The Best Free Screensavers for Windows 11/10

Αποκτήστε την καλύτερη δωρεάν προφύλαξη οθόνης που είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σας Windows. Δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας και ρίξτε μια νέα ματιά στην επιφάνεια εργασίας σας σήμερα!

Οι προφυλάξεις οθόνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα στον υπολογιστή σας και να τον αποφύγετε να καταστραφεί. Ευτυχώς, πολλές δωρεάν προφυλάξεις οθόνης είναι διαθέσιμες για χρήστες Windows 11 και Windows 10.

Η ύπαρξη προφύλαξης οθόνης στη συσκευή σας μπορεί να είναι επωφελής με πολλούς τρόπους. Προστατεύει τη συσκευή σας από εγκαύματα που προκαλούνται λόγω συχνής χρήσης και μπορεί να είναι μια επιλογή ψυχαγωγίας όταν βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας. Για να μην αναφέρουμε, μια όμορφη προφύλαξη οθόνης είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει την αισθητική της εγκατάστασης σας.

The Best Free Screensavers for Windows 11/10

Αυτό το άρθρο θα εξερευνήσει τις καλύτερες δωρεάν προφυλάξεις οθόνης για τα Windows 11/10 και τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης τους.

Μετάβαση σε

  1. Fliqlo Flip Clock
  2. Briblo
  3. Το Matrix
  4. zz DVD 3
  5. Dream Aquarium Demo
  6. Υποβρύχιο
  7. Μείξη χρωμάτων
  8. Ιαπωνική άνοιξη
  9. Υπερχώρος
  10. Νυχτερινή πόλη

Τι είναι τα Screensavers;

Οι προφύλαξη οθόνης είναι κινούμενες εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας όταν είναι αδρανής. Αρχικά σχεδιάστηκαν για να αποτρέπουν το «κάψιμο» σε παλαιότερες οθόνες CRT εμφανίζοντας κινούμενες εικόνες όταν ο υπολογιστής ήταν αχρησιμοποίητος. Αυτό είναι δυνατό επειδή οι προφυλάξεις οθόνης καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από την εμφάνιση στατικής εικόνας.

Σήμερα, οι προφυλάξεις οθόνης χρησιμοποιούνται για να προσθέσουν προσωπικότητα στον υπολογιστή σας και να αποτρέψουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας σας όταν απομακρύνεστε από τον υπολογιστή σας. Στη σύγχρονη εποχή, οι προφυλάξεις οθόνης χρησιμοποιούνται επίσης περισσότερο για διακοσμητικούς σκοπούς και ψυχαγωγία παρά για την αποφυγή εγκαυμάτων.

Διατίθενται εκατοντάδες διαφορετικοί τύποι προφύλαξης οθόνης, που κυμαίνονται από απλές κινούμενες εικόνες έως πολύπλοκες τρισδιάστατες αποδόσεις.

Ενσωματωμένες προφυλάξεις οθόνης στα Windows 11/10

Τα Windows 11/10 συνοδεύονται από πολλές ενσωματωμένες προφυλάξεις οθόνης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας σας και επιλέξτε "Εξατομίκευση."
  2. Κάντε κλικ στο "Κλείδωμα οθόνης" στο αριστερό μενού.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις προφύλαξης οθόνης."
  4. Επιλέξτε την προφύλαξη οθόνης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από το αναπτυσσόμενο μενού.
  5. Κάντε κλικ στο "Προεπισκόπηση" για να δείτε πώς φαίνεται η προφύλαξη οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "OK" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Οι προεπιλεγμένες προφυλάξεις οθόνης παρέχουν μια εξαιρετική επιλογή, αλλά πολλά άλλα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Η επόμενη ενότητα θα καλύψει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν προφυλάξεις οθόνης για χρήστες Windows 11/10.

Τα κορυφαία 10 δωρεάν προφύλαξη οθόνης για Windows 11/10

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν προφυλάξεις οθόνης για χρήστες Windows 11/10.

1. Ρολόι αναστροφής Fliqlo

fliqlo

Η προφύλαξη οθόνης Flip Clock διαθέτει ένα ανατρεπόμενο ρολόι σε στυλ ρετρό που εμφανίζει την ώρα με σαφή και οπτικά ελκυστικό τρόπο. Είναι ιδανικό για όσους εκτιμούν την κλασική σχεδίαση και θέλουν να προσθέσουν vintage αίσθηση στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι απαραίτητο για όσους εκτιμούν τη διαχρονική σχεδίαση του παρελθόντος. Με την ρετρό αναδιπλούμενη οθόνη του ρολογιού, μπορείτε να απολαύσετε την άνεση της σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ προσθέτετε κλασικό στυλ στην οθόνη του υπολογιστή σας. Το ρολόι μετράει τις ώρες και τα λεπτά καθαρά και οπτικά ελκυστικά, φέρνοντας μια πινελιά vintage στο χώρο εργασίας σας.

