How To Fix the Hulu Playback Failure Error in Under 5 Minutes

Εάν αντιμετωπίζετε το σφάλμα "αποτυχία αναπαραγωγής" όταν παρακολουθείτε το Hulu, έχουμε μερικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση αυτής της αποτυχίας του Hulu.
How To Fix the Hulu Playback Failure Error in Under 5 Minutes

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα αποτυχίας αναπαραγωγής Hulu;

Το Hulu είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ροής βίντεο που φέρνει στους συνδρομητές του Hulu Plus τα πιο πρόσφατα τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες, Hulu Originals και πολλά άλλα. Το Hulu προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή για νέους πελάτες για να απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη περιεχομένου του Hulu. Είτε έχετε ήδη πληρώσει για την υπηρεσία Hulu είτε όχι, θα πρέπει να μπορείτε να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο σε αυτήν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το Hulu είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής εκεί έξω, αλλά τι συμβαίνει όταν λαμβάνετε το σφάλμα "αποτυχία αναπαραγωγής"; Θα σας εμποδίσει να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στον ιστότοπο. Το σφάλμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό επειδή δεν είναι πάντα σαφές πώς να το διορθώσετε.

Αν παρακολουθείτε το Hulu και ξαφνικά εμφανιστεί ένα σφάλμα αποτυχίας αναπαραγωγής, μην πανικοβληθείτε! Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τις μεθόδους εργασίας για την επίλυση του προβλήματος.

Τι προκαλεί το σφάλμα αποτυχίας αναπαραγωγής στο Hulu;

Αυτό το σφάλμα συνήθως ενεργοποιείται όταν οι διακομιστές Hulu αποτυγχάνουν να επικοινωνήσουν με τη συσκευή σας. Όταν αποστέλλεται ένα αίτημα από εσάς για βίντεο, αλλά ο διακομιστής δεν μπορεί να το λάβει, το σφάλμα αποτυχίας αναπαραγωγής σάς ενημερώνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν η συσκευή του χρήστη δεν μπορεί να συνδεθεί με διακομιστές Hulu, τότε θα δει αυτό το μήνυμα σφάλματος. Η εφαρμογή ενδέχεται να μην μπορεί να αναπαράγει βίντεο λόγω ή λόγω προβλημάτων δικτύου σε κάθε άκρο - στο σπίτι σας και στους διακομιστές Hulu. Μπορεί να δείτε ένα πρόβλημα όπως:

"Αποτυχία αναπαραγωγής Hulu: Λυπούμαστε, αλλά παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή αυτού του βίντεο. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας και δοκιμάστε ξανά. (5003)”

Εάν το πρόβλημα βρίσκεται στο τέλος σας, μπορείτε να δοκιμάσετε τις παρακάτω μεθόδους για να το διορθώσετε.

Διορθώθηκε: Hulu «Αποτυχία αναπαραγωγής. Κάντε επανεκκίνηση της εφαρμογής”

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους διακομιστές του Hulu, δοκιμάστε αυτές τις λύσεις. Ο πιο συνηθισμένος λόγος για αυτό το σφάλμα είναι προβλήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο, οπότε ας ξεκινήσουμε από εκεί!

Προϋπόθεση: Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή Hulu

Μπορεί να αναρωτιέστε πώς να επαληθεύσετε εάν το πρόβλημα είναι με τη σύνδεσή σας, τη συσκευή σας ή τους διακομιστές του Hulu. Ευτυχώς, είναι εύκολο να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή αμέσως μόλις έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο που λειτουργεί.

Μπορείτε πάντα να ελέγξετε τον επαληθευμένο λογαριασμό Hulu Support στο Twitter για να δείτε τυχόν ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της υπηρεσίας. Πάντα δημοσιεύουν ενημερώσεις όταν συμβαίνει μεγάλη διακοπή λειτουργίας και μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους εάν έχετε δικό σας λογαριασμό στο Twitter.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια νέα ενημέρωση στον επίσημο λογαριασμό, δοκιμάστε να μεταβείτε σε έναν ιστότοπο όπως το Downdetector. Αυτοί οι ιστότοποι συλλέγουν αναφορές από χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με έναν συγκεκριμένο ιστότοπο ή υπηρεσία. Μπορείτε εύκολα να δείτε εάν το πρόβλημα είναι τοπικό στην περιοχή σας και να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για να προσδιορίσετε εάν το πρόβλημα είναι με το μέρος σας.

