Microsoft Office 2019 vs. Office 365 – What’s Your Choice?

Αναρωτιέστε αν πρέπει να αγοράσετε το Microsoft Office 2019 ή το Office 365; Σε αυτό το άρθρο, συγκρίνουμε τις δύο εκδόσεις και σας βοηθούμε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.
Office 2019 vs Office 365

Microsoft  Office 2019 ήταν η πρώτη σημαντική ενημέρωση της αυτόνομης έκδοσης της κυρίαρχης σουίτας παραγωγικότητας από Γραφείο 2016.Το Office 365 είναι μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομητική υπηρεσία, η οποία παρέχει συνεχή υποστήριξη και ενημερώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας. Το Office 2019 είναι μια εφάπαξ αγορά. Ενώ θα λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας της Microsoft, αυτές δεν θα περιλαμβάνουν πρόσθετα εργαλεία, συστήματα και λειτουργίες.

Θα πρέπει να ενημερώσετε στη νέα έκδοση εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση του Microsoft Office; Έχει νόημα να εγγραφείτε στο Office 365;

Αυτό στοχεύουμε να ανακαλύψουμε σε αυτό το άρθρο.

Office 2019 εναντίον Office 365: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Office 2019 και του Office 365;

Αυτή είναι μια αυτόνομη έκδοση.Το Microsoft Office 2019 δεν βασίζεται σε σύννεφο. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε μόνο το Microsoft Office 2019 μία φορά και αποκτάτε το λογισμικό για πάντα. που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για πολλούς.

Το Microsoft Office 2019  θα ενημερώσει και θα αντικαταστήσει το Microsoft Office 2016 και θα επιτρέψει στους χρήστες της αυτόνομης σουίτας να εμπλακούν σε ένα επιλεγμένο υποσύνολο λειτουργιών και της λειτουργικότητας που είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Office 365.

Δυνατότητες του Microsoft Office 2019

 

Η Microsoft έχει συμπεριλάβει ορισμένες νέες δυνατότητες στην έκδοση του Office 2019 που δεν υπήρχαν στην προηγούμενη έκδοση. την έκδοση του Office 2016.

Οι δυνατότητες στο Office 2019 που δεν ήταν διαθέσιμες στο Office 2016 περιλαμβάνει:

  • Σύνθετες δυνατότητες παρουσίασης: Το PowerPoint είναι μακράν το πιο κοινό εργαλείο για παρουσιάσεις. Το PowerPoint έχει προσθέσει δυνατότητες Morph καθώς και Zoom.
  • Ισχυρή ανάλυση δεδομένων: Το Excel διαθέτει περισσότερες δυνατότητες που περιλαμβάνουν νέα γραφήματα, νέους τύπους, καθώς και τη δυνατότητα δημοσίευσης από το Excel στο Power BI και άλλες βελτιώσεις για το PowerPivot και το PowerQuery.
  • Βελτιωμένες δυνατότητες μελάνης: Το Office 2019 εισάγει μια νέα δυνατότητα μελάνωσης σε όλες τις εφαρμογές.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  1. Ευαισθησία στην πίεση
  2. Μολυβοθήκη περιαγωγής
  3. Τα εφέ κλίσης προσαρμόζουν το πάχος του μελανιού ανάλογα με τη γωνία της πένας
  4. Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε όλα τα αγαπημένα σας μολύβια, highlighters και στυλό και να περιπλανηθείτε μαζί τους σε διαφορετικές συσκευές.
  • Ευκολότερη διαχείριση email: Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook, το Office 2019 πρόκειται να βελτιώσει την εμπειρία σας και να σας γλιτώσει από πολλή ταλαιπωρία κατά τη διαχείριση του email σας.

Το Office 2019 έχει οριστεί να διαθέτει:

  1. Ομάδες Office 365
  2. Ενημερώθηκαν οι κάρτες επικοινωνίας
  3. Εστιασμένα εισερχόμενα
  4. Κάρτες ταξιδιωτικών πακέτων

Η Microsoft πιστεύει ότι αυτές οι δυνατότητες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα email σας πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Δυνατότητες του Office 365

Office 365

Αυτή η έκδοση του Microsoft Office 365 μπορεί να επιτρέψει σε κάποιον να το χρησιμοποιήσει είτε στο διαδίκτυο είτε εκτός σύνδεσης. Το Microsoft Office 365 το κάνει πολύ βολικό και προσθέτει αυτόματα νέες δυνατότητες και ενημερώσεις και βελτιώνει την εμπειρία σας με αυτό.Τα κύρια χαρακτηριστικά του Office 365 περιλαμβάνουν:

  • Σύνδεση αρχείων αντί να τα επισυνάψετε: Με την έκδοση του Microsoft Office 365, μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο στο cloud, να ανοίξετε το Outlook και να συνδέσετε τα δεδομένα. Το Microsoft Office 365 επιτρέπει επίσης σε κάποιον να επεξεργάζεται το αρχείο σε όποιον στέλνετε μέσω email τον σύνδεσμο και μπορείτε να αλλάξετε το Microsoft Office 365 αν θέλετε.
  • Συνεργασία: Πολλοί άνθρωποι μπορούν να επεξεργαστούν το ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα, επειδή το Office 365 ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο cloud. Θα μπορείτε επίσης να βλέπετε τις αλλαγές που γίνονται καθώς συμβαίνουν και να γνωρίζετε ακριβώς ποιος τις κάνει.
  • Αυτόματες προτάσεις εικόνας από το Bing: Το Office 365 είναι ενσωματωμένο με την αναζήτηση εικόνων Bing, επομένως όταν πληκτρολογείτε, έχετε προτάσεις εικόνας με βάση τις λέξεις που πληκτρολογείτε.
  • Εισερχόμενα αυτοδιατάραξης: Με το Office 365 μπορείτε να ξεχάσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα. που είναι θεϊκό δώρο για πολλούς ανθρώπους. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε τα εισερχόμενά σας ώστε να αφαιρούν αυτόματα μηνύματα που θεωρείτε λιγότερο σημαντικά σε έναν φάκελο Clutter.
  • Μετατρέψτε τις Σημειώσεις σε Ημερολόγια: Το Office 365 σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τις σημειώσεις που γράφετε στη λίστα υποχρεώσεών σας σε εργασίες με υπενθυμίσεις μαζί με προθεσμίες στο ημερολόγιό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λεπτομέρειες συνάντησης σε επιστολές και να τις στείλετε μέσω email σε όποιον ενδιαφέρεται.
  • Μετατροπή δεδομένων σε χάρτη: Η λειτουργία power map σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τυχόν δεδομένα στο Excel σε εικόνες. Εάν τα δεδομένα είναι γεωγραφικά, θα μετατραπούν σε έναν τρισδιάστατο χάρτη.
  • Καλύτερα γραφήματα, γραφήματα και συγκεντρωτικοί πίνακες: Το Office 365 διαθέτει μια νέα δυνατότητα γρήγορης ανάλυσης που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν γρήγορα διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρουσιάσετε το υλικό στο οποίο εργάζεστε.
  • Αυτόματη αναμόρφωση δεδομένων από το Excel: Flash Fill, είναι μια δυνατότητα στο Office 365, η οποία αντιλαμβάνεται αυτόματα τις αλλαγές που κάνετε και τις ολοκληρώνει για εσάς. Flash Fill εμφανίζει την αναδιαμορφωμένη λίστα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε αυτήν για να την αποδεχτείτε.
  • Επεξεργασία PDF: Αυτή η έκδοση του Office σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το έγγραφο PDF μετατρέποντάς το σε έγγραφο του Word χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα μορφοποίησης που αντιμετωπίζετε όταν αντιγράφετε και επικολλάτε μια αναφορά.
  • Ποντίκι ως δείκτης λέιζερ: Μπορείτε να δώσετε εντολή στο PowerPoint να αλλάξει το εικονίδιο σε μια κόκκινη κουκκίδα για να λειτουργεί ως δείκτης λέιζερ και να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι σας. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόσετε όταν χρησιμοποιείτε το iPad σας ενώ κάνετε μια παρουσίαση PowerPoint.
  • Παράβλεψη Απάντηση-Όλες τις συνομιλίες: Εάν βρεθήκατε σε μια κατάσταση όπου μπορεί να έχετε συμπεριληφθεί στη λήψη περιττών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή ο αποστολέας έκανε κατά λάθος ή σκόπιμα κλικ στο κουμπί απάντηση σε όλες.

Διαφορά μεταξύ του Office 2019 και του Office 365

Με το Microsoft Office 2019 να αντικαθιστά την έκδοση του Office 2016, θα πρέπει τώρα να επιλέξετε μεταξύ της έκδοσης του Office 365 και της έκδοσης του Office 2019. Για να βοηθήσουμε σε αυτήν την απόφαση, ρίξαμε μια ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Η έκδοση του Office 365 σάς επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή, smartphone ή tablet, ενώ η έκδοση του Office 2019 παρέχει μόνο άδεια χρήσης σε έναν υπολογιστή.Η έκδοση του Office 2019 είναι μια αγορά που γίνεται μια φορά στη ζωή, σε αντίθεση με την έκδοση του Office 365 όπου πρέπει να πληρώνετε τέλη συνδρομής μηνιαία ή ετήσια.

Υποστήριξη Microsoft Office 2019

Το Microsoft Office 2019 προορίζεται να βελτιώσει την υπολογιστική εμπειρία για τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν το Office 2016. Εάν χρησιμοποιείτε το Office 2016 ή μια παλαιότερη έκδοση της σουίτας του Microsoft Office, η αναβάθμιση στο Office 2019 θα σας βοηθήσει να μάθετε πολλές από τις δυνατότητες και τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σήμερα για τους συνδρομητές του Office 365.

Ωστόσο, καθώς το Office 365 συνεχίζει να εξελίσσεται με νέες δυνατότητες και ενημερώσεις, το Microsoft Office 2019 θα γίνεται όλο και πιο ξεπερασμένο κάθε εβδομάδα που περνάει.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητά της και τις έντιμες επιχειρηματικές της πρακτικές, μην ψάξετε πέρα ​​από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας Πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.