Είτε είστε λάτρης του σχεδιασμού είτε απλά κάποιος που του αρέσει λίγη νοσταλγία, αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μια κομψή και πρακτική προσθήκη στην επιφάνεια εργασίας σας. Μην αρκεστείτε σε βαρετές προφυλάξεις οθόνης - επιλέξτε αυτό και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ψηφιακή εμπειρία.

2. Briblo

briblo
Το

Briblo προσφέρει μια μοναδική και δημιουργική εμπειρία για άτομα που θέλουν να προσθέσουν κάποια προσωπική έκρηξη στις οθόνες του υπολογιστή τους. Με την τρισδιάστατη δομή κτιρίου από τούβλα, οι χρήστες μπορούν να κατασκευάσουν και να παρακολουθήσουν τα δικά τους κτίρια να ζωντανεύουν. Η προσαρμογή και ο σχεδιασμός των κατασκευών σας επιτρέπει ατελείωτες δυνατότητες και μια διασκεδαστική διέξοδο για δημιουργικότητα.

Είτε χρησιμοποιείτε το Briblo ως προφύλαξη οθόνης είτε απλώς ως τρόπο χαλάρωσης κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, είναι βέβαιο ότι θα προσθέσετε λίγο ενθουσιασμό στη μέρα σας. Αυτό το πρόγραμμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να εκφράσετε την ατομικότητά σας σε μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται συχνά για εργασία και παραγωγικότητα. Το Briblo προσφέρει μια αναζωογονητική απόδραση από τα εγκόσμια και φέρνει ένα νέο επίπεδο προσαρμογής στην οθόνη του υπολογιστή σας.

3. Το Matrix

the matrix

Η προφύλαξη οθόνης Matrix διαθέτει τον εμβληματικό πράσινο κώδικα της ταινίας, κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη σας. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις των ταινιών ή για όσους θέλουν να προσθέσουν μια δροσερή και φουτουριστική ατμόσφαιρα στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Η προφύλαξη οθόνης Matrix είναι ιδανική για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα φουτουριστικό στοιχείο στην οθόνη του υπολογιστή τους. Οι θαυμαστές της κλασικής ταινίας θα θαυμάσουν τον εμβληματικό πράσινο κώδικα, κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη τους, όπως και στην ταινία. Η προφύλαξη οθόνης έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αίσθηση ενθουσιασμού και δυναμισμού στην οθόνη του υπολογιστή σας, καθιστώντας την ιδανική για όσους θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά στυλ στο χώρο εργασίας τους.

Αυτή η προφύλαξη οθόνης θα κάνει μια μόνιμη εντύπωση σε όποιον τη δει και θα γίνει σημείο συζήτησης μεταξύ των συναδέλφων και των φίλων σας. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Δώστε στην οθόνη του υπολογιστή σας την αναμόρφωση που της αξίζει με αυτήν την εμβληματική προφύλαξη οθόνης Matrix σήμερα.

4. zz DVD 3

zz dvd 3

Αυτή η κινούμενη προφύλαξη οθόνης για Windows διαθέτει το εμβληματικό λογότυπο DVD που αναπηδά αργά γύρω από την οθόνη, δημιουργώντας μια ήρεμη οπτική οθόνη.

Στο φόντο, πολύχρωμες ιριδίζουσες σταγόνες διαστέλλονται προς τα έξω, θυμίζοντας τα μοτίβα που φαίνονται στην κάτω επιφάνεια των οπτικών δίσκων. Η απαλή κίνηση και τα ζωντανά χρώματα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ελκυστική, επαγγελματική προφύλαξη οθόνης, ιδανική για κάθε επιφάνεια εργασίας. Είτε χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη δουλειά είτε θέλετε να προσθέσετε κάποιο οπτικό ενδιαφέρον στον υπολογιστή σας, αυτή η προφύλαξη οθόνης σίγουρα θα σας ευχαριστήσει.

Κατεβάστε αυτήν την απίστευτη ταπετσαρία σήμερα. ίσως ακόμη και να εντοπίσετε το λογότυπο του DVD να χτυπά στη γωνία της οθόνης!