Μέθοδος 1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Η κύρια αιτία του σφάλματος αποτυχίας αναπαραγωγής στο Hulu προκαλείται από τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας είναι σταθερή και λειτουργεί σωστά. Το Hulu είναι μια υπηρεσία ροής που προσφέρει μια εκτενή βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προβολή της αγαπημένης σας εκπομπής ή ζωντανής αθλητικής εκδήλωσης στο Hulu, φροντίστε να ελέγξετε αν υπάρχουν προβλήματα με την ταχύτητα του Διαδικτύου! Συνιστούν ελάχιστη ταχύτητα Διαδικτύου 3 Mbps για κανονική ροή και 8 Mbps κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων.

Για να ελέγξετε την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να μεταβείτε στο Speedtest.net σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή και εκτελέστε τη δοκιμή. Εάν το αποτέλεσμά σας είναι χαμηλότερο από αυτό που συνιστά η Hulu, μπορεί να έχετε πρόβλημα. Εάν συμβαίνει αυτό, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον ISP σας.

Μέθοδος 2. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή και της συσκευής σας

Είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε προσωρινό πρόβλημα με τη συσκευή από την οποία κάνετε steam ή να χρειάζεται επανεκκίνηση του μόντεμ σας. Εάν κάνετε streaming από τηλεόραση, φροντίστε να την απενεργοποιήσετε εντελώς και μετά να την ενεργοποιήσετε ξανά.

Για επανεκκίνηση ενός δρομολογητή/μόντεμ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Εντοπίστε το κουμπί λειτουργίας στο δρομολογητή σας και απενεργοποιήστε τη συσκευή.
  2. Περιμένετε λίγα λεπτά. Συνιστούμε να περιμένετε μεταξύ τριών έως πέντε λεπτών για να επιτρέψετε στον δρομολογητή και το δίκτυό σας να κλείσουν σωστά.
  3. Ενεργοποιήστε ξανά τον δρομολογητή σας.

Μετά την ολοκλήρωση αυτών των βημάτων, δοκιμάστε ξανά να κάνετε ροή βίντεο ή ζωντανή ροή στο Hulu. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε εάν το πρόβλημα αποτυχίας αναπαραγωγής εξακολουθεί να υπάρχει ή όχι.

Μέθοδος 3. Μετάβαση σε χαμηλότερη ποιότητα ροής

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ροής στο Hulu, συνιστούμε να μειώσετε την ποιότητά σας. Είναι πιθανό το Διαδίκτυό σας ή η συσκευή που χρησιμοποιείται για τη ροή να μην μπορεί να χειριστεί μεγάλα αρχεία. Καλύτερη ποιότητα σημαίνει μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου και μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου σημαίνει μεγαλύτερη πίεση στους πόρους σας.

Χαμηλότερη ποιότητα αναπαραγωγής Hulu στον ιστό

Όπως σε μια πλατφόρμα όπως το YouTube, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ποιότητα αναπαραγωγής στο Hulu για τον ιστό. Ακολουθούν οι απλές οδηγίες:

  1. Κατά την αναπαραγωγή, κάντε κλικ στο εικονίδιο γρανάζι για πρόσβαση στις ρυθμίσεις ελέγχου ποιότητας.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ποιότητα από το μενού περιβάλλοντος.
  3. Επιλέξτε μια χαμηλότερη ποιότητα από αυτήν που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.

Χαμηλότερη ποιότητα αναπαραγωγής Hulu σε πλατφόρμες για κινητές συσκευές

Για τη διατήρηση δεδομένων, η προεπιλεγμένη ρύθμιση για το Hulu σε κινητές συσκευές είναι η Εξοικονόμηση δεδομένων. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την εντός εφαρμογής από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

  1. Από την οθόνη Αρχική, επιλέξτε το εικονίδιο λογαριασμός σε κινητές συσκευές Android και iOS για πρόσβαση στις ρυθμίσεις ελέγχου ποιότητας.
  2. Πατήστε στο Ρυθμίσεις και μετά πατήστε Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.
  3. Επιλέξτε μια ρύθμιση χαμηλότερης ποιότητας από αυτή που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να επιστρέψετε στην Εξοικονόμηση δεδομένων εάν την έχετε αλλάξει στο παρελθόν.

Μέθοδος 4. Κάντε αλλαγές στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής σας έχει ρυθμιστεί σωστά για να χειρίζεται τη ροή Hulu.

