Microsoft Office 2019 Vs. Office 365 Comparison and Insights

Το Microsoft Office 2019, που στοχεύει χρήστες Windows και MacOS, διαθέτει μεγάλες βελτιώσεις σε σχέση με το Office 365. Ακολουθεί μια γρήγορη σύγκριση του Office 2019 έναντι του 365.
Microsoft Office 2019 Vs. Office 365 Comparison and Insights
Το

Office 2019  διαθέτει κλασικές εκδόσεις του OutlookPowerPoint, του Excel και του Word. Η έκδοση των Windows συνοδεύεται επίσης από Visio 2019Project 2019, Access 2019 και Publisher 2019. Αν και οι εφαρμογές του Office 2019 δεν λαμβάνουν ενημερώσεις λειτουργιών, λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις σταθερότητας και ασφάλειας. Το Office 2019 ταιριάζει σε πελάτες με άδεια χρήσης όγκου που αναζητούν τις πιο πρόσφατες εφαρμογές του Office για υβριδική ή εσωτερική ανάπτυξη.

Microsoft Office 2019 vs. Office 365 Ποιο να αγοράσετε;

Η εφαρμογή Word για επιτραπέζιους υπολογιστές στο Office 2019 διαθέτει βελτιώσεις προσβασιμότητας, βελτιωμένη λειτουργία μελάνης, εργαλείο μετατροπής κειμένου σε ομιλία, εργαλεία εκμάθησης και μαύρο θέμα. Το νέο Excel συνοδεύεται από βελτιώσεις Power Query, βελτιώσεις Power Pivot, δυνατότητα δημοσίευσης του Excel στο PowerBI, νέες λειτουργίες και συνδέσεις Excel και χάρτες 2D. Αυτές οι δυνατότητες σάς βοηθούν να κάνετε καλύτερη ανάλυση δεδομένων.

Πιο ισχυρές δυνατότητες του Excel

Το Excel 2019 διαθέτει πιο ισχυρά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων δισδιάστατων χαρτών, νέων τύπων και νέων γραφημάτων. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε την υπηρεσία επιχειρηματικών αναλυτικών στοιχείων της Microsoft από αυτήν την εφαρμογή, το Power BI. Το Excel 2019 διαθέτει βελτιώσεις για τις υπηρεσίες PowerQuery και PowerPivot.

Powerful Excel Features

Διαδραστικά γραφήματα στην Access 2019

Μπορείτε να προσθέσετε ένα γράφημα στην αναφορά ή τη φόρμα σας στο Πρόσβαση 2019 για οπτικοποίηση και ανάλυση δεδομένων. Τα υποστηριζόμενα γραφήματα περιλαμβάνουν γραφήματα συνδυασμού, πίτας, ράβδων, γραμμών και στηλών. Τα βήματα για τη δημιουργία γραφήματος στην Access 2019 περιλαμβάνουν: 

  • Κάντε κλικ στην καρτέλα Δημιουργία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Σχεδίαση αναφοράς ή Σχεδίαση φόρμας για να δημιουργήσετε/ανοίξετε μια αναφορά ή μια φόρμα 
  • Επιλέξτε Εισαγωγή γραφήματος από το Επιλογή σχεδίασης αναπτυσσόμενο μενού 
  • Ρίξτε το γράφημα στη φόρμα ή στην αναφορά σας μόλις επιλέξετε έναν τύπο γραφήματος

Σύνθετες δυνατότητες παρουσίασης PowerPoint

Το

PowerPoint 2019 αντανακλά τον στόχο της Microsoft να κάνει το PowerPoint ένα χρήσιμο εργαλείο παρουσίασης. Οι προηγμένες δυνατότητες στο PowerPoint 2019 περιλαμβάνουν Μορφοποίηση και ζουμ, για μια δυναμική παρουσίαση. Αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο στο Office 356 ProPlus αντί για το Office 2016.

Μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο PowerPoint 2019 χρησιμοποιώντας το Zoom. Το εργαλείο "Ζουμ" μπορεί να σας μεταφέρει από τη μια διαφάνεια στην άλλη, με τη σειρά που προτιμάτε. Χρησιμοποιήστε το για να επισκέπτεστε ξανά ή να παραλείπετε διαφάνειες χωρίς διακοπές στη ροή της παρουσίασής σας.

