Windows OS Shortcuts That Make Your Life Easier

Πόσο καλά γνωρίζετε τον τρόπο που περνάτε από το λειτουργικό σας σύστημα Windows; Ακολουθούν ορισμένες συντομεύσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows για να κάνουν τη ζωή σας εύκολη.
Windows OS Shortcuts That Make Your Life Easier

Ζούμε σε μια κοινωνία που εκτιμά την αποτελεσματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα «hacks» είναι τόσο δημοφιλή. Εάν μπορείτε να κάνετε κάτι στο μισό χρόνο, γιατί να μην το κάνετε;

Οι συντομεύσεις των Windows κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. αυξάνουν την παραγωγικότητα εξαλείφοντας τα περιττά βήματα που απελευθερώνουν χρόνο για να ολοκληρώσετε την εργασία που έχετε.

Θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στις εντολές που χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στο μενού κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κάτι με τα Windows.

Κοινές συντομεύσεις των Windows που θα θέλετε να μάθετε τώρα

Η εκτύπωση μιας λίστας συντομεύσεων μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα Windows πιο γρήγορα.

Δημοσιεύστε το σε κοντινή απόσταση, ώστε να μπορείτε να το αναφέρετε μέχρι να δεσμεύσετε τις εντολές στη μνήμη. Εάν έχετε έναν πίνακα ανακοινώσεων ή έναν πίνακα ξηρής διαγραφής, μπορείτε εύκολα να γράψετε τις εντολές σε ένα μέρος όπου θα τις βλέπετε συχνά.

Μερικές από τις πιο κοινές συντομεύσεις Windows 10 που θα χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν:

  • CTRL+A. Σας επιτρέπει να επιλέξετε όλα τα στοιχεία σε ένα παράθυρο ταυτόχρονα.
  • CTRL+SHIFT+N. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν νέο φάκελο όποτε τον χρειάζεστε.
  • ΠΛΗΚΤΡΟ WINDOWS+SHIFT+ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΕΛΟΣ/ΔΕΞΙ ΒΕΛΟΣ. Μετακινήστε ένα παράθυρο σε μια δεύτερη οθόνη. Αυτό είναι βολικό εάν χρησιμοποιείτε πολλές οθόνες για να εργαστείτε.
  • ΠΛΗΚΤΡΟ WINDOWS+D. Ελαχιστοποιεί τα ανοιχτά παράθυρα.
  • ΠΛΗΚΤΡΟ WINDOWS+Επάνω βέλος. Μεγιστοποίηση παραθύρου.
  • CTRL+SHIFT+ESC. Σας επιτρέπει να ανοίξετε τη διαχείριση εργασιών και να επιλέξετε μια εντολή.
  • ALT+F4. Κλείστε το παράθυρο στο οποίο εργάζεστε.
  • ΠΛΗΚΤΡΟ WINDOWS+F1. Λάβετε βοήθεια για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα Windows.

Εάν δεν είστε χρήστης των Windows, υπάρχει ένας αριθμός διαθέσιμων συντομεύσεων MAC για να διευκολύνετε τους ελιγμούς του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να κλείσετε ένα παράθυρο, να ανοίξετε το μενού βοήθειας και ακόμη και να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με λίγα μόνο κλικ. Το Microsoft Office είναι διαθέσιμο για PC και MAC και προσφέρει επίσης μια σειρά από συντομεύσεις που μπορείτε να μάθετε και να χρησιμοποιείτε τακτικά.

Οι συντομεύσεις σας διευκολύνουν να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τα προγράμματα των Windows και του Microsoft Office αμέσως. Δεν χρειάζεται να κυριαρχήσετε το λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά, κάτι που είναι ένα πλεονέκτημα.

Εάν σας πιέζει ο χρόνος, μπορείτε να ανατρέξετε στις εντολές, να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις και να μάθετε περισσότερα για τα Windows και το MS Office όταν έχετε περισσότερο χρόνο για να το κάνετε.

Συντομεύσεις παραγωγικότητας στα Windows

Εάν σας πιέζει ο χρόνος, χρησιμοποιήστε συντομεύσεις και εντολές για να ξεκινήσετε αμέσως με τα Windows. Δεν χρειάζεται να κυριαρχήσετε το σύστημα για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τις συντομεύσεις, κάτι που είναι ένα συν!

Εάν δοκιμάζετε ποτέ νέες εφαρμογές υπολογιστή, αναζητήστε τις πληροφορίες συντόμευσης πληκτρολογίου το συντομότερο δυνατό. Όταν η εργασία σας χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα από την ακρίβεια, δεν χρειάζεται να επιβραδύνετε, επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσετε δυσεύρετες λειτουργίες στην οθόνη.

  • Ctrl + C — Χρησιμοποιήστε αυτήν την εντολή για να αντιγράψετε κείμενο που έχετε επιλέξει.
  • Ctrl + X — Κόψτε κείμενο και προσθέστε το στο πρόχειρό σας.
  • Ctrl + ΚΑΙ — Επικολλήστε το πιο πρόσφατο στοιχείο από το πρόχειρό σας.
  • Ctrl + Z — Αναίρεση της τελευταίας ενέργειας.
  • Alt + Tab — Εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών που είναι ανοιχτές αυτήν τη στιγμή.
  • Κλειδί Windows + Tab — Μετάβαση στην προβολή εργασιών.
  • Κλειδί Windows + PrtScn — Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης σας.
  • Alt + PrtScn — Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του ενεργού παραθύρου.

