιείτε έναν τοπικό λογαριασμό που δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας.
    install media creaiton tool
  4. Κάντε κλικ στο Αποδοχή για να συμφωνήσετε με τις ισχύουσες σημειώσεις και τους όρους άδειας χρήσης από τη Microsoft.
  5. Επιλέξτε εάν θέλετε να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας αυτήν τη στιγμή ή να δημιουργήσετε ένα μέσο εγκατάστασης για διαφορετικό υπολογιστή. Αφού κάνετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στο Επόμενο.
    acept and install
  6. Ο οδηγός εγκατάστασης των Windows 10 πρόκειται να πραγματοποιήσει λήψη της ενημέρωσης των Windows 10 21H2 και να την εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πολύ, ανάλογα με την ταχύτητα λήψης και τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας.
    install windows 10 version update

Μέθοδος 3. Κάντε λήψη του πακέτου Enablement (μόνο έκδοση 2004)

 

Εκτελείτε αυτήν τη στιγμή Windows 10 2004; Μπορείτε εύκολα να κάνετε το άλμα στη νεότερη ενημέρωση των Windows 10 21H2 κατεβάζοντας απλώς ένα πακέτο ενεργοποίησης. Αντί να εγκαταστήσετε το πλήρες λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να κάνετε λήψη του μικρότερου αρχείου πακέτου ενεργοποίησης.

 

 

Κάντε διπλό κλικ στο πακέτο MSU αφού κατεβάσετε το αρχείο που απαιτείται για το λειτουργικό σας σύστημα και αφήσετε τη συσκευή σας να εγκατασταθεί.

 

Τελικές σκέψεις

 

Όλα αυτά είναι για αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο μη αυτόματης εγκατάστασης της ενημέρωσης των Windows 10 21H2. Φροντίστε να επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπό μας για περισσότερα άρθρα τεχνολογίας, οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων και νέα!

 

Εν τω μεταξύ, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τον υπολογιστή σας ή άλλες συσκευές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια. Η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την τεχνολογία σας ομαλά.

 

Ακολουθήστε το Blog μας για περισσότερα υπέροχα άρθρα σαν αυτό! Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε το Κέντρο βοήθειας για πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων.

 

Ένα ακόμη πράγμα

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και αποκτήστε έγκαιρη πρόσβαση στις αναρτήσεις ιστολογίου, τις προσφορές και τους εκπτωτικούς κωδικούς μας. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε! Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σύντομα.

 

Προτεινόμενα άρθρα

 

» Πώς να διορθώσετε τα συνήθη προβλήματα της ενημέρωσης των Windows 10 Μαΐου 2020
» Πώς να διορθώσετε το Windows Update που κόλλησε κατά τη λήψη μετά την αναβάθμιση των Windows 10
» Διόρθωση "Στοιχεία του Windows Update πρέπει να επιδιορθωθεί» Σφάλμα στα Windows 10

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ερωτήσεις ή αιτήματα που θέλετε να καλύψουμε.