Advanced PowerPoint




Απλοποιημένη διαχείριση email

Η διαχείριση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει γίνει πιο εύκολη στο Outlook 2019, το οποίο διαθέτει λειτουργίες όπως τα Focused Inbox. Άλλες νέες δυνατότητες του Outlook περιλαμβάνουν @αναφορές, κάρτες ταξιδιωτικών πακέτων και ενημερωμένες κάρτες επικοινωνίας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δώσετε προτεραιότητα στην αλληλογραφία σας και να ταξινομήσετε τις λίστες επαφών σας.

"Μετάφραση" σε PowerPoint, OneNote, Excel και Word 2019

Η Μετάφραση βοηθά στην εξάλειψη του γλωσσικού φραγμού όταν εργάζεστε με ένα έγγραφο γραμμένο σε διαφορετική γλώσσα. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές Windows όσο και σε συσκευές macOS με εγκατεστημένο το Office 2019. Θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο Translator for Outlook για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο στο Outlook 2019.

Υποστήριξη για την εξίσωση LaTex

Το Word 2019 επιτρέπει εξισώσεις γραμμικής μορφής χρησιμοποιώντας LaTex και Unicode math. Η αυτόματη διόρθωση μαθηματικών στο Word 2019 σάς επιτρέπει να εισάγετε διάφορα σύμβολα εξισώσεων σε μια μη μαθηματική περιοχή. Ο συνδυασμός μαθηματικών κωδικών αυτόματης διόρθωσης και λέξεων-κλειδιών μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μαθηματικές εξισώσεις.

Βελτιωμένες δυνατότητες μελάνης

Οι χρήστες του Office με Συσκευές Microsoft Surface μπορούν να κάνουν χρήση των νέων χαρακτηριστικών μελάνης στο Office 2019. Περιλαμβάνουν εφέ κλίσης για τη ρύθμιση του πάχους του μελανιού και της ευαισθησίας στην πίεση. Άλλα περιλαμβάνουν μια μολυβοθήκη περιαγωγής για να κρατάτε το ψηφιακό στυλό και τα highlighters σας.

Η ψηφιακή σας πένα μπορεί να λειτουργήσει ως κλικ για προβολή διαφανειών στο PowerPoint 2019. Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε ασύρματα 30 πόδια μακριά από τον υπολογιστή. Το ψηφιακό σας στυλό (Wacom Bamboo Ink ή Surface Pen 4) θα πρέπει να υποστηρίζει Bluetooth για αυτήν τη λειτουργία.

Το PowerPoint 2019 για Android διευκολύνει τη μετατροπή σχεδίων σε σχήματα. Μπορείτε να επιλέξετε από τα διάφορα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην καρτέλα Σχέδιο. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε με το δάχτυλό σας ή με το ποντίκι και να μετατρέπετε το μελάνι σε σχήμα που μοιάζει.

Το OneNote για Windows 10 αντικαθιστά το OneNote 2016 για να προσφέρει στους χρήστες την εμπειρία OneNote σε υπολογιστές με Windows με Office 2019 και Office 365. Η Microsoft δεν έκανε καμία αλλαγή στο OneNote για χρήστες Mac. Μπορούν ακόμα να το κατεβάσουν δωρεάν από το Apple App Store. Η Microsoft παρουσίασε τις καταναλωτικές εκδόσεις του φθηνού Office 2019 στις 2η Οκτώβρη του 2018.

Δυνατότητες του Microsoft Office 365

Ως προκάτοχος του Office 2019, το Office 365 στοχεύει άτομα που θέλουν να συνεχίσουν τα πάθη τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Η σουίτα του Office περιλαμβάνει εφαρμογές επιφάνειας εργασίας όπως το PowerPoint, το Excel και το Word. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που υποστηρίζεται από το cloud για να επεκτείνετε την προσέγγιση του κοινού σας. Το Microsoft Teams που βρίσκεται στο Office 365 προσφέρει μια νέα πλατφόρμα ομαδικής εργασίας για συνομιλία, οργάνωση συσκέψεων και κοινή χρήση αρχείων.

Το Office 365 σάς προσφέρει ένα terabyte διαδικτυακού αποθηκευτικού χώρου μέσω του OneDrive. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τις Business Apps για να διευθύνετε την επιχείρησή σας και να διαχειριστείτε τις παραπομπές, την τιμολόγηση και τον προγραμματισμό πελατών. Όλες οι εφαρμογές Office 365  συνοδεύονται από 99.Χρόνος λειτουργίας 9 τοις εκατό, σέρβις και εγγύηση οικονομικής υποστήριξης.