5. Dream Aquarium Demo

dream aquarium
Το

Dream Aquarium είναι ένα πρωτοποριακό εικονικό ενυδρείο και προφύλαξη οθόνης που προσφέρει ασυναγώνιστο ρεαλισμό. Η παρουσίαση βίντεο παρουσιάζει την εντυπωσιακή ρεαλιστική συμπεριφορά και κίνηση του ψαριού που δημιουργήθηκε από υπολογιστή. Όπως τα αντίστοιχα της πραγματικής ζωής, αυτά τα ψηφιακά ψάρια κολυμπούν ανάμεσα στα φυτά, ραμφίζουν αντικείμενα στη δεξαμενή και κυνηγούν το ένα το άλλο.

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πώς η ομάδα του Dream Aquarium έχει συλλάβει την ουσία ενός ακμάζοντος ενυδρείου γλυκού νερού. Αυτή η προφύλαξη οθόνης προσφέρει την ευκολία να απολαμβάνετε την ομορφιά ενός ενυδρείου χωρίς καμία συντήρηση.

Με το Dream Aquarium, θα έχετε μια γαλήνια όαση ακριβώς στην οθόνη του υπολογιστή σας. Η δωρεάν επίδειξη σάς επιτρέπει να απολαύσετε αυτήν την όμορφα κατασκευασμένη προφύλαξη οθόνης για όσο διάστημα θέλετε. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Κατεβάστε αυτό το υψηλής ποιότητας εικονικό ενυδρείο σήμερα και απολαύστε την ομορφιά ενός ζωντανού, αναπνέοντος, υδάτινου οικοσυστήματος.

6. Υποβρύχιο

underwater

Βυθιστείτε στην γαλήνια ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου με αυτήν την εκπληκτική Υποβρύχια προφύλαξη οθόνης των Windows. Οι ακτίνες του ηλιακού φωτός φιλτράρονται απαλά από την επιφάνεια του νερού, δημιουργώντας ζωντανά και ζωντανά κύματα που θα σας μεταφέρουν σε έναν υποβρύχιο παράδεισο.

Με ένα ημιδιαφανές ψηφιακό ρολόι στο κέντρο της οθόνης, θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα ώρα, ημερομηνία και έτος. Επιλέξτε μεταξύ μιας μορφής 12 ή 24 ωρών ή αφαιρέστε εντελώς το ρολόι και απολαύστε την ειρηνική ατμόσφαιρα της υποβρύχιας σκηνής.

Αφήστε αυτήν την προφύλαξη οθόνης να σας μεταφέρει μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας και σε έναν ήρεμο κόσμο κάτω από τα κύματα.

7. Μείξη χρωμάτων

color mix

Για όσους αναζητούν μια οπτικά εντυπωσιακή και μαγευτική προφύλαξη οθόνης, η Χρωματική προφύλαξη οθόνης είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο συνεχώς μεταβαλλόμενος συνδυασμός ζωντανών χρωμάτων του δημιουργεί μια υπνωτική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε χώρο εργασίας ή χώρο χαλάρωσης.

Οι ομαλές, ρέουσες κινήσεις των χρωμάτων φέρνουν στο μυαλό μια ρευστή κίνηση, δίνοντας την αίσθηση της παρακολούθησης ενός σαγηνευτικού χορού. Επιπλέον, η συμβατότητα του Color Mix Screensaver τόσο με οθόνες Full HD όσο και με οθόνες 4k διασφαλίζει ότι φαίνεται υπέροχο σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε συσκευή.

Το Color Mix είναι μια τέλεια επιλογή για μια συναρπαστική και οπτικά συναρπαστική προφύλαξη οθόνης. Λοιπόν, γιατί να κατεβάσετε αυτήν την προφύλαξη οθόνης 3D σήμερα και να βυθιστείτε στη μαγευτική ομορφιά αυτού του μοναδικού εφέ ανάμειξης υγρών;

8. Ιαπωνική Άνοιξη

japan spring

Ζήστε την ομορφιά του εθνικού συμβόλου της Ιαπωνίας, του θρυλικού όρους Fuji, στην άνεση του σπιτιού σας με αυτήν τη δωρεάν προφύλαξη οθόνης Japan Spring .

Με την σχεδόν τέλεια συμμετρία και την κομψή σιλουέτα του, το Fuji θαυμάζεται ως πρότυπο ομορφιάς για αιώνες, εμπνέοντας ποιητές και καλλιτέχνες. Το βουνό κόβει την ανάσα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Ωστόσο, οι πιο εντυπωσιακές απόψεις συμβαίνουν την άνοιξη, όταν οι οπωρώνες κερασιών και δαμάσκηνων ανθίζουν πλήρως. Αυτή η απίστευτη ταπετσαρία περικλείει τα φυσικά θαύματα αυτής της πιο αξέχαστης εποχής.