Το καλύτερο μέρος για ορισμένες από αυτές τις συντομεύσεις είναι η ικανότητά σας να τις χρησιμοποιείτε και σε άλλες εφαρμογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντιγράψετε, να αποκόψετε και να επικολλήσετε αποτελεσματικά τις εφαρμογές του Microsoft Office χρησιμοποιώντας αυτές τις συντομεύσεις.

Συντομεύσεις διαχείρισης στα Windows

Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω εντολές για να διαχειριστείτε εύκολα τον υπολογιστή σας πατώντας απλά μερικά κουμπιά. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε πολύπλοκα μενού και να κοιτάξετε μέσα από αμέτρητες ρυθμίσεις.

  • Κλειδί Windows + I — Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Κλειδί Windows + S — Ανοίξτε τη διεπαφή αναζήτησης.
  • Κλειδί Windows + X — Ανοίξτε το κρυφό μενού WinX. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε γρήγορα τον υπολογιστή σας, να τον επανεκκινήσετε ή να αποσυνδεθείτε από τον χρήστη σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές βασικές εφαρμογές.
  • Πλήκτρο Windows + L — Χρησιμοποιήστε αυτήν τη συντόμευση για να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας.

Ναι, μπορείτε να είστε χρήστης των Windows και να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου ακόμα κι αν βρίσκεστε σε προσωπική συσκευή.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μόνο για ισχυρούς χρήστες ή για όσους έχουν ακριβές ρυθμίσεις. Αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια! Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο εκτός από την κανονική σας οθόνη για να επωφεληθείτε από αυτά τα προηγμένα πλήκτρα πρόσβασης που είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό σύστημα Windows.

Το Office και το λογισμικό Windows είναι η ειδικότητά μας

Κατεβάστε το Microsoft Office Pro στο Software Keep. Εξοπλιστείτε με εργαλεία που κάνουν την επιτυχία αναπόφευκτη.

Προσφέρουμε το Microsoft Office για φοιτητές καθώς και άλλες εκδόσεις του Microsoft Office για να διαλέξετε.

Το καθένα έχει τη δική του λίστα πλεονεκτημάτων με αυξημένη απόδοση να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όλων των προγραμμάτων και εφαρμογών της Microsoft.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του MS Office και του Outlook για το smartphone σας με δυνατότητα iOS ή Android για πρόσβαση στα email σας εν κινήσει.

Ένα άλλο πλεονέκτημα εξοικονόμησης χρόνου στη χρήση του MS Office και των Windows

Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τις διάφορες συντομεύσεις που διευκολύνουν τη χρήση του λογισμικού που κατεβάζετε από εμάς.

Αξίζει τον κόπο και σας δίνει έναν ακόμη λόγο για να αγοράσετε το MS Office.

Θα έχετε πρόσβαση σε ισχυρά προγράμματα και εφαρμογές που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα, βελτιώνουν τις επικοινωνίες και σας βοηθούν να κάνετε brand και να προωθείτε τον εαυτό σας.

Το Software Keep πιστεύει ότι παρέχει στους πελάτες του το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υποστήριξης πελατών.

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά τη λήψη του αντιγράφου του MS Office που αγοράσατε από εμάς, ενημερώστε μας.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία αγοράς και χρήσης της σουίτας λογισμικού και των εφαρμογών που απαιτούνται για να διευκολύνουν την προσωπική, επαγγελματική και ακαδημαϊκή ζωή σας.

Ακολουθήστε τις νέες γνώσεις σας σχετικά με τις συντομεύσεις μαθαίνοντας περισσότερα για τις Οι πιο χρήσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου του Excel ή Δημοφιλείς συντομεύσεις του Microsoft Office.

Το λογισμικό Keep έχει την καλύτερη επιλογή λογισμικού MS με δυνατότητα λήψης ψηφιακά

Όταν αγοράζετε από το Software Keep, όχι μόνο λαμβάνετε χαμηλότερες τιμές, αλλά λαμβάνετε και την εγγύησή μας.

Κατεβάστε ψηφιακά το Microsoft Office ή άλλη έκδοση του Microsoft Office αμέσως. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε να φτάσει το αντίγραφό σας με το ταχυδρομείο.

Αντίθετα, θα έχετε πρόσβαση σε οδηγίες λήψης μόλις λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Χρησιμοποιήστε συντομεύσεις για να απλοποιήσετε τις διαδικασίες που κάνετε καθημερινά. Θα διαπιστώσετε ότι η γνώση μερικών απλών εντολών θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε πολλά περιττά βήματα όταν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε ή να μεγιστοποιήσετε ένα παράθυρο ή να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να εκτελέσετε τα Windows πιο ομαλά.

Θα εξοικονομήσετε χρόνο επειδή θα ξέρετε πώς να "χακάρετε" το σύστημα παρακάμπτοντας τη γραμμή εργασιών και πηγαίνοντας κατευθείαν στην εντολή.

Ακόμα εδώ;

Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατοντάδες άρθρα που καλύπτουν εκατοντάδες θέματα και με συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο του συστήματός σας.

Θέλετε περισσότερα; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις από εμάς απευθείας στα εισερχόμενά σας. Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας παρακάτω.

Συνεχίστε να μαθαίνετε 

» Συμβουλές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στην εργασία
» Ξεκινώντας με τα Windows 10
» Έγγραφα Google εναντίον. Microsoft Word: Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;