Συζήτηση σε εφαρμογές παραγωγικότητας του Office

Νέες λειτουργίες συνομιλίας, όπως Η ενσωμάτωση εντός εφαρμογής Skype σας επιτρέπουν να συνομιλείτε με συναδέλφους. Μπορείτε επίσης να κάνετε συνομιλίες βίντεο ή ήχου όπως θέλετε χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή. Η ενσωμάτωση εντός εφαρμογής Skype είναι διαθέσιμη τόσο σε τηλέφωνα όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές με εγκατεστημένο το Office 365.

Συγγραφή σε πραγματικό χρόνο

Η συνεργασία με συναδέλφους σε έγγραφα δεν ήταν ποτέ εύκολη μέχρι να έρθει αυτή η δυνατότητα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα αρχείο στο SharePoint ή στο OneDrive για να επιτρέψετε σε άλλους να έχουν πρόσβαση ή να το επεξεργάζονται. Η ενσωματωμένη πλαϊνή γραμμή στο Word, το PowerPoint και το Excel σάς επιτρέπει επίσης να το μοιραστείτε απευθείας από την εφαρμογή.

Real-time Coauthoring

Δημιουργία συμβάντων ημερολογίου του Outlook από στοιχεία του OneNote

Μπορείτε να μετατρέψετε τις σημειώσεις στο OneNote σε εργασίες στο ημερολόγιό σας του Outlook. Αυτές οι εργασίες μπορεί να έχουν προθεσμίες και υπενθυμίσεις για να σας κρατούν υπό έλεγχο. Το OneNote διευκολύνει την αποστολή πρακτικών από μια σύσκεψη μέσω ταχυδρομείου.

Δημιουργία συνδέσμων αποθηκευμένων αρχείων

Το Outlook στο Office 365 εξαλείφει την ανάγκη εισαγωγής και αποστολής συνημμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ανεβάσετε το έγγραφό σας στο cloud και να εισαγάγετε τον σύνδεσμο αποθήκευσης σε ένα email. Το Outlook θα παραχωρήσει αμέσως στους παραλήπτες του email την άδεια να προβάλουν το έγγραφο.

Μετατρέψτε τα δεδομένα του Excel σε χάρτη

Δυνατότητες του Excel Power Map, ο οποίος είναι βελτιωμένος με Λειτουργία Power BI. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να αναλύσετε, να οπτικοποιήσετε και να μοιραστείτε πληροφορίες δεδομένων του Excel. Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε σειρές δεδομένων Excel σε τρισδιάστατους χάρτες.

"Συνέχιση ανάγνωσης" στο Word

Δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να βρείτε την τελευταία σελίδα ενός εγγράφου που διαβάζατε. Το "Συνέχιση ανάγνωσης" προσθέτει αυτόματα σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα για να ξεκινήσετε από εκεί που ήσασταν. Το εργαλείο λειτουργεί σε όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το Office 365.

Μετατροπή και επεξεργασία σε PDF

Το "Αποθήκευση ως PDF" είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα στις εφαρμογές παραγωγικότητας του Office 365. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να μετατρέψετε μια δημοσίευση, μια παρουσίαση ή ένα υπολογιστικό φύλλο σε PDF. Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε το PDF σε Έγγραφο Word για να το επεξεργαστείτε.

50 GB αποθήκευσης email

Οι χρήστες του Office 365 αποκτούν 50 GB αξίας αποθήκευσης email με το Exchange Online. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει τα συνημμένα email, τις επαφές, τις σημειώσεις, τις εργασίες, το ημερολόγιο, τα εισερχόμενα, τα εξερχόμενα και τα πρόχειρά σας. Ο χώρος αποθήκευσης cloud του OneDrive σάς παρέχει επίσης περισσότερο χώρο αποθήκευσης email.