  • Δώστε προτεραιότητα στη συσκευή ροής. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον δρομολογητή σας να δίνει προτεραιότητα στην κίνηση που προέρχεται από μια συγκεκριμένη συσκευή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις DNS. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση κατά τη ροή Hulu μέσω Wi-Fi στο σπίτι σας, βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής σας δίνει προτεραιότητα στη συσκευή τηλεόρασης.
  • Αποσυνδέστε άλλες συσκευές. Αποσυνδέστε όλες τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε για να βεβαιωθείτε ότι το εύρος ζώνης σας δεν είναι περιορισμένο. Αυτό θα βοηθήσει επίσης εάν υπάρχουν και άλλοι υπολογιστές, smartphone ή κονσόλες παιχνιδιών συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο!
  • Αλλάξτε τη διεύθυνση DNS σας. Για να αποφύγετε σφάλματα όπως η αποτυχία αναπαραγωγής Hulu, δοκιμάστε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή ονομάτων τομέα (DNS) του δρομολογητή σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί ξανά!
  • Αγοράστε νέο δρομολογητή. Μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε έναν δρομολογητή πολλαπλών ζωνών που σας επιτρέπει να δίνετε προτεραιότητα στην κυκλοφορία ροής. Αυτό θα σταματήσει οποιαδήποτε παρεμβολή στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και θα σας επιτρέψει να είστε ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι τα βίντεο Hulu εκτελούνται ομαλά!

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα αφού δοκιμάσετε όλες αυτές τις λύσεις, τότε η διαγραφή ή η επαναφορά της εφαρμογής Hulu στη συσκευή σας μπορεί να βοηθήσει.

Μέθοδος 5. Μετάβαση σε ενσύρματη σύνδεση

Δεν λειτούργησε τίποτα μέχρι στιγμής; Υπάρχει ακόμα λύση! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα αναπαραγωγής με αποτυχία αναπαραγωγής Hulu, δοκιμάστε να μεταβείτε σε ενσύρματη σύνδεση. Οι ενσύρματες συνδέσεις όπως το Ethernet παρέχουν πιο σταθερή και αξιόπιστη ροή από τις ασύρματες. Δεν αντιμετωπίζουν διακυμάνσεις στη διαθεσιμότητα δεδομένων, παρέχοντας άμεση σύνδεση.

Οι ενσύρματες συνδέσεις είναι δημοφιλείς για όλα τα πράγματα στο διαδίκτυο, ας είναι παιχνίδια ή άλλες διαδικτυακές δραστηριότητες όπου η ανταπόκριση δεν είναι πάντα απαραίτητη, αλλά η ακρίβεια εξακολουθεί να έχει σημασία. Οι ενσύρματοι δρομολογητές είναι πολύ καλύτεροι όχι μόνο για καλύτερη ποιότητα βίντεο, αλλά και λιγότερο buffer όταν παρακολουθείτε Hulu.

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το σφάλμα αποτυχίας αναπαραγωγής Hulu εξαφανίζεται εντελώς όταν χρησιμοποιείτε ενσύρματες συνδέσεις. Δοκιμάστε το, λοιπόν, και δείτε πώς θα πάει!

Τελικές σκέψεις

Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε το σφάλμα αποτυχίας αναπαραγωγής του Hulu, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας ή να φορτώσετε ξανά την εφαρμογή Hulu. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να ενημερώσετε το λογισμικό σας ή κάντε κάποιες αλλαγές στο δρομολογητή σας όπως περιγράφεται παραπάνω. Τέλος, εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Hulu για βοήθεια!

Όπως πάντα, μη διστάσετε να απευθυνθείτε με ερωτήσεις ή αιτήματα που θέλετε να καλύψουμε. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση στις αναρτήσεις ιστολογίου, τις προσφορές και τους κωδικούς έκπτωσης όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο! Θα έχετε την καλύτερη τιμή για όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε στο SoftwareKeep.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε! Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σύντομα.

Προτεινόμενα άρθρα

» Πώς να διορθώσετε όταν δεν έχετε ήχο στο YouTube
» Αργό Internet στα Windows 10; Δείτε πώς μπορείτε να το λύσετε
» Πώς να διορθώσετε το "Σφάλμα απόδοσης ήχου" στο YouTube

Εξερευνήστε το ιστολόγιό μας και το Κέντρο βοήθειας για περισσότερα!