Κατεβάστε την Japan Spring και ζήστε ένα όμορφο τοπίο, με το εμβληματικό όρος Fuji να στέκεται ψηλά στο κέντρο.

9. Υπερχώρος

hyperspace

Η Προφύλαξη οθόνης Hyperspace είναι μια μαγευτική προσομοίωση πτήσης στο διάστημα που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία σε όλους όσους αγαπούν να περιπλανηθούν στην απεραντοσύνη του διαστήματος. Ο μοναδικός συνδυασμός εκπληκτικών γραφικών του σάς επιτρέπει να πετάτε ανάμεσα στα εκθαμβωτικά αστέρια, στα κοσμικά αεροπλάνα που αναδύουν το μεγαλείο του σύμπαντος και μέσα από ατελείωτες αστραφτερές σήραγγες.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το ταξίδι σας προσαρμόζοντας την ταχύτητα, το βάθος προβολής, το οπτικό πεδίο και τον αριθμό και το μέγεθος των αστεριών. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να περιορίσετε τον ρυθμό καρέ και να ελέγξετε την ανάλυση της γεωμετρίας, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο της εμπειρίας σας.

Μια πραγματική οπτική απόλαυση για κάθε λάτρη του διαστήματος, το Hyperspace είναι πράγματι μια προφύλαξη οθόνης προσομοίωσης πτήσης που πρέπει να δοκιμάσετε.

10. Νυχτερινή πόλη

night city

Η προστασία οθόνης Night City είναι ένα αξιόλογο έργο τέχνης που απεικονίζει την ομορφιά και το μυστήριο μιας πόλης μετά το σκοτάδι. Καθώς κοιτάζετε πιο προσεκτικά, τα σκούρα μοβ σύννεφα καπνού προσθέτουν ένα στοιχείο ίντριγκας στην ατμόσφαιρα. Οι κοιμισμένοι ουρανοξύστες, που στέκονται ψηλά σε διάφορα μεγέθη, δημιουργούν μια αίσθηση μεγαλείου και δέους. Οι κόκκινες ακτίνες του ήλιου που κατακλύζουν την πόλη δημιουργούν ένα μαγευτικό νήμα, προσθέτοντας στη μαγευτική αίσθηση της προφύλαξης οθόνης.

Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μοναδική επειδή οι δύο κινούμενες παλάμες στέκονται ανάμεσα σε εσάς και την πόλη, κουνώντας απαλά στο εικονικό αεράκι. Αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Χτισμένο με σύγχρονη υποστήριξη OpenGL, η γρήγορη προφύλαξη οθόνης λειτουργεί άψογα σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης.

Παρά τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, η εγκατάσταση είναι ομαλή και γρήγορη, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την ομορφιά της Νυχτερινής Πόλης σε δευτερόλεπτα.

Συμπέρασμα

Πολλές διαδικτυακές προφυλάξεις οθόνης μπορούν να μεταμορφώσουν την οθόνη του υπολογιστή σας σε μια εκπληκτική οπτική εμπειρία. Υπάρχει κάτι για όλους, από χαλαρωτικές υδάτινες σκηνές μέχρι καθηλωτικά ταξίδια στο διάστημα και μαγευτικά αστικά τοπία. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα δέκα καταπληκτικά προγράμματα προστασίας οθόνης που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο και ανεβάστε τις εμπειρίες σας στην επιφάνεια εργασίας στο επόμενο επίπεδο!

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να βρείτε την ιδανική προφύλαξη οθόνης για το μηχάνημά σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αναποφάσιστοι, δοκιμάστε μερικές από τις προτεινόμενες προφυλάξεις οθόνης και απολαύστε το ταξίδι σας σε διαφορετικά εικονικά περιβάλλοντα!

Ένα ακόμα πράγμα

Χαιρόμαστε που διαβάσατε αυτό το άρθρο. :) Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Εάν έχετε ένα δεύτερο, μοιραστείτε αυτό το άρθρο στα social σας. μπορεί να ωφεληθεί και κάποιος άλλος.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε ο πρώτος που θα διαβάσετε τα μελλοντικά μας άρθρα, κριτικές και αναρτήσεις ιστολογίου απευθείας από τα εισερχόμενά σας. Προσφέρουμε επίσης προσφορές, προσφορές και ενημερώσεις για τα προϊόντα μας και τις κοινοποιούμε μέσω email. Δεν θα χάσετε ένα.

Σχετικά άρθρα 

» Πώς να οργανώσετε την επιφάνεια εργασίας των Windows 11 για παραγωγικότητα
» Οι καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Windows 11/10
» Πώς να χρησιμοποιήσετε μια κινούμενη ταπετσαρία GIF ως Το φόντο της επιφάνειας εργασίας σας