Εργασία οπουδήποτε από οποιαδήποτε συσκευή

Μια συνδρομή στο Office 365 παρέχεται με πρόσβαση στις Εφαρμογές Web Office για εργασία στο cloud. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα του Office στον υπολογιστή σας. Οι εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των OneDrive, Outlook, PowerPoint, Excel και Word, είναι προσβάσιμες από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Office 365 Planner για την οργάνωση της ροής εργασίας μιας ομάδας

Εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office 365 Planner για να σχεδιάσετε τις ροές εργασίας σας και να βελτιώσετε τη συνεργασία. Ως εργαλείο διαχείρισης έργου, το Office 365 Planner βοηθά στη δημιουργία, οργάνωση και ανάθεση εργασιών. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε έγγραφα, να ορίσετε προθεσμίες και να προσφέρετε ενημερώσεις για την κατάσταση της ομάδας σας με αυτό το εργαλείο

Ξεκινώντας με το Office 365

Η Microsoft σάς επιτρέπει να απολαύσετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Office 365. Θα χρειαστεί να αγοράσετε άδεια χρήσης από την εταιρεία για να απολαύσετε την εμπορική έκδοση του Office 365. Το λογισμικό έχει βήμα προς βήμα διαδικασίες εγκατάστασης. Θα δώσετε στη Microsoft το όνομα τομέα του οργανισμού σας και θα προσθέσετε λογαριασμούς χρηστών όπως θέλετε. 

Office 2019 και Σύγκριση Office 365 Πίνακας

 

Γραφείο 2019

Office 365

Κόστος

Μία εφάπαξ αγορά

Μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις συνδρομής

Εφαρμογές γραφείου

Πρόσβαση σε εφαρμογές του Office 2019 όπως το PowerPoint, το Word και το Excel

Πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση των εφαρμογών του Office όπως το Outlook, το PowerPoint, το Word και το Excel. Θα λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, διορθώσεις σφαλμάτων, νέα εργαλεία και ενημερώσεις ασφαλείας. Οι χρήστες υπολογιστών λαμβάνουν επίσης Publisher και Access.

Εγκαταστήστε το Office σε πολλούς υπολογιστές

Οι εφάπαξ αγορές ισχύουν μόνο για ένα μόνο Mac ή PC

Το Office 365 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές του σε όλες τις συσκευές σας (τηλέφωνα, tablet, Mac και υπολογιστές) ταυτόχρονα, υπό την προϋπόθεση ότι συνδέεστε σε πέντε από αυτές τη φορά.

Τεχνική υποστήριξη

Η Microsoft παρέχει τεχνική υποστήριξη μόνο κατά την εγκατάσταση του Office 2019

Η Microsoft προσφέρει χρέωση, συνδρομή και τεχνική υποστήριξη στους χρήστες του Office 365 χωρίς επιπλέον κόστος.

Επιπλέον διαδικτυακός χώρος αποθήκευσης

Δεν περιλαμβάνεται

ITB OneDrive αποθήκευσης cloud ανά χρήστη (περιορίζεται σε 6 χρήστες).

Σύνθετες λειτουργίες σε τηλέφωνα και tablet

Βασικές λειτουργίες επεξεργασίας για τηλέφωνα ή tablet κάτω των 10 ετών.1" με χρήση εφαρμογών για κινητά.

Πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες όταν συνδέεστε σε εφαρμογές του Office 365 στην κινητή συσκευή σας.


Πώς συγκρίνεται το Office 2019 με το Office 365;

Οι περισσότερες από τις δυνατότητες που έχει ενσωματώσει η Microsoft στο Office 2019 υπάρχουν ήδη στο Office 365. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τον τρόπο σύγκρισης αυτών των δύο προϊόντων. Λοιπόν, ποια πιστεύετε ότι είναι η διαφορά μεταξύ των δύο σουιτών του Office;

Το Microsoft Office 2019 είναι διαθέσιμο στους χρήστες ως εφάπαξ αγορά. Εάν αγοράσετε αυτό το προϊόν, δεν θα λάβετε ενημερώσεις λειτουργιών. Η Microsoft θα εξακολουθεί να σας στέλνει ενημερώσεις τυπικής ποιότητας και ασφάλειας.

Αντίθετα, το Microsoft Office 365 διατίθεται ως προϊόν που βασίζεται σε συνδρομή. Η σουίτα Office τροφοδοτείται από το Microsoft cloud. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ενημερώσεις λειτουργιών με νέες λειτουργίες και εργαλεία.

Office 365 και το Cloud

Η Microsoft κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να τροφοδοτήσει το Office 365 με το cloud. Η εταιρεία συμπεριέλαβε ακόμη και τις περισσότερες από τις εφευρέσεις της που τροφοδοτούνται από το cloud σε αυτήν τη σουίτα του Office. Η εγγραφή στο Office 365 μπορεί να σας καθοδηγήσει στο cloud.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές της πρακτικές, μην ψάξετε πέρα ​​από το SoftwareKeep. Είμαστε Πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.